Korona novosti i spoznaje
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
me he believes it was due to the vaccine; also advising me to not get further boosters. Has anyone else experienced this? I don't want to dissuade anyone from getting the vaccine, but am now questioning it's safety. I may just be one of the (few?) people affected this way...
— Juanita K Charter (@CharterJuanita) January 23, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Left-leaning Vox admits the “vaccines also spur the virus to evolve, yielding an advantage to mutated spike proteins that are harder for the immune system to recognize.”
— Chief Nerd (@TheChiefNerd) January 23, 2022
I am running out of ‘conspiracy theories’ :information_desk_person:https://t.co/ifW8Cyw0yG pic.twitter.com/clm3ilkoYS
2018-04-10
newuser likes this post
bio sam u essenu na prosvjedu protiv povišenja poreza, nepristupačnoszi zdravstvu. i sl.AssadNaPodmornici wrote:zato i služe ove "čarke" u Ukraini.. Rusi i Zapadne vlade trebaju nešto da "maknu oči javnosti" sa pravih problema.veber wrote:puknut će i taj balon. na istoku rusi mrmljaju, u svijetu famozne putovnice i prisile na cijepljenje.
ljudima je pun kurac.
a malo treba da uredna povorka prosvjednika postane razularena rulja.
Na nesreću onih luđaka na zapadu, većinu ljudi boli kurac za Ukrainu i Rusiju, više ih jebu ove mjere.
U Kazahstanu su navodno i sranja i izbila kao posljedica mjera i prisilnog cijepljenja mlade i zdrave populacije otrovima sa kojima su počeli umirati mladi
u trenu je povorka postala rulja, zapalili su turske i kineske restorane, prodavaonice otišli u turski kvart gdje žive i drugi.
zapalili kontejnere, porazbijali stakla na svim prodavaonicama, porazbijali aute.
i sam sam bio dio te rulje.
ponese te.
a i dobar je osjećaj.
veber-
2014-12-30
newuser, Hektorović and AssadNaPodmornici like this post
Očekivao sam više pismenosti na ovom forumu.
Ne vrijeđam, nije mi to ni na kraj pameti, ali te slikice
i kratki filmići bi kao trebali nešto dokazati?
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
2016-07-22
Nema bogami ni Djikica, ceka promjenu smjera da se onda mudro ocituje sto i kako treba delati:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Ima li kakvih vijesti, kako napreduje cijepljenje, nestao nam vilko, capko i markotic.
Nema bogami ni Djikica, ceka promjenu smjera da se onda mudro ocituje sto i kako treba delati:)
2016-07-22
kako je krenulo ili će nas pod prisilom cijepiti ili će maknuti sve mjere.dijagram wrote:Ima li kakvih vijesti, kako napreduje cijepljenje, nestao nam vilko, capko i markotic.
samo nacisti u austriji i bavarskoj zagovaraju konc logore. i onaj mali sa starom babom.
veber-
2014-12-30
Kriva Vlada i Stožer? Imate cjepivo? Imate. Imate li propisane mjere? Imate. I?
2016-07-22
zadnje što sam pročita da je vrijedno spomena, da je neka stožerica u Splitu se požalila da u prosjeku dnevno svega 20ak ljudi u Splitu koji ima 300 000 sa bližom okolicom, dolaze se cijepiti prvi put. da se isključivo cijepi ekipa koja se već cijepila i sada se roka bosterima a i oni sve manje, a ekipe koja se ide cijepiti prvi put - nema ,vrlo malo.dijagram wrote:Ima li kakvih vijesti, kako napreduje cijepljenje, nestao nam vilko, capko i markotic.
ukratko tko se mislio cijepiti cijepio se, ovo sranje još malo pa gotovo.
evo čitam da Švicarska planira ukidati sve mjere i covid potvrde. P.S u Švicarskoj si kao covid potvrdu mogao dobiti na račun testa za anti-tijela, naravno ne u RH .. ali sve jedno ukidaju sve to. I kod nas je to gotovo uskoro..
Hektorović likes this post
Radim na hladnoci, minusi u zegeju, preznojim se, propuh, ledeno, ne pazim na sebe uobicajeno.AssadNaPodmornici wrote:zadnje što sam pročita da je vrijedno spomena, da je neka stožerica u Splitu se požalila da u prosjeku dnevno svega 20ak ljudi u Splitu koji ima 300 000 sa bližom okolicom, dolaze se cijepiti prvi put. da se isključivo cijepi ekipa koja se već cijepila i sada se roka bosterima a i oni sve manje, a ekipe koja se ide cijepiti prvi put - nema ,vrlo malo.dijagram wrote:Ima li kakvih vijesti, kako napreduje cijepljenje, nestao nam vilko, capko i markotic.
evo čitam da Švicarska planira ukidati sve mjere i covid potvrde. P.S u Švicarskoj si kao covid potvrdu mogao dobiti na račun testa za anti-tijela, naravno ne u RH .. ali sve jedno ukidaju sve to. I kod nas je to gotovo uskoro..
Prehlada, grlo, nos, trosim maramice cijeli vikend.
E sdad, ne znam jesam li samo prehladejn ili koji vrag.
Trebam li caj ili ne.
Mozda cjepivo, ako da tko zna koje.
Jesam li za bolnicu ili ne.
Jesam li za respirator ili autobus:)
Sto da radim.
Mislim da cu rano ujutro na posao, dobro se oznojiti i sve to prodje kao inace .
Dobro, prije posla cu dvi-tri
dijagram-
2015-08-09
veber, michaellcmacha and AssadNaPodmornici like this post
AssadNaPodmornici wrote:zadnje što sam pročita da je vrijedno spomena, da je neka stožerica u Splitu se požalila da u prosjeku dnevno svega 20ak ljudi u Splitu koji ima 300 000 sa bližom okolicom, dolaze se cijepiti prvi put. da se isključivo cijepi ekipa koja se već cijepila i sada se roka bosterima a i oni sve manje, a ekipe koja se ide cijepiti prvi put - nema ,vrlo malo.dijagram wrote:Ima li kakvih vijesti, kako napreduje cijepljenje, nestao nam vilko, capko i markotic.
Sve takve priče su uzaludne. Demantiraju vas rezultati vašega "rada".
Čita se ovo onoliko koliko se čita...makar samo jedan, šta se mene tiče.
.
2016-07-22
The national capital just banned unvaccinated Americans and there are people who tell you Russia's border dispute with Ukraine is the biggest threat to your family
— Jack Posobiec :flag_us: (@JackPosobiec) January 23, 2022
2018-04-10
3. ste na svijetu po smrtnosti!Hektorović wrote:The national capital just banned unvaccinated Americans and there are people who tell you Russia's border dispute with Ukraine is the biggest threat to your family
— Jack Posobiec :flag_us: (@JackPosobiec) January 23, 2022
Uzrok za to je neprocijepljenost i neodgovorno ponašanje.
2016-07-22
sincic vodja prosvjeda:)
dijagram-
2015-08-09
The mask police are the absolute worst. What a lunatic pic.twitter.com/pD8b7o3gCX
— Libs of Tik Tok (@libsoftiktok) January 23, 2022
2018-04-10
Ustao narod protiv fasista i diktatora.dijagram wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/eskalirao-prosvjed-u-bruxellesu-prosvjednici-bacali-baklje-i-suzavce-intervenirala-i-policija-1557463
sincic vodja prosvjeda:)
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Bas je, kako bih rekao,...elegantna:)Hektorović wrote:The mask police are the absolute worst. What a lunatic pic.twitter.com/pD8b7o3gCX
— Libs of Tik Tok (@libsoftiktok) January 23, 2022
dijagram-
2015-08-09
Ovo smo pisali cim se pocelo s cjepljenjem... no sto je tu je sada...Hektorović wrote:[size=42][/size]Left-leaning Vox admits the “vaccines also spur the virus to evolve, yielding an advantage to mutated spike proteins that are harder for the immune system to recognize.”
— Chief Nerd (@TheChiefNerd) January 23, 2022
I am running out of ‘conspiracy theories’ https://t.co/ifW8Cyw0yG pic.twitter.com/clm3ilkoYS
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Boosters May Weaken The Immune System Says European Medicine Agency (EMA)
European Medicine Agency (EMA) has warned against the overuse of the boosters. Let's review their message and the mechanism of T cell exhaustion behind the message.
Guest- Guest
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
darth_vader likes this post
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
» Korona novosti i spoznaje