advent u zegeju
Page 2 of 13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: advent u zegeju
u hrpi stvari se ne slažem s tobom, to znamo.debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:toliko se trudis da branis neobranjivo..svaka cast...i onda kazu da ovi domace ljevare i libertadi ne zive u oblacima...zive zive najvise na svijetudebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Bio jucer sa malom bolje da nisam..otisao u svetu nedjelju..jucer dvije bakice bas spominjale 'kak je sve otuzno nekako'...doslo mi je rec kak ste glasali tak vam je ali bio sam sa kceri i suzdrzao se...bude macji 'advent' uskoro
i ti si bas cuo dvije bakice kako zbore otuznost ?
sto je sljedece ? djeca vrtica pahuljica ne pamte od 1926 goreg adventa ?
bio i vidio , meni isti kao i prije
advent nije kobasa za velike novce nego ljudi
sada se slažem 150%
cvile oko sajmišta. i odjednom lijevica, komunjare.
a mogu svaku subotu na misu u franjevačku crkvu u samobor i nakon mise smazati kobasu, kotlovinu, krafnu. popiti kuhano vino ili pivo iz plastične čaše. a pride mogu se obući i odjenuti za male pare. nike original.
seru jer nije njihova opcija.
u nedjelju mogu repete na jakuševcu.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber wrote:u hrpi stvari se ne slažem s tobom, to znamo.debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:toliko se trudis da branis neobranjivo..svaka cast...i onda kazu da ovi domace ljevare i libertadi ne zive u oblacima...zive zive najvise na svijetudebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Bio jucer sa malom bolje da nisam..otisao u svetu nedjelju..jucer dvije bakice bas spominjale 'kak je sve otuzno nekako'...doslo mi je rec kak ste glasali tak vam je ali bio sam sa kceri i suzdrzao se...bude macji 'advent' uskoro
sada se slažem 150%
a mogu svaku subotu na misu u franjevačku crkvu u samobor i nakon mise smazati kobasu, kotlovinu, krafnu. popiti kuhano vino ili pivo iz plastične čaše. a pride mogu se obući i odjenuti za male pare. nike original.
i oko sisa se ne slazemo no nebitno
advent je kulisa da gradom sretnes ljude koje ne vidis cesto u dobrom filmu , ovaj svjetovni dio meni
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jebale vas sise, da vas jebale.debotoijusto wrote:veber wrote:u hrpi stvari se ne slažem s tobom, to znamo.debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:toliko se trudis da branis neobranjivo..svaka cast...i onda kazu da ovi domace ljevare i libertadi ne zive u oblacima...zive zive najvise na svijetudebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Bio jucer sa malom bolje da nisam..otisao u svetu nedjelju..jucer dvije bakice bas spominjale 'kak je sve otuzno nekako'...doslo mi je rec kak ste glasali tak vam je ali bio sam sa kceri i suzdrzao se...bude macji 'advent' uskoro
sada se slažem 150%
i oko sisa se ne slazemo no nebitno
advent je kulisa da gradom sretnes ljude koje ne vidis cesto u dobrom filmu , ovaj svjetovni dio meni
a ljude vidim jer ih želim vidjeti ili jer sam na toj zemljopisnoj lokaciji.
ne zato jer je sajmišni dan.
doduše prije smo znali u samobor na kobase, pivo iz plastične čaše, onako zbog ambijenta.
kupio sam starom gramofon.
ili
od cezara moji ratovi koji su izdani 50ih i vrijednost knjige je nekih 500€, a mene cigo odšacao i veli, daj 20kn.
veber-
2014-12-30
sve ok, neka sad neko drugi preuzme šušur, recimo rijeka, split...da ne mora osijek..Eroo wrote:ZG je bio 3x proglašen kao naj-Advent metropola u EU. Treba li ovome dodatno objašnjenje?pokerjocker wrote:i što je vama uopće advent? gomila kobasica koja se prodaje u beskonačnom nizu identičnih kućica i 3 milijarde lampica što svijetle uokolo. spomenuti pri tome Isusa je blasfemija. otići u crkvu ili na ispovijed isto tako..ali hej, ipak je to advent, priprema za Božić koji ćemo isto tako proslaviti bez da spominjemo malog Isusa...
ovo je inače ove godine ok, broj kućica smanjen na trećinu, malo za đirat
ali kad već cvili gradonačelnik da će mu faliti novaca i poskupit će odvoz, što ne zaradi 3x više nego što će sada?
malo glupo oko esplanade radit fooliranje, ali uz covidnicu its ok
izbacili klizalište, zbog covida, što li ubaciše nakaradu od ovih silueta?
zato svako malo veće selo u rh instalira klizališta, plus neki trgovački centri, nek se djeca vesele
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
veber-
2014-12-30
jebote novac samo o njemu razmisljas..opusti se maloveber wrote:to je samo "spomenik" bandiću
podsjetnik kamo su novci išli.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ja sam u situaciji da ne moram razmišljati o novcu.vuksadinare wrote:jebote novac samo o njemu razmisljas..opusti se maloveber wrote:to je samo "spomenik" bandiću
samo mi nikako ne ide ona "krao je i nama je dao"
a vas par ovdje je s istim tim stavom. nebitno o stranci.
čak niti nema veze vaš politički odabir.
nema razlike
veber-
2014-12-30
..ma jastam...ne bas davno si tu pisao kako flase skupljas...tko bi te vise znao..muljas i ti ko i svi drugiveber wrote:ja sam u situaciji da ne moram razmišljati o novcu.vuksadinare wrote:jebote novac samo o njemu razmisljas..opusti se maloveber wrote:to je samo "spomenik" bandiću
nema razlike
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
laganje vam je po defaultu?vuksadinare wrote:..ma jastam...ne bas davno si tu pisao kako flase skupljas...tko bi te vise znao..muljas i ti ko i svi drugiveber wrote:ja sam u situaciji da ne moram razmišljati o novcu.vuksadinare wrote:jebote novac samo o njemu razmisljas..opusti se maloveber wrote:to je samo "spomenik" bandiću
nema razlike
ili po partijskoj liniji?
veber-
2014-12-30
veber wrote:to je samo "spomenik" bandiću
a kam sad idu? Idu u pičku materinu. Proračun 15 milijardi, bandićev zadnji je bil 13. 2 milijarde više za koji kurac? Nema ničeg. Smeće stoji danima i tjednima, advent je patetičan. Bandić je gradil fontane. Koji kurac ovi grade? Kartonske figure klizača?
2014-04-14
debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Bio jucer sa malom bolje da nisam..otisao u svetu nedjelju..jucer dvije bakice bas spominjale 'kak je sve otuzno nekako'...doslo mi je rec kak ste glasali tak vam je ali bio sam sa kceri i suzdrzao se...bude macji 'advent' uskoro
moja ne pamte
čak i jebeni imbex piše kak je advent patetičan i jadan
https://www.index.hr/magazin/clanak/advent-u-zagrebu-trg-je-ekstranikakav-a-cak-i-bor-izgleda-kao-spomenik-tuge/2324354.aspx
Advent u Zagrebu: Trg je ekstranikakav, a čak i bor izgleda kao spomenik tuge
još da porušimo fontane, ponovo stavimo u pogon tvornice i njihove dimnjake, izbacimo turiste iz grada i milina
Ugođaj Taškent 1965
Ugođaj Taškent 1965
Similar topics
» ADVENT U PRIŠTINI
» Advent u Komšićiluku
» ADVENT u Zagrebu
» Zagrebčanka bi zabranila Advent!!!
» Advent, prvi tjedan
» Advent u Komšićiluku
» ADVENT u Zagrebu
» Zagrebčanka bi zabranila Advent!!!
» Advent, prvi tjedan