Katolici i pravoslavci uskoro zajedno slave blagdane
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Katolici i pravoslavci uskoro zajedno slave blagdane
Lani je dobitnik bio Josipović.pizzon wrote:Namesteno
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kad su pre lomili česnicu? Ona se lomi na Božić.
Kod nas su napredni Srbi..hrvatski..B-)
2014-04-12
Pizzon jedva čeka da bude dio zapadne kršćanske obitelji, ali prvo članstvo u Eu pa ćemo onda vidjeti, postoje uvjeti :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Oduvek se pije vino iz bacve (ko kajzerica)
*lomi hlebic za paru
I hleb u obliku vinograda '
-
*lomi hlebic za paru
I hleb u obliku vinograda '
-
Guest- Guest
Bože me sačuvaj Naprednjaka.maggie13 wrote:Kod nas su napredni Srbi..hrvatski..B-)
I on je napredan?epikur37 wrote:Pizzon jedva čeka da bude dio zapadne kršćanske obitelji, ali prvo članstvo u Eu pa ćemo onda vidjeti, postoje uvjeti :)
Last edited by dzango on 6/1/2016, 21:04; edited 1 time in total
I nas isto kada se radi o SNVu u RH.dzango wrote:Bože me sačuvaj Naprednjaka.maggie13 wrote:Kod nas su napredni Srbi..hrvatski..B-)
Guest- Guest
Stalno vam smetaju Srbi. Ko bi drugi.tre911 wrote:I nas isto kada se radi o SNVu u RH.dzango wrote:Bože me sačuvaj Naprednjaka.maggie13 wrote:Kod nas su napredni Srbi..hrvatski..B-)
Ne nego naprednjaci kako si ih sam prozvao.dzango wrote:Stalno vam smetaju Srbi. Ko bi drugi.tre911 wrote:I nas isto kada se radi o SNVu u RH.dzango wrote:Bože me sačuvaj Naprednjaka.maggie13 wrote:Kod nas su napredni Srbi..hrvatski..B-)
Guest- Guest
tre911 wrote:Ne nego naprednjaci kako si ih sam prozvao.dzango wrote:Stalno vam smetaju Srbi. Ko bi drugi.tre911 wrote:I nas isto kada se radi o SNVu u RH.dzango wrote:Bože me sačuvaj Naprednjaka.maggie13 wrote:Kod nas su napredni Srbi..hrvatski..B-)
Teško da SNV ima nešto sa Naprednjacima.
Opet ne čitaš, pričali ste o lomljenju nečega pa ste napisali da se to tek sutra lomi pa je megi napisala da su kod nas srbi napredni( a pošto je to bilo u SNVu..) a onda ti da te Bog sačuva od naprednjaka pa onda ja da i nas isto a ti si se onda po običaju pogubio pa ti opet moram crtatidzango wrote:tre911 wrote:Ne nego naprednjaci kako si ih sam prozvao.dzango wrote:Stalno vam smetaju Srbi. Ko bi drugi.tre911 wrote:I nas isto kada se radi o SNVu u RH.dzango wrote:Bože me sačuvaj Naprednjaka.maggie13 wrote:Kod nas su napredni Srbi..hrvatski..B-)
Guest- Guest
JA ne bih volio da s eizjednače datumi Božića. Nekako je uvijek bila tradicija dva Božića pa se ljudi posjećuju i slave i tako to ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Uskrsi se ponekad preklapaju. Tako će i katolici i pravoslavci 2017.isti dan slaviti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
zasto...preferiras nazadne? :Pdzango wrote:Bože me sačuvaj Naprednjaka.maggie13 wrote:Kod nas su napredni Srbi..hrvatski..B-)
2014-04-12
il odnazadmaggie13 wrote:zasto...preferiras nazadne? :Pdzango wrote:Bože me sačuvaj Naprednjaka.maggie13 wrote:Kod nas su napredni Srbi..hrvatski..B-)
2014-04-12
Sve najbolje i najljepse u Novoj godini djevojcice, od srca,maggie13 wrote:di si ti,manijace?;-)Leviathan2 wrote:il odnazadmaggie13 wrote:zasto...preferiras nazadne? :Pdzango wrote:Bože me sačuvaj Naprednjaka.maggie13 wrote:Kod nas su napredni Srbi..hrvatski..B-)
Sretan Bozic i novo leto..makar ne slavite u plemenu..8-)
Mi iz plemena nemamo religijske praznike mada ih slavimo s drugima, di se jede i pije je grehota odbiti, imamo i mi neke praznike koji su uglavnom vezani za promjene godisnjih doba , sjetve, branja i to, meni od najdrazih je praznik jagoda, kolaci slatko sokovi i kojekakove kerefeke, sve sa okusom jagode, divlje jagode a ne ovih gmo, jes da je trud velik al je i gust velik, a nije ni prelos praznik zetve, ima toga, u stvari nisu to praznici nego vise kao feste, jesti piti pjevati sexati i to :D
Ako su napredni, nisu Naprednjaci. Da bi bio Naprednjak, moraš biti teško đubre.tre911 wrote:Opet ne čitaš, pričali ste o lomljenju nečega pa ste napisali da se to tek sutra lomi pa je megi napisala da su kod nas srbi napredni( a pošto je to bilo u SNVu..) a onda ti da te Bog sačuva od naprednjaka pa onda ja da i nas isto a ti si se onda po običaju pogubio pa ti opet moram crtatidzango wrote:tre911 wrote:Ne nego naprednjaci kako si ih sam prozvao.dzango wrote:Stalno vam smetaju Srbi. Ko bi drugi.tre911 wrote:I nas isto kada se radi o SNVu u RH.dzango wrote:Bože me sačuvaj Naprednjaka.maggie13 wrote:Kod nas su napredni Srbi..hrvatski..B-)
maggie13 wrote:zasto...preferiras nazadne? :Pdzango wrote:Bože me sačuvaj Naprednjaka.maggie13 wrote:Kod nas su napredni Srbi..hrvatski..B-)
Ja preferiram onako kako ti voliš.
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Bosna je nacionalni prostor Bošnjaka, koji mogu biti katolici, budisti, Јevreji, pravoslavci, muslimani, agnostici, ateisti ili bilo šta drugo
» Za uskrsne blagdane HTV zabranio film o Isusu Kristu
» Repesa: Ko je kriv, Ustase, Pravoslavci, Slovenci, ovo je histerija...
» Hrvatski suverenitsti : SPC smatra da su svi pravoslavci u ex Yu pa tako i u Hrvatskoj Srbi
» Više nitko ne može reći da pravoslavci jednostavno nemaju sreće
» Za uskrsne blagdane HTV zabranio film o Isusu Kristu
» Repesa: Ko je kriv, Ustase, Pravoslavci, Slovenci, ovo je histerija...
» Hrvatski suverenitsti : SPC smatra da su svi pravoslavci u ex Yu pa tako i u Hrvatskoj Srbi
» Više nitko ne može reći da pravoslavci jednostavno nemaju sreće
Page 10 of 13