Korona novosti i spoznaje
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
đemal stalno izbjegava konkretni odgovor.
a pitanje je jednostavno.
kako najprocjepljnije zemlje eu imaju najviše zaraženih.
a može i podpitanje, zakaj hotel u austriji ne priznaje covid pass već se svaki drugi dan moraš testirati?
đemo iz podruma ionako ne ide nikam.
4× je pokazao pass sam sebi u ogledalu.
a pitanje je jednostavno.
kako najprocjepljnije zemlje eu imaju najviše zaraženih.
a može i podpitanje, zakaj hotel u austriji ne priznaje covid pass već se svaki drugi dan moraš testirati?
đemo iz podruma ionako ne ide nikam.
4× je pokazao pass sam sebi u ogledalu.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ček prijatelju... i to je tebi ok... da mu je funkcija da mene jebe i to na svakom koraku, a što reć hvala ti lijepo, uistinu i od srca...Sovak wrote:Noor wrote:a zašto je covid pass tako važan? što on garantira pri ulasku u prostore u kojima je obavezan??Eroo wrote:
Eto vidiš, možemo se mi veoma lako dogovoriti, samo treba malo dobre volje...
-Imaš covid-pass?
-Evo.
-Prođi.
-Nemaš?
I jebiga....
zašto preskačeš? nemaš odgovor? ok, i to je prihvatljivo, samo reci da ne znaš.
Imam ja ... .
Nikaj ne jamči ... ali jebe vas ''slobodnomisleće'' pa nek ga proveravaju na svakom vuglecu.
2015-08-08
umru ljudi i od metka s 18 ako nisu zaštićeni minkenskom bojnommichaellcmacha wrote:umru ljudi i od zuba u 27-oj... svašta se hoće čovjeku dogoditiGlupkakurac wrote:ebenica wrote:
ne, od bolesti. bolesti ubijaju, kao gripa npr. koju si ti po vlastitom priznanju par puta prehodao na poslu, među ljudima.
Je, bija sam mlad i neodgovoran debil. Sad sam star.
svakaj se desi.
veber-
2014-12-30
Još jedan koji se polako budi...michaellcmacha wrote:ček prijatelju... i to je tebi ok... da mu je funkcija da mene jebe i to na svakom koraku, a što reć hvala ti lijepo, uistinu i od srca...Sovak wrote:Noor wrote:
a zašto je covid pass tako važan? što on garantira pri ulasku u prostore u kojima je obavezan??
Imam ja ... .
Nikaj ne jamči ... ali jebe vas ''slobodnomisleće'' pa nek ga proveravaju na svakom vuglecu.
Pa su mu drugi krivi za njegov medicinski izbor...
Nije čovjeku zamjeriti, šok je to, veliki...
T.- Posts : 17602
2014-04-14
u obliku pomoći... "besplatne".... dok se ne sjeti da bi mogao i naplatiti...veber wrote:pa đemal je poznat diljem slovenije, italije, austrije.Noor wrote:ebenica wrote:
pa noorka nikad nije bila u mom društvu, bilo bi od nje glupo da je...ja sam pijanac i klošar sa stadiona a ona je dama. sherloče.
ali ta činjenica je ne trpa u tvoje društvo po defaultu.
Ero i ja nismo zajedno ni u strukovnom društvu, tj. komori....on nema pristup u nju :D
ima dva projekta na stolu.
troškovnik napravi dok pročitaš bibliju.
2015-08-08
to je valjda tako zamišljeno... da one države koje su najprocijepljenije imaju i najveći dnevni priljev novozaraženih i da im broj aktivnih oboljelih drastično raste (iako bi logika nalagala da im se smanjuje jer su procijepljeni pa bi simptomi trebali biti blagi i kratkog vijeka).... e da i da imaju neku čudnu potrebu skrivati podatke o ozbiljno tj kritično oboljelima i ta im se potreba javila baš sad kad je kod njih ovaj val soja koji ima blage simptome... jebiga...dijagram wrote:I dalje najvise novih u UK, Irskoj, Portugalu, Francuskoj, Italiji, Danskoj...
Zanimljivo.
Last edited by michaellcmacha on Wed 12 Jan - 23:04; edited 1 time in total
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
u to ne ulazim.michaellcmacha wrote:u obliku pomoći... "besplatne".... dok se ne sjeti da bi mogao i naplatiti...veber wrote:pa đemal je poznat diljem slovenije, italije, austrije.Noor wrote:
Ero i ja nismo zajedno ni u strukovnom društvu, tj. komori....on nema pristup u nju :D
ima dva projekta na stolu.
troškovnik napravi dok pročitaš bibliju.
svi smo odgovorni kaj napravimo.
nuditi pomoć "besplatno" a kasnije to želiš naplatiti, govori o čovjeku.
bilo koje nuđenje pomoći a kasnije isticanje da si to napravio je najblaže rečeno licemjerno.
kao što je onaj čovjek donirao vozilo hgss i izričito tražio da se ne objavi tko je.
a prošle su godine od onda i bok.
vuk se hvalio kako je dao krv 5×
(karikiram)
veber-
2014-12-30
ma kaj ona zna...obična antivaksericanewuser wrote:[size=31]BRIEFING: DIJANA MAYER[/size]
[size=47]‘Omikron izaziva blaže kliničke slike, u bolnicama nije alarmantno. Nema tih mjera koje mogu zaustaviti zarazu‘[/size]
Nemoguće je spriječiti širenje omikrona, nema tih mjera, tog oružja, kaže epidemiologinja Dijana Mayer
to se ona sad izvlači jer je uhvaćena u širenju zaraze na onom koncertuNoor wrote:ma kaj ona zna...obična antivaksericanewuser wrote:[size=31]BRIEFING: DIJANA MAYER[/size]
[size=47]‘Omikron izaziva blaže kliničke slike, u bolnicama nije alarmantno. Nema tih mjera koje mogu zaustaviti zarazu‘[/size]
Nemoguće je spriječiti širenje omikrona, nema tih mjera, tog oružja, kaže epidemiologinja Dijana Mayer
2015-08-08
ne može dok god se cjepne kvote ne postignu... tek tad i akonewuser wrote:Izgleda da bi ovo ludilo moglo svome kraju doci.
2015-08-08
jel ti misliš da je smrt jedini negativni ishod covida? jel ti to stvarno misliš?Eroo wrote:
Ma šta izravnali, smrtnost su skoro izravnali s nulom.
jesi čuo za GBS? da li znaš da od njega možeš oboljeti tijekom zaraze?
znaš li na koji način se ta opaka bolest manifestira, koliko može trajati i kakve trajne posljedice može ostaviti?
nemoj mi samo opet kako je tvoja gospođa oboljela od njega, jer ako je...i ako znaš koja je to patnja..i bolesnika i njegove obitelji, onda si još veće govno nego sam mislila, kad na to zaboravljaš ili namjerno preskačeš, a non stop blebećeš isključivo o smrtnim slučajevima
ponekad je bolje rješenje smrt, nego takav usrani život, koji to i nije.
guska licemjernamichaellcmacha wrote:to se ona sad izvlači jer je uhvaćena u širenju zaraze na onom koncertuNoor wrote:ma kaj ona zna...obična antivaksericanewuser wrote:[size=31]BRIEFING: DIJANA MAYER[/size]
realno smo svi zaraženi.
neki prboljeli neki ne.
neki imaju imunitet.
moja djeca i ex su "pobrali" u prvom naletu.
visoka temperatura, bol u kostima, smrzavica.
bedinao sam ih tjedan dana. to je bilo prije dvije godine.
zakaj nije i mene, ne znam. ali nisam imao nikad ni gripu.
ljubo se stalno opravdava pa traži podatke.
koje nemrem dati jer ih ne znam.
činjenica je da pol airbusa bilo zaraženo i većinom cijepljeni.
stalno smo bili u kontaktu sa zaraženima ali nam nikaj nije bilo.
došlo je do toga da je airbus zatvorio na mjesec dana pogon jer više nije imao testne pilote niti mehaničare ni jebeno održavanje.
sada se opet možemo pičkarat.
neki prboljeli neki ne.
neki imaju imunitet.
moja djeca i ex su "pobrali" u prvom naletu.
visoka temperatura, bol u kostima, smrzavica.
bedinao sam ih tjedan dana. to je bilo prije dvije godine.
zakaj nije i mene, ne znam. ali nisam imao nikad ni gripu.
ljubo se stalno opravdava pa traži podatke.
koje nemrem dati jer ih ne znam.
činjenica je da pol airbusa bilo zaraženo i većinom cijepljeni.
stalno smo bili u kontaktu sa zaraženima ali nam nikaj nije bilo.
došlo je do toga da je airbus zatvorio na mjesec dana pogon jer više nije imao testne pilote niti mehaničare ni jebeno održavanje.
sada se opet možemo pičkarat.
2014-12-30
pa lik je natipkao da mi je stari mrtav.Noor wrote:jel ti misliš da je smrt jedini negativni ishod covida? jel ti to stvarno misliš?Eroo wrote:
Ma šta izravnali, smrtnost su skoro izravnali s nulom.
jesi čuo za GBS? da li znaš da od njega možeš oboljeti tijekom zaraze?
znaš li na koji način se ta opaka bolest manifestira, koliko može trajati i kakve trajne posljedice može ostaviti?
nemoj mi samo opet kako je tvoja gospođa oboljela od njega, jer ako je...i ako znaš koja je to patnja..i bolesnika i njegove obitelji, onda si još veće govno nego sam mislila, kad na to zaboravljaš ili namjerno preskačeš, a non stop blebećeš isključivo o smrtnim slučajevima
ponekad je bolje rješenje smrt, nego takav usrani život, koji to i nije.
da se rak pluća liječi samo otvaranjem i vađenjem pluća.
ali eto moj stari ga zajebao pa živi već treću godinu uz pametni lijek koji ide ciljano.
ne mogu svi primit takav lijek jer moraš biti genetski pogodan.
kod incestuoznih zajednica ne radi.
kihnuo je od korone, skoro.
umjesto da poštuje život pljuje po istom.
veber-
2014-12-30
ebenica wrote:ja sam najmiroljubivija osoba na ovom forumu. jel to psihologija iz htv-ovih serijala?Sovak wrote:ebenica wrote:
ne trebaš...pobrkao si me s nekim svojim pajdašem iz birtije kojem ćeš ti prosipat znanje a koji će te gledat zadivljeno i šutke. jel ima smajl za to?
Bum ti sad prosipal jedno znanje ... odi psihijatru, imaš jebenih problema s agresijom.
Pogledaj na wiki ili prvih deset rezultata na googlu.
Guest- Guest
PORTUGAL
2x cijepljenje+booster doza i imaš prehladicu.
2x cijepljenje+booster doza i imaš prehladicu.
ne razumijem čemu ovaj glupi podpis, osim glumljenju neke žrtve.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
michaellcmacha wrote:ček prijatelju... i to je tebi ok... da mu je funkcija da mene jebe i to na svakom koraku, a što reć hvala ti lijepo, uistinu i od srca...Sovak wrote:Noor wrote:
a zašto je covid pass tako važan? što on garantira pri ulasku u prostore u kojima je obavezan??
Imam ja ... .
Nema na čemu. I drugi put.
Guest- Guest
This shit landed straight out of a dystopian scifi. Motherfuckers that thought it was too much cost to pause a few flights now wanting to control the medical decisions of others else become prisoners in their own country
— Joe Norman (@normonics) January 13, 2022
People I NEVER thought would be supporting this stuff are. https://t.co/FtKP096KAz
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje