Korona novosti i spoznaje
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Istina...AssadNaPodmornici wrote:E da svim mlađima I zdravima govorim okolo da slučajno ne uzimaju boster ili ne daj bože da se cijepe prvi put hrpa ljudi me poslušala, argumenti a i logika su na mojoj strani
Ne znam samo tko su ti kojima govoriš odnosno da li se sami misle cijepiti iako su zdravi i mladi?
Ako jesu i namjeravaju se cijepiti ne bi ih trebao odgovarati...
Sve je to dio prirodne selekcije...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Koji degenerik bože dragi...ebenica wrote:Odgovarajući na pitanje o booster dozama, kazao je da je "sasvim izvjesno, da ako je netko primio booster, a potom se zarazio - onda njemu ne treba dodatni booster", javlja HTV.dijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/capak-najavio-hrvatska-razmatra-djelomicno-odustajanje-od-covid-potvrda-15155002
evo njega, zbunjola press
cuj odustajanje, nema odustajanja
jebote, kako dubokoumno, ako si primio booster i zarazio se onda ti ne treba još jedan booster. struka.
2014-04-14
Da, puno je veća vjerojatnost da će imati posljedice od tzv. cjepiva nego od ovog sada soja...AssadNaPodmornici wrote:violator wrote:AssadNaPodmornici wrote:E da svim mlađima I zdravima govorim okolo da slučajno ne uzimaju boster ili ne daj bože da se cijepe prvi put hrpa ljudi me poslušala, argumenti a i logika su na mojoj strani
Je l' ona logika koja neprekidno urlice o minornoj prehladici? Evo iz moje najuze obitelji sad vec dva zdrava, snazna muskarca, necijepljena, ne mogu doc' k sebi od "prehladice".
Ti si iskljucivo odgovoran za sebe samog. I sa svojim zivotom cini sto zelis. Nagovarati ljude na izbjegavanje cijepljenja istovjetno je nagovaranju na cijepljenje. Dakle, svatko ima dovoljno inteligencije i razuma za izvlacenje zakljucaka i pravo na vlastiti odabir. Odjebi i ti s tom propagandom.
Prehladu će preživjeti a cijepivo možda i neće
Osim toga je na slobodnomislećim građanima da savjetom pokušaju pomoći onima koji su izgubljeni, zbunjeni, preplašeni nesmiljenom propagandom u posljednje 2 godine...
2014-04-14
AssadNaPodmornici likes this post
Capak i Bozinovic malo su kontradiktorni, ali prevagnula je struka, stara udba:)
dijagram-
2015-08-09
Struka nikad nije kontradiktorna...dijagram wrote:Capak i Bozinovic malo su kontradiktorni, ali prevagnula je struka, stara udba:)
Samo je narod neuk, neškolovan, neodgovoran, lijen...
2014-04-14
T. wrote:Struka nikad nije kontradiktorna...dijagram wrote:Capak i Bozinovic malo su kontradiktorni, ali prevagnula je struka, stara udba:)
I najgore od svega neposlusan sto je nedopustivo.
dijagram-
2015-08-09
neki dragi ljudi koji nisu zli a nebih htio da nas napuste...T. wrote:Istina...AssadNaPodmornici wrote:E da svim mlađima I zdravima govorim okolo da slučajno ne uzimaju boster ili ne daj bože da se cijepe prvi put hrpa ljudi me poslušala, argumenti a i logika su na mojoj strani
Ne znam samo tko su ti kojima govoriš odnosno da li se sami misle cijepiti iako su zdravi i mladi?
Sa druge strane nekim ljudima želim i četvrtu dozu.. Šteta što Kenwood Kenon i ekipa se nije sigurno cijepila istim cijepivom sa kojim je safet cijepio sebe i svoje prinčeve ili epi
T. wrote:Struka nikad nije kontradiktorna...dijagram wrote:Capak i Bozinovic malo su kontradiktorni, ali prevagnula je struka, stara udba:)
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
AssadNaPodmornici wrote:neki dragi ljudi koji nisu zli a nebih htio da nas napuste...T. wrote:Istina...AssadNaPodmornici wrote:E da svim mlađima I zdravima govorim okolo da slučajno ne uzimaju boster ili ne daj bože da se cijepe prvi put hrpa ljudi me poslušala, argumenti a i logika su na mojoj strani
Sa druge strane nekim ljudima želim i četvrtu dozu.. Šteta što Kenwood Kenon i ekipa se nije sigurno cijepila istim cijepivom sa kojim je safet cijepio sebe i svoje prinčeve ili epi
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
znači, covid potvrde će si ekipa uzet na wc za tariguz
neki ovdje će si ih uramiti kao diplome, kao uspomenu na te divne dane uštrcavanja otrova u svoje tijelo
neki ovdje će si ih uramiti kao diplome, kao uspomenu na te divne dane uštrcavanja otrova u svoje tijelo
Sto mislite o ovim novim proteinskim cjepivima? Koliko je to sigurno?
Guest- Guest
Pa ova genska terapija ide u smeće... Proteinsko će trebati ispitat i neće manjkat dobrovoljaca.violator wrote:Sto mislite o ovim novim proteinskim cjepivima? Koliko je to sigurno?
Pa trebati će ljudima kad budu tražili odštetu...Noor wrote:znači, covid potvrde će si ekipa uzet na wc za tariguz
mutava baštarda wrote:Pa ova genska terapija ide u smeće... Proteinsko će trebati ispitat i neće manjkat dobrovoljaca.violator wrote:Sto mislite o ovim novim proteinskim cjepivima? Koliko je to sigurno?
Yodi to ne treba, on vec uzima proteine u teretani.
dijagram-
2015-08-09
Cijepiti se protiv prehlade, nakon što prijašnje cijepivom ide u smeće i sad treba testirati novo, opet na cijelom čovječanstvu. Ajde baš me zanima kako će ljudima ovo prodati, odnosno kako će pola planeta popušiti priču.dijagram wrote:mutava baštarda wrote:Pa ova genska terapija ide u smeće... Proteinsko će trebati ispitat i neće manjkat dobrovoljaca.violator wrote:Sto mislite o ovim novim proteinskim cjepivima? Koliko je to sigurno?
mutava baštarda wrote:Cijepiti se protiv prehlade, nakon što prijašnje cijepivom ide u smeće i sad treba testirati novo, opet na cijelom čovječanstvu. Ajde baš me zanima kako će ljudima ovo prodati, odnosno kako će pola planeta popušiti priču.dijagram wrote:mutava baštarda wrote:
Pa ova genska terapija ide u smeće... Proteinsko će trebati ispitat i neće manjkat dobrovoljaca.
Pa bit ce onih koji ce i to uzeti.
dijagram-
2015-08-09
Strah=stres (rizični faktor No2)=pad imuniteta.violator wrote:mutava baštarda wrote:Pa ova genska terapija ide u smeće... Proteinsko će trebati ispitat i neće manjkat dobrovoljaca.violator wrote:Sto mislite o ovim novim proteinskim cjepivima? Koliko je to sigurno?
Dakle, jos cekanja... A ne znam, bojim se trenutno dostupnih (genskih) cjepiva, a bojim se i virusa. Kad vidim kako se prema ovoj mojoj dvojici virus ponasa - nije nalik prehladi - a obojica su zdravi muskarci, malo me obuzima zebnja jer sama nisam cijepljena, a imam narusen imunitet.
Kod mene je omikron protutnjao, žena, mater, jedno dite( blesava žena ga testirala bespotrebno), punica,...
Od navedenih samo moja mater cijepljena, trebala je buster ja sam joj preporučio NE i još prije par miseci joj nabavio vitamine, c,d, cink...
Nikoga nije ni okrzlo.
muški su obično pičke kad su prehlade i gripe u pitanju. moje obje sestre su cijepljene i obje pobrale koronu, jedna teže (gripa) i jedna slabije (prehlada), ja nisam i u dvije godine je nisam pobrao a bio u dodiru s obje, jednu sam čak vozio na testiranje kad je bila pozitivna (sa težim simptomima). ispada da je to najobičnije gatanje.violator wrote:mutava baštarda wrote:Pa ova genska terapija ide u smeće... Proteinsko će trebati ispitat i neće manjkat dobrovoljaca.violator wrote:Sto mislite o ovim novim proteinskim cjepivima? Koliko je to sigurno?
Dakle, jos cekanja... A ne znam, bojim se trenutno dostupnih (genskih) cjepiva, a bojim se i virusa. Kad vidim kako se prema ovoj mojoj dvojici virus ponasa - nije nalik prehladi - a obojica su zdravi muskarci, malo me obuzima zebnja jer sama nisam cijepljena, a imam narusen imunitet.
Guest- Guest
Gnječ wrote:'I did one joke and felt so dizzy': Comedian Heather McDonald apologizes to fans from her hospital bed after collapsing on stage and fracturing her skull during stand-up routine
McDonald collapsed and hit her head on the floor after she delivered her second joke: “I’m vaxxed, double vaxxed, boosted … and flu shot and shingle shot and haven’t gotten COVID and Jesus loves me most.”
As soon as she delivered the joke, she just collapsed and hit her head on the floor. Everyone thought at first it was all part of the act, but it was not. She was conscious, but clearly, all was not well. An EMT and a nurse happened to be in the audience … they rushed up on stage to provide first aid.
https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-10482575/Heather-McDonald-collapses-stage-taken-hospital-performing-Arizona.html
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
mutava baštarda wrote:Strah=stres (rizični faktor No2)=pad imuniteta.violator wrote:mutava baštarda wrote:
Pa ova genska terapija ide u smeće... Proteinsko će trebati ispitat i neće manjkat dobrovoljaca.
Kod mene je omikron protutnjao, žena, mater, jedno dite( blesava žena ga testirala bespotrebno), punica,...
Od navedenih samo moja mater cijepljena, trebala je buster ja sam joj preporučio NE i još prije par miseci joj nabavio vitamine, c,d, cink...
Nikoga nije ni okrzlo.
Drago mi je da je tako dobro proslo.
Ja jesam pomalo strasljivica, iako vise ni upola onako kao pri samom pocetku i u vrijeme najzescih strasenja. Ali ova dvojica su kompletno bili hladnokrvni.
Ne znam, velim da ni oni nisu cijepljeni.
Meni je imunolog spomenuo da me donekle stiti min. doza kortica od pretjerane imunoloske reakcije na cjepivo (i virus) pa sam nekako smirenija. Ipak, ne mogu poputtebe uokolo ljudima pricati da je sve to prehlada i da porade na imunitetu jer mi iskustvo pokazuje i da jak imunitet ne dovodi bas do simptoma "prehlade".
Guest- Guest
navodno jest.violator wrote:Sto mislite o ovim novim proteinskim cjepivima? Koliko je to sigurno?
ali i ova su bila sigurna dok se otkrila da nisu.
ali i ta proteinska cijepiva su zakurac, jer se ovdje doslovno radi o prehladi . ne želim se cijepiti protiv prehlade, da je ne znam čaša vode..
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje
Page 45 of 50