Srbi bijesni jer su po IQ najgluplji na ex yu prostoru
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Srbi bijesni jer su po IQ najgluplji na ex yu prostoru
Pa ja nisam.veber wrote:ja jesam.kaya wrote:Mislim pod broj jedan nisam nikada srela čovjeka koji ne zna pisati ili ne zna baš svako slovo čitati
pride nije ni znao svezati žnirance na cipelama jer je iz opanaka doslovce uletio u cipele.
isto sam upoznao državljanina sfrj koji ne zna čitati latinicu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa daveber wrote:oš reći praznovjerni :)kaya wrote:A prazovjerni tek
2015-08-15
Tipa drže čašu vode tjedan dana na stolu nakon smrti nekoga i onda ta voda hlapi a oni misle da pokojnik pije. Tako nešto. Nisam baš zapamtila sve
2015-08-15
nije to vezano za bosance, to je više uz neobrazovanost i neznanje.kaya wrote:To ide kod nekih vještica na liječenje , ono izlječila mu išijas neka baba dodirom i onda je mađijala nešto s percem od kokoši i dlakom od mačke i to je zapalila i on ozdravio.
I pričaju to pod ozbiljno. Kao u prašumi južne amerike bušmani.
ja nisam mogao vjerovati kada lik u bistri nama priča kako mu je dijete umrlo u koljevci i da su ga po noći u biti coprnice odfurale, izmagijale i da je zato umrlo.
ne znam kakva je moja faca bila, ali znam kakva je bila od frenda. gledali smo se pol minute s WTF ovaj priča.
veber-
2014-12-30
Nisu bosanci to je milojko iz niš.veber wrote:nije to vezano za bosance, to je više uz neobrazovanost i neznanje.kaya wrote:To ide kod nekih vještica na liječenje , ono izlječila mu išijas neka baba dodirom i onda je mađijala nešto s percem od kokoši i dlakom od mačke i to je zapalila i on ozdravio.
ja nisam mogao vjerovati kada lik u bistri nama priča kako mu je dijete umrlo u koljevci i da su ga po noći u biti coprnice odfurale, izmagijale i da je zato umrlo.
ne znam kakva je moja faca bila, ali znam kakva je bila od frenda. gledali smo se pol minute s WTF ovaj priča.
2015-08-15
to je vezano uz neke zaboravljene običaje, koji oni krivo tumače.kaya wrote:Tipa drže čašu vode tjedan dana na stolu nakon smrti nekoga i onda ta voda hlapi a oni misle da pokojnik pije. Tako nešto. Nisam baš zapamtila sve
u mojoj obitelji se zadržao stari običaj, valjda od kelta, pikta, bogtr pita koga da se sjedne na grob i nešto pojede i popije uz paljenje svijeća.
na mirogoju u grobnici ima jedna rupa, s vremenom nastala pa smo djeci govorili neka ubace unutra da baka ima za pojest :D
veber-
2014-12-30
a tko je milojko iz niš?kaya wrote:Nisu bosanci to je milojko iz niš.veber wrote:nije to vezano za bosance, to je više uz neobrazovanost i neznanje.kaya wrote:To ide kod nekih vještica na liječenje , ono izlječila mu išijas neka baba dodirom i onda je mađijala nešto s percem od kokoši i dlakom od mačke i to je zapalila i on ozdravio.
veber-
2014-12-30
Ma neki likovi, nebitnoveber wrote:a tko je milojko iz niš?kaya wrote:Nisu bosanci to je milojko iz niš.veber wrote:
nije to vezano za bosance, to je više uz neobrazovanost i neznanje.
2015-08-15
veber-
2014-12-30
kaya wrote:Mislim pod broj jedan nisam nikada srela čovjeka koji ne zna pisati ili ne zna baš svako slovo čitati
O, ja ih se nagledao...
niels-
2021-04-26
Haha... Hrvati u rangu s Norvežanima... Pogotovo nakon odljeva iole pametnog življa, ziher skroz...
darth_vader-
2014-04-17
Ne treba biti bisan zbog toga. Statistički je dokazano da su glupi ljudi dugovičniji. A i žene sve više vole glupe muškarce, to je novi trend. Ko više ima živaca slušati inteligentnog brbljivca?
Isto ka i mi muški što smo davno izgubili živce za inteligetne žene, danas volimo samo neinteligentne. Srpkinje rulzzz!
Isto ka i mi muški što smo davno izgubili živce za inteligetne žene, danas volimo samo neinteligentne. Srpkinje rulzzz!
vuksadinare wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/karta-nacionalne-inteligencije-u-europi-razbjesnila-srbe-evo-kako-po-tom-pitanju-stoji-hrvatska-15146301
Onda si ti medju Srbiima prvi.Kako se hrvatski kaze fudbaler ilii nogometash.Chiitajuci tvoje tekstove ne mogu se oteti dojmu da te nije neki Srbiin napravio.Iz kuce se nosi sve pa tako i jezik a vas par ovdje takozvaniih 'rvata vishe koristite srpski nego hrvatski dijalekat.
Venus wrote:Ringo10 wrote:A Hrvati su kso najinteligentniji
Koje su ovo gluposti jebo te
Nisu gluposti, što bi bile. Hrvatska i Slovenija su oduvijek bile napredniji dijelovi ako se uspoređujemo s ostalim dijelovima bivše YU, nek se nitko ne uvrijedi.
Finci su inteligentniji jer imaju super obrazovni sustav, za razliku od nas umišljenih na ovim prostorima kad damo raznim politički instaliranim spodobama da nam se igraju sa reformama obrazovanja.
Po tim glupiim anketama onda i tvrdnje da su zene gluplje od muskaraca je istina?Ako je tako onda se ja slazem sa tvojim mishljenjem.
Ringo10 wrote:To je Idiotizam
Recimo Hrvati su po tome inteligentniji od Rusa koji haraju na svim olimpijadama znanja I znanosti dok Hrvata tu nema nigdje
Hajde bjezi
Eto Finci sve geniji a ni njih tu nema nigdje
Ne mješaj Fince sa Rusima i Hrvatima... Uostalom, tko je ono osramotio Staljinove armije u zimskom ratu izbacivši mu pola milijuna ljudi iz stroja... Šačica Finaca. Slaveni imaju nešto sjebano i autodestruktivno u genima. Baš svi. I nije da su u prosjeku nešto bistri, a briju da su najpametniji, pogotovo ekipa s Balkana... Doduše, tu je i čuveni halotip I1b1... A sve zajedno sjebano u glavu i jedva se čeka međusobno poklati. Možda se netko smiluje pa nas zataraca atomskom konačno...
darth_vader-
2014-04-17
Dobro...ti si 'merikanac pa te to cini bistrijimmentalitet wrote:vuksadinare wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/karta-nacionalne-inteligencije-u-europi-razbjesnila-srbe-evo-kako-po-tom-pitanju-stoji-hrvatska-15146301
Onda si ti medju Srbiima prvi.Kako se hrvatski kaze fudbaler ilii nogometash.Chiitajuci tvoje tekstove ne mogu se oteti dojmu da te nije neki Srbiin napravio.Iz kuce se nosi sve pa tako i jezik a vas par ovdje takozvaniih 'rvata vishe koristite srpski nego hrvatski dijalekat.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
marcellus wrote:Meatke wrote:marcellus wrote:zanima me zašto je nama tako kako nam je ako navodno nismo glupi ko kurac.
nismo glupi ... al smo pokvareni ... u tome je fora ...
gle pokvareni su i švabe i ameri i naročito briti... i govna su. Pa nisu jadni...
da je po tome siptari i hrvati
bili bi najpametniji na svetu :)
199 iq :)
pitanje cime se bavilo to istrazivanje
ako je informisanost osnov
navedenih rezultata,
onda to nije to...pravi
pokazatelj iq %
2020-04-21
kaya wrote:Ja sam u jednoj firmi radila neke ugovore o radu sa strancima i dozvole i tako. Pa ta glupost iz južne srbije me frapirala. Laži su na razini onih malih cigana ' daj 20 kuna ubilo mi mamu auto na semaforu" , nemoš vjerovati koje glupe laži izgovaraju. A neki se nisu znali potpisati, neka švrčka kao potpis.
da dodjem da me testiraš :)
da mi izmeris iq......
2020-04-21
marcellus wrote:jebe mi se za srbe, jasno da su glupi jer da nisu s onom vojskom i tenkovima bi nas zgazili ko žohare da nisu...
zanima me zašto je nama tako kako nam je ako navodno nismo glupi ko kurac...
Sve više mi se sviđa moj nick. Baš sam nekako srastao s njim. Još samo da to skuži i preostalih 3 koma nešto milijuna Rvata, možemo početi ići bar u školu za debile... Aben će nam bit profesor.
darth_vader-
2014-04-17
marcellus wrote:Venus wrote:marcellus wrote:jebe mi se za srbe, jasno da su glupi jer da nisu s onom vojskom i tenkovima bi nas zgazili ko žohare da nisu...
zanima me zašto je nama tako kako nam je ako navodno nismo glupi ko kurac...
Zato što nekim divnim čudom 30 godina biramo vlast koja je ekonomski totalno nepismena.
Ako mi ne vjeruješ, sad zamisli da imaš plaću od 18 tisuća kuna ti, a isto toliko žena, kakav bi vam standard bio..
ne baš spektakularan, iskreno, ali pristojniji nego ovako.
Pa koliko vama treba za ''život''?
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Europski sud za ljudska prava odbio tužbu Srba protiv Hrvatske!Bijesni Srbi odlučili tužiti-suce
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Najgluplji forumasi sa VIP
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Najgluplji forumasi sa VIP
Page 3 of 6