Korona novosti i spoznaje
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Ne, ne mogu. Zato su puni sudski spisi dokaznog materijala od policije sa porukama sa telegram app-a. Nevezano uz antivakser sektu.Hartmann wrote:Ne skreci temu...veber wrote:i koju pičku materinu nisi već u rusiji.
pompozno si objavio prije korone kako se seliš u rusiju.
i di ti je državljanstvo?
kojim si se hvalio.
lagao po običaju.
meni su ponudili i imam pravo pa sam samo dokumente promijenio.
jel ti imaš uopće njemačku vozačku?
Tvoja fasisticka tvorevina pokusava ugasiti slobodu govora,ne mogu kontrolirati Telegram app,kojom se ljudi organiziraju i protestvuju protiv mjera Korone
Cak su bili toliko arogantni i poslali kaznu u Katar,gdje se nalaze serveri Telegrama,nakon prodaje istoga Arapima od strane Rusa
cccccc......
Još jedna teška zabluda. Vidiš koliko ste informirani zapravo..dezinformirani točnije.
Last edited by kaya on 30/1/2022, 17:14; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Noor likes this post
Nails were being placed on the roads to stop the Trucker Convoy. pic.twitter.com/qQc4yxBpDm
— RealMac (@beingrealmac) January 30, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
tako i đemal krekeće slovenski
2014-12-30
đaba krečili
2014-12-30
AMERIČKI policajac Robert LeMay (51) koji je dobio otkaz prije nekoliko mjeseci jer se odbio cijepiti, što je u državi Washington obavezno, a nakon toga rekao da ga guverner te države može poljubiti u guzicu, umro je u petak. Bio je pozitivan na koronavirus, prenosi Independent.
Vijest o smrti bivšeg kolege objavio je šef policije u Washingtonu John R. Batiste.
"Tužan sam zbog ove vijesti. Naše molitve su s njegovom obitelji i voljenima", rekao je R. Batiste i dodao kako je LeMay časno služio više od dva desetljeća.
"Bili smo jako razočarani kad smo vidjeli da je otišao iz službe prije par mjeseci", kazao je.
Snimio video nakon otkaza u kojem poručuje guverneru da ga može poljubiti u guzicu
LeMay je objavio video nakon što je dobio otkaz."Nakon 22 godine što sam služio građanima Washingtona, zamolili su me da odem jer sam prljav", poručio je.
"Ovo je zadnji put da me vidite u ovom automobilu, a Jay Inslee (guverner države Washington, op.a) me može poljubiti u guzicu ", rekao je tada.
vili40-
2015-08-02
Od čega je umrao? Piše da je bio pozitivan na korona virus. Primjera radi Georg Foyd je također bio pozitivan na korona virus u trenutku smrti.vili40 wrote:Policajac iz SAD koji se odbio cijepiti i rekao da ga poljube u gu*icu umro od korone
[size=44]AMERIČKI policajac Robert LeMay (51) koji je dobio otkaz prije nekoliko mjeseci jer se odbio cijepiti, što je u državi Washington obavezno, a nakon toga rekao da ga guverner te države može poljubiti u guzicu, umro je u petak. Bio je pozitivan na koronavirus, prenosi Independent. [/size]
[size=44]Vijest o smrti bivšeg kolege objavio je šef policije u Washingtonu John R. Batiste.[/size]
[size=44]"Tužan sam zbog ove vijesti. Naše molitve su s njegovom obitelji i voljenima", rekao je R. Batiste i dodao kako je LeMay časno služio više od dva desetljeća. [/size]
[size=44]"Bili smo jako razočarani kad smo vidjeli da je otišao iz službe prije par mjeseci", kazao je. [/size][size=44]Snimio video nakon otkaza u kojem poručuje guverneru da ga može poljubiti u guzicu[/size]
[size=44]LeMay je objavio video nakon što je dobio otkaz. [/size]
[size=44]"Nakon 22 godine što sam služio građanima Washingtona, zamolili su me da odem jer sam prljav", poručio je.[/size]
[size=44]"Ovo je zadnji put da me vidite u ovom automobilu, a Jay Inslee (guverner države Washington, op.a) me može poljubiti u guzicu ", rekao je tada. [/size]
UPDATE - Reuters has updated the title after initial publishing. Now says ivermectin showed "antiviral effect" instead of "effective" against Omicron. pic.twitter.com/YCIz38msjv
— Disclose.tv (@disclosetv) January 31, 2022
2018-04-10
MORE - Kowa's press release on ivermectin in full for reference. The English version is auto-translated.https://t.co/kzNOSAgdoU pic.twitter.com/q7qHecPDwz
2018-04-10
hehe, takvo istraživanje ne smiju objaviti u "zapadnim znanstvenim institucijama" jer kao "nije fer" da su "teoretičari zavjera po 60 put" bili u pravuHektorović wrote:MORE - Kowa's press release on ivermectin in full for reference. The English version is auto-translated.https://t.co/kzNOSAgdoU pic.twitter.com/q7qHecPDwz
Hektorović likes this post
Starting Monday, all students in the Los Angeles Unified School District will be required to wear non-cloth masks that have a nose wire, including while participating in athletic activities.
— NotKennyRogers (@NotKennyRogers) January 31, 2022
Also, here's Magic Johnson and Gavin Newsom at the Rams/49ers game in LA last night: pic.twitter.com/0qKgBfAAev
2018-04-10
Magic Johnson posting all these happy pics oblivious to the fact he's ratting them all out for mask mandate hypocrisy. https://t.co/lxiSapGAqw
— Aldous Huxley's Ghost:tm: (@AF632) January 31, 2022
2018-04-10
Ovo sa Ivermecitinom je još jedna teorija zavjere koja se potvrdila i oko koje se ekipa sprdala.AssadNaPodmornici wrote:hehe, takvo istraživanje ne smiju objaviti u "zapadnim znanstvenim institucijama" jer kao "nije fer" da su "teoretičari zavjera po 60 put" bili u pravuHektorović wrote:[size=33][/size]MORE - Kowa's press release on ivermectin in full for reference. The English version is auto-translated.https://t.co/kzNOSAgdoU pic.twitter.com/q7qHecPDwz
nisam u tijeku
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
2015-08-08
Europska lista po smrtnosti zadnjih 7 dana.Noor wrote:aha, kanadski đemali hiću čavle
Enlarge this image Click to see fullsize
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
Mislim da je Hrvatska na prvom mjestu, s obzirom na zadnji popis.
Cell Discovery by Nature has published a study whose alarming findings are showing that current COVID-19 jabs are causing pathophysiological alterations similar to an actual SARS-CoV-2 Infection!
The first actual study that focusses on the full pathological and immune profile of individuals after receiving COVID-19 jabs, (Note we cannot use the V word as certain algorithms used by certain American social media platforms and search engines will pick up the word and censor such articles as they are all part of the unscrupulous elites trying to control the COVID-19 narratives that will need to be dealt with and eradicated soon as the world wakes up.) is showing that such individuals are undergoing a variety of pathophysiological alterations in their bodies with many that can cause long term health and medical complications similar to those having Long COVID!
The study team found besides generation of neutralizing antibodies, the bodies of the healthy individuals who volunteered for the study and received the COVID-19 jabs that contained the inactivated SARS-CoV-2 also had consistent alterations in hemoglobin A1c, serum sodium and potassium levels, coagulation profiles, and renal functions.
Such similar changes had also been reported in COVID-19 patients, suggesting that receiving those COVId-19 jabs mimicked an infection.
More worryingly, single-cell mRNA sequencing (scRNA-seq) of peripheral blood mononuclear cells (PBMCs) before and 28 days after the first jab also revealed consistent alterations in gene expression of many different immune cell types.
Also, scRNA-seq revealed increased NF-κB signaling and reduced type I interferon responses, which were confirmed by biological assays and these have also had been reported to occur after SARS-CoV-2 infection with aggravating symptoms.
The study team recommends additional caution when giving jabs to individuals with pre-existing clinical conditions, including diabetes, electrolyte imbalances, renal dysfunction, and coagulation disorders.
In fact, the medical community should have enforced prior medical screening before even giving these jabs to any individuals.
But more concerning is the fact that these jabs can also subsequently trigger long term medical and health issues!
Cell Discovery actually published this study as it is also a sign that many scientists, experts, physicians and even media are now waking up and seeing the effects of these jabs and also how the COVID-19 pandemic has been mismanaged by a few unscrupulous American, British, Canadian, Ethiopian and other European bastards that need to be eradicated as soon as possible or at least thrown into jail along with their families and supporters.
The study findings show that receiving the COVID-19 jabs is literally no different from that of an actual infection in terms of the damage that is caused to the body.
Importantly the study findings postulate that it is imperative to consider the potential long-term impact of COVID-19 jabs to certain medical conditions or to general human health.
Comprehensive investigations revealed consistent pathophysiological alterations after vaccination with COVID-19 vaccines
https://www.nature.com/articles/s41421-021-00329-3
Guest- Guest
Mislim da je Hrvatska na prvom mjestu, s obzirom na zadnji popis.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
» Korona novosti i spoznaje