Srbi bijesni jer su po IQ najgluplji na ex yu prostoru
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Srbi bijesni jer su po IQ najgluplji na ex yu prostoru
jastreb wrote:Gluposti.
Zar narod koji je dao Teslu,Njegoša,Milankovica,,Lalica,Copica,Crnjanskog,dr Savica,...moze biti tako glup?
Pitam se tko je sastavljao taj spisak.
a narod kojeg vodi jedan Adem Vuchiqi već godinama i 80 posto glasa za njega je pametan?
ok, sad ispada rugala se sova sjenici, jel... ovaj naš je malo uglađeniji kao ali slični su
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
To su oni šta su stali kod vatrogasaca? Bio je jedan, zva se Majkl Đeksonvuksadinare wrote:ja sam u drugom osnovne dobio cigića gidu koji je imao brcice i dlake na nogamamarcellus wrote:kaya wrote:
Ovo ti je krasopis za ove.
To ti je jedno slovo, iskrivljeno, koje se piše minutu.
nemreš bilivit. Tu u zagrebu kad mi je na jesen mala krenula u školu mislim da nije bilo nikog u razredu ko bar nije znao sva slova prije nego su uopće krenuli u školu, ako ne već čitat i pisat
Ih da je samo ti..slobo je sa 110% pobjedjivao...marcellus wrote:jastreb wrote:Gluposti.
Zar narod koji je dao Teslu,Njegoša,Milankovica,,Lalica,Copica,Crnjanskog,dr Savica,...moze biti tako glup?
Pitam se tko je sastavljao taj spisak.
a narod kojeg vodi jedan Adem Vuchiqi već godinama i 80 posto glasa za njega je pametan?
ok, sad ispada rugala se sova sjenici, jel... ovaj naš je malo uglađeniji kao ali slični su
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Tesla je vanzemaljac biološki pa njega nećemo računat al ima tih drugih.jastreb wrote:
Objasnit ću ti. To ti je ko prosječna plaća. Znači ako imaš puno onih na minimalcu onda ćeš kao narod biti glup. Oni su najbrojniji narod na Balkanu u odnosu na ove druge u eks Yugi + Albanija pa onda imaju puno glupih al pošto ih je dosta to ne znači uopće da količinski možda nemaju puno više pamentijih ljudi nego ovi drugi okolo....jedino šta su ti pametni koje oni imaju uronjeni u ogromnu masu glupih.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
To u zagrebu..ja sam isao u osnovnu u zagrebu...ali znam za te kod vatrogasaca..ali mislim da su oni davno otisli jos prije rata bar vecina..navodno u slovenijumutava baštarda wrote:To su oni šta su stali kod vatrogasaca? Bio je jedan, zva se Majkl Đeksonvuksadinare wrote:ja sam u drugom osnovne dobio cigića gidu koji je imao brcice i dlake na nogamamarcellus wrote:
nemreš bilivit. Tu u zagrebu kad mi je na jesen mala krenula u školu mislim da nije bilo nikog u razredu ko bar nije znao sva slova prije nego su uopće krenuli u školu, ako ne već čitat i pisat
2015-09-08
mutava baštarda wrote:To su oni šta su stali kod vatrogasaca? Bio je jedan, zva se Majkl Đeksonvuksadinare wrote:ja sam u drugom osnovne dobio cigića gidu koji je imao brcice i dlake na nogamamarcellus wrote:
Ima na Kozari putevima Ranbo. Ne Rambo, nego baš Ranbo.
marcellus wrote:mutava baštarda wrote:To su oni šta su stali kod vatrogasaca? Bio je jedan, zva se Majkl Đeksonvuksadinare wrote:
ja sam u drugom osnovne dobio cigića gidu koji je imao brcice i dlake na nogama
Ima na Kozari putevima Ranbo. Ne Rambo, nego baš Ranbo.
marcellus wrote:Sovak wrote:marcellus wrote:
ne baš spektakularan, iskreno, ali pristojniji nego ovako.
Pa koliko vama treba za ''život''?
to pitaj moju ženu i decu... meni je dost da imam za pivu i benzin, a sve ostalo... jebiga
A tak ... gle, ja sam poslije Golgote jednog dana samo zavrnul pipu. I podelil vritnjake.
Guest- Guest
Dobro je da nisam više Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
pisao sam jednom jedan mjesec troškove, nikakva štednja i sl.Sovak wrote:marcellus wrote:Venus wrote:
Zato što nekim divnim čudom 30 godina biramo vlast koja je ekonomski totalno nepismena.
Ako mi ne vjeruješ, sad zamisli da imaš plaću od 18 tisuća kuna ti, a isto toliko žena, kakav bi vam standard bio..
znači nahranu, izlazak van na pivo, 600€.
baš da se odreknem svega, mislim da bi mogao sa 200.
da si sam kuham, ne odem s kolegama poslije posla na pivo.
veber-
2014-12-30
veber wrote:pisao sam jednom jedan mjesec troškove, nikakva štednja i sl.Sovak wrote:marcellus wrote:
znači nahranu, izlazak van na pivo, 600€.
baš da se odreknem svega, mislim da bi mogao sa 200.
da si sam kuham, ne odem s kolegama poslije posla na pivo.
U Švabiji ili tu?
Guest- Guest
kaya wrote:Dođi. Jedan tvoj zemljak na testu inteligencije nije riješio niti 1 ( jedno pitanje)?!pizzon wrote:kaya wrote:Ja sam u jednoj firmi radila neke ugovore o radu sa strancima i dozvole i tako. Pa ta glupost iz južne srbije me frapirala. Laži su na razini onih malih cigana ' daj 20 kuna ubilo mi mamu auto na semaforu" , nemoš vjerovati koje glupe laži izgovaraju. A neki se nisu znali potpisati, neka švrčka kao potpis.
da dodjem da me testiraš :)
da mi izmeris iq......
Pošto to još nije viđeno krenuli su s testovima za blago zaostale ajmo reći. Opet nije riješio niti jedno od nekih 50 ak. I onda...nakon nevjerice su čovjeku objasnili da ne može raditi tu i dali mu savjet da pregleda glavu u Niš.
sad znam da si koleginica
sa mojom zenom.
koji si hor.znak ?
ako nije tajna ...
2020-04-21
pizzon wrote:kaya wrote:Dođi. Jedan tvoj zemljak na testu inteligencije nije riješio niti 1 ( jedno pitanje)?!pizzon wrote:
da mi izmeris iq......
Pošto to još nije viđeno krenuli su s testovima za blago zaostale ajmo reći. Opet nije riješio niti jedno od nekih 50 ak. I onda...nakon nevjerice su čovjeku objasnili da ne može raditi tu i dali mu savjet da pregleda glavu u Niš.
sa mojom zenom.
koji si hor.znak ?
ako nije tajna ...
2015-09-08
vuksadinare wrote:pizzon wrote:kaya wrote:
Dođi. Jedan tvoj zemljak na testu inteligencije nije riješio niti 1 ( jedno pitanje)?!
sa mojom zenom.
koji si hor.znak ?
ako nije tajna ...
ne znam sta je tu problem
osim da verujem u karakterne
osobine hor.znaka, uopsteno.
jedino ako ti nisi forumsku
carinik :)
2020-04-21
Ribapizzon wrote:kaya wrote:Dođi. Jedan tvoj zemljak na testu inteligencije nije riješio niti 1 ( jedno pitanje)?!pizzon wrote:
da mi izmeris iq......
sa mojom zenom.
koji si hor.znak ?
ako nije tajna ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vuksadinare wrote:ja sam u drugom osnovne dobio cigića gidu koji je imao brcice i dlake na nogamamarcellus wrote:kaya wrote:
Ovo ti je krasopis za ove.
To ti je jedno slovo, iskrivljeno, koje se piše minutu.
aha i bilo mu je 15 godina :D
pojma nemam..nije ni on sam znao koliko gofina ima..znam da je bil za glavu,dvije veci od nas i da je za zvezdu navijaomarcellus wrote:vuksadinare wrote:ja sam u drugom osnovne dobio cigića gidu koji je imao brcice i dlake na nogamamarcellus wrote:
aha i bilo mu je 15 godina :D
2015-09-08
ma da, ono, znao je brojit do deset i dalje ne...
kaya wrote:Ribapizzon wrote:kaya wrote:
Dođi. Jedan tvoj zemljak na testu inteligencije nije riješio niti 1 ( jedno pitanje)?!
sa mojom zenom.
koji si hor.znak ?
ako nije tajna ...
odgovor ti je viseznacan :)
hvala :)
2020-04-21
...mi smo se drapali od smijeha kak je hodao..mislili smo da federe ima u nogama...imal je burkea envera koji je isao u peti razred lik je bil pred zenidbumarcellus wrote:ma da, ono, znao je brojit do deset i dalje ne...
2015-09-08
Fake news...
Vidi se na prvi pogled da su nama dodali barem 5 bodova...
A bosancima bar bratu 20...
Vidi se na prvi pogled da su nama dodali barem 5 bodova...
A bosancima bar bratu 20...
darth_vader likes this post
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Europski sud za ljudska prava odbio tužbu Srba protiv Hrvatske!Bijesni Srbi odlučili tužiti-suce
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Najgluplji forumasi sa VIP
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Najgluplji forumasi sa VIP
Page 5 of 6