Korona novosti i spoznaje
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Crkva ila lijep zvonik u Dicmu...prolazio sam svakodnevno dok sam radio u Sinju.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Crkva je specifična u kršćanskom svijetu.epikur37 wrote:Crkva ila lijep zvonik u Dicmu...prolazio sam svakodnevno dok sam radio u Sinju.
michaellcmacha dislikes this post
Zbog njene orijentacije na istok koja krasi pravoslavne bogomolje.
U Dicmu ima dosta pravoslavne čeljadi pa to otvara razne mogućnosti orjentacije crkve ( čini mi se Sv Ana )
to se na majevici nije ucilo u skolimutava baštarda wrote:Vjerojatno je ime dobio iz Rima, deset milja od splita.epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:
Ni u Dicmu ne triba samoizolacija. To samo ovi koji su potrošili godišnji, a imaju rađe kod kuće...
u stavri sam se zahebao, mogao sam brusiti tikovinu, sređivati podrum sad valja na posao
Noor wrote:to se na majevici nije ucilo u skolimutava baštarda wrote:Vjerojatno je ime dobio iz Rima, deset milja od splita.epikur37 wrote:
u stavri sam se zahebao, mogao sam brusiti tikovinu, sređivati podrum sad valja na posao
evo tete :) šlafrok i partija prepirke :p
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
možda po putnoj, kod nas poznatiji deci.mutava baštarda wrote:Vjerojatno je ime dobio iz Rima, deset milja od splita.epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:
Ni u Dicmu ne triba samoizolacija. To samo ovi koji su potrošili godišnji, a imaju rađe kod kuće...
a zna se nazivati i škropec.
veber-
2014-12-30
aben wrote:Ki je to grod, josunbrende?
Bežigrad
darth_vader-
2014-04-17
n_razbojnik wrote:Dobro vama asocijalcima je pandemija dosla kao narucena, jos ako ima gnojnu facu koju prekrije maska mozda se i pojebe nesto putem...dok tu volju za iglom ne kuzim, ajde da Bare i ta ekipa trci na makar vodicu ustrcali ali ostali
Gadan ka ponoć i glup ka kurac... U pandemiji sam se konačno usrićija, istina...Ne gleda ona, ne gledam ja, ne moramo gasit svitla... Bitno da je u toplom.
darth_vader-
2014-04-17
veber likes this post
Pa na deset milja bi se nalazio biljeg uz put. Dicmo se nalazi deset milja od Splita, etimološki se poklapa...veber wrote:možda po putnoj, kod nas poznatiji deci.mutava baštarda wrote:Vjerojatno je ime dobio iz Rima, deset milja od splita.epikur37 wrote:
Jesu li brkići iz dicma srbi?mutava baštarda wrote:Pa na deset milja bi se nalazio biljeg uz put. Dicmo se nalazi deset milja od Splita, etimološki se poklapa...veber wrote:možda po putnoj, kod nas poznatiji deci.mutava baštarda wrote:
Vjerojatno je ime dobio iz Rima, deset milja od splita.
2014-04-16
Ne znam za to prezime... Mogu se raspitat...aben wrote:Jesu li brkići iz dicma srbi?mutava baštarda wrote:Pa na deset milja bi se nalazio biljeg uz put. Dicmo se nalazi deset milja od Splita, etimološki se poklapa...veber wrote:
možda po putnoj, kod nas poznatiji deci.
Dvije trećine onih koji su se nedavno zarazili omikron-varijantom već su prije preboljeli COVID
Objavljeno: 26. siječnja 2022., prije 1 sat
Dvije trećine onih koji su se nedavno zarazili omikron-varijantom već su prije preboljeli COVID. Pokazuje to veliko znanstveno istraživanje provedeno u Engleskoj na tisućama volontera.
Objavljeno: 26. siječnja 2022., prije 1 sat
Dvije trećine onih koji su se nedavno zarazili omikron-varijantom već su prije preboljeli COVID. Pokazuje to veliko znanstveno istraživanje provedeno u Engleskoj na tisućama volontera.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Tko je uzeo booster dozu se spasio.
[size=31]Dr. Jure Burić: Prestanite već jednom plašiti narod![/size]
U toj silnoj želji vaših nakaradnih htijenja sami sebi “skačete u usta” Broj zaraženih vrtoglavo vam raste, a broj onih po bolnicama i na respiratorima pada?!
U čem je onda problem? Zarazit će se očito svi ili većina ljudi koji ce onda steći imunitet, puno bolji od ovoga “umjetnog”- cjepivom. Smijete li to potvrditi ili i dalje mislite kako je samo i isključivo cjepivo jedini spas?!
Ukoliko je ovaj virus prirodni, a ja osobno sa dugogodišnjim liječničkim iskustvom od samo početka mislim da je “ljudskih ruku djelo”, donosi Fenix magazin.
onda bi zaštita nakon preboljevanja bolesti trebala biti bolja i sigurnija. Samo nemojte nam trvrditi kako su mutacije problem. Ako i jesu, onda se postavlja opravdano pitanje: pratite li vi vašim cjepivima mutacije ili jesu li one “općenito učinkovite”?
Volio bih da se o ovim problemima povede javna znanstvena rasprava. Ovako samo svojom nedoslijednošću dajete “vjetar u leđa” antivakserima i kojekakvim googlovcima koji misle da kada pročitaju nekolike rečenice medicinske literature da su diplomirali na medicinskom fakultetu.
Urazumite se već jednom vi koji sve ovo “slijepo” vodite. Postupiti i zdravorazumski i svom napaćenom narodu dajte malo optimizma, a ne da ga iz dana u dan samo “hranite” strahom, piše dr. Jure Burić za Fenix magazin.
U toj silnoj želji vaših nakaradnih htijenja sami sebi “skačete u usta” Broj zaraženih vrtoglavo vam raste, a broj onih po bolnicama i na respiratorima pada?!
U čem je onda problem? Zarazit će se očito svi ili većina ljudi koji ce onda steći imunitet, puno bolji od ovoga “umjetnog”- cjepivom. Smijete li to potvrditi ili i dalje mislite kako je samo i isključivo cjepivo jedini spas?!
Ukoliko je ovaj virus prirodni, a ja osobno sa dugogodišnjim liječničkim iskustvom od samo početka mislim da je “ljudskih ruku djelo”, donosi Fenix magazin.
onda bi zaštita nakon preboljevanja bolesti trebala biti bolja i sigurnija. Samo nemojte nam trvrditi kako su mutacije problem. Ako i jesu, onda se postavlja opravdano pitanje: pratite li vi vašim cjepivima mutacije ili jesu li one “općenito učinkovite”?
Volio bih da se o ovim problemima povede javna znanstvena rasprava. Ovako samo svojom nedoslijednošću dajete “vjetar u leđa” antivakserima i kojekakvim googlovcima koji misle da kada pročitaju nekolike rečenice medicinske literature da su diplomirali na medicinskom fakultetu.
Urazumite se već jednom vi koji sve ovo “slijepo” vodite. Postupiti i zdravorazumski i svom napaćenom narodu dajte malo optimizma, a ne da ga iz dana u dan samo “hranite” strahom, piše dr. Jure Burić za Fenix magazin.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
michaellcmacha and Hektorović like this post
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje