ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 23 of 50 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 23 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by T. 8/1/2022, 21:29

Zahvaljujem svima na današnjim upisima... :tu
Odavno se nisam ovako zabavio samo čitajući...

T.

2014-04-14

epikur37 likes this post

Back to top Go down

Post by debotoijusto 8/1/2022, 21:40

michaellcmacha wrote:
epikur37 wrote:
veber wrote:
pa nisu svi kao ti i safet.
imali smo poštenu robnu razmjenu.
mislim da je ljubo čak objavio fotku.

Onda dobro.

Ja sam se zaželio riječne ribe, ova moja ni čut, samo morska.

A ja sanjam štuke, smuđa, somove...

Problem je što ovdje nema za kupiti izuzev tržnih centara.

Doduše, na Vranskom jezeru se lovi, ali nisam ribolovac i tko će to ganjati sve.
ukradi... nije ti strano

ukralo :D
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by epikur37 8/1/2022, 21:48

debotoijusto wrote:
michaellcmacha wrote:
epikur37 wrote:

Onda dobro.

Ja sam se zaželio riječne ribe, ova moja ni čut, samo morska.

A ja sanjam štuke, smuđa, somove...

Problem je što ovdje nema za kupiti izuzev tržnih centara.

Doduše, na Vranskom jezeru se lovi, ali nisam ribolovac i tko će to ganjati sve.
ukradi... nije ti strano

ukralo :D

jamilo
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 8/1/2022, 22:02

Korona novosti i spoznaje - Page 23 Img_2023

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by dijagram 8/1/2022, 22:13

debotoijusto wrote:JEDAN korisnik Reddita iz Japana pokazao je kako izgleda karantena u toj zemlji.

"Japanska vlada šalje besplatan paket ljudima koji su u karanteni kod kuće! Prikazane namirnice su za jednu osobu (mene) u Tokiju", stoji uz fotografiju na kojoj se vidi sadržaj paketa.

"Pokazalo se da sam pozitivan na covid. Svako jutro me nazovu i pitaju kako se osjećam tog dana u pogledu temperature, simptoma i razine kisika. Pitali su me i želim li odsjesti u hotelu, što sam odbio jer živim sam. Tada su me pitali želim li da mi hranu šalju kući, na što sam pristao (bilo je besplatno). Međutim, ovakav paket nisam očekivao. Nisam siguran jesu li iste stvari dobili svi koji su trenutno pozitivni na covid u Tokiju", napisao je još te dodao da u izolaciji mora biti 10 dana.

Korona novosti i spoznaje - Page 23 Ebpmao19dfa81

uredjeno drustvo ima svoje prednosti

Dobro, s ovim se da izdrzati dva mjeseca ko od sale.

Yoda i ja cak tri:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by newuser 8/1/2022, 22:14

michaellcmacha wrote:Korona novosti i spoznaje - Page 23 Img_2023
Mislim da ce vodeci ludjaci s foruma dati logicno objasnjenje i za ovo.
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by dijagram 8/1/2022, 22:16

newuser wrote:
michaellcmacha wrote:Korona novosti i spoznaje - Page 23 Img_2023
Mislim da ce vodeci ludjaci s foruma dati logicno objasnjenje i za ovo.

Covjek bez ruke, dogadja se, ima toga.

dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by dijagram 8/1/2022, 22:22

Francuzi i dalje na 300 000 dnevno.

Irska i Portugal takodjer razvaljuju.

Ide ide, nema sale.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 8/1/2022, 22:23

debotoijusto wrote:JEDAN korisnik Reddita iz Japana pokazao je kako izgleda karantena u toj zemlji.

"Japanska vlada šalje besplatan paket ljudima koji su u karanteni kod kuće! Prikazane namirnice su za jednu osobu (mene) u Tokiju", stoji uz fotografiju na kojoj se vidi sadržaj paketa.

"Pokazalo se da sam pozitivan na covid. Svako jutro me nazovu i pitaju kako se osjećam tog dana u pogledu temperature, simptoma i razine kisika. Pitali su me i želim li odsjesti u hotelu, što sam odbio jer živim sam. Tada su me pitali želim li da mi hranu šalju kući, na što sam pristao (bilo je besplatno). Međutim, ovakav paket nisam očekivao. Nisam siguran jesu li iste stvari dobili svi koji su trenutno pozitivni na covid u Tokiju", napisao je još te dodao da u izolaciji mora biti 10 dana.

Lažira bi non stop sa sam pozitivan na prehladu, i otvorio butigu od državne hrane..

2018-06-14

Back to top Go down

Post by dijagram 8/1/2022, 22:25

AssadNaPodmornici wrote:

Lažira bi non stop sa sam pozitivan na prehladu, i otvorio butigu od državne hrane..

Jedan je Kerun, ne moze to svatko:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by dijagram 8/1/2022, 22:28

Struka sve vise onako, jeftino folozofski.

Poslije zime ide proljece, bit i nesto sunca, a onda ljeto, pa jesen:)

https://www.vecernji.hr/vijesti/cicin-sain-cekaju-nas-vrlo-teski-mjeseci-ali-bit-ce-bolje-na-proljece-1553740
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 8/1/2022, 22:32

dijagram wrote:Francuzi i dalje na 300 000 dnevno.

Ide ide, nema sale.

Čekamo da luđak objasni kako..
Još prije mjesec dana se izdrkava kako je Portugal sa 100% cijepljene populacije istrebio koronu i da mogu sada "normalno živjeti". Naravno došao im novi val i cijepivo ne djeluje baš i pazi država je svima uvela lockdown.. I pazi ovo luđak (safet) je napisao da su za sve to u Portugalu krivi anti vaxeri haha, a u toj državi svi cijepljeni... Kakav bolesnik

Evo googlam 35 000 pozitivnih danas hahaha.
Iskreno radi toga jer je Omicron postao prehlada, neće imati toliko mrtvih, i time bi svi trebali ukinuti sve mjere jer ovo više nije gripa nego prehlada. Međutim s obzirom da ih cijepiva nisu kurca zaštitila da je kojim slučajem Omni evoluira u recimo jaču verziju od delte imali bi pravi jebeni pokolj.
Ovako je to prehlada tako da sumnjam da više iti jedna zdrava osoba može umrijeti od ove prehlade.
Od korone gripe su umirali "autobusi" ljudi, prosjek godina 76 i prosječno 4 komorbiteta (tipa rak, debljina, dijabetesa, itd) i čak i u takvom stanju, velika većina nije umirala od korone nego SA koronom.
Međutim sada kada je na sreću omnicron postao doslovno prehlada situacija će biti još bolja, nažalost to znači da i safet je siguran...
Jedina je nada da će se ovi luđaci nastaviti rokati kemikalijama protiv prehlade, jer se najavljuje i 4 doza i da će luđaci fašisti na takav način u velikom broju sami sebe eliminirati... Da ne moramo mi kasnije

2018-06-14

Back to top Go down

Post by dijagram 8/1/2022, 22:37

AssadNaPodmornici wrote:
dijagram wrote:Francuzi i dalje na 300 000 dnevno.

Ide ide, nema sale.

Čekamo da luđak objasni kako..
Još prije mjesec dana se izdrkava kako je Portugal sa 100% cijepljene populacije istrebio koronu i da mogu sada "normalno živjeti". Naravno došao im novi val i cijepivo ne djeluje baš i pazi država je svima uvela lockdown.. I pazi ovo luđak (safet) je napisao da su za sve to u Portugalu krivi anti vaxeri haha, a u toj državi svi cijepljeni... Kakav bolesnik

Evo googlam 35 000 pozitivnih danas hahaha.
Iskreno radi toga jer je Omicron postao prehlada, neće imati toliko mrtvih, i time bi svi trebali ukinuti sve mjere jer ovo više nije gripa nego prehlada. Međutim s obzirom da ih cijepiva nisu kurca zaštitila da je kojim slučajem Omni evoluira u recimo jaču verziju od delte imali bi pravi jebeni pokolj.
Ovako je to prehlada tako da sumnjam da više iti jedna zdrava osoba može umrijeti od ove prehlade.
Od korone gripe su umirali "autobusi" ljudi, prosjek godina 76 i prosječno 4 komorbiteta (tipa rak, debljina, dijabetesa, itd) i čak i u takvom stanju, velika većina nije umirala od korone nego SA koronom.
Međutim sada kada je na sreću omnicron postao doslovno prehlada situacija će biti još bolja, nažalost to znači da i safet je siguran...
Jedina je nada da će se ovi luđaci nastaviti rokati kemikalijama protiv prehlade, jer se najavljuje i 4 doza i da će luđaci fašisti na takav način u velikom broju sami sebe eliminirati... Da ne moramo mi kasnije

Sve i da se ovo srusi ovog proljeca prognoziram da ce barem 30% stanovnika EU pristati na redovito cijepljenje slijedecih nekoliko godina.

dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 8/1/2022, 22:40

Ma neka se rokaju jer ima naznaka da svaka nova doza jače sranje im radi u organizmu u odnosu na prethodnu. Još dvi tri doze i počet će padati ko zrele kruške.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by veber 8/1/2022, 22:41

T. wrote:Zahvaljujem svima na današnjim upisima... :tu
Odavno se nisam ovako zabavio samo čitajući...
očito da stariš.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 8/1/2022, 22:44

AssadNaPodmornici wrote:Ma neka se rokaju jer ima naznaka da svaka nova doza jače sranje im radi u organizmu u odnosu na prethodnu. Još dvi tri doze i počet će padati ko zrele kruške.
Još se ništa ne zna što će biti s ljudima koji su se cijepili. Mnoge teorije zavjere su se potvrdile u kratko vremena. 
Pratimo dalje, a oni koji odlučuju trenutno bi rađe zabranili Šport nego cijepivo.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by dijagram 8/1/2022, 22:46

AssadNaPodmornici wrote:Ma neka se rokaju jer ima naznaka da svaka nova doza jače sranje im radi u organizmu u odnosu na prethodnu. Još dvi tri doze i počet će padati ko zrele kruške.

To ce tek vrijeme pokazati, sto i kako ce se odluciti ciniti dalje, kako ce se tko osjecati.

Mozda cetvrta doza ne dopusti pad imuniteta ili ce to napraviti tek sesta ili deseta, to jos uvijek ne znamo, ali po svemu sudeci saznat cemo.

Dragovoljaca za eksperiment nece nedostajati.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 8/1/2022, 22:46

dijagram wrote:Struka sve vise onako, jeftino folozofski.

Poslije zime ide proljece, bit i nesto sunca, a onda ljeto, pa jesen:)

https://www.vecernji.hr/vijesti/cicin-sain-cekaju-nas-vrlo-teski-mjeseci-ali-bit-ce-bolje-na-proljece-1553740
Struka ponavlja godisnja doba i vjezba vremensku prognozu

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by veber 8/1/2022, 22:50

mutava baštarda wrote:
Još se ništa ne zna što će biti s ljudima koji su se cijepili. Mnoge teorije zavjere su se potvrdile u kratko vremena. 
Pratimo dalje, a oni koji odlučuju trenutno bi rađe zabranili Šport nego cijepivo.
kaj nisu rekli da je nakon 5000g aspirin opasan?
eno safet se urokao s koktelom di je bio i aspirin.
i koju pičkumaterinu bumo vježbali kada uz cjepivo možemo kihnut uz TV
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 8/1/2022, 22:51

Jbg nemaju svi izbor ostat u podrumu i online se skolovat i zgrcat pare, shvati da covidofasizam zadire u pravo na rad i pravo na prezivljavanje...neces se bodes, neces jesti nekima

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by dijagram 8/1/2022, 22:52

mutava baštarda wrote:

Meni i yodi trebaju dati stozer za kvalitetnije zivotne navike.

Hrana, rad, aktivnost, psiha itd...

Spasili bi tisuce zivota svake godine.

dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 23 of 50 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50  Next