ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

advent u zegeju

Page 7 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Go down

advent u zegeju - Page 7 Empty Re: advent u zegeju

Post by vuksadinare 14/12/2021, 10:17

senf priznao 'ne mozemo sve sami trebamo pomoc svih relevantnih gradskih struktura'...ne mogu a prozvali se 'mozemo'...vratite se vi urlanju na ulici i saruckanju transparenata...to vam ipak ide najbolje

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Noor 14/12/2021, 10:23

vuksadinare wrote:senf priznao 'ne mozemo sve sami trebamo pomoc svih relevantnih gradskih struktura'...ne mogu a prozvali se 'mozemo'...vratite se vi urlanju na ulici i saruckanju transparenata...to vam ipak ide najbolje
:D

Iz CIOS Grupe oglasili su se priopćenjem u kojemu poručuju da zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević u šest mjeseci mandata nije ispunio obećanja građanima te da zbog toga povlače i ponudu za suradnju koju su mu ponudili po isteku mandata.

Njihovo priopćenje prenosi se u cijelosti.

“C.I.O.S. Grupa godinama je neosnovano i zlonamjerno putem medija, a od pojedinaca i različitih interesnih skupina bila izložena javnom linču te prozivana za sve loše okolnosti u gospodarenju otpadom na području grada Zagreba (u čemu je prednjačila sada vladajuća garnitura na čelu s gradonačelnikom Grada Zagreba Tomislavom Tomaševićem).

S obzirom na to da smo itekako iskusili posljedice organizirano vođene negativne medijske kampanje protiv C.I.O.S. Grupe i posla kojeg savjesno, stručno i zakonito obavljamo više od trideset godina, nećemo šutke promatrati nevjerodostojno, neodgovorno, nepravilno i štetno postupanje gradske vlasti u području gospodarenja otpadom, upravo one koja nas je u potpunosti neutemeljeno najviše i prozivala u javnosti, uvijek ističući da zna „kako su se ugovori sklapali“, insinuirajući time da smo obavljanjem poslova dobivenih na javnom natječaju oštetili gradski proračun. Povezano s tim, smatramo da javnost treba znati da je i za vrijeme aktualne gradske vlasti proveden postupak javne nabave za uslugu zbrinjavanja otpada na kojem su tvrtke iz C.I.O.S. Grupe, kao i ranije, bile izabrane kao najpovoljniji ponuditelj, o čemu je i sklopljen ugovor, potpisan od strane gradonačelnika Tomislava Tomaševića i tu ugovornu obavezu po ugovoru tvrtke iz C.I.O.S. Grupe uredno i na vrijeme izvršavaju.

Činjenica je da mediji svakodnevno izvješćuju o kaotičnom stanju u Zagrebu zbog problema s otpadom, ali na sve utemeljene i istinite objave gradska vlast ne daje suvisla i iskrena obrazloženja.

Gradonačelnik Tomislav Tomašević, početkom kolovoza, javnosti je na konferenciji za novinare predstavio inovativno „rješenje“ za problem glomaznog otpada sa dvije drobilice, najavljujući tada kako će, najprije one unajmljene, glomazni otpad početi drobiti „drugi tjedan“ (dok ne stignu one naručene i kupljene) te da će sve to biti realizirano u sklopu Zagrebačkog holdinga, odnosno poduzeća u vlasništvu Grada. Istovremeno je najavio uštedu kroz takav model od 33 milijuna kuna što je dostatno, kako je povezao, za izgradnju jednog dječjeg vrtića. Od spektakularne objave rješenja do danas prošlo je znatno više vremena od dva tjedna, a inovacijski projekt s drobilicama nije urodio plodom, niti su otpad počele drobiti gradske tvrtke.

Na pronalasku tako jednostavnog rješenja za problem gospodarenja glomaznim otpadom gradonačelniku smo javno uputili iskrene čestitke, nadajući se kako će i drugi načelnici i gradonačelnici diljem Republike Hrvatske isto prihvatiti za svoje sredine.

Jednako tako, izvijestili smo da ne namjeravamo potpisati sa Gradom Zagrebom novi Okvirni sporazum za uslugu zbrinjavanja glomaznog otpada – sve kako bismo gradonačelniku Tomaševiću olakšali izbjegavanje poslovne suradnje sa C.I.O.S. Grupom te realizaciju njegovog inovativnog rješenja sa dvije drobilice.

Razlog da ne šutimo je – ISTINA o problemu gospodarenja otpadom u gradu Zagrebu koja je sasvim drugačija od pustih obećanja gospodina Tomislava Tomaševića. Kaotično stanje očituje se kroz probleme na području zbrinjavanja svih vrsta otpada u Zagrebu, svakodnevno čitamo napise o otpadu na javnim površinama, improviziranim odlagalištima, ilegalnom zakopavanju otpada, neučinkovitim procesima koji nisu usklađeni sa zakonom, nezadovoljstvu građana… Realan prikaz problema koji poprima dramatične razmjere i koji objektivno predstavlja ozbiljnu ugrozu za stanovnike i cjelokupan eko sustav grada, mogao se vidjeti u sinoćnjoj emisiji Provjereno Nove TV.

Sve to, uz izostanak gradonačelnikovog inovativnog rješenja kojim bi riješio problem glomaznog otpada (sa dvije drobilice), kao i zakonitog rješavanja problema zbrinjavanja svih ostalih vrsta otpada – upućuje na zaključak da, unatoč naglašenoj i nebrojeno puta isticanoj orijentaciji, čelnici Gradske uprave nisu ispunili predizborna obećanja da će građani Zagreba imati najkvalitetniju uslugu uz najpovoljniju cijenu, a sve u skladu sa zakonom.

Poštovani gospodine gradonačelniče, ne ulazeći u Vašu stručnost i radno iskustvo kao konzultanta u četrdeset zemalja na području zaštite okoliša (kako ste se identificirali tijekom izborne kampanje),  :^0  na žalost, u “probnom“, ali i više nego dovoljnom roku od šest mjeseci – niste ispunili svoja obećanja dana građanima Zagreba. Vaše inovativno rješenje od dvije drobilice pokazalo se neučinkovito, a niste nas ni uvjerili da raspolažete stručnim znanjem i kompetencijama za rješavanje problema gospodarenja otpadom na primjeru grada Zagreba. Zbog toga povlačimo javno istaknutu našu spremnost da Vam nakon završetka Vašeg mandata ponudimo suradnju u C.I.O.S. Grupi kao konzultantu za gospodarenje otpadom”, priopćili su iz CIOS-a, piše N1.

https://demosmedia.hr/2021/12/10/hoce-li-se-zagreb-dozivjeti-sudbinu-napulja-cios-tomasevic-nije-ispunio-obecanja-povlacimo-ponudu-za-suradnju/

2017-10-06

Back to top Go down

Post by prckov 14/12/2021, 10:28

nemojte tako
rasplakat cete debu

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/12/2021, 10:33

pa pa...sad kontejnere na leđa i drito jakusevac..ionak su zeleni i navodno vole volontirati..pa druzino na posel :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/12/2021, 10:40

fakat cemo sad postat grad-šiting :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/12/2021, 11:14

previse konzumiramo mi demokraciju...da nije tako ovi senfovci bi i dalje visili u onoj ruperdi od birtije na vrh mesnicke
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/12/2021, 12:20

....jebes smece vataj se teme sevka&srbo&sipac
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by zganci_i_jetrica 14/12/2021, 12:21

marcellus wrote:ovo su nove odore komunalnih redara koji paze da se ne bi netko slučajno proveselio na adventu

advent u zegeju - Page 7 Artwor10

"riješili smo se vašara, sad je ovo ponovo pristojan grad"

koja usrana malograđanština, fuj
Tebe fakat deru neki žešći kompleksi  :P
zganci_i_jetrica
zganci_i_jetrica

2021-06-05

Back to top Go down

Post by veber 14/12/2021, 12:45

marcellus wrote:
Noor wrote:
marcellus wrote:https://www.vecernji.hr/zagreb/pitamo-vas-svida-li-vam-se-vise-ovogodisnji-ili-prijasnji-adventi-1546672

80 prema 20 posto cca
nadam se da to ne bute trpili dulje nego mu traje ovaj mandat

moram još za vebera snimit hrpu smeća pred mojim haustorom. A zna jako dobro da tu smeća nigdar ni bilo.
posljedica smeća ispred tvog ulaza jer stvarate smeće.
ne razvrstavate pa hitate sve živo u kante.
isto tako odlukom iz 2018e se ukida trodnevni ritam odvoza i uvodi četverodnevni.
a, ja imam fotke i podneske iz 2019e zbog nagomilanog smeća po centru grada, isto tako neadekvatnom ostavljanju plastične ambalaže na zelenoj površini. kontejneri za staklo i papir prepuni.
također dokumentirano kako djelatnici čistoće plastični otpad trpaju zajedno s komunalnim i bio otpadom u isti kamion.
i sve to 2019e a koliko se sjećam tada je bandić bio gradonačelnik.

zato prestanite lagati jer je to samo naslijeđeni sustav.
bandić je ukinuo i odvoz glomaznog otpada kao i zelene otoke gdje su građani mogli bacati sav otpad koji nije komunalan.

jedete govna samo zato jer vaša opcija je spušila.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 14/12/2021, 12:54

marcellus wrote:Ogi i žohari ispred meštrovićevog paviljona

ja bi radije štandove s kobasicama, al ja sam kockoglavi ognjištar pa ne kužim umjetnost. Doduše moja mlađa je nekidan napravila nešto slično u vrtiću, samo manje.

advent u zegeju - Page 7 26720010

avangarda
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by marcellus 14/12/2021, 12:59

veber wrote:
marcellus wrote:
Noor wrote:
marcellus wrote:https://www.vecernji.hr/zagreb/pitamo-vas-svida-li-vam-se-vise-ovogodisnji-ili-prijasnji-adventi-1546672

80 prema 20 posto cca
nadam se da to ne bute trpili dulje nego mu traje ovaj mandat

moram još za vebera snimit hrpu smeća pred mojim haustorom. A zna jako dobro da tu smeća nigdar ni bilo.
posljedica smeća ispred tvog ulaza jer stvarate smeće.
ne razvrstavate pa hitate sve živo u kante.
isto tako odlukom iz 2018e se ukida trodnevni ritam odvoza i uvodi četverodnevni.
a, ja imam fotke i podneske iz 2019e zbog nagomilanog smeća po centru grada, isto tako neadekvatnom ostavljanju plastične ambalaže na zelenoj površini. kontejneri za staklo i papir prepuni.
također dokumentirano kako djelatnici čistoće plastični otpad trpaju zajedno s komunalnim i bio otpadom u isti kamion.
i sve to 2019e a koliko se sjećam tada je bandić bio gradonačelnik.

zato prestanite lagati jer je to samo naslijeđeni sustav.
bandić je ukinuo i odvoz glomaznog otpada kao i zelene otoke gdje su građani mogli bacati sav otpad koji nije komunalan.

jedete govna samo zato jer vaša opcija je spušila.

advent u zegeju - Page 7 26345410

snimljeno jutros. PET PUNIH KANTI ZA SMEĆE, tu nikad nije bilo nijedne, samo one DVIJE od ukupno sedam na slici (plus one u pozadini) koje su i dalje iza auta krajnje desno na slici, jedna za komunalni otpad i jedna za bio otpad (za papir su kante bile samo tamo iza pod nadstrešnicom kod susjednog ulaza). Uvijek su bile samo te dvije. SMEĆE NIJE NITKO ODVEO SEDAM JEBENIH DANA! Sedam kanti za ulaz u kom je sedam stanova, od toga u dva nitko ne živi! I sve puno! Pa si misli otkad nije odvezeno. I da, sve je sortirano.

Umjesto da odvoze smeće, majmuni su nakrcali hrpu kanti za smeće. Da se ima gdje s njim dok se eventualno jednog dana netko ne sjeti poslat kamion čistoče... dobro dok je zima, kaj kad dođe ljeto i to počne zaudarat i privlačit štakore???

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 14/12/2021, 13:12

uglavnom umjesto adventskih ukrasa imamo hrpe kanti za smeće posvuda po gradu, kad se napune sakriju ih ovi iz čistoće u grmlje i tam stoje :D

kao nemaju dost kamiona i radnika :D

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/12/2021, 13:21

epikur37 wrote:
marcellus wrote:Ogi i žohari ispred meštrovićevog paviljona

ja bi radije štandove s kobasicama, al ja sam kockoglavi ognjištar pa ne kužim umjetnost. Doduše moja mlađa je nekidan napravila nešto slično u vrtiću, samo manje.

advent u zegeju - Page 7 26720010

avangarda
ko djeca
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by pokerjocker 14/12/2021, 14:56

marcellus wrote:uglavnom umjesto adventskih ukrasa imamo hrpe kanti za smeće posvuda po gradu, kad se napune sakriju ih ovi iz čistoće u grmlje i tam stoje :D

tomašević je nesposobna budaletina koju će pripuz skinuti sa vlasti, to je jasno.  no, nejasna mi je tvoja i erina fascinacija degenerikom bandićem i branjenjem neobranjivog. kada vas se pita što je to napravio u tih dvajst do asa  godina, nabrajate bunek i brušenje tramvajskih pruga. pa jebemu, da je ebenica bio na vlasti u zegeu s tim ogromnim proračunom i propuhom u glavi, više bi napravio. ja stvarno mislim da ste glupani.
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by marcellus 14/12/2021, 15:02

pokerjocker wrote:
marcellus wrote:uglavnom umjesto adventskih ukrasa imamo hrpe kanti za smeće posvuda po gradu, kad se napune sakriju ih ovi iz čistoće u grmlje i tam stoje :D

tomašević je nesposobna budaletina koju će pripuz skinuti sa vlasti, to je jasno.  no, nejasna mi je tvoja i erina fascinacija degenerikom bandićem i branjenjem neobranjivog. kada vas se pita što je to napravio u tih dvajst do asa  godina, nabrajate bunek i brušenje tramvajskih pruga. pa jebemu, da je ebenica bio na vlasti u zegeu s tim ogromnim proračunom i propuhom u glavi, više bi napravio. ja stvarno mislim da ste glupani.

bandić je napravio jako puno toga, i od svega uzeo 10%. Vidjet ćemo šta će ovi napravit i koliko će to koštat.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 14/12/2021, 15:03

za sad smo ustanovili da nisu u stanju organizirati obnovu ni odvoz smeća. A ni advent.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by epikur37 14/12/2021, 15:07

marcellus wrote:
pokerjocker wrote:

bandić je napravio jako puno toga, i od svega uzeo 10%. Vidjet ćemo šta će ovi napravit i koliko će to koštat.

10 % je ok,

booking uzima 16 %

agencije za luxuz i po 35 %

..............

dobto ste bili i prošli,

ali sad imate Nogala, kartonske instalacije

lezbo-zelenjavsko sranje
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/12/2021, 15:17

....kad 'zamirisi' pod prozorima smece i kad se cigosi razmile ulicama...ode senf i druzina i prije izbora..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by pokerjocker 14/12/2021, 16:49

marcellus wrote:za sad smo ustanovili da nisu u stanju organizirati obnovu ni odvoz smeća. A ni advent.

ja ne podržavam ovu nakupinu kretena u možemo, samo se čudim vašoj naivnosti.
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by marcellus 14/12/2021, 16:51

pokerjocker wrote:
marcellus wrote:za sad smo ustanovili da nisu u stanju organizirati obnovu ni odvoz smeća. A ni advent.

ja ne podržavam ovu nakupinu kretena u možemo, samo se čudim vašoj naivnosti.

naivno je bilo mislit da će nakon bandića išta u gradu bit bolje. Možda će se manje krast, veliko možda.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by zganci_i_jetrica 14/12/2021, 18:55

marcellus wrote:
pokerjocker wrote:

Svak se češe gdje ga svrbi pa tako ni ti ne laješ zbog sela, nego zbog svoje guzice  ;)  Nije tebi problem što je kokaino-viagrizirani uzeo daleko više od 10%, nego što od Semfa ne dobiš ni za majonezu, a kamo li za sendvič  :P
zganci_i_jetrica
zganci_i_jetrica

2021-06-05

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics