Zabranilo Isusa u Bužimu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zabranilo Isusa u Bužimu
vuksadinare wrote:inace realno nisu u krivu..u bužimu koja je cisto bosnjacka i muslimanska sredina cestita bozic plakatima...i ja bi to smatrao provokacijom kao sto bi onaj iz međugorja smatrao provokacijom usred međugorja bilbord 'salem alejkum'...samo ovaj nanic je napravio krivi i ratoborni izricaj to je problem...da je rekao 'nemojte krivo shvatiti i ispricavam se ali tu zivi 100% muslimana koji bi to mogli shvatiti kao provokaciju'...ok...
naravno da su u krivu
sda se zalaze za gradjansku drzavu
za razliku od srba i hrvata
onda na svakom podrucju gradjanske bih ne bi trebala smetat cestitka narodu te gradjanske drzave, naprotiv, trebali bi to podrzat bez obzira na broj hrvata u tom mjestu. Uostalom ljudi putuju, prolaze kroz mjesto, valjda bi se kao gradjani trebali osjecat svojim na svome u bilo kojem mjestu gradjanske drzave. Ili nek priznaju da je to politicka manipulacija sto su ovim djelom prakticno i priznali, tj bar ovaj gradonacelnik
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
niels likes this post
prckov wrote:vuksadinare wrote:inace realno nisu u krivu..u bužimu koja je cisto bosnjacka i muslimanska sredina cestita bozic plakatima...i ja bi to smatrao provokacijom kao sto bi onaj iz međugorja smatrao provokacijom usred međugorja bilbord 'salem alejkum'...samo ovaj nanic je napravio krivi i ratoborni izricaj to je problem...da je rekao 'nemojte krivo shvatiti i ispricavam se ali tu zivi 100% muslimana koji bi to mogli shvatiti kao provokaciju'...ok...
naravno da su u krivu
sda se zalaze za gradjansku drzavu
za razliku od srba i hrvata
onda na svakom podrucju gradjanske bih ne bi trebala smetat cestitka narodu te gradjanske drzave, naprotiv, trebali bi to podrzat bez obzira na broj hrvata u tom mjestu. Uostalom ljudi putuju, prolaze kroz mjesto, valjda bi se kao gradjani trebali osjecat svojim na svome u bilo kojem mjestu gradjanske drzave. Ili nek priznaju da je to politicka manipulacija sto su ovim djelom prakticno i priznali, tj bar ovaj gradonacelnik
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja im neću ništa. Ja sam miroljubiv.
Mogu mirno gledati kako novi imigrantski val kreće prema Austriji i Njemačkoj, kako se po Evropi vrše islamistički napadi, kako imigranti islamskog porijekla ali i drugi rade nered domaćoj populaciji di su došli i kako raste antiislamizam.
Ja im neću ništa. Znam nekoga tko hoće.
2014-04-11
Okitit ću božićnu jelku u tom Bužimu.
Na nju ću nakačit sve muslimane koje nađem u krugu 20 km.
2014-04-11
Bužim. Žestoki radikali i Krajišnici. Zadrti ljudi jako.
Ta Cazinska krajina se previše malo počela kurčit.
Da ih samo vidiš kad se negdje pjani skupe i počnu puštat neke mediokritetne pjevače npr. Hase,Huzre,Hakala i slicno smece.
Onda ja kad odem u WC krisom ubacim na dzuboksu Baju Malog Knindžu ili Lazu i Gocija.
Polude.
Vrakmater zadrtu,zaostalu.
Da ih samo vidiš kad se negdje pjani skupe i počnu puštat neke mediokritetne pjevače npr. Hase,Huzre,Hakala i slicno smece.
Onda ja kad odem u WC krisom ubacim na dzuboksu Baju Malog Knindžu ili Lazu i Gocija.
Polude.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Baš me brige jesu li zadrti. Kad ih ubijem biti će samo mrtvi.
Oni su riješeni. Bit će svi mrtvi u krugu 20 km oko tog Bužima.
Oni su riješeni. Bit će svi mrtvi u krugu 20 km oko tog Bužima.
2014-04-11
Postoji Bog a postoje i anđeli. Ima ih 72. Razne podskupine. Jedna od tih je i anđeli znanja.RayMabus wrote:Okitit ću božićnu jelku u tom Bužimu.
Ovo 20 km nije napisano tek tako. To je površina općine Bužim i ljudi koji su ovo birali.
MRTVI SU.
2014-04-11
Žive u kršćanskoj Europi i to su osvojili mačem i onda tim istim kršćanima kojima su oteli zemlju poručuju kako je to islamsko i nikakvi kršćani tu neće biti.RayMabus wrote:Nisam mu čak ni zamirija šta je to uklonija nego ovu izjavu :
Poštujemo svakoga i svačije al svoje ne damo.
Ako ti to ne daš a to bilo moje do jučer a onda ćemo tako.
Godine 1576. osmanski Ferad paša zauzeo je Bužim. Osmanlije u grad postaviše veliku posadu od 50 konjanika i 130 pješaka. Zadnji veliki pokušaj povratka Bužima dogodio se je 1578. godine kada je ban Kristof Ungand s vojskom došao pod grad ali nije ga uspio zauzeti.
Dakle to do 1576 svakako nije bilo vaše.
Sad ću ti ja doć. Ja s tim nemam problema pajdo. Samo ću tvoje zakone primjeniti na tebi.
LJUDI VI STE SVI MRTVI.
2014-04-11
Ja prije mislim da bi te sastavili sa zemljom ako ne i skinuli glavujastreb wrote:Bužim. Žestoki radikali i Krajišnici. Zadrti ljudi jako.
Polude.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Inace iz buzima je poznata postrojba hamze koje su skidale glave i kozu drali zarobljenim srbima
2015-09-08
Iz Bužima je i peta viteška i Izet Nanić.
Nije bitno više jer su sami sebi potpisali smrtovnicu.
Nije bitno više jer su sami sebi potpisali smrtovnicu.
2014-04-11
Ja ih neću dirat. Al će ih dirat netko drugi jer Božić nije hrvatski blagdan. Kršćanski je , katolički te i drugih koji ga slave na ovaj datum, protestanti, pravoslavni koji ga slave na ovaj datum po nekom svom novom kalendaru al to je ovaj datum.
Uglavnom oni žive u tome.
Oni su mrtvi samo to još ne znaju.
Uglavnom oni žive u tome.
Oni su mrtvi samo to još ne znaju.
2014-04-11
Pa u Bosni bi,al tu ne smiju.vuksadinare wrote:Ja prije mislim da bi te sastavili sa zemljom ako ne i skinuli glavujastreb wrote:Bužim. Žestoki radikali i Krajišnici. Zadrti ljudi jako.
Polude.
Osim toga,reko sam da sam krišom stavio.
2014-04-22
Inace oni su klali Srbe po Baniji 1941.
Malo je znan slučaj sukoba domacih Hrvata ustasa koji su branili Srbe i ustasa muslimana koji su ih krenuli klat.
Razvila se bitka u kojoj su se muslimani povukli i imali 2 ili 3 mrtva.
Potrazicu u knjizi Svjetlo Banije pa dat tocnije podatke.
Malo je znan slučaj sukoba domacih Hrvata ustasa koji su branili Srbe i ustasa muslimana koji su ih krenuli klat.
2014-04-22
nista tu nije precizno...vise autora je pisalo razlicito i baratalo razlicitim 'podacima'...uglavnom sve se baziralo na usmenim navodno svjedocanstvima...slabo je papirnatih dokaza..jastreb wrote:Inace oni su klali Srbe po Baniji 1941.
2015-09-08
Ma nek su ... kad krene raspad nakarade taj ''otok'' okružen ''kjafirima'' će se morat riješiti ovak ili onak.
Guest- Guest
Sovak wrote:Ma nek su ... kad krene raspad nakarade taj ''otok'' okružen ''kjafirima'' će se morat riješiti ovak ili onak.
Zašto ?
Nek žive okruženi kršćanima i ostalim nemuslimanima koji će ih zbog porasta antiislamizma sve jače mrziti.
Neka žive u strahu jer su muslimani. To im je najveća kazna.
2014-04-11
Ako sam ja rekao da ću stavit božićnu jelku i na nju nakačit svakog muslimana kojeg nađem u krugu 20 km tamo onda to treba shvatit i da nije rečeno kad ću ja doći nit na koji način neće biti niti jednog muslimana tamo.
Nek žive u vječnom strahu jer su muslimani. To će im biti najveća kazna.
Nek žive u vječnom strahu jer su muslimani. To će im biti najveća kazna.
2014-04-11
Sjete se babine svete ikone sa tavana, odere ih ptsp i zamili rh pasoš...onda se saberu i klanjaju Alijiomni wrote:Skuzio sam zanimljivu stvar kako muje iz BiH imaju strah da udju u katedralu ili crkvu a to nisam primjetio cak ni kod Arapa turista koji bez problema udju i slikaju. "Vjernici" se boje da im plakat ne unisti "vjeru".
2014-04-15
RayMabus wrote:Okitit ću božićnu jelku u tom Bužimu.
Nisan ja ovo izgovorija bez veze.
Njihov cilj je vjerski čista država.
Sad ću stvorit vrtlog mržnje oko njih koji će se sve više približavat njima koji će biti u centru tog vrtloga.
2014-04-11
Kad netko ima puno znanja on to isto znanje može okrenit i upotrijebit na skroz drugi naćin.
Ne sviđa vam se Božić. Dobro. Nema veze. Oćete čistu muslimansku državu. OK.
Imat ćete čistu muslimansku državicu u srcu kršćanstva koje će patološki mrzit islam.
Znaš kako znam da će vas mrzit ?
E to ti neću reč.
Ne sviđa vam se Božić. Dobro. Nema veze. Oćete čistu muslimansku državu. OK.
Imat ćete čistu muslimansku državicu u srcu kršćanstva koje će patološki mrzit islam.
Znaš kako znam da će vas mrzit ?
E to ti neću reč.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» zabranilo
» Zabranilo termoelektranu Peruča
» Kosovo zabranilo ulazak Vučicu
» Vojno krilo HDZa zabranilo Noć kazališta
» “Čak 10 zemalja EU-a zabranilo je cijepljenje AstraZenecom, za naš Stožer oni su glupi”
» Zabranilo termoelektranu Peruča
» Kosovo zabranilo ulazak Vučicu
» Vojno krilo HDZa zabranilo Noć kazališta
» “Čak 10 zemalja EU-a zabranilo je cijepljenje AstraZenecom, za naš Stožer oni su glupi”
Page 2 of 3