Korona novosti i spoznaje
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Bogami ova casna sestra i ova medicinska sestra imaju veca muda nego svi mi muski ovdje. Debota ne brojimo.
Guest- Guest
Evoga, sad nije više Israel, sad je Velika Britanija problem...
Zeko hop, zeko hop...
Zeko hop, zeko hop...
Eroo wrote:Evoga, sad nije više Israel, sad je Velika Britanija problem...
Zeko hop, zeko hop...
Na 4,033,481 aktivno pozitivnih je u UK zadnjih 7 dana umiralo u prosjeku 256 osobe,
iliti 1 umrli /na 15,756 zaraženih osoba
Kao što smo vidjeli u HR 1 umrli/ na 1,282 zaražene osobe.
iliti 12.3x više nego u UK.
Ne postoji drugi razlog osim visoka procijepljenost u UK.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Venus wrote:T. wrote:Znanstvenici potvrdili da ženska najlonka preko maske pruža gotovo 100% zaštitu od virusa...
Proizvođač najlonki proveo studiju..
Otkad sam bila zadnji put, napisali ste 22 stranice.
U međuvremenu sam fasovala koronu jer mi se poslovni burnout reaktivirao. Pravo pročišćavajuće, gotovo nebesko iskustvo, daleko od prehlade Yoda, bar za mene.
Nadam se da si dobro... :/
darth_vader-
2014-04-17
Odličan... Triba pogledat do kraja.
U izraelu se trenutno umire više nego ikad prije u zadnje dvi godine. Ako ne uzmu petu dozu neće imati turističku sezonu.mutava baštarda wrote:
Prof. Yaakov Jerris, voditelj covid odjela bolnice u Izraelu tvrdi kako cjepiva nemaju nikakav značajan učinak kod sprečavanja razvoja teškog oblika bolesti
[size=33]Prema riječima voditelja covid odjela centra Ichilov u Izraelu, profesora Yaakova Jerrisa, 80% teških slučajava covida u toj bolnici čine upravo cijepljeni, i to cijepljeni sa najmanje tri doze cjepiva, prenosi Israel National News[/size]
[size=33]Govoreći na sjednici vlade, Jerris je rekao ministrima: “Definiranje ozbiljnog pacijenta je problematično. Primjerice, pacijent s kroničnom bolešću pluća uvijek je imao nisku razinu kisika, ali sada ima pozitivan rezultat testa na koronavirus što ga tehnički čini ‘ozbiljnim pacijentom s koronavirusom’, ali to nije točno. Pacijent je u teškom stanju jer ima ozbiljnu temeljnu bolest.”[/size]“Trenutno je većina naših teških covid slučajeva cijepljena, i to sa najmanje tri doze cjepiva. Između sedamdeset i osamdeset posto teških slučajeva je cijepljeno. Dakle, cjepivo nema nikakvog značajnog utjecaja kod sprečavanja razvoja teškog oblika bolesti, zbog čega je samo dvadeset do dvadeset pet posto naših pacijenata necijepljeno.” izjavio je Jerris za Channel 13 News
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mene nekaj osobno zanima.
kada ovo ludilo završi, a bude.
čime će se đelem udbaški bavit?
most je završen, pandemija se bliži kraju.
o čemu bu stari prdonja okružen prijateljimma i obitelji pisal u 2-3-4-5 ujutro
(ova opcija ignore je mila majka, tek s njom skužiš da od 50 stranica suvislih je 8)
kada ovo ludilo završi, a bude.
čime će se đelem udbaški bavit?
most je završen, pandemija se bliži kraju.
o čemu bu stari prdonja okružen prijateljimma i obitelji pisal u 2-3-4-5 ujutro
(ova opcija ignore je mila majka, tek s njom skužiš da od 50 stranica suvislih je 8)
2014-12-30
"Trenutno je većina naših teških slučajeva cijepljena", rekao je Yaakov Jerris za Channel 13 News. “Imali su najmanje tri injekcije. Između sedamdeset i osamdeset posto teških slučajeva je cijepljeno. Dakle, cjepivo nema nikakvog značaja za tešku bolest, zbog čega je samo dvadeset do dvadeset pet posto naših pacijenata necijepljeno.”
tako zbori isti taj koji pojašnjava i da je temeljno oboljenje temeljno oboljenje, a corona dođe pride...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
na stranu tu naša prepucavanja, bilo bi dobro da se ovi naši busterisani ipak sklone u neki podrum dok virus ne okopni... makar i nisu najispravniji u glavi, nek se pričuvaju...
2015-08-08
veber wrote:nikaj se ne mrzimo. kao prvoVenus wrote:veber wrote:
znači ti možeš, a ja ne.
ti možeš prijetiti, a drugi ne?
di si bio tu noć kada se mala ujutro ubila.
da napišem ime i prezime iste pa da ju rastežemo?
di ste svi vi bili?
dok su ju pizda ona sara i slična ekipa na kultnima nagovarali na samoubojstvo?
i di je bila država?
zvao sam murju jer se vidjelo da ide u kurac.
ali nitko nije reagirao, niti forumaši.
odjebi s tim forama iza ekrana, rekao sam tebi kao i drugima. nađemo se i riješimo.
glupi hien se popiknuo. nisam prijetio samo sam pokrenuo.
pa je izašao iz zatvora i u roku od tri mjeseca se opet popiknuo i vratio se.
prijete slabići.
kaj ja imam tebi, eri, epiju ili bilo kome prijetiti?
to su fore iz filmova.
Svake godine bar nekoliko puta izvlačite iste kosture iz ormara. Vaša mržnja i optuživanje neće nikog vratit nazad, niti vrijeme koje trošite na lupetanje o tome što je bilo, i tko se drži kojeg sjećanja (iskrivljenih). Ti bi spomenuo ime i prezime pokojne? Dobar je stid kome ga je Bog dao, Veberu, tebe je tu bome pravo zaobišlo.
Ajde leć.
stalna blasfemija oko nekih drugih kako im treba pomoć dok hitamo istu pomoć u smeće. ziher si danas bacila u smeće hranu koju bi netko gladan pojeo. bacila si obleku koju bi mogla nositi još koju godinu, mob, tv, kauč
koji jebeni stid?
stalno lažno moraliziramo i nakon toga se "zgražavamo"
postoji stvarni dio kada pomažemo ljudima, a postoji i lažni.
kada se "zgražavamo" dok su kamere ukopčane.
Ponovit ću nešto što sam već jednom napisala na drugoj temi, pa su dvije forumašice nakon toga demonstrativno izbrisale profil. Jednoj se prijetio srušiti ego velikog (bespomoćnog) pomagača, a drugoj se prijetio srušiti ego stalne (bespomoćne) žrtve, djevojčice na zimi sa stopalima u snijegu koju stalno neko mora spašavat.
Neki ljudi si vole umišljati kako "pomažu" drugima te još to vole govoriti drugima. To je lažni altruizam koji za cilj ima bildanje svoje vlastite bolje slike.
Ono što mi možemo učiniti drugima je da druge eventualno, i možda, inspiriramo na nešto bolje. To je sve.
Imao si dobre namjere, nisi joj mogao pomoći. Prihvati to, i dopusti da te te ružne misli napuste zauvijek.
E Veberu nesretni što ti voliš ko krava preživat pljuvačke po ustima i stalno vraćat u usta sadržaj želuca, nikako da provariš do kraja. Pusti više, bit će ti lakše živjet bez toksina.
Guest- Guest
Glupkakurac wrote:Venus wrote:T. wrote:Znanstvenici potvrdili da ženska najlonka preko maske pruža gotovo 100% zaštitu od virusa...
Proizvođač najlonki proveo studiju..
Otkad sam bila zadnji put, napisali ste 22 stranice.
U međuvremenu sam fasovala koronu jer mi se poslovni burnout reaktivirao. Pravo pročišćavajuće, gotovo nebesko iskustvo, daleko od prehlade Yoda, bar za mene.
Nadam se da si dobro... :/
Hvala ti.. <3
Potaknuta ovim, donijela sam neke dobre odluke za budućnost. Nek nešto dobro iziđe iz ovog.
Guest- Guest
Latest COVID-19 mortality data out of Australia shows 95% of deaths were vaccinated with at least one dose. With a 95% vaccination rate, and deaths at an all-time high, the ability for the shots to prevent severe disease is in question.
18 Total Deaths:
- 3 doses: 2
- 2 doses: 14
- 1 dose: 1
- Unvaxxed: 1
https://twitter.com/nswhealth/status/1489752067052740609
https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?facet=none&Metric=Confirmed+deaths&Interval=7-day+rolling+average&Relative+to+Population=true&Color+by+test+positivity=false&country=~AUS
@ChiefNerd
18 Total Deaths:
- 3 doses: 2
- 2 doses: 14
- 1 dose: 1
- Unvaxxed: 1
https://twitter.com/nswhealth/status/1489752067052740609
https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?facet=none&Metric=Confirmed+deaths&Interval=7-day+rolling+average&Relative+to+Population=true&Color+by+test+positivity=false&country=~AUS
@ChiefNerd
Nije dobro izmjerio za Izrael.mutava baštarda wrote:
Treba dici krov za jednu etazu.
Nije bilo prostora pa je malo odgrabio:)
dijagram-
2015-08-09
Nemoj dirati cure po ljekarnama, nisu one krive, tako im kaze struka.Gnječ wrote:dijagram wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/dikic-turisti-ce-odlaziti-u-sigurne-sredine-a-to-nisu-sredine-s-manje-od-70-cijepljenih-1561041
evo struke opet
novo filozofiranje shodno stanju
strava
Nemoj jebote ova moja mlada nadobudna farmaceutkinja iz apoteke vjeruje samo Djikicu ona bi Djikicu i picke dala. Evo smo se nedavno posvadjali u apoteci. Bog te jebo di god dodjem bukne svadja a samo sam ju pitao ivermectin a ona mene zasula paljbom iz svih orudja i oruzja.
Sigurno je rekla da je to za konje i da ides veterinaru.
Ja bih joj rekao; oli ne vidis da sam rasni lipicaner, davaj ivermectin:)
dijagram-
2015-08-09
ne bulazni, samo sam se referirao na gnječovo gnojenje prema marcu.Venus wrote:
E Veberu nesretni što ti voliš ko krava preživat pljuvačke po ustima i stalno vraćat u usta sadržaj želuca, nikako da provariš do kraja. Pusti više, bit će ti lakše živjet bez toksina.
veber-
2014-12-30
Venus wrote:Svaki Mujo svoga lipicanera hvali..
dijagram-
2015-08-09
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje