Korona novosti i spoznaje
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
poriv feudalca.Gnječ wrote:veber wrote:i pinis mu je narastao.Gnječ wrote:
Omikron je mlad i zivahan nema vise od par mjeseci.
neka prevari ženu i bok. niti prvi niti posljedni.
dok se odluči i ta čkapi bu se smežurala.
Ti bi sve zene vakciniso i busteriso.
nema tu pomoći.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
kurčina.Gnječ wrote:Eroo wrote:Nešto tako. 2x mjesečno imamo savjetovanje, a ovi praznici su plus, kad remiziramo rezultate.Gnječ wrote:
Klan
A ti si starosta vođa klana. Nesto kao don Corleone.
ali neka se veseli.
ionako ga nitko ne posjećuje.
veber-
2014-12-30
veber wrote:poriv feudalca.Gnječ wrote:veber wrote:
i pinis mu je narastao.
neka prevari ženu i bok. niti prvi niti posljedni.
dok se odluči i ta čkapi bu se smežurala.
Ti bi sve zene vakciniso i busteriso.
nema tu pomoći.
Ili jebi ili najebi kaze stara kineska. Ako nemozes onda zajebi ili podjebi.
Last edited by Gnječ on Fri 24 Dec - 14:09; edited 1 time in total
Guest- Guest
veber wrote:kurčina.Gnječ wrote:Eroo wrote:
Nešto tako. 2x mjesečno imamo savjetovanje, a ovi praznici su plus, kad remiziramo rezultate.
ali neka se veseli.
Na Siciliji je isti kurac. Patrijarhalna vukojebina
Guest- Guest
ovog nitko ne posjećuje.Gnječ wrote:veber wrote:kurčina.Gnječ wrote:
ali neka se veseli.
čefur.
tko normalan naglašava da se nalazi s obitelji.
to je normalno.
veber-
2014-12-30
Jovi se u ck, ča je to, centralni komitet?
2014-04-16
ali on nije! starosta. ovo su tvoje riječi: ja i žena uzeli booster i sad imamo miran božić.Eroo wrote:Nije, jer stariji smo svi cijepljeni s booster dozom, a i jedan dio mlađih.ebenica wrote:znači sinu ti je propao božić? kak si ono rekao treba se lovit od 10-14 dana?Eroo wrote:
Isti slučaj i sa mojim sinom, prije dva dana uzeo booster dozu.
Ako si s komobiditetom ne razmiašlj, pođi po booster dozu, po mogučnosti Moderna, a nije loš ni Pfizer.
ćeš mu se barem javit na tel. da ne bude skroz sam i jadan?
Sve je pod kontrolom, brini svoju brigu.
( Sutra se okuplja cijela obitelj vezana na moje potomke, a ti si i dalje sam u podrumu?)
po tome samo onaj koji ima booster ima miran božić.
pa jebem ti mater bezobraznu s tvojim mijenjanjima mišljenja i izdrkavanju kak ti se kurac digne, sad to odjednom nije bitno kaj taj mali usrtani krelac iz tvojih jaja nema booster? jel to starosta?
kretenu.
Guest- Guest
veber wrote:ovog nitko ne posjećuje.Gnječ wrote:veber wrote:
kurčina.
ali neka se veseli.
čefur.
to je normalno.
Ma nije normalno. To je patrijarhalni klan gdje je starosta glavni. Cak je i ono pleme od Leviathana demokratskije imaju vijece staraca tj. Senat.
Guest- Guest
aben wrote:Jovi se u ck, ča je to, centralni komitet?
Manje piti i fumati.
Guest- Guest
gle on bi to htio da je tako.Gnječ wrote:veber wrote:ovog nitko ne posjećuje.Gnječ wrote:
čefur.
to je normalno.
Ma nije normalno. To je patrijarhalni klan gdje je starosta glavni. Cak je i ono pleme od Leviathana demokratskije imaju vijece staraca tj. Senat.
u realnosti je zaključan u podrumu a familiju izgleda samo vidi na pogrebu.
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
evo meni je gore rekao da će mi "srediti" da "volontiram" u covid odjelu bolnice u splitu gdje ima vezu, , ja sam mu rekao - može, da mi sredi, da zove tu svoju vezu , da dolazim odmah , jedini uvjet je da ne nosim skafander nego da dišem zrak iz covid odjela i evo ga sere, izmotava se, kao "što se ja nejavim sam da šta će mu njegova veza" haha
luđak nad luđacima
luđak nad luđacima
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:gle on bi to htio da je tako.Gnječ wrote:veber wrote:
ovog nitko ne posjećuje.
čefur.
to je normalno.
Pa nonstop gnoji po forumu pise da si sam kuha kavu sam se tusira. Kakav je to starosta ako mu zena ne pere noge?
Guest- Guest
jednostavnije ti je moju šogoricu posjetit.AssadNaPodmornici wrote:evo meni je gore rekao da će mi "srediti" da "volontiram" u covid odjelu bolnice u splitu gdje ima vezu, , ja sam mu rekao - može, da mi sredi, da zove tu svoju vezu , da dolazim odmah , jedini uvjet je da ne nosim skafander nego da dišem zrak iz covid odjela i evo ga sere, izmotava se, kao "što se ja nejavim sam da šta će mu njegova veza" haha
luđak nad luđacima
bu ti bilo loše ovak i onak.
zabrijat ćeš da imaš omicron.
veber-
2014-12-30
sam?Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:gle on bi to htio da je tako.Gnječ wrote:
Pa nonstop gnoji po forumu pise da si sam kuha kavu sam se tusira. Kakav je to starosta ako mu zena ne pere noge?
veber-
2014-12-30
gle to je as koji u isto vrijeme , visi 20h na forumu, i to u interavalu od 10navečer do 14popodne (kako sam na onoj temi iskopa screesshotove njegovih sati tipa 22navečer, 1,2,3,45,6, ujutro, pa 10ujutro, podne, tek u 14h "pauza"). e da cijelo to vrijeme usput okreće ogromnu lovu, vodi intezivan obiteljski život, i nas obavještava o koroni, tako da copy pastea vijesti sa indexa, ili kada je val korone u istočnoj europi izreže koliko je taj dan umrlo u bosni, rumunjskoj ili RH i govori "nu niste cijepljeni".Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:gle on bi to htio da je tako.Gnječ wrote:
kada ode val u zapadnu europu onda nestane. sve je živo isfaliva, u početku se 80% foruma slagalo sa njim(lockdown, mjere itd) sada gotovo nitko, e da kaže da ima veze kod Rimca(možeš misliti), evo da meni "jer sam tako hrabar ima veze u Splitskom KBCu" ja kažem , može zovu vezu idem tamo volontirat, pa se izmotava..
vodi obiteljski život isto tako preko foruma naglašava, kako se viđa sa rodbinom.. vjerojatno se viđa između 14-18:D tih par sati kada ga nema na forumu. e da on se intezivno druži sa rodbinom, a usput zagovara lockdown, iako fala kurcu nitko ne sluša njega
čak i onaj pijanac sa zidića jastreb je odlično rekao - "ono što ero kaže ili predvidi, uzmi točno za suprotno i znati ćeš što je istina".
veber wrote:jednostavnije ti je moju šogoricu posjetit.AssadNaPodmornici wrote:evo meni je gore rekao da će mi "srediti" da "volontiram" u covid odjelu bolnice u splitu gdje ima vezu, , ja sam mu rekao - može, da mi sredi, da zove tu svoju vezu , da dolazim odmah , jedini uvjet je da ne nosim skafander nego da dišem zrak iz covid odjela i evo ga sere, izmotava se, kao "što se ja nejavim sam da šta će mu njegova veza" haha
luđak nad luđacima
bu ti bilo loše ovak i onak.
zabrijat ćeš da imaš omicron.
Ne treba Yodi kapavac nego omikron.
Guest- Guest
veber wrote:sam?Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:
gle on bi to htio da je tako.
Pa ti imas sve skrinšotove od turčina nemoj me zajebavat.
Guest- Guest
Srbija:
Rode nas zaobilaze(ali ne i korona! a.Eroo), više umrlih nego 2020. godine
Od januara do novembra 2021. godine na svet je došlo 56.648 beba, dok je u istom periodu u Srbiji preminulo 123.492 osoba, saopštio je Republički zavod za statistiku.
U odnosu na isti period prethodne godine, kada je broj živorođenih iznosio 56.587, beleži se rast od 61, odnosno za 0,1 odsto.
Broj preminulih, u odnosu na isti period prethodne godine (97.633), beleži se rast od 25.859 ili za 26,5 odsto. U novembru 2021. godine preminulo je 15.113 osoba, što je za 50 odsto više nego u istom mesecu prošle godine. Broj rođenih u novembru ove godine je iznosio 5.874, što je za 1.040 više nego u istom periodu godinu dana ranije, prenosi Beta.
https://www.politika.rs/sr/clanak/495347/Rode-nas-zaobilaze-vise-umrlih-nego-2020-godine
Rode nas zaobilaze(ali ne i korona! a.Eroo), više umrlih nego 2020. godine
Od januara do novembra 2021. godine na svet je došlo 56.648 beba, dok je u istom periodu u Srbiji preminulo 123.492 osoba, saopštio je Republički zavod za statistiku.
U odnosu na isti period prethodne godine, kada je broj živorođenih iznosio 56.587, beleži se rast od 61, odnosno za 0,1 odsto.
Broj preminulih, u odnosu na isti period prethodne godine (97.633), beleži se rast od 25.859 ili za 26,5 odsto. U novembru 2021. godine preminulo je 15.113 osoba, što je za 50 odsto više nego u istom mesecu prošle godine. Broj rođenih u novembru ove godine je iznosio 5.874, što je za 1.040 više nego u istom periodu godinu dana ranije, prenosi Beta.
https://www.politika.rs/sr/clanak/495347/Rode-nas-zaobilaze-vise-umrlih-nego-2020-godine
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
Antvakserske uplašene seronje se međusobno ohrabruju i tješe.
Navečer ugase svjetlo pa su opet sami sa sobom...niđe nikoga da ih ušuška, pogleda kako su...
Navečer ugase svjetlo pa su opet sami sa sobom...niđe nikoga da ih ušuška, pogleda kako su...
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
Eroo wrote:Antvakserske uplašene seronje se međusobno ohrabruju i tješe.
Ja imam novi jorgan koji me grije a ti?
Guest- Guest
Gnječ wrote:Eroo wrote:Isti slučaj i sa mojim sinom, prije dva dana uzeo booster dozu.newuser wrote:[size=43]Lauc: Ovdje je nešto jako krivo! Prebolio sam i dvaput sam cijepljen, ali ću tražiti sudsku zaštitu od treće doze[/size]
Ako si s komobiditetom ne razmiašlj, pođi po booster dozu, po mogučnosti Moderna, a nije loš ni Pfizer.
Meni je bolji Budweiser.
Bestbuy piva u državi, da...
darth_vader-
2014-04-17
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje