Marina opet jaše... u jadran osiguranju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Marina opet jaše... u jadran osiguranju
Allianz korektan prilično. Nije ti stvar u samo cijeni , i ovi herc spuste ali ti nece isplatiti štetu. Od hanfe već postoje rješenja da su nekorektni ali očito udbas placa da to ostane tajna.tre911 wrote:Alianz najpovoljniji, kad sam prešao iz euroherca 600 kn manje sam u staru platio osiguranje, sada je to dodatno palo ali kod svih no pred registraciju me svi zovu ko mutavi sa svojim ponudama i opet me alianz izašao najpovoljnije, 100 kn manje od najbolje ponude.kaja_333 wrote:Nisu ali Euroherc je najgori ( tu idu i ostala njihova osiguranja, jadransko, sunce, Agram grupa). Vlasnik udbas je platio tim prevaranata da varaju.vili40 wrote:nisu ni drugi puno bolji,dogodi ti se nešto i onda imaš još jedan problem,njih.A kako se samo bore za mušterije,haha umjesto da se bore kad ti se nešto dogodi i pokažu da su stvarno neko dobro osiguranje,oni te nesvjesno otjeraju da nikad više k njima,pa ideš drugim majstorima da te izvozaju.kaja_333 wrote:Pa ona je kadar za Grgica, lopova i udbasa, vlasnika. On takve traži jer su isti kao on i njegova osiguranja. Inače za svačiju informaciju , njegova osiguranja ne isplaćuju štete , on je zaposlio tim pravnika koje plaća da nadu kako prevariti stranku i ne isplatiti štetu. Ove manje mozda da.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sa Eurohercom neću više imati posla,ali i Croatia os.me vozalo.Kupim auto i osnovno osiguranje plus kasko koji me godišnje koštao 3,5 tisuće kod njih,i tako 6 godina sve dok nisam auto malo kresnuo u škarpu.I onda panika,pa zašto ovo zašto ono,pa šta te boli kurac zašto,namjerno sam razbio auto.Pita me tamo da zašto nije bila policija,alo?Pa jel znate da radi toga nisam ni smio zvati policiju jer bi me kaznili?Seronja je rekao da mora izaći na teren i poslikati mjesto događaja i to je baš izabrao jednu kišnu nedjelju,pa tamo slika a ljudi sa čudom gledaju.A nisam bio ni sto posto siguran da je to baš ta škarpa,ali sam si mislio samo slikaj. Sad sam za sve u Triglavu.kaja_333 wrote:Nisu ali Euroherc je najgori ( tu idu i ostala njihova osiguranja, jadransko, sunce, Agram grupa). Vlasnik udbas je platio tim prevaranata da varaju.vili40 wrote:nisu ni drugi puno bolji,dogodi ti se nešto i onda imaš još jedan problem,njih.A kako se samo bore za mušterije,haha umjesto da se bore kad ti se nešto dogodi i pokažu da su stvarno neko dobro osiguranje,oni te nesvjesno otjeraju da nikad više k njima,pa ideš drugim majstorima da te izvozaju.kaja_333 wrote:Pa ona je kadar za Grgica, lopova i udbasa, vlasnika. On takve traži jer su isti kao on i njegova osiguranja. Inače za svačiju informaciju , njegova osiguranja ne isplaćuju štete , on je zaposlio tim pravnika koje plaća da nadu kako prevariti stranku i ne isplatiti štetu. Ove manje mozda da.
vili40-
2015-08-02
Da, a herc bi ti rekao da nisi zvao policiju iako ju uopće nisi obavezan zvati i odbio štetu. Zato imaju para ko dreka i avione i brodove. Jer ne plaćaju štete. Osim ovih sitnih. Ovoj je Mesić sigurno našao posao kid Grgica .
2015-08-15
Ne znam točno tko kontrolira ta osiguranja kod nas ali ja imam dojam da oni naš novac debelo troše na sebe pa onda ni nemaju novaca za ono za što im uplaćujemo.Pa sad ti u nevolji uzmi skupog odvjetnika pa se sa njima godinama ganjaj,znaju oni.kaja_333 wrote:Da, a herc bi ti rekao da nisi zvao policiju iako ju uopće nisi obavezan zvati i odbio štetu. Zato imaju para ko dreka i avione i brodove. Jer ne plaćaju štete. Osim ovih sitnih. Ovoj je Mesić sigurno našao posao kid Grgica .
vili40-
2015-08-02
Hanfa kontrolira rokove ali ovo sto ne isplaćuju nitko, sam moraš ganjati preko suda.
2015-08-15
Ok odjebati Jadransko osigranje ako ikada budem u blizini sranja. NJET. Neka nevidljiva ruka učini svoje, lagano bojkot toga sranja
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Allianz korektan prilično. Nije ti stvar u samo cijeni , i ovi herc spuste ali ti nece isplatiti štetu. Od hanfe već postoje rješenja da su nekorektni ali očito udbas placa da to ostane tajna.tre911 wrote:Alianz najpovoljniji, kad sam prešao iz euroherca 600 kn manje sam u staru platio osiguranje, sada je to dodatno palo ali kod svih no pred registraciju me svi zovu ko mutavi sa svojim ponudama i opet me alianz izašao najpovoljnije, 100 kn manje od najbolje ponude.kaja_333 wrote:Nisu ali Euroherc je najgori ( tu idu i ostala njihova osiguranja, jadransko, sunce, Agram grupa). Vlasnik udbas je platio tim prevaranata da varaju.vili40 wrote:nisu ni drugi puno bolji,dogodi ti se nešto i onda imaš još jedan problem,njih.A kako se samo bore za mušterije,haha umjesto da se bore kad ti se nešto dogodi i pokažu da su stvarno neko dobro osiguranje,oni te nesvjesno otjeraju da nikad više k njima,pa ideš drugim majstorima da te izvozaju.kaja_333 wrote:Pa ona je kadar za Grgica, lopova i udbasa, vlasnika. On takve traži jer su isti kao on i njegova osiguranja. Inače za svačiju informaciju , njegova osiguranja ne isplaćuju štete , on je zaposlio tim pravnika koje plaća da nadu kako prevariti stranku i ne isplatiti štetu. Ove manje mozda da.
da, jadransko i herz su poznati po tome da ne isplaćuju. Dobro meni jesu kad me je netko tko je kod njih bio osiguran roknuo auto na parkingu, ali jebiga tu nisu mogli ništa sporit, moj auto je bio parkiran a tip ga je samo pokupio...
čim se ona bavila prije politike?
markabc- Posts : 149
2014-04-19
Dovodila "dame" političarimamarkabc wrote:čim se ona bavila prije politike?
Guest- Guest
Ko i Milanović,prodajom usisavača.markabc wrote:čim se ona bavila prije politike?
vili40-
2015-08-02
marcellus wrote:
da, jadransko i herz su poznati po tome da ne isplaćuju. Dobro meni jesu kad me je netko tko je kod njih bio osiguran roknuo auto na parkingu, ali jebiga tu nisu mogli ništa sporit, moj auto je bio parkiran a tip ga je samo pokupio...
Pusti, kaj oni sve uspiju na sudu "izgurati" dobro da nisi proglašen ratnim zločincem i još morao frajeru isplatiti naknadu za duševnu bol...
Brain32-
2014-04-15
markabc wrote:čim se ona bavila prije politike?
stara joj je radila kao kućna kod nekog doktora, sirotinja, pa joj je ovaj pomogao da se zaposli u bolnici kao servirka. Kasnije joj je, sirotom djetetu za koje se brinuo kao otac, pomogao da kupi u Bihaću diplomu medicinske sestre ali su se prave medicinske pobunile pa je morala otić. Usput je prodavala švercanu tursku robu, i kurvala se pomalo. Zaposlila se kod Đure Brodarca, pa joj je ovaj kupio i fax, valjda u zamjenu za pušenje kurca, prometni, i postavio je za direktoricu doduše odjela sa samo četvero ljudi. Onda ulazi u politiku, postaje popularna među lokalnim partijskim drugovima, i postaje županica umjesto brodarca. Namješta ured ekstremno skupo i luksuzno, kao prava provincijalka pobjegla iz gladi. Prvi korak joj je bio da da otkaz doktoru koji ju je othranio, jer je partijska direktiva bila da se da otkaz SVIM HDZ-ovcima.
marcellus wrote:markabc wrote:čim se ona bavila prije politike?
stara joj je radila kao kućna kod nekog doktora, sirotinja, pa joj je ovaj pomogao da se zaposli u bolnici kao servirka. Kasnije joj je, sirotom djetetu za koje se brinuo kao otac, pomogao da kupi u Bihaću diplomu medicinske sestre ali su se prave medicinske pobunile pa je morala otić. Usput je prodavala švercanu tursku robu, i kurvala se pomalo. Zaposlila se kod Đure Brodarca, pa joj je ovaj kupio i fax, valjda u zamjenu za pušenje kurca, prometni, i postavio je za direktoricu doduše odjela sa samo četvero ljudi. Onda ulazi u politiku, postaje popularna među lokalnim partijskim drugovima, i postaje županica umjesto brodarca. Namješta ured ekstremno skupo i luksuzno, kao prava provincijalka pobjegla iz gladi. Prvi korak joj je bio da da otkaz doktoru koji ju je othranio, jer je partijska direktiva bila da se da otkaz SVIM HDZ-ovcima.
prava američka priča o uspjehu
markabc- Posts : 149
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tolerancija opet jaše u Argentini
» Nervozni poštar opet jaše
» "Jadran" opet zaplovio
» Ekipa Badel Čavoglave opet jaše: ŠTO ĆE SADA ODLUČITI PREDSJEDNICA?
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Nervozni poštar opet jaše
» "Jadran" opet zaplovio
» Ekipa Badel Čavoglave opet jaše: ŠTO ĆE SADA ODLUČITI PREDSJEDNICA?
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
Page 2 of 2