Korona novosti i spoznaje
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
michaellcmacha wrote:E moj Ero kad bi ti znao što je mehanička tipkovnica, znao bi da su te nepoderive... Ali i skuoe... Zato što su nepoderive...Eroo wrote:Upravoi imam nešto takvo...istroši se to s vremenom, vidiš to i po'sebi.michaellcmacha wrote:
Pa kupi si jebenu tipkovnicu... Jednu mehaničku da se počastiš...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Hektorović likes this post
Nisam ni rekao da se poderala,ali mi space iz nekog razloga ne funkcionira.michaellcmacha wrote:E moj Ero kad bi ti znao što je mehanička tipkovnica, znao bi da su te nepoderive... Ali i skuoe... Zato što su nepoderive...Eroo wrote:Upravoi imam nešto takvo...istroši se to s vremenom, vidiš to i po'sebi.michaellcmacha wrote:
Za slova imam rezerve(zamjene), ali jedino za space nemam. Tako da ...kupujem novu. Ima i'se i može i'se...i može mi se.
PS: Miha, moja ima samo 3 stupnja osvjetljenja, a te s duginim bojama su za pedere.
Last edited by Eroo on 2/1/2022, 01:30; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Tebi bi bilo bolje da prestaneš drobiti, tvoji ako vide kakve bljuzge pišeš,bi te mogli prije vremena smjestiti u neku ustanovu zatvorenog tipaEroo wrote:Nema...aj nam ti posudi za PCR?Noor wrote:veli da me njegova princeza kupi iz malog džepa, a nemaju ni za PCR test ni za tipkovnicumichaellcmacha wrote:
Zapravo, mi to sve imamo za badave i PCR i HAT(doma), baš sve...bez naručivanja.
A da te može kupiti iz malog džepa, može...njen tata, ustvari, jer princeza trenutno samo troši.
2015-08-08
Noor and Hektorović like this post
Poderao se tač ispod spejsa... Da je pizzon tu ovako bi te prosvijetlio...:)Eroo wrote:Nisam ni rekao da se poderala,ali mi space iz nekog razloga ne funkcionira.michaellcmacha wrote:E moj Ero kad bi ti znao što je mehanička tipkovnica, znao bi da su te nepoderive... Ali i skuoe... Zato što su nepoderive...Eroo wrote:
Upravoi imam nešto takvo...istroši se to s vremenom, vidiš to i po'sebi.
Za slova imam rezerve(zamjene), ali jedino za space nemam. Tako da ...kupujem novu. Ima i'se i može i'se...i može mi se.
2015-08-08
Koliko je ovo sati? Pola dva, jebote, a ja razmišljam o kavici...grrr...
2016-07-22
Jedan šiljak od 4. Sve je Eroo već provjerio...Moja je procjena: ne može se popraviti.michaellcmacha wrote:Poderao se tač ispod spejsa... Da je pizzon tu ovako bi te prosvijetlio...:)Eroo wrote:Nisam ni rekao da se poderala,ali mi space iz nekog razloga ne funkcionira.michaellcmacha wrote:
E moj Ero kad bi ti znao što je mehanička tipkovnica, znao bi da su te nepoderive... Ali i skuoe... Zato što su nepoderive...
Dvojica iz obitelji, vrhunski velemojstri za IT, mi obećavaju da će je popraviti.
Zato moram čiim prije kupiti novu.
2016-07-22
Nemoj mi samo ti o pederima... Princeze i prinčevi su svima ovdje između ostalog sinonim i za tu anomaliju... Još kad zbrojimo da ste od uniforme i puške bježali ko vrag od tamjana...Eroo wrote:Nisam ni rekao da se poderala,ali mi space iz nekog razloga ne funkcionira.michaellcmacha wrote:E moj Ero kad bi ti znao što je mehanička tipkovnica, znao bi da su te nepoderive... Ali i skuoe... Zato što su nepoderive...Eroo wrote:
Upravoi imam nešto takvo...istroši se to s vremenom, vidiš to i po'sebi.
PS: Miha, moja ima samo 3 stupnja osvjetljenja, a te s duginim bojama su za pedere.
2015-08-08
De ti dođi prvo k sebi, ako ima uopće još koga doma, a onda si složi jedan 3U1, onaj zeleni strong...Eroo wrote:Koliko je ovo sati? Pola dva, jebote, a ja razmišljam o kavici...grrr...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Nemoj mi samo ti o pederima... Princeze i prinčevi su svima ovdje između ostalog sinonim i za tu anomaliju... Još kad zbrojimo da ste od uniforme i puške bježali ko vrag od tamjana...Eroo wrote:Nisam ni rekao da se poderala,ali mi space iz nekog razloga ne funkcionira.michaellcmacha wrote:
E moj Ero kad bi ti znao što je mehanička tipkovnica, znao bi da su te nepoderive... Ali i skuoe... Zato što su nepoderive...
Ne prelazi crvenu crtu kad mi je obitelj u pitanju. Mogao bi mi odpusti kočnice, onda znam biti verbalno neugodan...
2016-07-22
u HR možeš platiti PCR kad god se poželiš testirati, a ako imaš indikacije (i od liječnika uputnicu) onda može i na HZZOEroo wrote:Nema...aj nam ti posudi za PCR?Noor wrote:veli da me njegova princeza kupi iz malog džepa, a nemaju ni za PCR test ni za tipkovnicumichaellcmacha wrote:
Zapravo, mi to sve imamo za badave i PCR i HAT(doma), baš sve...bez naručivanja.
A da te može kupiti iz malog džepa, može...njen tata, ustvari, jer princeza trenutno samo troši.
kad se dugo čeka na ovaj badave, onda si ljudi plate, jer si skrate izolaciju, koja se računa od dana pozitivnog testa
nego, taj tvoj bivši zet, jel ni on nema 380 kn za PCR, a mene bi kupio?
daj čoviku pomozi
https://nzjz-split.hr/en/testiranje-na-sars-cov-2/
Aj me nemoj strugat...Eroo wrote:michaellcmacha wrote:Nemoj mi samo ti o pederima... Princeze i prinčevi su svima ovdje između ostalog sinonim i za tu anomaliju... Još kad zbrojimo da ste od uniforme i puške bježali ko vrag od tamjana...Eroo wrote:
Nisam ni rekao da se poderala,ali mi space iz nekog razloga ne funkcionira.
Ne prelazi crvenu crtu kad mi je obitelj u pitanju. Mogao bi mi odpusti kočnice, onda znam biti verbalno neugodan...
2015-08-08
Eroo and Hektorović like this post
Pijem malo ili nimalo. Kad već pijem onda nešto kvalitetno i polako,michaellcmacha wrote:De ti dođi prvo k sebi, ako ima uopće još koga doma, a onda si složi jedan 3U1, onaj zeleni strong...Eroo wrote:Koliko je ovo sati? Pola dva, jebote, a ja razmišljam o kavici...grrr...
do mjere kad osjetim da sljedeću turu treba preskočiti.
To je posebna umjetnost...Naroljati se zna svatko, a piti veoma mali broj.
Jednom sam na ovu temu (davno bilo) razgovarao s jednim košarkaškim trenerom
iz Češke (Moravska?). Rekao mi je da mi "Jugoslavci" ne znamo piti i objasnio foru.
Drugi put sam bio prevoditelj jednom Francuzu, kad su montirali neku tkaonicu ovdje.
Pio je vino za vrijeme ručka, a ja sam to odklonio.
Kod nas se uvijek vino pije poslije jela.
U Fr je vino hrana i takav je PDV (ne više od 5%) na vino.
Last edited by Eroo on 2/1/2022, 01:57; edited 1 time in total
2016-07-22
michaellcmacha wrote:Nemoj mi samo ti o pederima... Princeze i prinčevi su svima ovdje između ostalog sinonim i za tu anomaliju... Još kad zbrojimo da ste od uniforme i puške bježali ko vrag od tamjana...Eroo wrote:Nisam ni rekao da se poderala,ali mi space iz nekog razloga ne funkcionira.michaellcmacha wrote:
To je ono “nismo mi budale i fukare da ratujemo”
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Noor wrote:u HR možeš platiti PCR kad god se poželiš testirati, a ako imaš indikacije (i od liječnika uputnicu) onda može i na HZZOEroo wrote:Nema...aj nam ti posudi za PCR?Noor wrote:
veli da me njegova princeza kupi iz malog džepa, a nemaju ni za PCR test ni za tipkovnicu
kad se dugo čeka na ovaj badave, onda si ljudi plate, jer si skrate izolaciju, koja se računa od dana pozitivnog testa
daj čoviku pomozi
Ja sam se dosad masu puta testirao privatno, plus nakupovao brzih da imam kad viđam starije, pošto mi se nije dalo gnjaviti sa državnima.
2018-04-10
Eroo and Noor like this post
Hoćeš reći da vam nije takvo većinsko mišljenje?Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:Nemoj mi samo ti o pederima... Princeze i prinčevi su svima ovdje između ostalog sinonim i za tu anomaliju... Još kad zbrojimo da ste od uniforme i puške bježali ko vrag od tamjana...Eroo wrote:
Nisam ni rekao da se poderala,ali mi space iz nekog razloga ne funkcionira.
To je ono “nismo mi budale i fukare da ratujemo”
A gdje si ti ratovo, jebote? I na tipkovnci se vidi gdje spadaš.
Ti ne možeš biti ni ćato od povjerenja, a kamoli ratnik...
2016-07-22
2014-04-16
Strah, brajo, nego šta....šta ako, a?Hektorović wrote:Noor wrote:u HR možeš platiti PCR kad god se poželiš testirati, a ako imaš indikacije (i od liječnika uputnicu) onda može i na HZZOEroo wrote:
Nema...aj nam ti posudi za PCR?
daj čoviku pomozi
Ja sam se dosad masu puta testirao privatno, plus nakupovao brzih da imam kad viđam starije, pošto mi se nije dalo gnjaviti sa državnima.
2016-07-22
Čuli one gore: VELIKO OMIKRONIZVJEŠĆE...", a u p. materinu...
Eroo wrote:Strah, brajo, nego šta....šta ako, a?Hektorović wrote:
A jok, VPT pravila za putovanje.
2018-04-10
Ovi Kinezi su čudo jedno...Zaokruže grad od 11 mio stanovnika i nema majci mrdanja.
Kakav razgovor, ništa, urade ono šta treba i evo: nema više mrtvih, tu i tamo koji okuženi.
Rade ljudi normalno, zabavljaju se...
Kakav razgovor, ništa, urade ono šta treba i evo: nema više mrtvih, tu i tamo koji okuženi.
Rade ljudi normalno, zabavljaju se...
2016-07-22
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje