ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 45 of 50 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 45 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by michaellcmacha 20/1/2022, 09:16

kaya wrote:Mislim početak je kao braća grimm... Jednom je u francuskoj živio jedan jako bogati čovjek i taj čovjek je jednog dana umro. Djeca toga čovjeka su..tra lala. Tako počinje snjeguljica. Jednom je u jednom kraljevstvu živjela jedna djevojčica..
evo ovo je link na originalni tekst...
https://ns2017.wordpress.com/2022/01/06/en-france-deces-apres-la-vaccination-dun-grand-pere-tres-fortune-ancien-chef-dentreprise-parisien-de-versailles-avec-assurance-vie-de-plusieurs-millions-deuro-pour-le-benefice-de-ses-enfants/

jebiga detaljno je elaborirano stavljeni i linkovi na video isječke sa izjavama predstavnika osiguravateljskih kuća... trebalo bi sve te tekstove prevoditi... ne da mi se a kao što rekoh nije ni bitno...

michaellcmacha

2015-08-08

Hektorović likes this post

Back to top Go down

Post by Slovoslagar 20/1/2022, 09:35

kaya wrote:Ili ovako ako sekta može shvatiti, njima je pomućen razum pa ne znam .
Propusnice služe da makneš iz opticaja one koji nisu cijepljeni, nisu preboljeli. 
Ako ti je procijepljeno 99% stanovništva, koji će ti k. propusnice?!

:mog

Kao prvo, nepreboljeli i necijepljeni nisu maknuti iz "opticaja" jer se potvrde kratkog trajanja izdaju i na temelju negativnog testa. Čudno da ti ovako nepomućenog razuma uspijevaš previdjeti taj "detalj".

Kao drugo, opticaj necijepljenih na temelju i u okviru instituta covid-potvrda nije eliminirao kontakt s necijepljenima (pa samim time niti "opticaj" necijepljenih) jer stvari funkcioniraju po principu proverbijalnog brda i Muhameda. Kako god okreneš, jedni su u doticaju s drugima. Npr. cijepljeni doktor je bez problema i ograničenja zaražavao pacijente na onkološkom odjelu bolnice, a koji onda dobrim dijelom poumiru. I nakon toga Capak recitira na televiziji poslanice kretenćanima o udjelu necijepljenih u broju hospitalizarnih i umrlih.

Kao treće, izvadi glavu iz dupeta.
Slovoslagar
Slovoslagar

Male
2021-04-25

Noor likes this post

Back to top Go down

Post by Slovoslagar 20/1/2022, 09:41

mutava baštarda wrote:

U Francuskoj je nedavno preminuo nakon cijepljenja jedan vrlo bogat čovjek starije životne dobi, bivši vlasnik (ili glavni direktor) jednog Pariškog poduzeća u Versailles-u. Ugovorio je (vjerojatno prije puno godina, nije rečeno kada) policu životnog osiguranja u vrijednosti od više milijuna eura, u korist njegove djece i unučadi. Osiguravajuće društvo je nakon starčeve smrti odbilo isplatiti obitelji ugovorom garantiranu svotu osiguranine (ili bilo koju drugu svotu). Obitelj je potom pokrenula sudski postupak na civilnom sudu protiv osiguravatelja…

Civilni sud je prihvatio dokaze podnesene od strane osiguravatelja o tome kako, pravno gledano, čin podvrgavanja medicinskom eksperimentu u trećoj fazi, eksperimentu čija neškodljivost nije dokazana što je i vidljivo iz obznanjenih nus-pojava koje uključuju i smrt, kao dobrovoljni smrtni rizik. Izlaganje smrtnom riziku nije bilo pokriveno ugovorom između bogatog klijenta i osiguravatelja, uostalom takav rizik je i pravno priznat kao pokušaj samoubojstva. Obitelj je uložila žalbu.
Međutim 6tog siječnja ove godine je osiguravateljeva obrana i prvobitna presuda potvrđena na istom sudu kao mjerodavna i ugovorno pravedna iz razloga da je preuzimanje javnog i poznatog smrtnog rizika u pravnom smislu jednako samoubojstvu. Sud je prihvatio gledište obrane: gore navedeni bogati klijent osiguravajućeg društva je o smrtnom riziku bio obavješten i on ga je dobrovoljno preuzeo na sebe bez da je bio obvezan, primoran ili prisiljen. I tako se smrt nakon cjepljenja podrazumijeva kao samoubojstvo! Osiguravatelji isto tako neće isplaćivati novce potrebne za podmirivanje eventualnih kredita, jer dobrovoljnim preuzimanjem bilo kojeg smrtnog rizika (pa tako i onog od covid vakcinacije) svaki takav ugovor osiguranja postaje pravno nevažeći.
lol!

A ako osiguranik umre od virusa, onda opet mogu odbiti isplatu jer se osiguranik samoubio odbijanjem cijepljenja. Mislim da sada imaju win-win situaciju, samo je moraju prepoznati.
Slovoslagar
Slovoslagar

Male
2021-04-25

Back to top Go down

Post by T. 20/1/2022, 09:45

mutava baštarda wrote:Civilni sud je prihvatio dokaze podnesene od strane osiguravatelja o tome kako, pravno gledano, čin podvrgavanja medicinskom eksperimentu u trećoj fazi, eksperimentu čija neškodljivost nije dokazana što je i vidljivo iz obznanjenih nus-pojava koje uključuju i smrt, kao dobrovoljni smrtni rizik. Izlaganje smrtnom riziku nije bilo pokriveno ugovorom između bogatog klijenta i osiguravatelja, uostalom takav rizik je i pravno priznat kao pokušaj samoubojstva. Obitelj je uložila žalbu.
Međutim 6tog siječnja ove godine je osiguravateljeva obrana i prvobitna presuda potvrđena na istom sudu kao mjerodavna i ugovorno pravedna iz razloga da je preuzimanje javnog i poznatog smrtnog rizika u pravnom smislu jednako samoubojstvu. Sud je prihvatio gledište obrane: gore navedeni bogati klijent osiguravajućeg društva je o smrtnom riziku bio obavješten i on ga je dobrovoljno preuzeo na sebe bez da je bio obvezan, primoran ili prisiljen. I tako se smrt nakon cjepljenja podrazumijeva kao samoubojstvo! Osiguravatelji isto tako neće isplaćivati novce potrebne za podmirivanje eventualnih kredita, jer dobrovoljnim preuzimanjem bilo kojeg smrtnog rizika (pa tako i onog od covid vakcinacije) svaki takav ugovor osiguranja postaje pravno nevažeći.

daklem otegnuo papke, nasljednici ostali bez love, a samoubojica pride završio u paklu... lol!
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 20/1/2022, 09:53

kaya wrote:Mislim početak je kao braća grimm... Jednom je u francuskoj živio jedan jako bogati čovjek i taj čovjek je jednog dana umro. Djeca toga čovjeka su..tra lala. Tako počinje snjeguljica. Jednom je u jednom kraljevstvu živjela jedna djevojčica..
Mogu ti staviti link zajedno s linkom u kojem govoriš kako nema prirodnog imuniteta.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by ljubo1212 20/1/2022, 09:54

Slovoslagar wrote:
kaya wrote: Npr. cijepljeni doktor je bez problema i ograničenja zaražavao pacijente na onkološkom odjelu bolnice, a koji onda dobrim dijelom poumiru. I nakon toga Capak recitira na televiziji poslanice kretenćanima o udjelu necijepljenih u broju hospitalizarnih i umrlih.
čekaj, ti zbilja misliš da liječnik na onkologiji zaražava pacijente i to bez problema i ograničenja? 
nadam se da je to samo nadmudrivanje s kajom
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Noor 20/1/2022, 09:56

kaya wrote:
U biti mjere ukidaju oni koji imaju procjepljenost preko 95%.
a cijepljeni se ne mogu zaraziti i prenijeti virus dalje, pa mjere zato više nisu potrebne?

2017-10-06

Back to top Go down

Post by kaya 20/1/2022, 10:02

ljubo1212 wrote:
Slovoslagar wrote:
kaya wrote: Npr. cijepljeni doktor je bez problema i ograničenja zaražavao pacijente na onkološkom odjelu bolnice, a koji onda dobrim dijelom poumiru. I nakon toga Capak recitira na televiziji poslanice kretenćanima o udjelu necijepljenih u broju hospitalizarnih i umrlih.
čekaj, ti zbilja misliš da liječnik na onkologiji zaražava pacijente i to bez problema i ograničenja? 
On stvarno to misli, pa urota ne
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by darth_vader 20/1/2022, 10:03

kaya wrote:Znači zaključak dana bio bi da je pandemija gotova. 
Sve i da je tako ja neću u argentinu 😅, sasvim sam zadovoljna time.
Ponovo sve radi kao prije a mene korona preskočila.
Potpisujem..

:cru

A pusti ove paintball partizane... Saće sloboda, evo samo što nije...neke je valjda stvarno držalo zaključane kad su toliko frustrirani...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kaya 20/1/2022, 10:03

Noor wrote:
kaya wrote:
a cijepljeni se ne mogu zaraziti i prenijeti virus dalje, pa mjere zato više nisu potrebne?
Mogu ali uglavnom neće biti teško bolesni pa im nije ni bitno.
kaya
kaya

2015-08-15

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by kaya 20/1/2022, 10:05

Glupkakurac wrote:
Potpisujem..

A pusti ove paintball partizane... Saće sloboda, evo samo što nije...neke je valjda stvarno držalo zaključane kad su toliko frustrirani...
Pa ja nemrem vjerovat da su zarazili i pametne ljude budalaštinama
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Noor 20/1/2022, 10:11

kaya wrote:
Noor wrote:
kaya wrote:
Australija, jučerašnji podaci...

Korona novosti i spoznaje - Page 45 FJWAwk3aQAAQcs8?format=jpg&name=large

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Noor 20/1/2022, 10:13

kaya wrote:
kayo, ti nisi glupa, prati malo više

2017-10-06

Back to top Go down

Post by darth_vader 20/1/2022, 10:15

kaya wrote:
Glupkakurac wrote:
Potpisujem..

Pametni nastoje ovo riješiti što bezbolnije, ali eto...svi znaju sve dok ne završe na mehaničkoj ventilaciji... Btw. još nisam doživio da me itko ikad pitao za covid potvrdu, ali nemila prisila i teror se provodi. Auschwitz u najmanju ruku...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 20/1/2022, 10:19

Slovoslagar wrote:
mutava baštarda wrote:

U Francuskoj je nedavno preminuo nakon cijepljenja jedan vrlo bogat čovjek starije životne dobi, bivši vlasnik (ili glavni direktor) jednog Pariškog poduzeća u Versailles-u. Ugovorio je (vjerojatno prije puno godina, nije rečeno kada) policu životnog osiguranja u vrijednosti od više milijuna eura, u korist njegove djece i unučadi. Osiguravajuće društvo je nakon starčeve smrti odbilo isplatiti obitelji ugovorom garantiranu svotu osiguranine (ili bilo koju drugu svotu). Obitelj je potom pokrenula sudski postupak na civilnom sudu protiv osiguravatelja…

[size=32]Civilni sud je prihvatio dokaze podnesene od strane osiguravatelja o tome kako, pravno gledano, čin podvrgavanja medicinskom eksperimentu u trećoj fazi, eksperimentu čija neškodljivost nije dokazana što je i vidljivo iz obznanjenih nus-pojava koje uključuju i smrt, kao dobrovoljni smrtni rizik. Izlaganje smrtnom riziku nije bilo pokriveno ugovorom između bogatog klijenta i osiguravatelja, uostalom takav rizik je i pravno priznat kao pokušaj samoubojstva. Obitelj je uložila žalbu.[/size]
[size=32]Međutim 6tog siječnja ove godine je osiguravateljeva obrana i prvobitna presuda potvrđena na istom sudu kao mjerodavna i ugovorno pravedna iz razloga da je preuzimanje javnog i poznatog smrtnog rizika u pravnom smislu jednako samoubojstvu. Sud je prihvatio gledište obrane: gore navedeni bogati klijent osiguravajućeg društva je o smrtnom riziku bio obavješten i on ga je dobrovoljno preuzeo na sebe bez da je bio obvezan, primoran ili prisiljen. I tako se smrt nakon cjepljenja podrazumijeva kao samoubojstvo! Osiguravatelji isto tako neće isplaćivati novce potrebne za podmirivanje eventualnih kredita, jer dobrovoljnim preuzimanjem bilo kojeg smrtnog rizika (pa tako i onog od covid vakcinacije) svaki takav ugovor osiguranja postaje pravno nevažeći.[/size]
lol!

A ako osiguranik umre od virusa, onda opet mogu odbiti isplatu jer se osiguranik samoubio odbijanjem cijepljenja. Mislim da sada imaju win-win situaciju, samo je moraju prepoznati.

Nema gore đubradi... Da nisu ljudske sudbine u pitanju, iskreno bih se veselio njihovom bankrotu.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2022, 10:24

Glupkakurac wrote:
kaya wrote:
Glupkakurac wrote:

Pametni nastoje ovo riješiti što bezbolnije, ali eto...svi znaju sve dok ne završe na mehaničkoj ventilaciji... Btw. još nisam doživio da me itko ikad pitao za covid potvrdu, ali nemila prisila i teror se provodi. Auschwitz u najmanju ruku...
jesi se ti cijepio?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Slovoslagar 20/1/2022, 10:26

ljubo1212 wrote:
Slovoslagar wrote:
Zaposlenici u medicinskim ustanovama imaju covid-potvrdu koja vrijedi x mjeseci i oni su po uvođenju ovog sistema imali slobodan pristup radnom mjestu bez ikakvog ograničenja.

https://vlada.gov.hr/vijesti/stozer-od-4-listopada-covid-potvrde-i-testiranje-u-zdravstvu-i-socijali/33038
Prema odlukama Stožera, svi zaposlenici zdravstvenog i sustava socijalne skrbi koji dolaze na posao, a nemaju covid potvrdu zbog preboljenja virusa ili cijepljenja, morat će se od 4. listopada testirati najmanje dva puta u sedam dana ili neće moći doći na posao.

U inozemstvu je ovo naročito naglašeno jer su covid-potvrde uvodili mnogo ranije nego naši.

Primjer Kanade - sestrična moje žene radi kao medicinska sestra u bolnici tamo.
Nakon što je cijepljena, mogla je slobodno dolaziti na posao, a da je ne bodu u nos svaki treći dan (što je ujedno i razlog zašto se cijepila!!).
Nakon par mjeseci su se ipak sjetili da i njih cijepljene treba testirati, tako da je sada opet bodu u nos svaki treći dan. Dakle zakurac se cjepila (jer je htjela izbjeći torturu nosa), a i zakurac je završila na hitnoj nakon cijepljenja. Pisao sam o tome ...

Dakle što nije jasno?
Slovoslagar
Slovoslagar

Male
2021-04-25

newuser likes this post

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 20/1/2022, 10:29

Venus wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
da takvi su još i "pametniji", prešli na stranu pobjednika.. 

marc mi je recimo netko tipa domobran koji nije prešao u partizane... onako nije zagriženi fanatik, smatra da je druga strana loša, stati će sa svojom stranom gubitnika, uz malo sreće preživjeti će bleiburg

kaya mi djeluje kao neki ujkan, žešća razina od marca, nema razmišljanja sada o predaji, ali već i sama shvaća da rat ide kontra njezine volje.. pokušat će se dočepati argentine

glup ko kurac djeluje kao onaj nesretnik opet neki molibizirani domobran seljak, kojemu je gurnulo pušku u ruke i sada ovaj vodi uzaludni rat.. kao ono (prebolio sam dva puta, jedan prijatelj od 40godina je bio na respiratoru, sve treba ključati i uzeti 4 bostera)... valjda će i on preživjeti "post covid bleiburg"

epi je sa druge strane lukavac.. taj je ko četnik 1944 preobući uniformu, i tvrditi da je on zaslužan za pobjedu protiv fašista, a prije toga zajedno sa švabama u srbiji tamanio nesretne zhidove..  evo već je počeo pisati da je "stožer pobjedio pandemiju itd".. to je taj mentalitet

te imamo već poznatog bolesnika, kojeg svi znamo.. taj luđak čak i nije ona razina "berlin pao odžak nije", taj je još luđi, taj će ko japanac u džungli voditi rat do kraja svoga života.. 

tako i taj luđak safet, proglasit će se kraj rata, covid fanatici će biti poraženi, sve mjere ukinute, cijepiva ukinuta, potvrde za brisanje dupeta posli sranja, krenut će možda čak i ispričavanja za mjere i cijepiva , a moguće da će neki ratni zločinci i najebati, sve skupa biti će -kao "nismo znali" kao kada su se švabe ispričavale za zločine a taj luđak će biti zaključan u podrumu i dalje nakon što sve ovo završi i vodit će svoj imaginarni rat mjesecima i godinama posli kraja rata hahaha... neće nikada prihvatiti novu realnost svijeta da je sve gotovo. kao ludi japanc u džungli 20godina nakon kraja WW2

i još će tražiti veze , zivkat će firme da mu pošalju nove bostere, haha, dok god ga jedan ne bude koštao glave do tada će ih u podrumu sebe dozirati svakih par tjedana, i voditi imaginarni rat..
vidim po novim komentarima da je luda kaja doslovno dobro ocjenjena.. 

kao neki ujkan u kasnu 1944/početak 1945, ono zagrzila dosta u svojoj ideologiji nema povratka ili presvlačenja uniform kao epikur(ovaj već počeo govoriti da je on zaslužan za pobjedu haha , kao četnici 1944) , vidi   -u-kaja da se gubi rat, ali pokušat će održati borbu koliko je god moguće dok se ne dočepa.. argentine :D 

ostali dobro ocjenjeni

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2022, 10:33

kaya wrote:
Noor wrote:
kaya wrote:
uglavnom onima kojima prije nije moglo biti ništa, cjepljenima ili necjepljenima i dalje nije ništa, uglavnom oni s komorbiditetima koji su prije necijepljeni umirali od covida umiru i dalje kao cijepljeni.
ti bi trebala bit taktička izmjena u 74. mnuti, pojačanje...a ono kurčina.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 20/1/2022, 10:48

kaya wrote:
Glupkakurac wrote:
Potpisujem..

I pametan čovjek može imati slabiju psihičku strukturu, doduše rjeđe ali ipak ..
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 20/1/2022, 10:59

epikur37 wrote:
kaya wrote:
Glupkakurac wrote:

I pametan čovjek može imati slabiju psihičku strukturu, doduše rjeđe ali ipak ..
umjetna plavusha nije uzela booster, ona misli da joj ne treba, struka kaže da treba, od kud joj pravo da misli? mi ostali ne bi smjeli mislit?
brend se nije cijepio, prebolio je, misli da ne treba, struka kaže da treba jer zaštite nikad dosta, od kud mu pravo da misli? da nije da se bojhi iglice i vatice? mi ostali ne bi smjeli mislit jel?
kod vas "pametnih" je psihička struktura labilna, kaj je sljedeće? ravna zemlja? gulit zeca na ogradi? nabijat stub u zemlju? lešinarit po nebu?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 45 of 50 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics