Korona novosti i spoznaje
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Tko je bolestan, Venka?Noor wrote:bolesni :Ddijagram wrote:o cemu vi, kakav sund, pakleni sund:)Noor wrote:
jest, čisto sam se odmorila od tog šunda
Mora da je omikorn:)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
https://www.bergamonews.it/2020/05/05/coronavirus-a-marzo-5-900-i-morti-in-bergamasca-i-dati-comune-per-comune/370139/n_razbojnik wrote:Da su se ovako kao na prehladu, vlasti i mediji okomili na druge bolesti iskorjenili bi vecinu do Bozica 2020.
Znaš ti talijanski, čitaj, jebiga...
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
venka :Ddijagram wrote:Tko je bolestan, Venka?Noor wrote:bolesni :Ddijagram wrote:
o cemu vi, kakav sund, pakleni sund:)
nije, zdrava je ko dren :P
Trudim se, ćerce.Noor wrote:jest, čisto sam se odmorila od tog šundaVenus wrote:@Noor ignore je milamajka i zakon za očinji vid!
Sve ti nakon ili prije logiranja pročitaš, ne laži!
2016-07-22
Samo treba punoNoor wrote:venka :Ddijagram wrote:Tko je bolestan, Venka?Noor wrote:
bolesni :D
a ne
ili
ili
dijagram-
2015-08-09
Misliš fizički? A u glavi? Prosto sumnjam.Noor wrote:venka :Ddijagram wrote:Tko je bolestan, Venka?Noor wrote:
bolesni :D
2016-07-22
dijagram wrote:Samo treba punoNoor wrote:venka :Ddijagram wrote:
Tko je bolestan, Venka?
a ne
ili
ili
lavazze?
naravnoNoor wrote:dijagram wrote:Samo treba punoNoor wrote:
venka :D
a ne
ili
ili
lavazze?
ne treba nikakvo cjepivo niti sto slicno:)
Last edited by dijagram on 25/1/2022, 19:57; edited 1 time in total
dijagram-
2015-08-09
Noor likes this post
Tamo gdje se nađu antivakseri se nikad ne priča o epidemiji.
A, pazi, ova tema ima sugestivan naslov o novostima.
U HR danas umre 51 osoba i ovi iz balona o tome ni riječi.
Ne žele vidjeti tekstove u kojima se to spominje.
Spustili zavjesu oko sebe i misle da su sigurni.
Bijeg od stvarnosti, zaradi " niskog obrambenog psihološkog luka" (a.psiholog).
A, pazi, ova tema ima sugestivan naslov o novostima.
U HR danas umre 51 osoba i ovi iz balona o tome ni riječi.
Ne žele vidjeti tekstove u kojima se to spominje.
Spustili zavjesu oko sebe i misle da su sigurni.
Bijeg od stvarnosti, zaradi " niskog obrambenog psihološkog luka" (a.psiholog).
Last edited by Eroo on 25/1/2022, 19:57; edited 1 time in total
2016-07-22
pretpostavljam da će me sad drug zloćo skroz zamrziti, ali dobro je toten napisao... kad se on i još tu pojedini unormale moguće ih se ponovo stavi na komunikacijsku dispoziciju... dok tako otvoreno flertuju, potiču i zazivaju fašističke metode i žele svojim forumskim kolegicama i kolegama zlo nek čame u tami... ;)Noor wrote:jest, čisto sam se odmorila od tog šundaVenus wrote:@Noor ignore je milamajka i zakon za očinji vid!
2015-08-08
nikad nisam do sada koristila tu opciju, ali stvarno je super :)michaellcmacha wrote:pretpostavljam da će me sad drug zloćo skroz zamrziti, ali dobro je toten napisao... kad se on i još tu pojedini unormale moguće ih se ponovo stavi na komunikacijsku dispoziciju... dok tako otvoreno flertuju, potiču i zazivaju fašističke metode i žele svojim forumskim kolegicama i kolegama zlo nek čame u tami... ;)Noor wrote:jest, čisto sam se odmorila od tog šundaVenus wrote:@Noor ignore je milamajka i zakon za očinji vid!
blje
PS: Okretanje pile naopako, znakovito za antivaksere, kao i međusobno "trijebljenje ušiju".
Čeka te da mu trijebiš uši (ne uho!)...to sam već vidio u nekim snimcima iz prirode.michaellcmacha wrote:pretpostavljam da će me sad drug zloćo skroz zamrziti, ali dobro je toten napisao... kad se on i još tu pojedini unormale moguće ih se ponovo stavi na komunikacijsku dispoziciju... dok tako otvoreno flertuju, potiču i zazivaju fašističke metode i žele svojim forumskim kolegicama i kolegama zlo nek čame u tami... ;)Noor wrote:jest, čisto sam se odmorila od tog šundaVenus wrote:@Noor ignore je milamajka i zakon za očinji vid!
PS: Okretanje pile naopako, znakovito za antivaksere, kao i međusobno "trijebljenje ušiju".
2016-07-22
Znakovito za antivaksere i sekte općenito...Drugo mišljenje e za njih ugroza.Noor wrote:nikad nisam do sada koristila tu opciju, ali stvarno je super :)michaellcmacha wrote:pretpostavljam da će me sad drug zloćo skroz zamrziti, ali dobro je toten napisao... kad se on i još tu pojedini unormale moguće ih se ponovo stavi na komunikacijsku dispoziciju... dok tako otvoreno flertuju, potiču i zazivaju fašističke metode i žele svojim forumskim kolegicama i kolegama zlo nek čame u tami... ;)Noor wrote:
Poznat fenomen u psihologiji, nisam si ja ništa sam smislio.
Teško ćete vi iz toga izaći. Žao mi vas, ali stvarno...
2016-07-22
cure aj se uozbiljite, dajte to uključite ka spada, imate proboj fašiste na naš slobodni teritorij... :)Noor wrote:nikad nisam do sada koristila tu opciju, ali stvarno je super :)michaellcmacha wrote:pretpostavljam da će me sad drug zloćo skroz zamrziti, ali dobro je toten napisao... kad se on i još tu pojedini unormale moguće ih se ponovo stavi na komunikacijsku dispoziciju... dok tako otvoreno flertuju, potiču i zazivaju fašističke metode i žele svojim forumskim kolegicama i kolegama zlo nek čame u tami... ;)Noor wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
3x.Sovak wrote:Tjuuk!
Nemam averzije do broja 3.
Jes da ga neki Srbi često koriste, pa šta?
2016-07-22
Nikola Karabatić smije igrati na Euru iako je pozitivan na covid!
Francuska zvijezda preboljela je korona virus u prosincu pa su mu, unatoč pozitivnom testu u Budimpešti, dozvolili da igra "jer nije opasan po okolinu"
https://www.24sata.hr/sport/nikola-karabatic-smije-igrati-na-euru-iako-je-pozitivan-na-covid-811003
quod licet Iovi, non licet bovi
n_razbojnik likes this post
koji? gdje?michaellcmacha wrote:cure aj se uozbiljite, dajte to uključite ka spada, imate proboj fašiste na naš slobodni teritorij... :)Noor wrote:nikad nisam do sada koristila tu opciju, ali stvarno je super :)michaellcmacha wrote:
pretpostavljam da će me sad drug zloćo skroz zamrziti, ali dobro je toten napisao... kad se on i još tu pojedini unormale moguće ih se ponovo stavi na komunikacijsku dispoziciju... dok tako otvoreno flertuju, potiču i zazivaju fašističke metode i žele svojim forumskim kolegicama i kolegama zlo nek čame u tami... ;)
https://www.bergamonews.it/2020/05/05/coronavirus-a-marzo-5-900-i-morti-in-bergamasca-i-dati-comune-per-comune/370139/
Ostavljam vam ovu "literaturu" na proučavanje.
A sad napuštam vaš balon, imam trenutno pametnijeg posla.
Bilježim i brojač otvaranja ove teme (samo da vas još i prebrojim) ...nešto me zanima...prokleta matematika.
Ostavljam vam ovu "literaturu" na proučavanje.
A sad napuštam vaš balon, imam trenutno pametnijeg posla.
Bilježim i brojač otvaranja ove teme (samo da vas još i prebrojim) ...nešto me zanima...prokleta matematika.
Last edited by Eroo on 25/1/2022, 20:15; edited 1 time in total
2016-07-22
Još ako je predbilježen za 4.booster, može i kasljat na suparnikaNoor wrote:Nikola Karabatić smije igrati na Euru iako je pozitivan na covid!
Francuska zvijezda preboljela je korona virus u prosincu pa su mu, unatoč pozitivnom testu u Budimpešti, dozvolili da igra "jer nije opasan po okolinu"
https://www.24sata.hr/sport/nikola-karabatic-smije-igrati-na-euru-iako-je-pozitivan-na-covid-811003
quod licet Iovi, non licet bovi
2014-04-15
Venus wrote:Glupkakurac wrote:Venus wrote:
Poruka nije bila suptilno upućena tebi. I sama sam kavopija, ovo ostalo ne duperam.
Rugam se. S obzirom na to da si se meni obratio s ruganjem u vezi teorija zavjere, stavila sam sliku koja se nadovezala na ono što smo prije pisali. Farmaceutski lobi odlično zarađuje na poluljudima niske razine svjesnosti koji se ionako sami uništavaju. Kroz dim, uz bocu objašnjavaju svoja nebitna mišljenja, da jadni umanje strah koji šiba kroz svaki mogući ekran. Jadnici, da požive koju godinu pristat će baš na sve što im se servira, na poluobjašnjenja, na laži. Točno smo dotaknuli dno kace čovječanstva.
A sad možete dalje s gantogramima i predikcijama ajnštajnovskih umova, iz vlažnih podruma, uz čokančić.
Uvijek je zgodno koristiti zamjenu teza kao argument. Predlažem da se ukine farmaceutska industrija skroz pa tko preživi, jebi ga preživio je... Za sve bolesti, naravno. Ljudi s nezdravim navikama ili lošom genetikom, ne zaslužuju život i neš ti takvog života zapravo. I Hitler bi bio ponosan...
A tebi je ok ovo što farmaceutska industrija napravila zadnje 2 godine? Što je zajedno s medijima producirala pravu pandemiju - kolektivnu psihozu? Što se kad otvoriš bilo koji portal, kanal, stalno govori o covidu? I koji je to uopće rezon da se umjesto sporta i boravka na zraku promovira sjedi doma, budi odgovoran. Kome to odgovara, ti reci..
Ništa meni nije ok, živimo u kaotičnom svijetu oduvijek. Živio sam bez struje i vode praktički dvije pune godine, na puškomet od prve linije uz konstantno čačkanje živaca topničkim oruđem svih kalibra, a sve je bio luksuz tada... Pa se preživjelo. Preživljavali su barem ljudi u našim krajevima godinama puno gore stvari pa nisu cmizdrili, nego gledali kako preživjeti i samo izvući živu glavu... Sad bi mi šatro trebao biti problem što neki tamo stožer predlaže da nema masovnih okupljanja, da se deset minuta tjedno ukupno nose maske i slično...e pa nije mi to problem. Mjere se praktički ne provode, ni u bolnici me covid potvrdu nisu pitali koliko su ažurni... Što, trebao bih famu stvarati jer mi je netko olfo uskratio slobode. Ne mogu u šoping bez brnjice? Pa spasija sam se, barem imam izgovor... Svaki dan pješačim dvi ure, na moru sam svako malo, vježbam ionako doma jer mi se gade pederčići što si svako malo pipkaju mišiće. Nitko me u ničemu ne ograničava realno. Idem gdje hoću i kad god hoću. Rulju ionako godinama izbjegavam, vidjeti i bit viđen pozerizam mi se gadi... Kad mi se ode na pivu, nađem se bez beda s frendom, kolegom, nogomet su mi zgadili odavno prije, živim blizu velike selendre, a koja je nekad bila perspektivan grad bez iole spomena vrijednih kulturnih aktivnosti ionako... Žao mi samo zbog zadnjeg Inmusica i još par drugih koncerata, a koji su odgođeni...idem odmah prosvjedovati, mater im njihovu...
darth_vader-
2014-04-17
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje