Korona novosti i spoznaje
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Glupkakurac wrote:Venus wrote:Glupkakurac wrote:
Da sam iti jednu iole suvislu teoriju čuo, rekao bih da možda ima tu nešto, ali vrh je bila da nećemo od Ursule dobiti 7 milijardi Eura ako ne procijepimo sve što se kreće... Uostalom, jebeno bi štetna stvar po stanovnike države bila tih sedam milijardi, ali uvjetovane pomoći, a sve ne bi li Pfizer imao 50 milijardi dolara ukupne godišnje dobiti. Zbog toga je cijeli jebeni svijet stao zadnje dvije godine... Da si menadžeri Pfizera mogu isplatiti jebene bonuse. Ne postoji niti jedan drugi lobi koji je toliko moćan kao farmaceutski. Jebeš to što je samo godišnji proračun USA jedno 400 puta veći, ali Pfizer diktira sve ovo... Ima logike pa da ga jebeš.
Bome, lijepo su nam ga farmaceuti spakirali. Moj susjed je bio visokopozicioniran tamo, živio u inozemstvu, pola godine prije korone pobjegao iz firme glavom bez obzira i vratio se u HR. Malo smo se tad bili čudili, sad je sve kristalno jasno.
Znači, to je to... Čipiranje i onda će nas Gates u dokolici gasiti postepeno po svom nahođenju...
Nema potrebe za gašenjem nutricionisti se ionako sami urokaju i pogase..ovi drugi su problem (revolucionari)
Guest- Guest
Ne znam ćerce, ni meni to nije jasno...kaya wrote:Ma ja ni neću čitati, već mi je to smor. Al ovo je dosta aktivna tema.Eroo wrote:Konačno se nešto piše i o epidemiji u Hrvatskoj na ovoj temi.
Do sada smo ovdje mogli "saznati" samo o onome šta se događa u egzotičnim državama,
a u Australiji i USA jedino preko novax twitter smiješnica.
Nadam se da ćemo o epidemiji u HR više čitati, posebno kad su brojke o hospitaliziranim i umrlim u pitanju.
Naprosto se uključim jer ne mogu vjerovati kako netko može pomisliti takvo što.
Ono židovi hoće ubiti sve židove jer su ih cijepili 99%. Pun im ih je kurac valjda ili šta .
To toliko nestvarnih stvari se iznosi mrtvo ladno da ne povjeruješ .
Aj gnječ, on je prolupao, aj t , on je idiot i ovako, aj i yoda , dečko očito malo izoliran al kako drugi to puše..
Pametni ljudi bi već davno odustali objašnjavati, a ja sam očigledno budala,
s previše energije, logike i znanja iz matematike.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Odlogirali su se...baš ću zabilježiti i pratiti brojač otvaranja.
kaya wrote:Imaju sada na zaraznoj i neki lijek novi. Ali lijek košta jedno par tisuća eura. I sad to je odgovor na ove koji sumnjaju na urotu i zaradu farmaceuta. Pa više bi im se isplatilo prodavati lijekove za par tisuća eura nego cijepivo za 2 eura.
Ne vidim razlog da ne uzmem lijek od par eura koji je u primjeni godinama i siguran, ako su ga uzimali, Brazilski, Američki presjednik, Izraelski ministar zdravstva kad su uvatili koronu...
Ovi ostali sudjeluju u eksperimentu.
Naši luđaci sada žrtvuju dicu kao što ih je Hitler žrtvova u Berlinu.
Rizik dice kod korone je skoro nula kada su bili opasniji sojevi. Eksperimentiranje ( Alemka je to javno rekla ) na skupinama poput dice i trudnica prema kojima je društvo uvijek bilo senzibilizirano govori nam u kojim vremenima živimo i s kakvom stokom imamo posla.
Nema sumnje da će oni koji su poposijali kaos ponuditi kao dio riješenja i procesuiranje onih koji su donisili ovakve odluke.
T., michaellcmacha and Noor like this post
mutava baštarda wrote:kaya wrote:Imaju sada na zaraznoj i neki lijek novi. Ali lijek košta jedno par tisuća eura. I sad to je odgovor na ove koji sumnjaju na urotu i zaradu farmaceuta. Pa više bi im se isplatilo prodavati lijekove za par tisuća eura nego cijepivo za 2 eura.
Ne vidim razlog da ne uzmem lijek od par eura koji je u primjeni godinama i siguran, ako su ga uzimali, Brazilski, Američki presjednik, Izraelski ministar zdravstva kad su uvatili koronu...
Ovi ostali sudjeluju u eksperimentu.
Naši luđaci sada žrtvuju dicu kao što ih je Hitler žrtvova u Berlinu.
Rizik dice kod korone je skoro nula kada su bili opasniji sojevi. Eksperimentiranje ( Alemka je to javno rekla ) na skupinama poput dice i trudnica prema kojima je društvo uvijek bilo senzibilizirano govori nam u kojim vremenima živimo i s kakvom stokom imamo posla.
Nema sumnje da će oni koji su poposijali kaos ponuditi kao dio riješenja i procesuiranje onih koji su donisili ovakve odluke.
Prijatelju, demantiraju te brojevi umrlih u HR. Ne ja, brojevi.
HR je loše procijepljena (cca 54% stanovništva) ali je druga(iza Bugarske) u Europi po smrtnosti.
Kud ćeš veći dokaz.
Kad bih imao i jedan relevantan dokaz o tome o čemu pričaš/pričate, ne bih se libio ići i na prosvjede svaki dan.
Dapače, potrudio bih se i sam ih organizirati, a ovako...znaš moje mišljenje.
2016-07-22
ma da, sigurnoNoor wrote:pa ja to isto pitam tjedno 2xmichaellcmacha wrote:Samo da pitam, raspolaže li javnost, mediji sa podacima na tjednoj razini o omjeru cijepljenih i necijepljenih koji su umrli... Ako da koji je omjer po tjednima, ako ne zašto ne s obzirom da su ti podaci bili dostupni sve do prvog tjedna u mjesecu studenom 2021.
nema ih od trenutka kad je broj cijepiša naglo porastao, pa i prešišao broj necjepiša
2x se Capak zajebunio i pročitao prave brojke, pa je nakon reakcije javnosti išao demanti..ko fol, krivo je pročitao
Pavičić Ivelja: U KBC-u Split u porastu broj hospitaliziranih, 85% ih je necijepljenih
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hzjz-objavio-veliko-istrazivanje-o-covidpotvrdama-u-bolnicama/2334106.aspx
inače i,
https://www.dw.com/hr/studija-u-devet-od-deset-slu%C4%8Dajeva-zaraze-sudjeluje-jedan-necijepljeni/a-59985880
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Valjda i Talijani žele uništit vlastiti narod...ono, ljudi Božji, što bi Kaya rekla
Samo pogled na omjer boja ti sve kaže...ne treba ništa računat, samo zdrave oči i zdravu seljačku pamet.
Ne treba ni znati talijanski...plavi su necijepljeni, a sve ostalo su Ostali... u BiH je obrnut omjer.
I da "deceduti" su preminli.
https://lab.gedidigital.it/gedi-visual/2021/report-vaccini-anti-covid-aggiornamento-vaccinazioni-italia/?ref=RHHD-T
Samo pogled na omjer boja ti sve kaže...ne treba ništa računat, samo zdrave oči i zdravu seljačku pamet.
Ne treba ni znati talijanski...plavi su necijepljeni, a sve ostalo su Ostali... u BiH je obrnut omjer.
I da "deceduti" su preminli.
https://lab.gedidigital.it/gedi-visual/2021/report-vaccini-anti-covid-aggiornamento-vaccinazioni-italia/?ref=RHHD-T
Last edited by Eroo on Tue 25 Jan - 9:29; edited 1 time in total
2016-07-22
Venus wrote:Glupkakurac wrote:Venus wrote:
Bome, lijepo su nam ga farmaceuti spakirali. Moj susjed je bio visokopozicioniran tamo, živio u inozemstvu, pola godine prije korone pobjegao iz firme glavom bez obzira i vratio se u HR. Malo smo se tad bili čudili, sad je sve kristalno jasno.
Znači, to je to... Čipiranje i onda će nas Gates u dokolici gasiti postepeno po svom nahođenju...
Nema potrebe za gašenjem nutricionisti se ionako sami urokaju i pogase..ovi drugi su problem (revolucionari)
Na pogrešnu adresu šalješ ovu suptilnu poruku... A na prste jedne ruke mogu nabrojati antivaksere straight edgere, barem koje znam. I di smo sad?
darth_vader-
2014-04-17
To je bolnica u kojoj je umrla ona sestra nakon bustera papa nisu našli nikakvu vezu.ljubo1212 wrote:ma da, sigurnoNoor wrote:pa ja to isto pitam tjedno 2xmichaellcmacha wrote:Samo da pitam, raspolaže li javnost, mediji sa podacima na tjednoj razini o omjeru cijepljenih i necijepljenih koji su umrli... Ako da koji je omjer po tjednima, ako ne zašto ne s obzirom da su ti podaci bili dostupni sve do prvog tjedna u mjesecu studenom 2021.
nema ih od trenutka kad je broj cijepiša naglo porastao, pa i prešišao broj necjepiša
2x se Capak zajebunio i pročitao prave brojke, pa je nakon reakcije javnosti išao demanti..ko fol, krivo je pročitao
Pavičić Ivelja: U KBC-u Split u porastu broj hospitaliziranih, 85% ih je necijepljenih
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hzjz-objavio-veliko-istrazivanje-o-covidpotvrdama-u-bolnicama/2334106.aspx
inače i,
https://www.dw.com/hr/studija-u-devet-od-deset-slu%C4%8Dajeva-zaraze-sudjeluje-jedan-necijepljeni/a-59985880
Koliko smo odani idolopoklonstvu kod nas do nedavno, dok netko nije primjetio nije bilo ni mrtvih od cijepiva...
Samo se vi pelcujte.
Dok vam ne dođe u glavu ovom neće biti kraja.
PS: Pa rekoh da sam budala, koja troši svoje vrijeme, znanje i trud uzalud.
Hoće uništit bijelce u NY, to ti je...Crnci su se pritužili da se njih ne cijepi.
2016-07-22
Ok pačići da vam pojednostavim...
Virus je tu da se proglasi pandemija
Pandemija je da uvedu Kovid potvrde
Kovid potvrde su tu da se uvedu digitalne jedinstvene potvrde
Dig. J. Potvrde su tu da se uvede sustav socijalnih kredita
A dalje ulazimo u predmet proučavanja Prckova, marksizam, ugljični otisak, inkluzivnost,...
Sretno prilikom spoticanja preko vlastite logike
A dalje ulazimo u predmet proučavanja Prckova, marksizam, ugljični otisak, inkluzivnost,...
michaellcmacha and newuser like this post
A dokazi, majkumu, di su dokazi pa da se i ja smirin više.mutava baštarda wrote:Ok pačići da vam pojednostavim...
2016-07-22
Ovo je za druga Lauca, ako je negdje u blizini, ili je netko u kontaktu s njim.
Tek da vidi koja "djeca" danas najviše raznose zarazu.
Tek da vidi koja "djeca" danas najviše raznose zarazu.
Opet ovi Švicarci, oni baš navalili s ovim lažima...
2016-07-22
Drug Tito bi sve ovo završio za misec dana, je li tako? Takooo jeeee...newuser wrote:Fasizam dolje sloboda naroda gore
2016-07-22
Glupkakurac wrote:
Na pogrešnu adresu šalješ ovu suptilnu poruku... A na prste jedne ruke mogu nabrojati antivaksere straight edgere, barem koje znam. I di smo sad?
Poruka nije bila suptilno upućena tebi. I sama sam kavopija, ovo ostalo ne duperam.
Rugam se. S obzirom na to da si se meni obratio s ruganjem u vezi teorija zavjere, stavila sam sliku koja se nadovezala na ono što smo prije pisali. Farmaceutski lobi odlično zarađuje na poluljudima niske razine svjesnosti koji se ionako sami uništavaju. Kroz dim, uz bocu objašnjavaju svoja nebitna mišljenja, da jadni umanje strah koji šiba kroz svaki mogući ekran. Jadnici, da požive koju godinu pristat će baš na sve što im se servira, na poluobjašnjenja, na laži. Točno smo dotaknuli dno kace čovječanstva.
A sad možete dalje s gantogramima i predikcijama ajnštajnovskih umova, iz vlažnih podruma, uz čokančić.
Guest- Guest
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje