My job is to serve and sleep with my man: Submissive wives
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: My job is to serve and sleep with my man: Submissive wives
to su masoni nekad, masoni danas su dogmatici i mediokriteti..
Ma to ti misliš i to je tvoja pogreška...kic wrote:to su masoni nekad, masoni danas su dogmatici i mediokriteti..
Guest- Guest
Ne trolajte. Ovo je ozbiljna tema.
Trinity-
2014-04-17
znanje je danas tako lako dostupno, nema više tajni koje srednjoškolac za kompom ne može doznati u par sati čitanja što je nekad matorima trebalo godinama da uopće dođu do jednog poluraspadnutog spisa-red wolf wrote:Ma to ti misliš i to je tvoja pogreška...kic wrote:to su masoni nekad, masoni danas su dogmatici i mediokriteti..
Ne trolam ovu temu...Ovdje se jasno vidi granica između manjine i većine...Vidi se propast ljudske svijesti...Vidi se situacija kad razum izgubi bitku s...Neću, da ne uvrijedim nečije osjećaje...Trinity wrote:Ne trolajte. Ovo je ozbiljna tema.
Guest- Guest
Ne budi smiješan...kic wrote:
znanje je danas tako lako dostupno, nema više tajni koje srednjoškolac za kompom ne može doznati u par sati čitanja što je nekad matorima trebalo godinama da uopće dođu do jednog poluraspadnutog spisa-
Guest- Guest
pa gle, to su veliki ženski misteriji i kad bi ih javno razotkrile, morale bi vas ubitikic wrote:da ali opet sam nekako mislio da ćeš reći, kako žena mora glumiti submisivnost u današnjim okvirima kako bi se muškarac osjećao kao gazda, jer ne može prirodnim putem više nametnuti svoju dominaciju na čijoj sam ja strani?
šalim se, on može prirodnim putem biti dominantniji, obično u nekim stvarima i jest
ali mislim da to nije pojam koji odgovara, jer se prirodno ne radi o dominaciji ili submisivnosti, nego o različitim, podjednako vrijednim i potrebnim funkcijama i ulogama
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3