advent u zegeju
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: advent u zegeju
smeće se odvozilo svaka dva dana, odnosno tri puta tjedno.
to znam ja, moja žena, i celi kvart.
ne njajke. videl si fotku, i znaš jako dobro tu zgradu i znaš da NIKAD to tak nije izgledalo, ni blizu, dok je Bandito bil živ. Isti stanari, ista količina smeća. isti parking i isti auti, na istom mestu, i iste kante na istom mestu. Samo je sad parking i sve oko zgrade zatrpano sa smećem.
to znam ja, moja žena, i celi kvart.
ne njajke. videl si fotku, i znaš jako dobro tu zgradu i znaš da NIKAD to tak nije izgledalo, ni blizu, dok je Bandito bil živ. Isti stanari, ista količina smeća. isti parking i isti auti, na istom mestu, i iste kante na istom mestu. Samo je sad parking i sve oko zgrade zatrpano sa smećem.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
sereš, sereš, sereš i tako to ide u nedogled.marcellus wrote:debotoijusto wrote:[size=20]Bilo je nadrealno dok je Bandic nominirao svoju ljubavnicu (Nataliju Pricu) za Zagrepcanku godinu (koju on dodjeljuje i nagrada je 50 tisuca kuna), ali sada ju je mozda stvarno zasluzila. Moguce da je uspjela u onome sto mnogi prije nje nisu i spasila Zagreb od dodatne korupcije.Eroo wrote:Za njegovih 6 mandata nikad nisam čuo da nema love za bilo što.pokerjocker wrote:grad je puno slabije okićen, ali sasvim dovoljno s obzirom na ekonomsko-epidemijsku situaciju i krater u proračunu koji je napravio smrad i rodjaci koji su poharali zagreb gore nego kuga.
Čim je on umro započela je kuknjava...eto nema love za odvoz smeća,
nema za Advent, nema za što on o još? Nešto su ukinili za djecu?
Hoće li kukati do kraja mandata ili što?
[/size]
nije od ničeg jer bi bandito ionak izgubil izbore.
kvaka je da je on sa svom krađom i korupcijom bio yoda za ove majmunoide. Proračun su s 13 milijardi digli na 15 - najavili su poskupljenje tramvaja, smeća, gradskog plina, parkinga, svega što postoji. Ne treba grad spašavat od korupcije, jer se kralo i krade se i krast će se i dalje ko što se i do sad, jer ovo je Hrvatska. Krade se u svim gradovima u Hrvatskoj, općinama, županijama, nije Zg bio nikakva iznimka. Ono od čega zagreb treba spasit je kriminalna nesposobnost ove ekipe.
ti kao neki "kritičar", objektivni, trebao bi "trubiti" di je 8 milijardi kuna.
zašto se bandićeve građevine i radovi saniraju nakon dvije godine?
da si, ali nisi usporedio bi nadvožnjak u sesvetama s domovinskim mostom.
pa bi se upitao zašto prvom ne treba sanacija, a drugom nakon par godina.
ili zakaj se već sanira nova branimirova ili produžetak heinzlove.
zašto se ilica na potezu od črnomerca pa do gajnica stalno raskapa, a kao sređena je.
niti jedan kapitalan projekt bandić nije napravio, samo za vas maže oči.
jebeni rotor je država garantirala jer grad nije mogao izvući sredstva iz EU.
kada je napravljena zadnja spojnica sjever-jug?
kada je dignuta pruga na istoku i hrpa pitanja koja su se mogla riješiti, ali nisu.
zbog bandića i ekipe koja kao i tvoj kradezej ima samo jedan cilj.
pljačkati dok ide.
veber-
2014-12-30
Evo što piše lijevo zelena NOVA TV.
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/dok-se-zagreb-zatrpava-smecem-tomasevic-zatrpava-novim-zelenim-obecanjima-jedino-sto-ce-ubrzo-stici-bit-ce-veci-racuni---687468.html
Dok se Zagreb zatrpava smećem, Tomašević zatrpava novim ''zelenim'' obećanjima: Jedino što će ubrzo stići bit će veći računi
Prepuni kontejneri nisu samo oku neugodni, već i pitanje higijene i zdravlja što prepoznaje i dio građanki i građana, od kojih mnoge ljuti jer se otpad ne odvozi danima.
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/dok-se-zagreb-zatrpava-smecem-tomasevic-zatrpava-novim-zelenim-obecanjima-jedino-sto-ce-ubrzo-stici-bit-ce-veci-racuni---687468.html
Dok se Zagreb zatrpava smećem, Tomašević zatrpava novim ''zelenim'' obećanjima: Jedino što će ubrzo stići bit će veći računi
Prepuni kontejneri nisu samo oku neugodni, već i pitanje higijene i zdravlja što prepoznaje i dio građanki i građana, od kojih mnoge ljuti jer se otpad ne odvozi danima.
jebiga veberu reci njima da lažu.
i večernjem.
i jutarnjem.
i indexu.
jer svi pišu kak je zagreb zatrpan smećem koje nitko ne odvozi danima i tjednima.
i večernjem.
i jutarnjem.
i indexu.
jer svi pišu kak je zagreb zatrpan smećem koje nitko ne odvozi danima i tjednima.
opet ti po svom.
ti bi plaćao odvoz smeća 50kn mjesečno i očekivao turbo uslugu.
i odjednom nam pred vratima i sl.
kada je bilo o sanacijama zgrada u centru i ti i vuk ste trubili da koji kuraz komunjare bi živjele u centru i imale male pričuve i da sve to treba svesti na ekonomsku razinu.
zakaj bi ti živio u zagrebu kada možeš u pisarovini.
ja se odavno zalažem za to. jer nepravedno je da ti s dvoje djece plaćaš kao i ja u čijem stanu živi otac koji ne stvara praktično nikakvo smeće.
plati po utrošku i sve pet.
i plin treba prestati sufinancirati.
pa kada bu ti račun 2500kn dođi i žali se na tomaševića.
odluči se.
ili ćemo solidarno ili ćemo ekonomski.
ti bi plaćao odvoz smeća 50kn mjesečno i očekivao turbo uslugu.
i odjednom nam pred vratima i sl.
kada je bilo o sanacijama zgrada u centru i ti i vuk ste trubili da koji kuraz komunjare bi živjele u centru i imale male pričuve i da sve to treba svesti na ekonomsku razinu.
zakaj bi ti živio u zagrebu kada možeš u pisarovini.
ja se odavno zalažem za to. jer nepravedno je da ti s dvoje djece plaćaš kao i ja u čijem stanu živi otac koji ne stvara praktično nikakvo smeće.
plati po utrošku i sve pet.
i plin treba prestati sufinancirati.
pa kada bu ti račun 2500kn dođi i žali se na tomaševića.
odluči se.
ili ćemo solidarno ili ćemo ekonomski.
2014-12-30
idem na GO, za dan dva sam u zagrebu pa ću iz prve ruke vidjeti kako je zatrpan smećem.marcellus wrote:jebiga veberu reci njima da lažu.
i večernjem.
i jutarnjem.
i indexu.
ali ću objaviti fotke iz 2019e i 20e
veber-
2014-12-30
veber wrote:idem na GO, za dan dva sam u zagrebu pa ću iz prve ruke vidjeti kako je zatrpan smećem.marcellus wrote:jebiga veberu reci njima da lažu.
i večernjem.
i jutarnjem.
i indexu.
ali ću objaviti fotke iz 2019e i 20e
pa svi vide da je zatrpan sa smećem i svi pišu o tome
jedino ti iz minkena vidiš da nije gore neg prije.
dakle tekst s nove tv (dnevnik):
''Svaki tjedan trebaju dva puta odvoziti, evo primjer Peščenice, naime, prošli tjedan utorak i petak - utorak je preskočen i odvoz je bio samo u petak. Dobili smo objašnjenje kao vi da je korona i nema COVID potvrda''
A gradonačelnik je jedino donekle konkretan kada su u pitanju veći računi odvoza smeća, no, kako je upozorila reporterka Dnevnika Nove TV Matea Ćorić, ''još uvijek nije poznato koliki će biti taj novi udarac na standard građana, spominje se da će to biti oko 40 posto, ali nema još informacija, dakle, ne zna se još ni po kojom modelu, ni po kojoj tehnologiji, a ni po kojoj cijeni, ni kako će mjeriti tko je u kojoj vrećici donio koliko otpada - vidimo kako izgledaju kontejneri u gradu gdje kipi sa svih strana. Ovim tempo teško ćemo doći do europskih brojki jer se ni dio glomaznog otpada, kako doznajemo ne odvozi, a još se uvijek čekaju i dozvole za famozne drobilice''.
''Svaki tjedan trebaju dva puta odvoziti, evo primjer Peščenice, naime, prošli tjedan utorak i petak - utorak je preskočen i odvoz je bio samo u petak. Dobili smo objašnjenje kao vi da je korona i nema COVID potvrda''
A gradonačelnik je jedino donekle konkretan kada su u pitanju veći računi odvoza smeća, no, kako je upozorila reporterka Dnevnika Nove TV Matea Ćorić, ''još uvijek nije poznato koliki će biti taj novi udarac na standard građana, spominje se da će to biti oko 40 posto, ali nema još informacija, dakle, ne zna se još ni po kojom modelu, ni po kojoj tehnologiji, a ni po kojoj cijeni, ni kako će mjeriti tko je u kojoj vrećici donio koliko otpada - vidimo kako izgledaju kontejneri u gradu gdje kipi sa svih strana. Ovim tempo teško ćemo doći do europskih brojki jer se ni dio glomaznog otpada, kako doznajemo ne odvozi, a još se uvijek čekaju i dozvole za famozne drobilice''.
nije mi jasno o čemu ti briješ? BANDIĆ je pred kraj smanjio odvoz smeća sa 3 puta tjedno na dva. to je napravio radi rupčage u proračunu koja je nastala krađom i pljačkom. ovi idioti ga odvoze bez ikakvih problema, barem u mom kvartu. s obzirom da su totalno nesposobni moguće je da grad uskoro bude zatrpan smećem. tog neradnika i lgbt majmuna treba sterat nogom u guzicu, a jedini lik koji nešto može napraviti za zagreb je vanđelić. apsolutno nitko drugi!
kaj se tiče tih lampica što te muče, brini i piši radije o većem problemu.
Ove godine, u srcu Zagreba ispred veličanstvene crkve svetog Marka u sklopu adventa i ispod jelke, umjesto jaslica i Isusa Krista koji bi trebao biti jedini simbol Božića našao se Orašar. Tako slike Adventa iz Zagreba ove godine u svijet nose puno toga, a između ostalog i figuru koji proizlazi iz njemačkog folklora i služi kao amajlija za sreću i tjeranje zlih duhova. Popularizacija ove figure potaknuta je i svjetski poznatom bajkom i baletom zvanom Orašar u kojoj je ovaj lik ni manje ni više nego Kralj, kralj štakora. Pa u trenutku kad ispred crkve svetog Marka ispred jelke uoči Božića nalazimo figure Orašara kao i miševa i štakora ne možemo se ne zapitati koliko je normalno da dozvoljavamo da veličanstveni događaj, poput rođenja Isusa Krista, a koji je promijenio i utjecao na čitav svijet zamjeni Kralj štakora i poganska amajlija za sreću. Nije Orašar samo ispred crkve sv. Marka što je pomalo i skandalozno, problem je u tome što se Orašar našao i u brojnim domovima kršćana koji ga spremno doživljavaju kao simbol Božića najčešće ni razmišljajući o tome što unose u svoje domove.
https://www.dnevno.hr/vjera/pazite-sto-unosite-u-svoje-domove-poznati-svecenik-upozorio-na-udar-protiv-isusa-krista-1876451/
kaj se tiče tih lampica što te muče, brini i piši radije o većem problemu.
Ove godine, u srcu Zagreba ispred veličanstvene crkve svetog Marka u sklopu adventa i ispod jelke, umjesto jaslica i Isusa Krista koji bi trebao biti jedini simbol Božića našao se Orašar. Tako slike Adventa iz Zagreba ove godine u svijet nose puno toga, a između ostalog i figuru koji proizlazi iz njemačkog folklora i služi kao amajlija za sreću i tjeranje zlih duhova. Popularizacija ove figure potaknuta je i svjetski poznatom bajkom i baletom zvanom Orašar u kojoj je ovaj lik ni manje ni više nego Kralj, kralj štakora. Pa u trenutku kad ispred crkve svetog Marka ispred jelke uoči Božića nalazimo figure Orašara kao i miševa i štakora ne možemo se ne zapitati koliko je normalno da dozvoljavamo da veličanstveni događaj, poput rođenja Isusa Krista, a koji je promijenio i utjecao na čitav svijet zamjeni Kralj štakora i poganska amajlija za sreću. Nije Orašar samo ispred crkve sv. Marka što je pomalo i skandalozno, problem je u tome što se Orašar našao i u brojnim domovima kršćana koji ga spremno doživljavaju kao simbol Božića najčešće ni razmišljajući o tome što unose u svoje domove.
https://www.dnevno.hr/vjera/pazite-sto-unosite-u-svoje-domove-poznati-svecenik-upozorio-na-udar-protiv-isusa-krista-1876451/
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Eroo wrote:pokerjocker wrote:grad je puno slabije okićen, ali sasvim dovoljno s obzirom na ekonomsko-epidemijsku situaciju i krater u proračunu koji je napravio smrad i rodjaci koji su poharali zagreb gore nego kuga.
Ja još uvijek ne znam kolika je imovina pok. Bandića, koju je nakrao kako ti kažeš?
meni je zaista smiješno kako ti lupetaš o bandiću, zagrebu, njegovoj imovini, iako o svemu tome ne znaš ništa. to je isto kao da ja tebi sada drobim što je sve napravljeno u celju, NM ili di već jesi, iako tamo nikad nisam bio.
2017-09-13
pusti zrinku k, znam ju.
inače grad je pun tih orašara i vojnika, ne mogu socijalisti bez militarizma
nakaradno
ali uspio sam nabavit karte za orašara (balet) to je već druga priča.
glede odvoza smeća, istina je da je počelo štekat još prije ovih, zadnjih pol godine bandićevog mandata, ali se nakon što su oni došli na vlast potpuno raspao sistem.
nakaradno
glede odvoza smeća, istina je da je počelo štekat još prije ovih, zadnjih pol godine bandićevog mandata, ali se nakon što su oni došli na vlast potpuno raspao sistem.
uspio si nabaviti?marcellus wrote:pusti zrinku k, znam ju.
nakaradno
za orašara. i to za balet.
inače je to opera pa si morao naglasiti da je to balet izvedba.
i sada ćeš nam objasniti kako si posjetitelj opere, koja ne radi na ekonomskim osnovama već sponzorirana.
ti ko i ovi tvoji peseki koji te slijede.
za djecu ti je bolje labuđe jezero, a ne ščelkunčik.
veber-
2014-12-30
slažem se, orašar je dosadan, ovi seru bez veze, ali najgore od svega je dubrovačka trilogija...ono šatro najkvalitetnija hrvatka drama, ja se skoro objesio..
2017-09-13
krckamo orahe i spremamo balerinke.pokerjocker wrote:gdje su svi?
čekaj da safet upita u pol četiri ujutro da di su svi?
veber-
2014-12-30
Eroo likes this post
veber wrote:uspio si nabaviti?marcellus wrote:pusti zrinku k, znam ju.
nakaradno
i sada ćeš nam objasniti kako si posjetitelj opere, koja ne radi na ekonomskim osnovama već sponzorirana.
nije, jer labuđe jezero ima tužan kraj (bar ova zagrebačka izvedba) i djeca bi plakala, a ščelkunčik ima sretan kraj.
i nije na programu HNK ove sezone
tak da ono sereš da bi srao
i napomena da je balet je da se ne pita neko ulaznice za koji kurac, jer o adventu pričamo
djevojčicama koje su u dobi kad obično žele bit balerine nije. To je balet rađen za djecu.pokerjocker wrote:slažem se, orašar je dosadan
nisam baš bio na liniji lektire, ali znam svakao po meni osobno da krleža izaziva suicidalnost.pokerjocker wrote:slažem se, orašar je dosadan, ovi seru bez veze, ali najgore od svega je dubrovačka trilogija...ono šatro najkvalitetnija hrvatka drama, ja se skoro objesio..
ali dobro, čudni su putenji gospodnji i čitalački ukusi.
a ekipa koja bi htjela približiti lektiru široj čitalačkoj publici radi baš kontra
(i vuče prije nego počneš srat, siguran sam da sam pročitao više od tebe u životu, a najmanje politički podobnih pisaca ili kvazi intelektualnih članaka-stručnu literaturu ne ubrajam pod beletristiku)
veber-
2014-12-30
i ti sada meni sereš, a da bi srao i kao bio poznavatelj.marcellus wrote:veber wrote:uspio si nabaviti?marcellus wrote:pusti zrinku k, znam ju.
nakaradno
nije, jer labuđe jezero ima tužan kraj (bar ova zagrebačka izvedba) i djeca bi plakala, a ščelkunčik ima sretan kraj.
i nije na programu HNK ove sezone
tak da ono sereš da bi srao
i napomena da je balet je da se ne pita neko ulaznice za koji kurac, jer o adventu pričamo
bez obzira kaj si me pitao; a zakaj idem s kćeri na balet.
a, balet uz jazz nemrem smisliti.
bili smo na oba baleta, i labuđe jezero joj se više svidjelo.
ti ne znaš libretao, a kamoli djeca.
ko i ero lupetaš.
čekamo da nam pojasniš aidu-ko ero.
ili je carmen preerotična za tvoj eokonzervatizam.
radi se o operama, ne o adventu.
ili malo traviatu da nam razlučiš?
veber-
2014-12-30
Eroo likes this post
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» ADVENT U PRIŠTINI
» Advent u Komšićiluku
» ADVENT u Zagrebu
» Zagrebčanka bi zabranila Advent!!!
» Advent, prvi tjedan