Zabranilo Isusa u Bužimu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Zabranilo Isusa u Bužimu
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/nacelnik-opcine-koja-granici-s-hrvatskom-ukrao-bozic-i-novu-godinu-plakat-je-dozivljen-kao-provokacija-15138936
Tako je. Jebo vas oni koji vas u Hrvatskoj podržava.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Zabranilo Isusa u Bužimu
'postujem tuđe ali ne dam svoje'...kakve veze ima cestitka sa ovim..i jos sa navodnim postovanjem i nedavanjem...em muslic em glup ko kurac jos gluplji od kurca
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Radujem se novom islamističkom napadu u zapadnoj Europi i porastu antiislamizma.
Vi ste prvi na redu za čišćenje s tla Europe.
2014-04-11
ma jesu kurac...takve drze ko kap na dlanuRayMabus wrote:
Radujem se novom islamističkom napadu u zapadnoj Europi i porastu antiislamizma.
2015-09-08
Skuzio sam zanimljivu stvar kako muje iz BiH imaju strah da udju u katedralu ili crkvu a to nisam primjetio cak ni kod Arapa turista koji bez problema udju i slikaju. "Vjernici" se boje da im plakat ne unisti "vjeru".
omni-
2014-04-12
glavno da sva ova krmad talibanska zatucana iz SDA bužim ima hrvatske putovnice, nek vrate kad im tolko smeta... ono dedo im bio u francetićevoj crnoj legiji, babo u partijskom komitetu, a oni bili na hadžu u meki... govore srpski i imaju hrvatsko državljanstvo al ne bi srbe i hrvate u bih
Šta se da, to se više ne vraća.marcellus wrote:glavno da sva ova krmad talibanska zatucana iz SDA bužim ima hrvatske putovnice, nek vrate kad im tolko smeta...
2014-04-11
inace realno nisu u krivu..u bužimu koja je cisto bosnjacka i muslimanska sredina cestita bozic plakatima...i ja bi to smatrao provokacijom kao sto bi onaj iz međugorja smatrao provokacijom usred međugorja bilbord 'salem alejkum'...samo ovaj nanic je napravio krivi i ratoborni izricaj to je problem...da je rekao 'nemojte krivo shvatiti i ispricavam se ali tu zivi 100% muslimana koji bi to mogli shvatiti kao provokaciju'...ok...
2015-09-08
Pa ako neće, onda neće ni CDU/CSU osvojit vlast jer će im AfD preuzet dio birača na račun islamofobije.vuksadinare wrote:ma jesu kurac...takve drze ko kap na dlanu
2014-04-11
Pa to je i reka. Ja mu ne zamjeram to al eto gledam kakva je to sorta tamo da im je ovo provokacija.vuksadinare wrote:inace realno nisu u krivu..u bužimu koja je cisto bosnjacka i muslimanska sredina cestita bozic plakatima...i ja bi to smatrao provokacijom kao sto bi onaj iz međugorja smatrao provokacijom usred međugorja bilbord 'salem alejkum'...samo ovaj nanic je napravio krivi i ratoborni izricaj to je problem...da je rekao 'nemojte krivo shvatiti i ispricavam se ali tu zivi 100% muslimana koji bi to mogli shvatiti kao provokaciju'...ok...
Neću im ja ništa. Nek se s time zamara onaj tko ih u Hrvatskoj podržava.
2014-04-11
vuksadinare wrote:inace realno nisu u krivu..u bužimu koja je cisto bosnjacka i muslimanska sredina cestita bozic plakatima...i ja bi to smatrao provokacijom kao sto bi onaj iz međugorja smatrao provokacijom usred međugorja bilbord 'salem alejkum'...samo ovaj nanic je napravio krivi i ratoborni izricaj to je problem...da je rekao 'nemojte krivo shvatiti i ispricavam se ali tu zivi 100% muslimana koji bi to mogli shvatiti kao provokaciju'...ok...
A novu godinu koja je na plakatu, to isto ne slave? Koja je ono kod njih, tisuću tristo i neka? Vidi se.
grad je na granici s hrvatskom, a svi oni imaju hrvatsko državljanstvo...
A i to stoji ako su 100% cisti, sto naravno daje poruku i ostalima da ociste svoja podrucja od tudje vjere i "postuju tudje a ne daju svoje". Tko je pametan poslusat ce.vuksadinare wrote:inace realno nisu u krivu..u bužimu koja je cisto bosnjacka i muslimanska sredina cestita bozic plakatima...i ja bi to smatrao provokacijom kao sto bi onaj iz međugorja smatrao provokacijom usred međugorja bilbord 'salem alejkum'...samo ovaj nanic je napravio krivi i ratoborni izricaj to je problem...da je rekao 'nemojte krivo shvatiti i ispricavam se ali tu zivi 100% muslimana koji bi to mogli shvatiti kao provokaciju'...ok...
omni-
2014-04-12
Ja im neću ništa. Ja sam miroljubiv.
Mogu mirno gledati kako novi imigrantski val kreće prema Austriji i Njemačkoj, kako se po Evropi vrše islamistički napadi, kako imigranti islamskog porijekla ali i drugi rade nered domaćoj populaciji di su došli i kako raste antiislamizam.
Ja im neću ništa. Znam nekoga tko hoće.
Mogu mirno gledati kako novi imigrantski val kreće prema Austriji i Njemačkoj, kako se po Evropi vrše islamistički napadi, kako imigranti islamskog porijekla ali i drugi rade nered domaćoj populaciji di su došli i kako raste antiislamizam.
Ja im neću ništa. Znam nekoga tko hoće.
2014-04-11
uz novu godinu je bozic jebi ga...u buzimu nema katolika cisto muslimani i realno ovo je provokacija ili vise glupost koju su srecom pocinili-bosnjaci muslimani...da ima npr 10% ili 20% katolika ok..imao bi opravdanje..marcellus wrote:vuksadinare wrote:inace realno nisu u krivu..u bužimu koja je cisto bosnjacka i muslimanska sredina cestita bozic plakatima...i ja bi to smatrao provokacijom kao sto bi onaj iz međugorja smatrao provokacijom usred međugorja bilbord 'salem alejkum'...samo ovaj nanic je napravio krivi i ratoborni izricaj to je problem...da je rekao 'nemojte krivo shvatiti i ispricavam se ali tu zivi 100% muslimana koji bi to mogli shvatiti kao provokaciju'...ok...
A novu godinu koja je na plakatu, to isto ne slave? Koja je ono kod njih, tisuću tristo i neka? Vidi se.
grad je na granici s hrvatskom, a svi oni imaju hrvatsko državljanstvo...
2015-09-08
Provokacija je što ta nepotrebna država uopće postoji...
Poštujemo svoje i svačije al svoje ne damo.RayMabus wrote:
A šta to točno triba značit s obzirom da je riječ o plakatu na javnoj površini kojom se čestita Božić i Nova Godina ?
Svoje je valjda muslimansko ako san ja dobro razumija odnos ovdje.
Godine 1576. osmanski Ferad paša zauzeo je Bužim. Osmanlije u grad postaviše veliku posadu od 50 konjanika i 130 pješaka. Zadnji veliki pokušaj povratka Bužima dogodio se je 1578. godine kada je ban Kristof Ungand s vojskom došao pod grad ali nije ga uspio zauzeti.
Dakle to do 1576 svakako nije bilo vaše.
Morat ćemo mi to raščisti znaš.
Da ti se predstavim : Ja sam ti general Galaktičke federacije s pet zvjezdica.
I još nešto. Anđeoska hijerarhija. A pola te hijerarhije su demoni.
A ako je to tvoje onda si ti to meni uzeja.
Ne ne tribaš mi dat. Dolazim sam po to.
2014-04-11
kaže prema popisu stanovništva:
99,1 % muslimana...
hrvata, komada 1 ili 0,05%
srba, komada 1 ili 0,05%
realno je provokacija, jebiga...
radi 0,1 % kršćana (hrišćana) čestitati jumbo plakatima...
99,1 % muslimana...
srba, komada 1 ili 0,05%
Kad ja pobijem muslimane bit će 0% muslimana i 100% katolika.T. wrote:kaže prema popisu stanovništva:
99,1 % muslimana...
srba, komada 1 ili 0,05%
KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.
2014-04-11
Nisam mu čak ni zamirija šta je to uklonija nego ovu izjavu :
Poštujemo svakoga i svačije al svoje ne damo.
Ako ti to ne daš a to bilo moje do jučer a onda ćemo tako.
Godine 1576. osmanski Ferad paša zauzeo je Bužim. Osmanlije u grad postaviše veliku posadu od 50 konjanika i 130 pješaka. Zadnji veliki pokušaj povratka Bužima dogodio se je 1578. godine kada je ban Kristof Ungand s vojskom došao pod grad ali nije ga uspio zauzeti.
Sad ću ti ja doć. Ja s tim nemam problema pajdo. Samo ću tvoje zakone primjeniti na tebi.
Poštujemo svakoga i svačije al svoje ne damo.
Ako ti to ne daš a to bilo moje do jučer a onda ćemo tako.
Sad ću ti ja doć. Ja s tim nemam problema pajdo. Samo ću tvoje zakone primjeniti na tebi.
2014-04-11
vuksadinare wrote:inace realno nisu u krivu..u bužimu koja je cisto bosnjacka i muslimanska sredina cestita bozic plakatima...i ja bi to smatrao provokacijom kao sto bi onaj iz međugorja smatrao provokacijom usred međugorja bilbord 'salem alejkum'...samo ovaj nanic je napravio krivi i ratoborni izricaj to je problem...da je rekao 'nemojte krivo shvatiti i ispricavam se ali tu zivi 100% muslimana koji bi to mogli shvatiti kao provokaciju'...ok...
naravno da su u krivu
sda se zalaze za gradjansku drzavu
za razliku od srba i hrvata
onda na svakom podrucju gradjanske bih ne bi trebala smetat cestitka narodu te gradjanske drzave, naprotiv, trebali bi to podrzat bez obzira na broj hrvata u tom mjestu. Uostalom ljudi putuju, prolaze kroz mjesto, valjda bi se kao gradjani trebali osjecat svojim na svome u bilo kojem mjestu gradjanske drzave. Ili nek priznaju da je to politicka manipulacija sto su ovim djelom prakticno i priznali, tj bar ovaj gradonacelnik
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
niels likes this post
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» zabranilo
» Zabranilo termoelektranu Peruča
» Kosovo zabranilo ulazak Vučicu
» Vojno krilo HDZa zabranilo Noć kazališta
» “Čak 10 zemalja EU-a zabranilo je cijepljenje AstraZenecom, za naš Stožer oni su glupi”
» Zabranilo termoelektranu Peruča
» Kosovo zabranilo ulazak Vučicu
» Vojno krilo HDZa zabranilo Noć kazališta
» “Čak 10 zemalja EU-a zabranilo je cijepljenje AstraZenecom, za naš Stožer oni su glupi”
Page 1 of 3