Korona novosti i spoznaje
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
majmune, kada nekog ubiješ uzeo si mu sve.Eroo wrote:violator wrote:
Ima mi fakat nesto gadljivo u ljudima koji zazivaju tudju smrt.
U istočnoj filozofiji kažu: Što pošalješ u eter 3x se ti vrati.
i nema nikaj iza.
nema svemirske pravde niti izjednačenosti.
čovjeku si uzeo život i samo ti se sjećaš njega.
smrt je smrt, sve nas čeka, ali ti se odupireš zbog sranja koja si radio u mladosti.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ne kužiš ti al jasno je zašto... ako su prije 7 dana imali 27 umrlih a od onda na ovamo im je boj umrlih iz dana u dan sve veći i već je 3 dana preko 330 onda je to za njih problem pogotovo ako im je bazen aktivnih narastao na preko 3 i pol milijuna, a isto vrijeme muljaju sa brojem kritičnih... jebote pa daj malo počni biti normalan...Eroo wrote:...da je u uvisoko procjeljenoj i višestruko brojnijoj UK umrlo 3.3 osobe na milijun stanovnika,michaellcmacha wrote:od jučer ukupno 6365 evidentiranih umrlih, na države koje se bilježe kao visoko procijepljene otpada 3322 umrla, s tim da je ukupan broj ljudi u tim državama višestruko manji nego u ostatku svijeta koji bilježi manji broj umrlih 3043 uz iznimno nisku procijepljenost i višestruko veći broj ljudi...
što je za reć...
a u maloj i nedovoljno procijepljenoj Hrvatskoj 10.1 osoba na milijun stanovnika - 3x više!
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
šta bi imao, pa firmu je prije 11 godina odjavioNoor wrote:michaellcmacha wrote:slaže meni predračun, ili tko zna bude poslao neki podračun na sejšelima.... s njim se nikad ne znaveber wrote:nego di je ćumurčefur?
ma sumnjam da je on clan HKIG (hr. komora inženjera građevinarstva), pa nema ni ovlaštenje za izradu bilo kakve projektne dokumentacije na podrucju RH i s njegovim projektima ne bi mogao dobiti građevinsku dozvolu za sanaciju/obnovu, što bi ti bilo od važnosti za isplatu novcane pomoci od drzave
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:šta bi imao, pa firmu je prije 11 godina odjavioNoor wrote:michaellcmacha wrote:
slaže meni predračun, ili tko zna bude poslao neki podračun na sejšelima.... s njim se nikad ne zna
ma sumnjam da je on clan HKIG (hr. komora inženjera građevinarstva), pa nema ni ovlaštenje za izradu bilo kakve projektne dokumentacije na podrucju RH i s njegovim projektima ne bi mogao dobiti građevinsku dozvolu za sanaciju/obnovu, što bi ti bilo od važnosti za isplatu novcane pomoci od drzave
Hoćeš reć da radi u fušu, iz podruma?
Guest- Guest
veber wrote:
nemrem smisliti ovog pederka ko ni ostale skraćene.
i LOR mi je teži šrot.
kao knjiga i kasnije filmovi.
remek djelo
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
veber wrote:tužno je da ti gnojiš od jutra do mraka.Eroo wrote:Zar to nije tužno?epikur37 wrote:
Tako mlad a tako poremećen.
24 sata dnevno
to je tužno.
a govori nam da si napušten i sam.
svojim upisima kod većine izazivaš gađenje i odbijanje.
vrijeme ti je da umreš.
nikog ne zanimaš.
kada kihneš ionako će forum nastaviti raditi.
moraš se upitati zašto visiš ovdje na forumu po cijele dane, a "okružen" si prijateljima i rodbinom.
ti si jebena konstanta foruma.
ljudi nestanu danima, ali ti visš li ga visiš.
ajd krepaj i da krenemo dalje.
Aj brate i ti se više ugasi, odi skijat, radi štogod, projektiraj flugzeug, brod, leteći bicikl..šta si se nakačio na njega ko đanki sa žlicom..
Nisu tvoji upisi niš bolji od njegovih.
Guest- Guest
o ukusima ne raspravljamo.pokerjocker wrote:veber wrote:
nemrem smisliti ovog pederka ko ni ostale skraćene.
i LOR mi je teži šrot.
kao knjiga i kasnije filmovi.
remek djelo
vama super meni šrot.
ekipa se loži na ST a ja sam fan SW.
tako da ukusi su različiti i poštujem to.
iznesao sam osobno mišljenje.
veber-
2014-12-30
pa naravno da nisu.Venus wrote:veber wrote:tužno je da ti gnojiš od jutra do mraka.Eroo wrote:
Zar to nije tužno?
24 sata dnevno
to je tužno.
vrijeme ti je da umreš.
nikog ne zanimaš.
moraš se upitati zašto visiš ovdje na forumu po cijele dane, a "okružen" si prijateljima i rodbinom.
Aj brate i ti se više ugasi, odi skijat, radi štogod, projektiraj flugzeug, brod, leteći bicikl..šta si se nakačio na njega ko đanki sa žlicom..
lik je zamorani to malo jače.
ne vidim razlog da ga ne podbadam pogotovo nakon svega što je prije rekao na račun moje obitelji.
stiskat ću ga do kraja.
ne zaslužuje ništa drugo.
veber-
2014-12-30
veber wrote:pa naravno da nisu.Venus wrote:veber wrote:
tužno je da ti gnojiš od jutra do mraka.
24 sata dnevno
to je tužno.
vrijeme ti je da umreš.
nikog ne zanimaš.
ne vidim razlog da ga ne podbadam pogotovo nakon svega što je prije rekao na račun moje obitelji.
stiskat ću ga do kraja.
A ti si relaksiran, jel, jedva da dišeš dok tipkaš.
Rekao si ti isto njemu, dakle, isti ste, u dlaku.
Guest- Guest
Rezultat je jučerašnji(zadnji), a ti nešto pišeš tek da pokažeš ODANOST.michaellcmacha wrote:ne kužiš ti al jasno je zašto... ako su prije 7 dana imali 27 umrlih a od onda na ovamo im je boj umrlih iz dana u dan sve veći i već je 3 dana preko 330 onda je to za njih problem pogotovo ako im je bazen aktivnih narastao na preko 3 i pol milijuna, a isto vrijeme muljaju sa brojem kritičnih... jebote pa daj malo počni biti normalan...Eroo wrote:...da je u uvisoko procjeljenoj i višestruko brojnijoj UK umrlo 3.3 osobe na milijun stanovnika,michaellcmacha wrote:od jučer ukupno 6365 evidentiranih umrlih, na države koje se bilježe kao visoko procijepljene otpada 3322 umrla, s tim da je ukupan broj ljudi u tim državama višestruko manji nego u ostatku svijeta koji bilježi manji broj umrlih 3043 uz iznimno nisku procijepljenost i višestruko veći broj ljudi...
što je za reć...
a u maloj i nedovoljno procijepljenoj Hrvatskoj 10.1 osoba na milijun stanovnika - 3x više!
Eroo- Posts : 79092
2016-07-22
Eroo wrote:Rezultat je jučerašnji(zadnji), a ti nešto pišeš tek da pokažeš ODANOST.michaellcmacha wrote:ne kužiš ti al jasno je zašto... ako su prije 7 dana imali 27 umrlih a od onda na ovamo im je boj umrlih iz dana u dan sve veći i već je 3 dana preko 330 onda je to za njih problem pogotovo ako im je bazen aktivnih narastao na preko 3 i pol milijuna, a isto vrijeme muljaju sa brojem kritičnih... jebote pa daj malo počni biti normalan...Eroo wrote:
...da je u uvisoko procjeljenoj i višestruko brojnijoj UK umrlo 3.3 osobe na milijun stanovnika,
Guest- Guest
Oooo, udba radi svoj posoa, a?michaellcmacha wrote:šta bi imao, pa firmu je prije 11 godina odjavioNoor wrote:michaellcmacha wrote:
slaže meni predračun, ili tko zna bude poslao neki podračun na sejšelima.... s njim se nikad ne zna
Imam drugu, koja se bavi samo posebnim studijama i i specijalnim radova.
Radio ne radio svira mi radio.
2016-07-22
Venus wrote:Eroo wrote:Rezultat je jučerašnji(zadnji), a ti nešto pišeš tek da pokažeš ODANOST.michaellcmacha wrote:
ne kužiš ti al jasno je zašto... ako su prije 7 dana imali 27 umrlih a od onda na ovamo im je boj umrlih iz dana u dan sve veći i već je 3 dana preko 330 onda je to za njih problem pogotovo ako im je bazen aktivnih narastao na preko 3 i pol milijuna, a isto vrijeme muljaju sa brojem kritičnih... jebote pa daj malo počni biti normalan...
Podijeli sa 68.4 milijuna i dobiješ 3.3
Kuhaču u ruke...
A imaš i kuharski "digitron", pa podijeli...a možeš i na'prste.
2016-07-22
možda tvoje gledište.Venus wrote:veber wrote:pa naravno da nisu.Venus wrote:
stiskat ću ga do kraja.
ja zadovoljam svoje niske strasti.
isto tako ne idem u lov jer mi treba hrana
već da zadovoljim svoju iskonsku strast.
nikad na čeki već free i ne pucam u živinu jer mi ne treba.
netko trči oko jaruna, netko ide u teretanu, ja odem u šumu.
a smrada ću proganjat stalno, odnosno dok se ne ispriča.
veber-
2014-12-30
"Odjel"još spava...tu i tamo se koji pojavi.
Samo ne znam tko im otkopčava košulje na leđima?
Samo ne znam tko im otkopčava košulje na leđima?
Jel ti tome služio moj broj telefona, na koji si zvao samo jednom?veber wrote:
Nisi ti sav svoj, bogami da nisi.
2016-07-22
Eroo wrote:Venus wrote:Eroo wrote:
Rezultat je jučerašnji(zadnji), a ti nešto pišeš tek da pokažeš ODANOST.
Kuhaču u ruke...
A ti se hercegovački macho hraniš konzervama, u podrumu?
Ne kuhaju li ti "žene", kraljice, princeze, možda jer ih ne poštuješ?
Statistiku s matematikom sam položila s 10-tkom, u Sloveniji, ne brini ni za moju pismenost.
Idem na večeru danas, pa se malo čuvam, kuhača miruje. Po tvom dobrom običaju, lupaš na plejbek jer voliš podcjenjivati.
Guest- Guest
nemam pojma što radi ali firma mu je odavno ugašena... tj od one zadnje velike krize...Venus wrote:michaellcmacha wrote:šta bi imao, pa firmu je prije 11 godina odjavioNoor wrote:
Hoćeš reć da radi u fušu, iz podruma?
2015-08-08
Venus wrote:Eroo wrote:Venus wrote:
Kuhaču u ruke...
A ti se hercegovački macho hraniš konzervama, u podrumu?
Ne kuhaju li ti "žene", kraljice, princeze, možda jer ih ne poštuješ?
Statistiku s matematikom sam položila s 10-tkom, u Sloveniji, ne brini ni za moju pismenost.
Idem na večeru danas, pa se malo čuvam, kuhača miruje. Po tvom dobrom običaju, lupaš na plejbek jer voliš podcjenjivati.
Posjećate me na likove iz filma "Let nd kukavičjim gnijezdom", majke mi.
2016-07-22
veber wrote:možda tvoje gledište.Venus wrote:veber wrote:
pa naravno da nisu.
stiskat ću ga do kraja.
ja zadovoljam svoje niske strasti.
isto tako ne idem u lov jer mi treba hrana
već da zadovoljim svoju iskonsku strast.
nikad na čeki već free i ne pucam u živinu jer mi ne treba.
netko trči oko jaruna, netko ide u teretanu, ja odem u šumu.
Aha, tu smo. Pa znaš da ti se neće ispričat, isti je rogati jarac ko što si i ti.
Jednostavno, ne znate praštat i pamtite uvrede od stoljeća sedmog nadalje samo zato da se bodete.
Balkanski već viđeni stil zbog kojeg Balkan nikako naprijed, pa svako malo ratovi, nema tu napretka.
Guest- Guest
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje