Marina opet jaše... u jadran osiguranju
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Marina opet jaše... u jadran osiguranju
http://www.index.hr/vijesti/clanak/potvrdjeno-indexu-marina-lovric-merzel-dobila-posao-u-jadranskom-osiguranju/866095.aspx
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: Marina opet jaše... u jadran osiguranju
ni manje ni više neg managerica....
2015-08-08
tipično, takvo nešto moguće je samo kod nas, gdje u upravama sjede budale
osiguravatelj sigurno dobiva na reputaciji i povjerenju kad zaposli osobu protiv koje je u tijeku niz kaznenih postupaka :S
osiguravatelj sigurno dobiva na reputaciji i povjerenju kad zaposli osobu protiv koje je u tijeku niz kaznenih postupaka :S
neva- Posts : 4367
2014-04-12
dobro pa ne čisti zahode, tamo traže potvrdu o nekažnjavanju
2014-04-15
da, u managementu je sudski proces izgleda preporuka, znači spretna i sposobna osoba :D
2014-04-12
ako te uhvate nisi nijedno ni drugo, zapravo loše kadroviranj je koštalo...sve skupa promašaj Uprave a meni auto u Jadranskomr_nevjesta wrote:da, u managementu je sudski proces izgleda preporuka, znači spretna i sposobna osoba :D
n_razbojnik-
2014-04-15
vadi odmah!n_razbojnik wrote: a meni auto u Jadranskom
2014-04-12
Mozda zena zaista dobro jase
2014-04-19
2014-04-19
U normalnim i pravim državama za neki - pogotovo odgovoran posao moraš donijeti čist životopis i PREPORUKE od bivših poslodavaca - ovdje je PREPORUKE dao Remetinec i sve one ostale preporuke koje na gomilu vuče kroz svoj životopis i onda se nađu još poslodavci koji su spremni na ovakvo što !
Eh, da sam ovo znao u rujnu 2015 - tada sam osigurao automobil kod njih ; naravno, nakon ovakve vijesti na slijedećoj registraciji dajem im otkaz - obavezno ću ih pismeno obavijestiti zbog čega ih napuštam - čak ako u međuvremenu i otpuste ovu kriminalku - meni je dosta da znam koliko je njihova " LJESTVICA " visoko podignuta - očito da nije - i žaba bi ju preskočila !
PLJUC !!
Eh, da sam ovo znao u rujnu 2015 - tada sam osigurao automobil kod njih ; naravno, nakon ovakve vijesti na slijedećoj registraciji dajem im otkaz - obavezno ću ih pismeno obavijestiti zbog čega ih napuštam - čak ako u međuvremenu i otpuste ovu kriminalku - meni je dosta da znam koliko je njihova " LJESTVICA " visoko podignuta - očito da nije - i žaba bi ju preskočila !
PLJUC !!
Guest- Guest
Šokiran sam,zar u lijepoj našoj??!!!
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
JO je privatna firma te moze birati suradnike po svome izboru
korisnik moze izabrati drugo osiguranje
svi koji su mislili da ce se "ova" izgubit naivni su
korisnik moze izabrati drugo osiguranje
svi koji su mislili da ce se "ova" izgubit naivni su
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
vjerujem nekim pogodovanjem dok je obnasala vlast
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Pa ona je kadar za Grgica, lopova i udbasa, vlasnika. On takve traži jer su isti kao on i njegova osiguranja. Inače za svačiju informaciju , njegova osiguranja ne isplaćuju štete , on je zaposlio tim pravnika koje plaća da nadu kako prevariti stranku i ne isplatiti štetu. Ove manje mozda da.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nisu ni drugi puno bolji,dogodi ti se nešto i onda imaš još jedan problem,njih.A kako se samo bore za mušterije,haha umjesto da se bore kad ti se nešto dogodi i pokažu da su stvarno neko dobro osiguranje,oni te nesvjesno otjeraju da nikad više k njima,pa ideš drugim majstorima da te izvozaju.kaja_333 wrote:Pa ona je kadar za Grgica, lopova i udbasa, vlasnika. On takve traži jer su isti kao on i njegova osiguranja. Inače za svačiju informaciju , njegova osiguranja ne isplaćuju štete , on je zaposlio tim pravnika koje plaća da nadu kako prevariti stranku i ne isplatiti štetu. Ove manje mozda da.
vili40-
2015-08-02
Nisu ali Euroherc je najgori ( tu idu i ostala njihova osiguranja, jadransko, sunce, Agram grupa). Vlasnik udbas je platio tim prevaranata da varaju.vili40 wrote:nisu ni drugi puno bolji,dogodi ti se nešto i onda imaš još jedan problem,njih.A kako se samo bore za mušterije,haha umjesto da se bore kad ti se nešto dogodi i pokažu da su stvarno neko dobro osiguranje,oni te nesvjesno otjeraju da nikad više k njima,pa ideš drugim majstorima da te izvozaju.kaja_333 wrote:Pa ona je kadar za Grgica, lopova i udbasa, vlasnika. On takve traži jer su isti kao on i njegova osiguranja. Inače za svačiju informaciju , njegova osiguranja ne isplaćuju štete , on je zaposlio tim pravnika koje plaća da nadu kako prevariti stranku i ne isplatiti štetu. Ove manje mozda da.
2015-08-15
Alianz najpovoljniji, kad sam prešao iz euroherca 600 kn manje sam u staru platio osiguranje, sada je to dodatno palo ali kod svih no pred registraciju me svi zovu ko mutavi sa svojim ponudama i opet me alianz izašao najpovoljnije, 100 kn manje od najbolje ponude.kaja_333 wrote:Nisu ali Euroherc je najgori ( tu idu i ostala njihova osiguranja, jadransko, sunce, Agram grupa). Vlasnik udbas je platio tim prevaranata da varaju.vili40 wrote:nisu ni drugi puno bolji,dogodi ti se nešto i onda imaš još jedan problem,njih.A kako se samo bore za mušterije,haha umjesto da se bore kad ti se nešto dogodi i pokažu da su stvarno neko dobro osiguranje,oni te nesvjesno otjeraju da nikad više k njima,pa ideš drugim majstorima da te izvozaju.kaja_333 wrote:Pa ona je kadar za Grgica, lopova i udbasa, vlasnika. On takve traži jer su isti kao on i njegova osiguranja. Inače za svačiju informaciju , njegova osiguranja ne isplaćuju štete , on je zaposlio tim pravnika koje plaća da nadu kako prevariti stranku i ne isplatiti štetu. Ove manje mozda da.
Guest- Guest
Allianz korektan prilično. Nije ti stvar u samo cijeni , i ovi herc spuste ali ti nece isplatiti štetu. Od hanfe već postoje rješenja da su nekorektni ali očito udbas placa da to ostane tajna.tre911 wrote:Alianz najpovoljniji, kad sam prešao iz euroherca 600 kn manje sam u staru platio osiguranje, sada je to dodatno palo ali kod svih no pred registraciju me svi zovu ko mutavi sa svojim ponudama i opet me alianz izašao najpovoljnije, 100 kn manje od najbolje ponude.kaja_333 wrote:Nisu ali Euroherc je najgori ( tu idu i ostala njihova osiguranja, jadransko, sunce, Agram grupa). Vlasnik udbas je platio tim prevaranata da varaju.vili40 wrote:nisu ni drugi puno bolji,dogodi ti se nešto i onda imaš još jedan problem,njih.A kako se samo bore za mušterije,haha umjesto da se bore kad ti se nešto dogodi i pokažu da su stvarno neko dobro osiguranje,oni te nesvjesno otjeraju da nikad više k njima,pa ideš drugim majstorima da te izvozaju.kaja_333 wrote:Pa ona je kadar za Grgica, lopova i udbasa, vlasnika. On takve traži jer su isti kao on i njegova osiguranja. Inače za svačiju informaciju , njegova osiguranja ne isplaćuju štete , on je zaposlio tim pravnika koje plaća da nadu kako prevariti stranku i ne isplatiti štetu. Ove manje mozda da.
2015-08-15
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tolerancija opet jaše u Argentini
» Nervozni poštar opet jaše
» "Jadran" opet zaplovio
» Ekipa Badel Čavoglave opet jaše: ŠTO ĆE SADA ODLUČITI PREDSJEDNICA?
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Nervozni poštar opet jaše
» "Jadran" opet zaplovio
» Ekipa Badel Čavoglave opet jaše: ŠTO ĆE SADA ODLUČITI PREDSJEDNICA?
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
Page 1 of 2