Korona novosti i spoznaje
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
ljudska prava u stvari ne postoje. postoje privilegije koje se razlikuju od zemlje do zemlje i koje nam se mogu oduzeti potezom pera.Gnječ wrote:
a ovo sa linkom o ljudskim pravima u EU?
ljudsko pravo bi bilo nešto za što ne trebaš nikome odgovarati ili polagati račun, kao disanje npr. najosnovnije stvari poput vode, hrane, stana plaćamo i to su privilegije.
sloboda kretanja ne postoji, ako odeš živjeti iz jednog grada u drugi a to ne prijaviš možeš biti kažnjen. ne postoje "ljudska prava" osim kaj se zatvorenici sistema time tješe, nešto nevidljivo što imamo, pa smo kao ponosni nismo skroz na lancu i kiši kao u kini, naš lanac ne pika i dlaka nam ne smrdi po vodi.
Guest- Guest
evo jednog primjera koji graniči sa ludilom...iako se u stvari radi o perfidnom bezobrazluku...Gnječ wrote:kaya wrote:s čim su te ucijenili, točno tebeGnječ wrote:
podizanje svijesti? kaj je to? preporuke? to nisu preporuke nego ucjene.
prvo, nisi odgovorila na moje pitanje pa ću ponoviti:
Koja prava su dali kroz silne akte?
čime su me ucijenili? raznim pogurancima koji nemaju apsolutno nikavu pravnu osnovu niti ih je Sabor izglasao. to nisu zakoni to liči na strahovladu. recimo kaj je to sa kovidnicom recimo? na mnoga mjesta nemogu bez kovidnice a imati kovidnicu podrazumjeva da si se dao cijepiti genskim biološkim otrovom. ako preživim pelcovanje sa tom kovidnicom koju zovem licence to kill mogu ići gdje god hoću iako sam zaražen virusom i tako širim zarazu. ali pošto nisam pelcovan kretanje mi je zabranjeno iako nisam zaražen i nemogu zaraziti nikoga.
od strane totalitarističke psihopatske oligarhije imam nonstop bombardiranje preko medija da sam ja antivakser i da zbog mene umire pun kurac autobusa kovidaša. ali zarazu ne šire cijepljeni sa kovidnicama according to the press.
so, meni su uskraćena prava kretanja, pravo na rad jer ako nisi pelcovan dobiješ otkaz itd. znači da je to segregacija.
slučaj 1.
necijepljena osoba dođe u poštu s ciljem da plati račun za struju ili vodu i zaštitar ga uputi da bez odlaganja napusti prostorije pošte
slučaj 2.
ista necijepljena osoba ode u auto i uzme kaznu izdanu po prekršajnom nalogu ili po riješenju prekršajnog odjela bilo kojeg općinskog suda i vrati se u istu tu poštu i ponovo mu priđe zaštitar i kad mu osoba pojasni da treba platiti kaznu koja se uplaćuje u državni proračun, onda te zaštitar sprovede do šaltera gdje ta necijepljena osoba može platiti kaznu...
u malim poštama šalter majstorici samo kažeš da trebaš platiti kaznu i onda joj ne trebaš pokazivati kovid ausvajs
2015-08-08
n_razbojnik, veber, mutava baštarda and Hektorović like this post
Mađarski olimpijac umro od korone u 51. godini. Bio je žestoki antivakser
-------------
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
michaellcmacha wrote:evo jednog primjera koji graniči sa ludilom...iako se u stvari radi o perfidnom bezobrazluku...Gnječ wrote:kaya wrote:
s čim su te ucijenili, točno tebe
prvo, nisi odgovorila na moje pitanje pa ću ponoviti:
Koja prava su dali kroz silne akte?
čime su me ucijenili? raznim pogurancima koji nemaju apsolutno nikavu pravnu osnovu niti ih je Sabor izglasao. to nisu zakoni to liči na strahovladu. recimo kaj je to sa kovidnicom recimo? na mnoga mjesta nemogu bez kovidnice a imati kovidnicu podrazumjeva da si se dao cijepiti genskim biološkim otrovom. ako preživim pelcovanje sa tom kovidnicom koju zovem licence to kill mogu ići gdje god hoću iako sam zaražen virusom i tako širim zarazu. ali pošto nisam pelcovan kretanje mi je zabranjeno iako nisam zaražen i nemogu zaraziti nikoga.
od strane totalitarističke psihopatske oligarhije imam nonstop bombardiranje preko medija da sam ja antivakser i da zbog mene umire pun kurac autobusa kovidaša. ali zarazu ne šire cijepljeni sa kovidnicama according to the press.
so, meni su uskraćena prava kretanja, pravo na rad jer ako nisi pelcovan dobiješ otkaz itd. znači da je to segregacija.
slučaj 1.
necijepljena osoba dođe u poštu s ciljem da plati račun za struju ili vodu i zaštitar ga uputi da bez odlaganja napusti prostorije pošte
slučaj 2.
ista necijepljena osoba ode u auto i uzme kaznu izdanu po prekršajnom nalogu ili po riješenju prekršajnog odjela bilo kojeg općinskog suda i vrati se u istu tu poštu i ponovo mu priđe zaštitar i kad mu osoba pojasni da treba platiti kaznu koja se uplaćuje u državni proračun, onda te zaštitar sprovede do šaltera gdje ta necijepljena osoba može platiti kaznu...
u malim poštama šalter majstorici samo kažeš da trebaš platiti kaznu i onda joj ne trebaš pokazivati kovid ausvajs
ima dosta izuzetaka ali onda sve to nema smisla.
https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/Odluka%20-%20obvezno%20testiranje.pdf
Guest- Guest
ebenica wrote:ljudska prava u stvari ne postoje. postoje privilegije koje se razlikuju od zemlje do zemlje i koje nam se mogu oduzeti potezom pera.Gnječ wrote:
ljudsko pravo bi bilo nešto za što ne trebaš nikome odgovarati ili polagati račun, kao disanje npr. najosnovnije stvari poput vode, hrane, stana plaćamo i to su privilegije.
sloboda kretanja ne postoji, ako odeš živjeti iz jednog grada u drugi a to ne prijaviš možeš biti kažnjen. ne postoje "ljudska prava" osim kaj se zatvorenici sistema time tješe, nešto nevidljivo što imamo, pa smo kao ponosni nismo skroz na lancu i kiši kao u kini, naš lanac ne pika i dlaka nam ne smrdi po vodi.
pa prije ovog psihopatskog fašizma nisam nikome odgovarao i polagao račun bilo gdje da sam išao. jedino u bircu sam konobarici na fajrontu morao polagati račune ali to se podrazumijeva.
Guest- Guest
Razlika između diktature i tiranije je što diktator ima osjećaj za narod
Hektorović likes this post
https://tnc.news/2022/01/24/quebec-bans-unvaccinated-from-buying-groceries-at-walmart-costco/?fbclid=IwAR2zQ37YiBlm90EQH
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Postoji društveni dogovor, odnosno, bolje reći kulturno naslijeđe, iz kojega je izveden Ustav, a iz njega zakoni.ebenica wrote:ljudska prava u stvari ne postoje. postoje privilegije koje se razlikuju od zemlje do zemlje i koje nam se mogu oduzeti potezom pera.Gnječ wrote:
Tako je i u Saudovoj Arabiji, Afganistanu, Vatikanu ili u UK...
U Hrvatskoj ima više kulturnih naslijeđa, a ima i ono šta je zajedničko svima. Ustav i zakoni,
koji su izvedeni iz toga, štite sva ta prava, zato i ne možeš imati referendum oko onoga
što je Ustavom zaštićeno. Ponašanje u prometu, na primjer, je opredjeljeno prometnim pravilima i zakonima,
kojima se moraju podrediti svi, bez obzira na naciju, vjeru, boju kože, spolnu opredjeljenost
ili jezik...U slučau ratne ugroze se neka građanska prava mogu ukiniti, a kad i koja to je opredjeljeno
već u Ustavu. Slučaj ugroze od epidemije je također opredjeljen u ustavnom zakonu. Vlada može
u temeljem toga zakona ukiniti neka individualna i kolektivna prava, baš kao i u ratu.
Tako je bilo u Dubrovačkoj Republici u 14. stoljeću, a tako je i danas, nema tu puno razlike.
Nepismeni, nemaš pravo voziti u suprotnom smjeru autoceste, jer s time ugrožavaš
prava drugih na život. Isto tako nemaš pravo "voziti" suprotnom smjeru od onoga što je odredio
Stožer za slučaj ugroze od epidemije. Demokracija je za demokrate, a državna prisila za kriminalce.
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
kaya likes this post
U ratu jesi. Za vrijeme ugroze od epidemije također. Pusti filozofiranje, shvati realnost i sve bu u redu.Gnječ wrote:ebenica wrote:ljudska prava u stvari ne postoje. postoje privilegije koje se razlikuju od zemlje do zemlje i koje nam se mogu oduzeti potezom pera.Gnječ wrote:
pa prije ovog psihopatskog fašizma nisam nikome odgovarao i polagao račun bilo gdje da sam išao. jedino u bircu sam konobarici na fajrontu morao polagati račune ali to se podrazumijeva.
Epidemija je općedruštveni i ne samo individualni problem. Nisi mogao napuštati svoju Županiju, u Lombardiji
čak ni svoju zgradu ne bez dozvole.
Za osiguravanje poštivanja takvih odredbi je država na ceste poslala karabinjere s dugim cijevima.
Neke individualne (građanske) slobode su bile privremeno ukinute, dok god ugroza ne prestane.
Tomu smo rekli "epidemiološke mjere", koje su mogle biti stroge do blage.
Po mojoj procjeni su hr mjere bile čak i preblage, zato vam danas i umire evo preko i 50 ljudi na dan.
Pitanje je e li bilo moguće više od viđenog...u pitanju je razlika u mentalitetu između pojedinih
dijelova države. Sličan problem je imala i bivša Juga....prevelike razlike u mentalitetu i kulturnom naslijeđu.
2016-07-22
znači, sad im uskraćuju i hranuSerbinho-3 wrote:https://tnc.news/2022/01/24/quebec-bans-unvaccinated-from-buying-groceries-at-walmart-costco/?fbclid=IwAR2zQ37YiBlm90EQH
pa uzet kalaš i svu covidfašističku gamad porokat
Glupkakurac wrote:Venus wrote:
Poruka nije bila suptilno upućena tebi. I sama sam kavopija, ovo ostalo ne duperam.
Rugam se. S obzirom na to da si se meni obratio s ruganjem u vezi teorija zavjere, stavila sam sliku koja se nadovezala na ono što smo prije pisali. Farmaceutski lobi odlično zarađuje na poluljudima niske razine svjesnosti koji se ionako sami uništavaju. Kroz dim, uz bocu objašnjavaju svoja nebitna mišljenja, da jadni umanje strah koji šiba kroz svaki mogući ekran. Jadnici, da požive koju godinu pristat će baš na sve što im se servira, na poluobjašnjenja, na laži. Točno smo dotaknuli dno kace čovječanstva.
A sad možete dalje s gantogramima i predikcijama ajnštajnovskih umova, iz vlažnih podruma, uz čokančić.
Uvijek je zgodno koristiti zamjenu teza kao argument. Predlažem da se ukine farmaceutska industrija skroz pa tko preživi, jebi ga preživio je... Za sve bolesti, naravno. Ljudi s nezdravim navikama ili lošom genetikom, ne zaslužuju život i neš ti takvog života zapravo. I Hitler bi bio ponosan...
A tebi je ok ovo što farmaceutska industrija napravila zadnje 2 godine? Što je zajedno s medijima producirala pravu pandemiju - kolektivnu psihozu? Što se kad otvoriš bilo koji portal, kanal, stalno govori o covidu? I koji je to uopće rezon da se umjesto sporta i boravka na zraku promovira sjedi doma, budi odgovoran. Kome to odgovara, ti reci..
Guest- Guest
jest, čisto sam se odmorila od tog šundaVenus wrote:@Noor ignore je milamajka i zakon za očinji vid!
>90% cijepljenih je dalo do znanja da neće dopusti samovoljno ponašanje neciepljenih.Serbinho-3 wrote:https://tnc.news/2022/01/24/quebec-bans-unvaccinated-from-buying-groceries-at-walmart-costco/?fbclid=IwAR2zQ37YiBlm90EQH
Šta bi sad trebali reći zakurac smo se cijepili, zakurac nosimo maske i držimo distancu i zakurac držimo osobnu higijenu?
Velika većina je odlučila stati u kraj ugrozi od epidemije i manjinskim bukačima neće dozvoliti da ih u tome spriječe.
Imaš slobodu ne ciepiti se, ali nemaš slobodu ugrožavati me. To e sva filozofija.
2016-07-22
A taj krelac bi živio kao u prašumi, živio negdje bez da prijavi boravište da nitko ne zna gdje je, vozio u suprotnom smjeru i preko granice pokazao svoju glupu glavu umjesto osobne. To bi za njega bila sloboda.Eroo wrote:Postoji društveni dogovor, odnosno, bolje reći kulturno naslijeđe, iz kojega je izveden Ustav, a iz njega zakoni.ebenica wrote:ljudska prava u stvari ne postoje. postoje privilegije koje se razlikuju od zemlje do zemlje i koje nam se mogu oduzeti potezom pera.Gnječ wrote:
Tako je i u Saudovoj Arabiji, Afganistanu, Vatikanu ili u UK...
U Hrvatskoj ima više kulturnih naslijeđa, a ima i ono šta je zajedničko svima. Ustav i zakoni,
koji su izvedeni iz toga, štite sva ta prava, zato i ne možeš imati referendum oko onoga
što je Ustavom zaštićeno. Ponašanje u prometu, na primjer, je opredjeljeno prometnim pravilima i zakonima,
kojima se moraju podrediti svi, bez obzira na naciju, vjeru, boju kože, spolnu opredjeljenost
ili jezik...U slučau ratne ugroze se neka građanska prava mogu ukiniti, a kad i koja to je opredjeljeno
već u Ustavu. Slučaj ugroze od epidemije je također opredjeljen u ustavnom zakonu. Vlada može
u temeljem toga zakona ukiniti neka individualna i kolektivna prava, baš kao i u ratu.
Tako je bilo u Dubrovačkoj Republici u 14. stoljeću, a tako je i danas, nema tu puno razlike.
Nepismeni, nemaš pravo voziti u suprotnom smjeru autoceste, jer s time ugrožavaš
prava drugih na život. Isto tako nemaš pravo "voziti" suprotnom smjeru od onoga što je odredio
Stožer za slučaj ugroze od epidemije. Demokracija je za demokrate, a državna prisila za kriminalce.
Pa niti u prašumi , i pračovjeci su imali neke svoje nepisane norme.
Recimo kada je netko bio idiot kao ebenica proglasili bi ga za duha. To znači da je bio nevidljiv. Nisu mu dali jesti, spavati u spilji i morao bi napustiti pleme i snaći se sam. Jasno u ono doba to je bila smrtna kazna jer sam ne bi mogao, dugo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Eroo likes this post
o cemu vi, kakav sund, pakleni sund:)Noor wrote:jest, čisto sam se odmorila od tog šundaVenus wrote:@Noor ignore je milamajka i zakon za očinji vid!
dijagram-
2015-08-09
Da su se ovako kao na prehladu, vlasti i mediji okomili na druge bolesti iskorjenili bi vecinu do Bozica 2020.
2014-04-15
U balonu se dobro osjećaš, ali to je samo lažni privid.Venus wrote:@Noor ignore je milamajka i zakon za očinji vid!
Čekamo na eu pravila o kretanju stanovništva iz države u državu.
Može ti se dogoditi da nećeš moći ući u HR, a ako to i uspije,
onda zasigurno ne bi mogla nazad u Austriju.
Čekamo konačnu odluku Ursule... Ursula e zakon!
2016-07-22
bolesni :Ddijagram wrote:o cemu vi, kakav sund, pakleni sund:)Noor wrote:jest, čisto sam se odmorila od tog šundaVenus wrote:@Noor ignore je milamajka i zakon za očinji vid!
Malo je reći da si ograničena nerazumna kokoš.Venus wrote:Glupkakurac wrote:Venus wrote:
Poruka nije bila suptilno upućena tebi. I sama sam kavopija, ovo ostalo ne duperam.
Rugam se. S obzirom na to da si se meni obratio s ruganjem u vezi teorija zavjere, stavila sam sliku koja se nadovezala na ono što smo prije pisali. Farmaceutski lobi odlično zarađuje na poluljudima niske razine svjesnosti koji se ionako sami uništavaju. Kroz dim, uz bocu objašnjavaju svoja nebitna mišljenja, da jadni umanje strah koji šiba kroz svaki mogući ekran. Jadnici, da požive koju godinu pristat će baš na sve što im se servira, na poluobjašnjenja, na laži. Točno smo dotaknuli dno kace čovječanstva.
A sad možete dalje s gantogramima i predikcijama ajnštajnovskih umova, iz vlažnih podruma, uz čokančić.
Uvijek je zgodno koristiti zamjenu teza kao argument. Predlažem da se ukine farmaceutska industrija skroz pa tko preživi, jebi ga preživio je... Za sve bolesti, naravno. Ljudi s nezdravim navikama ili lošom genetikom, ne zaslužuju život i neš ti takvog života zapravo. I Hitler bi bio ponosan...
A tebi je ok ovo što farmaceutska industrija napravila zadnje 2 godine? Što je zajedno s medijima producirala pravu pandemiju - kolektivnu psihozu? Što se kad otvoriš bilo koji portal, kanal, stalno govori o covidu? I koji je to uopće rezon da se umjesto sporta i boravka na zraku promovira sjedi doma, budi odgovoran. Kome to odgovara, ti reci..
Ovo ćeš vidjeti tek kad se odlogiraš...izvučeš glavu iz nečijeg dupeta.
2016-07-22
Tko je bolestan, Venka?Noor wrote:bolesni :Ddijagram wrote:o cemu vi, kakav sund, pakleni sund:)Noor wrote:
jest, čisto sam se odmorila od tog šunda
Mora da je omikorn:)
dijagram-
2015-08-09
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje