Srbi bijesni jer su po IQ najgluplji na ex yu prostoru
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Srbi bijesni jer su po IQ najgluplji na ex yu prostoru
Meatke wrote:marcellus wrote:zanima me zašto je nama tako kako nam je ako navodno nismo glupi ko kurac.
nismo glupi ... al smo pokvareni ... u tome je fora ...
gle pokvareni su i švabe i ameri i naročito briti... i govna su. Pa nisu jadni...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
darth_vader likes this post
Ja sam u jednoj firmi radila neke ugovore o radu sa strancima i dozvole i tako. Pa ta glupost iz južne srbije me frapirala. Laži su na razini onih malih cigana ' daj 20 kuna ubilo mi mamu auto na semaforu" , nemoš vjerovati koje glupe laži izgovaraju. A neki se nisu znali potpisati, neka švrčka kao potpis.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
abraham wrote:Mislim izgubiti rat u akciji koju je Loso planirao. Ides, jebes inteligenciju......
kaya wrote:Ja sam u jednoj firmi radila neke ugovore o radu sa strancima i dozvole i tako. Pa ta glupost iz južne srbije me frapirala. Laži su na razini onih malih cigana ' daj 20 kuna ubilo mi mamu auto na semaforu" , nemoš vjerovati koje glupe laži izgovaraju. A neki se nisu znali potpisati, neka švrčka kao potpis.
pusti, trebaš vidjet kad nostrificiraju diplome ovi iz ugande i nigerije... i s čim pokušavaju muljat da bi se ovdje upisali na fax. Milojko iz Niš je Ajnštajn za tu ekipu
kaya wrote:Ja sam u jednoj firmi radila neke ugovore o radu sa strancima i dozvole i tako. Pa ta glupost iz južne srbije me frapirala. Laži su na razini onih malih cigana ' daj 20 kuna ubilo mi mamu auto na semaforu" , nemoš vjerovati koje glupe laži izgovaraju. A neki se nisu znali potpisati, neka švrčka kao potpis.
marcellus wrote:kaya wrote:Ja sam u jednoj firmi radila neke ugovore o radu sa strancima i dozvole i tako. Pa ta glupost iz južne srbije me frapirala. Laži su na razini onih malih cigana ' daj 20 kuna ubilo mi mamu auto na semaforu" , nemoš vjerovati koje glupe laži izgovaraju. A neki se nisu znali potpisati, neka švrčka kao potpis.
pusti, trebaš vidjet kad nostrificiraju diplome ovi iz ugande i nigerije... i s čim pokušavaju muljat da bi se ovdje upisali na fax. Milojko iz Niš je Ajnštajn za tu ekipu
Nisam s njima imala posla. Pa ne znam. Al od milojka iz niš je stvarno za pasti u nesvjest. Nije to jedan slučaj nego pravilo.
2015-08-15
Noor wrote:kaya wrote:Ja sam u jednoj firmi radila neke ugovore o radu sa strancima i dozvole i tako. Pa ta glupost iz južne srbije me frapirala. Laži su na razini onih malih cigana ' daj 20 kuna ubilo mi mamu auto na semaforu" , nemoš vjerovati koje glupe laži izgovaraju. A neki se nisu znali potpisati, neka švrčka kao potpis.
2015-08-15
Al te laži glupe kada bi lovu tražili unaprijed ili slobodno, ne možete to vjerovati . To ne znaš jel bi smijao ili šokirao da tako glupo može netko lagati. Nije što laže nego toliko glupo laže.
2015-08-15
kaya wrote:marcellus wrote:kaya wrote:Ja sam u jednoj firmi radila neke ugovore o radu sa strancima i dozvole i tako. Pa ta glupost iz južne srbije me frapirala. Laži su na razini onih malih cigana ' daj 20 kuna ubilo mi mamu auto na semaforu" , nemoš vjerovati koje glupe laži izgovaraju. A neki se nisu znali potpisati, neka švrčka kao potpis.
Nisam s njima imala posla. Pa ne znam. Al od milojka iz niš je stvarno za pasti u nesvjest. Nije to jedan slučaj nego pravilo.
Najjače kad lik zove 20 puta telefonom. I žali se da ne može prijavit fax i šalju mu screenshotove kojim redom da ide i kako da se spoji na sustav. Na kraju ispadne da se ne može spojit na internet iz svog sela u ugandi. Pa zove u Hrvatsku da ga spoje. Inače nisu svi muljatori, samo često potkapacitirani, ono dok mu odgovoriš na treće pitanje zaboravio je odgovor na ono što je prvo pitao. Ima doduše i pametnih, pa i izrazito. Ali to su anomalije, kao i pošteni hrvati.
i bosanci su biseri. Uvijek se pokušavaju uvalit na listu za strance. Kao neće oni skužit da ima dvojno državljanstvo. A odma komp izbaci njegov oib
pa budimo realni.
ovaj forum je donekle preslika RL.
koja je inteligencija postavljača teme?
upitno da li je 90.
mada je to relativno.
nemreš ispod 80 kako god da riješavaš test.
ovaj forum je donekle preslika RL.
koja je inteligencija postavljača teme?
upitno da li je 90.
mada je to relativno.
nemreš ispod 80 kako god da riješavaš test.
2014-12-30
Oni su isto biserimarcellus wrote:i bosanci su biseri. Uvijek se pokušavaju uvalit na listu za strance. Kao neće oni skužit da ima dvojno državljanstvo. A odma komp izbaci njegov oib
2015-08-15
je, i prijete da će se raznijet bombom ako ne dobiju što žele. Ili se oće tuć. Uglavnom ekipa snova. Balkan je fakat smeće, a na žalost je hrvatska cca 50 posto balkan i 50 posto civilizacija... bolje od srba i bosanaca, ali ne baš idealnokaya wrote:Oni su isto biserimarcellus wrote:i bosanci su biseri. Uvijek se pokušavaju uvalit na listu za strance. Kao neće oni skužit da ima dvojno državljanstvo. A odma komp izbaci njegov oib
Da, tako nešto. Mada ovako tupavih i primitivnih ja nešto i nisam viđala kod nas. Evo baš razmišljarazmišljam gdje sam arela takvo što ii ne pada mi na pamet..marcellus wrote:je, i prijete da će se raznijet bombom ako ne dobiju što žele. Ili se oće tuć. Uglavnom ekipa snova. Balkan je fakat smeće, a na žalost je hrvatska cca 50 posto balkan i 50 posto civilizacija... bolje od srba i bosanaca, ali ne baš idealnokaya wrote:Oni su isto biserimarcellus wrote:i bosanci su biseri. Uvijek se pokušavaju uvalit na listu za strance. Kao neće oni skužit da ima dvojno državljanstvo. A odma komp izbaci njegov oib
2015-08-15
Mislim pod broj jedan nisam nikada srela čovjeka koji ne zna pisati ili ne zna baš svako slovo čitati
2015-08-15
bogtejebo pa ti stalno zavijaš za krepanim.marcellus wrote:je, i prijete da će se raznijet bombom ako ne dobiju što žele. Ili se oće tuć. Uglavnom ekipa snova. Balkan je fakat smeće, a na žalost je hrvatska cca 50 posto balkan i 50 posto civilizacija... bolje od srba i bosanaca, ali ne baš idealnokaya wrote:Oni su isto biserimarcellus wrote:i bosanci su biseri. Uvijek se pokušavaju uvalit na listu za strance. Kao neće oni skužit da ima dvojno državljanstvo. A odma komp izbaci njegov oib
kaj je bio nadprosječno inteligentan ili poturčeno pokvaren?
ono prezime govori sve. kao i moje.
veber-
2014-12-30
A prazovjerni tek
2015-08-15
ja jesam.kaya wrote:Mislim pod broj jedan nisam nikada srela čovjeka koji ne zna pisati ili ne zna baš svako slovo čitati
pride nije ni znao svezati žnirance na cipelama jer je iz opanaka doslovce uletio u cipele.
isto sam upoznao državljanina sfrj koji ne zna čitati latinicu.
veber-
2014-12-30
To ide kod nekih vještica na liječenje , ono izlječila mu išijas neka baba dodirom i onda je mađijala nešto s percem od kokoši i dlakom od mačke i to je zapalila i on ozdravio.
I pričaju to pod ozbiljno. Kao u prašumi južne amerike bušmani.
I pričaju to pod ozbiljno. Kao u prašumi južne amerike bušmani.
2015-08-15
oš reći praznovjerni :)kaya wrote:A prazovjerni tek
veber-
2014-12-30
Pa ja nisam.veber wrote:ja jesam.kaya wrote:Mislim pod broj jedan nisam nikada srela čovjeka koji ne zna pisati ili ne zna baš svako slovo čitati
pride nije ni znao svezati žnirance na cipelama jer je iz opanaka doslovce uletio u cipele.
isto sam upoznao državljanina sfrj koji ne zna čitati latinicu.
2015-08-15
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Europski sud za ljudska prava odbio tužbu Srba protiv Hrvatske!Bijesni Srbi odlučili tužiti-suce
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Najgluplji forumasi sa VIP
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Najgluplji forumasi sa VIP
Page 2 of 6