Menart prekinuo suradnju sa Tram11 zbog homofobijr,mizgonije i srbofobije
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Menart prekinuo suradnju sa Tram11 zbog homofobijr,mizgonije i srbofobije
https://www.jutarnji.hr/kultura/glazba/doznajemo-menart-prekida-suradnju-s-tram-11-njihov-kontroverzni-album-povlace-iz-prodaje-15149012
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Menart prekinuo suradnju sa Tram11 zbog homofobijr,mizgonije i srbofobije
stigo progres
2014-04-19
ima li gdje da se cuju
il bar tekst
il bar tekst
2014-04-19
Kad sam vidio da sjede s hasančetom i buljancem....
Bljuk, odjeb.
Bljuk, odjeb.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
prckov wrote:ima li gdje da se cuju
il bar tekst
woo je bio moj omiljeni general prije 20g oprostio mu i nastupe za SDP svojevremeno nekidan posudio s mreze ovo novo da bacim uho iako trenutno nisam u filmu tog zvuka...da skratim jucer bacio u smece neraspakovan zip nakon slike s bujancem
s druge strane menart su ispali pizde zbog ovog poteza , ako istina
s druge strane menart su ispali pizde zbog ovog poteza , ako istina
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:woo je bio moj omiljeni general prije 20g oprostio mu i nastupe za SDP svojevremeno nekidan posudio s mreze ovo novo da bacim uho iako trenutno nisam u filmu tog zvuka...da skratim jucer bacio u smece neraspakovan zip nakon slike s bujancem
general woo je bio antiprotivan i onda i sad, a ti si postao dio režima
prodo si se debo
marcellus wrote:prckov wrote:ima li gdje da se cuju
il bar tekst
e to se zove counterculture
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
jbg...mora misliti na mirovinumarcellus wrote:debotoijusto wrote:woo je bio moj omiljeni general prije 20g oprostio mu i nastupe za SDP svojevremeno nekidan posudio s mreze ovo novo da bacim uho iako trenutno nisam u filmu tog zvuka...da skratim jucer bacio u smece neraspakovan zip nakon slike s bujancem
prodo si se debo
2015-09-08
Ovo kao da slušam ebenici i vebera: puši kurac, jebem mater, govno, puši kurac, e kuiš, puši kurac...
majko mila...
majko mila...
2015-08-06
prckov wrote:marcellus wrote:prckov wrote:ima li gdje da se cuju
il bar tekst
e to se zove counterculture
za counterculture se danas ide u zatvor
epikur37 wrote:Ovo kao da slušam ebenici i vebera: puši kurac, jebem mater, govno, puši kurac, e kuiš, puši kurac...
majko mila...
2015-09-08
https://www.vecernji.hr/kultura/poput-afroamerickih-repera-tram-11-prosti-su-politicki-nekorektni-i-sjajni-1555901
Hip hop je ostao posljednji ventil za isporuku bunta, a pjesme s “Jedan & jedan” pokazuju da se tu više ne radi o mladenačkom idealizmu otprije 25 godina, nego o promatranju i opisivanju situacije oko nas koja je luđa od bilo kojeg reality showa. Dečki iz Tram 11 su, vidi vraga, desnog usmjerenja, militantni i borbeni poput američkih repera, s kojima se ne morate složiti, ali ova je ploča bolji manifest razjarene “desnice” nego svi Mostovi i Domovinski pokreti zajedno. Drugim riječima, radi se o vrhunski uobličenom albumu koji prije svega, rekla bi Milka Babović, prolazi na “umjetničkom dojmu”.
Kao da gledate film “Don’t Look Up”, ali ne satiru, nego zaozbiljno, od početka s uvodom operaterke “dobro došli na vruću liniju Tram 11”, album “Jedan & jedan” kreće s objašnjavanjem situacije. “Druga su vremena, al’ je glupost uvijek ista” te nastavlja “raseljeni svijetom sretniji su sto posto, ne odlaze glasači, već oni što znaju pos’o”.
Tram 11 glazbeno su uklopili provokativne teme u sjajan niz pjesama i recitacija, sve do brutalne “priče” i sukoba protagonista “old school” i nove reperske reprezentacije kojem se moraju dodati “tri točkice”, jer ovi nisu ni politički korektni ni pristojni;
”Nisam ti ja tata, ne glumi mi brata, ja sam braniteljski portal ti si k**** s faktografa Uzmi tim iz Gonga, našminkan si kao neki gej s Eurosonga Loša ti je droga, makni se sa svoga, izgledaš jadno kao leftarski prosvjed Gonga Mi smo stara škola, p**** hodaju na štakama, je** ti Fejs mater, ovdje blokiramo šakama”.
Hip hop je ostao posljednji ventil za isporuku bunta, a pjesme s “Jedan & jedan” pokazuju da se tu više ne radi o mladenačkom idealizmu otprije 25 godina, nego o promatranju i opisivanju situacije oko nas koja je luđa od bilo kojeg reality showa. Dečki iz Tram 11 su, vidi vraga, desnog usmjerenja, militantni i borbeni poput američkih repera, s kojima se ne morate složiti, ali ova je ploča bolji manifest razjarene “desnice” nego svi Mostovi i Domovinski pokreti zajedno. Drugim riječima, radi se o vrhunski uobličenom albumu koji prije svega, rekla bi Milka Babović, prolazi na “umjetničkom dojmu”.
Kao da gledate film “Don’t Look Up”, ali ne satiru, nego zaozbiljno, od početka s uvodom operaterke “dobro došli na vruću liniju Tram 11”, album “Jedan & jedan” kreće s objašnjavanjem situacije. “Druga su vremena, al’ je glupost uvijek ista” te nastavlja “raseljeni svijetom sretniji su sto posto, ne odlaze glasači, već oni što znaju pos’o”.
Tram 11 glazbeno su uklopili provokativne teme u sjajan niz pjesama i recitacija, sve do brutalne “priče” i sukoba protagonista “old school” i nove reperske reprezentacije kojem se moraju dodati “tri točkice”, jer ovi nisu ni politički korektni ni pristojni;
”Nisam ti ja tata, ne glumi mi brata, ja sam braniteljski portal ti si k**** s faktografa Uzmi tim iz Gonga, našminkan si kao neki gej s Eurosonga Loša ti je droga, makni se sa svoga, izgledaš jadno kao leftarski prosvjed Gonga Mi smo stara škola, p**** hodaju na štakama, je** ti Fejs mater, ovdje blokiramo šakama”.
marcellus wrote:debotoijusto wrote:woo je bio moj omiljeni general prije 20g oprostio mu i nastupe za SDP svojevremeno nekidan posudio s mreze ovo novo da bacim uho iako trenutno nisam u filmu tog zvuka...da skratim jucer bacio u smece neraspakovan zip nakon slike s bujancem
prodo si se debo
woo je izabrao stranu a ja izabrao delete , nebitno
meni u ovoj prici jedino menart ispao pickica
2014-04-12
biznis je biznis, jasno da su pičkice
korporativni svijet je uvijek na strani moralne većine
korporativni svijet je uvijek na strani moralne većine
Hip hop mi nikad nije legao, primitivna i prostački glazba ako je to uopće glazba, plus zagrebački sleng-kuiš puši kurac, plus buljanec i pravašija...
Znači katafakingstrofa
Odoh na temu i koroni
Znači katafakingstrofa
Odoh na temu i koroni
2015-08-06
ne vadi se dio teksta iz kontekstaepikur37 wrote:Ovo kao da slušam ebenici i vebera: puši kurac, jebem mater, govno, puši kurac, e kuiš, puši kurac...
majko mila...
u kontekstu pjesme to je ljutito 'ne' svim ngo sranjima, politickoj korektnosti, gej ideologiji koju nabijaju na nos i opcenito danasnjem ljevicarskom totalitarizmu
kad tekst uzmes ko cjelinu to pusi kurac je sasvim ok
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Neznam baš koliko te američke 'cancel' pizdarije prolaze kod nas. Na kraju bi im ovo mogao biti mega boost za popularnost
Last edited by catabbath on 24/1/2022, 12:56; edited 1 time in total
ljevica voli kontrakulturu
osim kad ona određuje što je kultura, onda je cancel
osim kad ona određuje što je kultura, onda je cancel
Nakladnik Menart u priopćenju kojeg je poslao navodi kako prekidaju suradnju sa Tram 11, te povlače njihovo posljednje izdanje “Jedan i jedan” iz fizičke prodaje i s digitalnih servisa.“Nedavno objavljeni album “Jedan i jedan”, odlučili smo povući i iz fizičke prodaje te sa svih digitalnih streaming servisa. Svjesni smo i žao nam je što je objava spomenutog albuma uvrijedila dio publike. To nam nikako nije bila namjera i radimo sve kako bismo ispravili ovaj nenamjeran propust. Menart nikada nije podupirao nikakav oblik mržnje već slobodu govora i različitosti”, navodi Menart u priopćenju.
kao sto rekoh , pickice
2014-04-12
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Grčka i Indija proširuju diplomatske odnose i vojnu suradnju zbog prijetnje od osovine Turska Pakistan
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» TRAM11:''Cenzurirao nas je LEFTSTAPO'
» Tko je čovjek koji je prekinuo spektakl na SP-u?
» Maroko prekinuo diplomatske odnose s Iranom
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» TRAM11:''Cenzurirao nas je LEFTSTAPO'
» Tko je čovjek koji je prekinuo spektakl na SP-u?
» Maroko prekinuo diplomatske odnose s Iranom
Page 1 of 8