Miss sektor 9
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Miss sektor 9
DEKRET O SLOBODNOJ ZONI
DEKRET O SLOBODNOJ ZONI primljen je na Zemlji 10. studenog 1982. u 10:30 GMT.
U njemu stoji, (kao što je prenijeto iz Mainshipa, Sektor 9): Službena uredba – Galaktičko Veliko vijeće
1. Planet poznat kao plavi planet – lokalni dijalekt “Zemlja” ili Terra – Sunce 12, sektor 9, ovime se proglašava Slobodnom zonom.
2. Neće se tolerirati nikakvo političko uplitanje u njegove poslove iz bilo kojeg drugog dijela Sektora ili Galaksije.
3. Nikakvo ekonomsko uplitanje u njegove poslove neće se tolerirati od strane bilo koje neplanetarne agencije ili moći.
4. Svi njeni stanovnici ovime se proglašavaju građanima Slobodne zone i oslobođeni su vanjskog političkog ili ekonomskog uplitanja.
5. Regulatorna agencija ove uredbe je Galaktička patrola Sektor 9, zapovjednik sektora Elron Elray i njegovi imenovani predstavnici.
6. Planet je od sada pod Jedinim pokroviteljstvom Galaktičke patrole, Sektor 9, radi koordinacije s Galaktičkim i sektorskim poslovima i radi poštivanja ove uredbe.
7. Tehnički i etički eksperimenti koji su u tijeku na plavom planetu nisu zahvaćeni ovom dekretom i nastavljaju se pod pokroviteljstvom Galaktičke patrole, Sektor 9.
8. Ovaj dekret donosi se jednoglasno na Velikom vijeću.
U njemu stoji, (kao što je prenijeto iz Mainshipa, Sektor 9): Službena uredba – Galaktičko Veliko vijeće
1. Planet poznat kao plavi planet – lokalni dijalekt “Zemlja” ili Terra – Sunce 12, sektor 9, ovime se proglašava Slobodnom zonom.
2. Neće se tolerirati nikakvo političko uplitanje u njegove poslove iz bilo kojeg drugog dijela Sektora ili Galaksije.
3. Nikakvo ekonomsko uplitanje u njegove poslove neće se tolerirati od strane bilo koje neplanetarne agencije ili moći.
4. Svi njeni stanovnici ovime se proglašavaju građanima Slobodne zone i oslobođeni su vanjskog političkog ili ekonomskog uplitanja.
5. Regulatorna agencija ove uredbe je Galaktička patrola Sektor 9, zapovjednik sektora Elron Elray i njegovi imenovani predstavnici.
6. Planet je od sada pod Jedinim pokroviteljstvom Galaktičke patrole, Sektor 9, radi koordinacije s Galaktičkim i sektorskim poslovima i radi poštivanja ove uredbe.
7. Tehnički i etički eksperimenti koji su u tijeku na plavom planetu nisu zahvaćeni ovom dekretom i nastavljaju se pod pokroviteljstvom Galaktičke patrole, Sektor 9.
8. Ovaj dekret donosi se jednoglasno na Velikom vijeću.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja sam rođen 28.04.1979 dakle inkarnirao sam se devet mjeseci prije a ovo je izdano 1982 godine.RayMabus wrote:DEKRET O SLOBODNOJ ZONI
2014-04-11
RayMabus wrote:Sve više se otiskujete u svemir a imate nuklearno oružje i kao rasa ste dosta negativni i agresivni i crni preuzimaju sve više vlast i imaju sve više moći.
Ja sam dio ešalona koji se inkarnirao ovdje između ostaloga da direktno na terenu ispita stvar i ta izvješća pošalje u komandu.
Šta bi se reklo čovjek od najvećeg povjerenja kojemu gf vjeruje.
Ne možete sami a okolne rase koje su gf ne mogu dopustit crnima da vladaju planetom i da rasa je sve negativnija , ima nuklearno i širi se u svemir a to znači idete prema njihovim matičnim planetama.
Zato će za pola stoljeća oni doći vidljivo s flotom ovdje.
2014-04-11
Kako gf gleda na tvoje djelovanje u sektoru 9, zemlja-terra ?
Ja li smiješ odavati uredbe velikog vijeća lokalcima ?
"DA JAMČIMO DA CIVILIZACIJA NASTAVLJA CVATITI I PROSPIRATI BEZ SMETNJA, DOPUŠTAJUĆI NAJVEĆU MOGUĆU SLOBODU POJEDINCU"
i koji su se obvezali da će u potpunosti podržati sljedeću uredbu:
"Tehnički i etički eksperiment koji je u tijeku od strane zapovjednika sektora Elraya ne smije se miješati ni na koji način jer je izuzetno važan za budućnost Galaksije i njenih stanovnika."
Vratili smo se!
Galac Patra!
Astar
ZAMJENIK ZAPOVJEDNIKA SEKTORA
Izdaje se po nalogu i ovlaštenju:
Elron Elray
ZAPOVJEDNIK SEKTORA, SEKTOR 9
i koji su se obvezali da će u potpunosti podržati sljedeću uredbu:
"Tehnički i etički eksperiment koji je u tijeku od strane zapovjednika sektora Elraya ne smije se miješati ni na koji način jer je izuzetno važan za budućnost Galaksije i njenih stanovnika."
Vratili smo se!
Galac Patra!
Astar
ZAMJENIK ZAPOVJEDNIKA SEKTORA
Izdaje se po nalogu i ovlaštenju:
Elron Elray
ZAPOVJEDNIK SEKTORA, SEKTOR 9
2014-04-11
Ha ha ha , kao da ćete me shvatiti ozbiljno.T. wrote:Kako gf gleda na tvoje djelovanje u sektoru 9, zemlja-terra ?
2014-04-11
Da.T. wrote:
No ja nekad namjerno trolam, napadam sugovornike ako mi se nešto ne sviđa, nemam takta ako vidim da netko vodi razgovor s dna kace itd.
U suštini primoravam analizator drugih da sam donosi zaključke a ne da se vodi sindromom ovce i pastira tj kad ja nešto kažem da tamo druga strana samo klimne automatizmom bez razmišljanja da je to 100% tako itd.
Nije bitno kako se to zove jel galaktička federacija ili kurac na biciklu i moj tata ima veći kurac od tvog tate nego to da zbrojite dva i dva a ono glasi nismo sami u svemiru a u svemiru vjerovatno ima agresorskih rasa a ako je to tako zašto nas nisu direktno napali.
Vi ste UN zaštičena zona.
GF je UN.
2014-04-11
Izbori za miss su po meni teška glupost,zato što se ljepota čovjeka ne svodi na forme,boje i proporcije.
Pretvarati ljepotu u komercijalne manifestacije znači osiromašivati je. Težnja je svakog normalnog čovjeka-a kako se narod sastoji od,uglavnom normalnih ljudi,to znači i cijelog naroda-da sakrije i sačuva za sebe svoj intimni život.
Stidljivost je uostalom odavno priznata kao organski i općeljudski element svakog civiliziranog društva i kulture.
Nasuprot,praksa "obestiđivanja" među spolovima može biti samo rezulčtat otuđivanja i rušenja kulture.
Pretvarati ljepotu u komercijalne manifestacije znači osiromašivati je. Težnja je svakog normalnog čovjeka-a kako se narod sastoji od,uglavnom normalnih ljudi,to znači i cijelog naroda-da sakrije i sačuva za sebe svoj intimni život.
Stidljivost je uostalom odavno priznata kao organski i općeljudski element svakog civiliziranog društva i kulture.
Nasuprot,praksa "obestiđivanja" među spolovima može biti samo rezulčtat otuđivanja i rušenja kulture.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» miss domina za miss hrvatske
» Zoranov " sektor "
» Građevinski sektor u Hr pred bankrotom
» Crko građevinski sektor u Splitu i okolici
» Većina mladih želi u državni sektor
» Zoranov " sektor "
» Građevinski sektor u Hr pred bankrotom
» Crko građevinski sektor u Splitu i okolici