Torcidaši, navijači Hajduka iz Splita, slave Vidovdan na Gazimestanu! (FOTO)
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Torcidaši, navijači Hajduka iz Splita, slave Vidovdan na Gazimestanu! (FOTO)
http://www.espreso.rs/sport/navijaci/160643/srbijo-ovu-sliku-nisi-ocekivala-torcidasi-navijaci-hajduka-iz-splita-slave-vidovdan-na-gazimestanu-foto?utm_source=sa&utm_medium=referral&utm_campaign=sa
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
darth_vader-
2014-04-17
Re: Torcidaši, navijači Hajduka iz Splita, slave Vidovdan na Gazimestanu! (FOTO)
Nedjelja je a i nema šejkerajasambrend wrote:Troleru...
Kermit-
2014-04-17
Re: Torcidaši, navijači Hajduka iz Splita, slave Vidovdan na Gazimestanu! (FOTO)
a meni veli da sam trol
Guest- Guest
Mora se sendvič uaradit, jebiga...asilovski wrote:Nedjelja je a i nema šejkerajasambrend wrote:Troleru...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Noor wrote:a meni veli da sam trol
Svi smo...samo neki su plaćenici...Asila je Orbanov...
darth_vader-
2014-04-17
Plaća me u Erosh pistijasambrend wrote:Noor wrote:a meni veli da sam trol
Kermit-
2014-04-17
jasambrend wrote:Noor wrote:a meni veli da sam trol
Muti Dunav, ali avaj...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
objasnice vucko ovu zvrzlamu.
ima on strucno misljenje
ima on strucno misljenje
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
...provokacija i nije bas originalna....tako ja mogu okupiti par hajdukovaca obuci zvezdine dresove i slaviti oluju...naprimjer...bezveze
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mislim ono navijas za hajduk a kao srpski patriota... ....mojme
2015-09-08
evo jedne izjave grobara iz vrsca
'ovo samo cigani mogu napraviti dakle i dalje bez originalnih ideja bilo bi smesno da nije zalosno'
'ovo samo cigani mogu napraviti dakle i dalje bez originalnih ideja bilo bi smesno da nije zalosno'
2015-09-08
pusti ih, provokacija... jebeš torcidu koja nije bila na poljudu...vuksadinare wrote:...provokacija i nije bas originalna....tako ja mogu okupiti par hajdukovaca obuci zvezdine dresove i slaviti oluju...naprimjer...bezveze
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
...pa među srbima ne mozes sada naci hajdukovce i da hoces..narocito mlađima...mozda nekakav stari srbin koji ej ziv ima simpatije za hajduk jos dok je bila juga...i to ej to...jebote kad se onako mlate grobari i delije..kamoli ne bi zgazili ove...da su to za sto se predstavljaju...mutava baštarda wrote:pusti ih, provokacija... jebeš torcidu koja nije bila na poljudu...vuksadinare wrote:...provokacija i nije bas originalna....tako ja mogu okupiti par hajdukovaca obuci zvezdine dresove i slaviti oluju...naprimjer...bezveze
2015-09-08
Ova mi se sviđa.asilovski wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Što bre provokacija? Pa Hajduk su osnovali Srbi.vuksadinare wrote:...provokacija i nije bas originalna....tako ja mogu okupiti par hajdukovaca obuci zvezdine dresove i slaviti oluju...naprimjer...bezveze
2014-04-19
...da..a partizan hrvati...dzango wrote:Što bre provokacija? Pa Hajduk su osnovali Srbi.vuksadinare wrote:...provokacija i nije bas originalna....tako ja mogu okupiti par hajdukovaca obuci zvezdine dresove i slaviti oluju...naprimjer...bezveze
2015-09-08
Eto vidiš. Ja tu ne vidim nikakav problem.vuksadinare wrote:...da..a partizan hrvati...dzango wrote:Što bre provokacija? Pa Hajduk su osnovali Srbi.vuksadinare wrote:...provokacija i nije bas originalna....tako ja mogu okupiti par hajdukovaca obuci zvezdine dresove i slaviti oluju...naprimjer...bezveze
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Navijači Zvezde i Partizana 'oskrvnuli' simbole Hajduka diljem Dalmacije
» Ustaški simboli, grafiti Torcide, prevrnuti kontejneri i opljačkana srpska pumpa: Huligani Hajduka iz Splita ostavili pustoš (VIDEO)
» Dule Savic:'Najgore gostovanje prolazio sam kao i moji saigraci iz Zvezde u Splitu.1981 su navijaci Hajduka na Poljudu tijelima napisaliNDH.'
» Ivica Kostelić:Manjina u Torcidi kao i među navijačima Hajduka maltertira i onu normalnu većinu navijača hajduka koja se boji glasno prosvjedovati bijeći se za svoju sigurnost
» Tko će biti novi predsjednik Hajduka posto je novi-bivši predjednik Hajduka ustvrdio da su švorc...
» Ustaški simboli, grafiti Torcide, prevrnuti kontejneri i opljačkana srpska pumpa: Huligani Hajduka iz Splita ostavili pustoš (VIDEO)
» Dule Savic:'Najgore gostovanje prolazio sam kao i moji saigraci iz Zvezde u Splitu.1981 su navijaci Hajduka na Poljudu tijelima napisaliNDH.'
» Ivica Kostelić:Manjina u Torcidi kao i među navijačima Hajduka maltertira i onu normalnu većinu navijača hajduka koja se boji glasno prosvjedovati bijeći se za svoju sigurnost
» Tko će biti novi predsjednik Hajduka posto je novi-bivši predjednik Hajduka ustvrdio da su švorc...
Page 1 of 2