Maroko prekinuo diplomatske odnose s Iranom
Page 1 of 1
Maroko prekinuo diplomatske odnose s Iranom
Iran preko Hezbolaha naoružava pobunjenike u zapadnoj Sahari
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/maroko-prekinuo-diplomatske-odnose-s-iranom
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/maroko-prekinuo-diplomatske-odnose-s-iranom
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Maroko prekinuo diplomatske odnose s Iranom
Nedavno je kresnija alžirski vojni transportni zrakoplov pun pripadnika Polisaria..ništa nije slučajno...
Guest- Guest
Znam za taj pad ali nisam uopće znao da Alžir ove podržavaMetuzalem wrote:Nedavno je kresnija alžirski vojni transportni zrakoplov pun pripadnika Polisaria..ništa nije slučajno...
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/video-tragedija-na-sjeveru-afrike-srusio-se-vojni-avion-poginulo-257-ljudi-pojavile-su-se-i-prve-snimke-s-mjesta-nesrece/7230921/
I to otvoreno Alžirski ministar obrane da je unutra bilo dvadesetak pripadnika ovih
Nisam uopće imao pojma da ih Alžir ovako otvoreno podržava
2014-04-11
Nostradamus je napisa da kad Iran bude napadnut da će Alžir i Tunis stati na njegovu stranu
Ovo sad baca novo svijetlo na vojni odnos Alžira i Irana
Oni su vojni geopolitički saveznici
Ovo sad baca novo svijetlo na vojni odnos Alžira i Irana
Oni su vojni geopolitički saveznici
2014-04-11
RayMabus wrote:Znam za taj pad ali nisam uopće znao da Alžir ove podržavaMetuzalem wrote:Nedavno je kresnija alžirski vojni transportni zrakoplov pun pripadnika Polisaria..ništa nije slučajno...
Polisario? Uh, odavno. Glavni saveznik u borbi protiv marokanske dominacije u famoznoj Zapadnoj Sahari.
Guest- Guest
Pa nešto mi je sad to u sjećanju samo tamo odavno nema nekih veliki vijesti pa sam skroz zaboravio na taj teren tamoslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Znam za taj pad ali nisam uopće znao da Alžir ove podržavaMetuzalem wrote:Nedavno je kresnija alžirski vojni transportni zrakoplov pun pripadnika Polisaria..ništa nije slučajno...
Polisario? Uh, odavno. Glavni saveznik u borbi protiv marokanske dominacije u famoznoj Zapadnoj Sahari.
2014-04-11
Similar topics
» Nakon Saudijske Arabije, Bahrein i Sudan prekinuli diplomatske odnose s Iranom
» Saudijska Arabija prekinula diplomatske odnose s Izraelom
» Srbija sa OVOM zemljom ima diplomatske odnose još od KRSTAŠKIH RATOVA
» Kraj Višegradske skupine: Poljska prekinula diplomatske odnose sa Mađarskom
» BiH uspostavila diplomatske odnose s Maršalovim Otocima, državom u kojoj je legalan kokain
» Saudijska Arabija prekinula diplomatske odnose s Izraelom
» Srbija sa OVOM zemljom ima diplomatske odnose još od KRSTAŠKIH RATOVA
» Kraj Višegradske skupine: Poljska prekinula diplomatske odnose sa Mađarskom
» BiH uspostavila diplomatske odnose s Maršalovim Otocima, državom u kojoj je legalan kokain
Page 1 of 1