Zabranilo Isusa u Bužimu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zabranilo Isusa u Bužimu
Kad netko ima puno znanja on to isto znanje može okrenit i upotrijebit na skroz drugi naćin.
Ne sviđa vam se Božić. Dobro. Nema veze. Oćete čistu muslimansku državu. OK.
Imat ćete čistu muslimansku državicu u srcu kršćanstva koje će patološki mrzit islam.
Znaš kako znam da će vas mrzit ?
E to ti neću reč.
Ne sviđa vam se Božić. Dobro. Nema veze. Oćete čistu muslimansku državu. OK.
Imat ćete čistu muslimansku državicu u srcu kršćanstva koje će patološki mrzit islam.
Znaš kako znam da će vas mrzit ?
E to ti neću reč.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pitanje je zašto vam smeta katolički Božić i općenito Božič kojeg slave kršćani na taj datum.
Evo sad ću vam ja dat odgovor.
Da je pravoslavni imalo bi nekog smisla jer su vas ovi okružili ili tili pobit no kakvog smisla ima onda to šta vam smeta katolički kad se zna da je hrvatska vojska taj obruč probila i to spaslila od pada i pokolja ?
Zato šta vama smeta sve šta nije islam. Vjerska netolerancija.
Kakav bi ja to majistor svjetlosti odnosno ta razina bio kad to ne bi snimio i reagirao ?
Nikakvi.
Snimio sam vas.
I SAD STE MRTVI.
Da je pravoslavni imalo bi nekog smisla jer su vas ovi okružili ili tili pobit no kakvog smisla ima onda to šta vam smeta katolički kad se zna da je hrvatska vojska taj obruč probila i to spaslila od pada i pokolja ?
Kakav bi ja to majistor svjetlosti odnosno ta razina bio kad to ne bi snimio i reagirao ?
Nikakvi.
Snimio sam vas.
I SAD STE MRTVI.
2014-04-11
Samo mi nije jasno a zašto nosi zapadnjačku odjeću? Zašto nema stolnjak ili turban na glavi?RayMabus wrote:
Radujem se novom islamističkom napadu u zapadnoj Europi i porastu antiislamizma.
Vi ste prvi na redu za čišćenje s tla Europe.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
A jel bi ti njih u svojoj državi? Ja ne bih.marcellus wrote:Provokacija je što ta nepotrebna država uopće postoji...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Neka vam se Bog kojemu se klanjate smiluje jer ja sigurno neću.RayMabus wrote:Pitanje je zašto vam smeta katolički Božić i općenito Božič kojeg slave kršćani na taj datum.
Nikakvi.
Snimio sam vas.
I SAD STE MRTVI.
Ide vam brisanje s površine ove planete. Ne želim vas uopće vidit na njoj.
2014-04-11
melkior likes this post
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» zabranilo
» Zabranilo termoelektranu Peruča
» Kosovo zabranilo ulazak Vučicu
» Vojno krilo HDZa zabranilo Noć kazališta
» “Čak 10 zemalja EU-a zabranilo je cijepljenje AstraZenecom, za naš Stožer oni su glupi”
» Zabranilo termoelektranu Peruča
» Kosovo zabranilo ulazak Vučicu
» Vojno krilo HDZa zabranilo Noć kazališta
» “Čak 10 zemalja EU-a zabranilo je cijepljenje AstraZenecom, za naš Stožer oni su glupi”
Page 3 of 3