Milanović: Bez legitimnog predstavljanja Hrvati će biti primorani na odlazak
Page 1 of 1
Milanović: Bez legitimnog predstavljanja Hrvati će biti primorani na odlazak
Pa, zapadnoj Evropi treba radne snage tako da doviđenja i sretno.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/milanovic-bez-legitimnog-predstavljanja-hrvati-ce-biti-primorani-na-odlazak/220126117
BiH je ionako gotova kako god okreneš. Nikakvi politički manervi je više ne mogu spasit. Tu je samo reda radi.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/milanovic-bez-legitimnog-predstavljanja-hrvati-ce-biti-primorani-na-odlazak/220126117
BiH je ionako gotova kako god okreneš. Nikakvi politički manervi je više ne mogu spasit. Tu je samo reda radi.
Last edited by RayMabus on 26/1/2022, 21:12; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Milanović: Bez legitimnog predstavljanja Hrvati će biti primorani na odlazak
A ništa, naši će se morati odvojiti, to je to.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Milanović: Bez legitimnog predstavljanja Hrvati će biti primorani na odlazak
Najbolje šta prije vojno uzet šta možeš i to je to. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
2014-04-11
epikur37 likes this post
Pravit ćemo se blesavi sad. Govorit ćemo da nam je stalo do BiH a cijelo vrijeme radit pripreme za vojno osvajanje svega onoga šta je nama ključno i čekat trenutak kad na zapadu Europe prevladaju antislamske političke snage.
Uglavnom BiH kao država je gotovo a sad je samo pitanje kad ćemo je dokrajčit.
Uglavnom BiH kao država je gotovo a sad je samo pitanje kad ćemo je dokrajčit.
2014-04-11
Ta država će nestat u relativno bližoj budućnosti.
Sad samo treba smislit kako joj isplanirat sprovod.
Sad samo treba smislit kako joj isplanirat sprovod.
2014-04-11
epikur37 likes this post
2014-04-14
Ja sam otišao sa obitelji kad sam shvatio da je Zapad protiv nas i da nikad nećemo biti ravnopravni.
Nisam htio da mi djeca budu građani drugog reda u Osmanlijskoj državi i zato sam otišao
Ostalo mi je samo da mrzim Zapad, Ameriku i Britaniju iz dna duše
Da Bog da ih Rusi i Kinezi razvalili
Nisam htio da mi djeca budu građani drugog reda u Osmanlijskoj državi i zato sam otišao
Ostalo mi je samo da mrzim Zapad, Ameriku i Britaniju iz dna duše
Da Bog da ih Rusi i Kinezi razvalili
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ako cemo realno zapadu je svejedno kakav je politicki i svaki drugi sustav u bh-a samo da se ne puca...opcenito takve kriterije imaju u zargonu od vardara do triglava...mi na ovim prostorima smo crna rupa za njih i svojevrsni poligon za politicka testiranja...tko misli drugacije nije cist...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mrzim Zapad. Uništili su nasvuksadinare wrote:ako cemo realno zapadu je svejedno kakav je politicki i svaki drugi sustav u bh-a samo da se ne puca...opcenito takve kriterije imaju u zargonu od vardara do triglava...mi na ovim prostorima smo crna rupa za njih i svojevrsni poligon za politicka testiranja...tko misli drugacije nije cist...
A u mladosti sam obožavao Zapad.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» Mnogi će zbog krize biti primorani živjeti bez auta
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» ''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
» Milanovic konacno moze prestati biti lazni ljevicar te moze biti tudjmanist
» MI HRVATI - Milanović, Maras, Stazić i t d
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» ''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
» Milanovic konacno moze prestati biti lazni ljevicar te moze biti tudjmanist
» MI HRVATI - Milanović, Maras, Stazić i t d
Page 1 of 1