Denkverbot
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Denkverbot
Haha, ma ča si to rekoškutor wrote:aben wrote:A ča je to bitno ča je ostalo nepromijenjeno nakon instalacije autochoice i autonomushormonadjust softvera?Speare Shaker wrote:aben wrote:
U situaciji di kompjuter odučuje ča biromo i želimo teško da moremo reći da nismo nadresli svoju narav...
Nismo, jer naša narav ostaje u bitnome nepromjenjena. Samo smo podigli naše sposobnosti, kapacitete i potencijale na višu razinu uz pomoć tehnologije koju smo sami stvorili i koja je postala sastavni dio našeg proširenog fenotipa, praktički neodvojivi dio nas samih.
nepromjenjito je sljedeće
tebi su rekli kad postaneš DRUG hardwer da ćeš moći vladati sitnozubima i vlado si dok si živ
a ti sad ka veliki DRUG moraš patit gledajući sitnozube kak mogu jebat i imaju sve ,,, a ti jadan samo ono šta su komunisti instalirali u tebe
znač da si nepromjenjen ,,,, osta si i DRUG i budala
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Ne zun,kic wrote:
ki je škutor
Masovni zno, ali će ti reći jedino ako već znoš:)
2014-04-16
Meni je rekao ali ne mogu vjerovati da je to ta osoba. Od fanatičnog vjernika da je postao bogopsovač. Tko zna dokle je henok dogurao.aben wrote:Ne zun,kic wrote:
ki je škutor
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5147
2021-02-20
No chance in hellmetilda wrote:Meni je rekao ali ne mogu vjerovati da je to ta osoba. Od fanatičnog vjernika da je postao bogopsovač. Tko zna dokle je henok dogurao.aben wrote:Ne zun,kic wrote:
ki je škutor
2014-04-16
Jel ima još onaj svoj blog? Zaboravila sam mu naslov, krug zemaljski?aben wrote:No chance in hellmetilda wrote:Meni je rekao ali ne mogu vjerovati da je to ta osoba. Od fanatičnog vjernika da je postao bogopsovač. Tko zna dokle je henok dogurao.aben wrote:Ne zun,kic wrote:
ki je škutor
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
2021-02-20
metilda wrote:Jel ima još onaj svoj blog? Zaboravila sam mu naslov, krug zemaljski?aben wrote:No chance in hellmetilda wrote:Meni je rekao ali ne mogu vjerovati da je to ta osoba. Od fanatičnog vjernika da je postao bogopsovač. Tko zna dokle je henok dogurao.aben wrote:Ne zun,kic wrote:
ki je škutor
http://krugzemaljski.blogspot.com/
Guest- Guest
Hvala ti, pogledala nakratko, jel postao pravoslavac?Speare Shaker wrote:metilda wrote:Jel ima još onaj svoj blog? Zaboravila sam mu naslov, krug zemaljski?aben wrote:No chance in hellmetilda wrote:Meni je rekao ali ne mogu vjerovati da je to ta osoba. Od fanatičnog vjernika da je postao bogopsovač. Tko zna dokle je henok dogurao.aben wrote:Ne zun,kic wrote:
ki je škutor
2021-02-20
Grihota je ča više ni na forumu. Blog je ok format za iznošenje idejov, ali se dijalog puno prije ispuše nego na forumu. Bude desetak izmjena u komentarima, ali meni to nika ne bude dovoljno. Uvika puno ostane visiti neizrečeno, nerazrođeno...
2014-04-16
metilda wrote:Hvala ti, pogledala nakratko, jel postao pravoslavac?Speare Shaker wrote:metilda wrote:Jel ima još onaj svoj blog? Zaboravila sam mu naslov, krug zemaljski?aben wrote:No chance in hellmetilda wrote:Meni je rekao ali ne mogu vjerovati da je to ta osoba. Od fanatičnog vjernika da je postao bogopsovač. Tko zna dokle je henok dogurao.aben wrote:Ne zun,kic wrote:
ki je škutor
Nemam pojma, makar bi mi to bilo logično za njega.
Nisam čitao blog jer me ne zanima.
Međutim, rekao je ranije na forumu puno toga lošega na račun KC i posebno modernih papa, a toliko je opsjednut idejom nacionalne crkve, politički ovisne o nacionalistički orjentiranim hrvatskim elitama, religijskim, političkim i općenito intelektualnim, a s obzirom da mu se niti najmanje ne sviđaju tzv. reformirane crkve koje po prirodi stvari teže samo daljnjem razjedinjavanju radi osobnih ambicija njihovih duhovnih vođa, da je ideja hrvatskog nacionalnog pravoslavlja jedina koja bi makar u teoriji mogla zadovoljiti takvu njegovu želju.
Guest- Guest
Ima li na forumu više ijedna žena?
2021-02-20
metilda wrote:Ima li na forumu više ijedna žena?
mi jebemo aben ,,,sad neznam ušta spada
Gast- Guest
To više govori o tebi nego o njemu. Aben je simpatičan profesor s otoka, može se s njim lijepo popričati ako ne mariš za argumentiranu raspravu
2021-02-20
metilda wrote:To više govori o tebi nego o njemu. Aben je simpatičan profesor s otoka, može se s njim lijepo popričati ako ne mariš za argumentiranu raspravu
argumenti sa budžetskin pacovin ,,, tebi je neko polomio kontakt sa stvarnošću
tu bagru triba nogatat di god stigneš
evo su povalili kompletnu naprednu civilizaciju mutanti sa državnog konta
od kulina bana su genetski vezani za crkavicu ,,,za nju su sad sposobni ubit ,,ako im je neko pipne
il ti je uletilo ovo ne
Gast- Guest
Da ti budem iskrena, ni najgorem neprijatelju ne želim kontakt sa stvarnošću koji ja imam. A političke budalaštine ne pratim jer zagađuju duh
2021-02-20
metilda wrote:Da ti budem iskrena, ni najgorem neprijatelju ne želim kontakt sa stvarnošću koji ja imam. A političke budalaštine ne pratim jer zagađuju duh
duh zagađuje samo nezainteresiranost za bilo koju temu il stavku koja čini život
a probleme su uvijek jednostavne stvari otklanjale kojih budeš dostupan samo širinom duha kroz spoznaje o svakoj stavki života
čuvaj se specijalaca koji su stručni samo za jedan pojam ,,, ostalo sve unište ka recimo aben
Gast- Guest
Do prije koju godinu vodila sam žustre rasprave o mnogim temama ovdje na forumu. Mislila sam da one život znače. Ali nisu. Koliko tvoja prepucavanja na vipu unose pozitive u tvoj život i koliko je svjetskim zbivanjima bitno da ti ostaviš svoje mišljenje o njima? Ni jedno ni drugo nije slučaj i ne odnosi se samo na tebe.
2021-02-20
Kako god, forum je baš pust, odgovara samo jeka vlastitih riječi.
2021-02-20
Jesu li umirovljenici budžetski štakori?škutor wrote:metilda wrote:To više govori o tebi nego o njemu. Aben je simpatičan profesor s otoka, može se s njim lijepo popričati ako ne mariš za argumentiranu raspravu
argumenti sa budžetskin pacovin ,,, tebi je neko polomio kontakt sa stvarnošću
tu bagru triba nogatat di god stigneš
evo su povalili kompletnu naprednu civilizaciju mutanti sa državnog konta
od kulina bana su genetski vezani za crkavicu ,,,za nju su sad sposobni ubit ,,ako im je neko pipne
il ti je uletilo ovo ne
2014-04-16
metilda wrote:Do prije koju godinu vodila sam žustre rasprave o mnogim temama ovdje na forumu. Mislila sam da one život znače. Ali nisu. Koliko tvoja prepucavanja na vipu unose pozitive u tvoj život i koliko je svjetskim zbivanjima bitno da ti ostaviš svoje mišljenje o njima? Ni jedno ni drugo nije slučaj i ne odnosi se samo na tebe.
sve može biti lijek il otrov ,,,pitanje je mjere,,,
žustro je vrijedno ak je trenutno i kratko ,,
meni su tuđa mišljenja riješavala probleme
po pitanju drugih i trećih je isto bitno biti osoba ,,, a dali će to njima pomoći ,,, bitno je ,,, bitno je i smisliti kako riječ da ima moć
Gast- Guest
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Page 47 of 50