Korona novosti i spoznaje
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Srednje godine su dobre za propitivanje, pitanje je koliko i uspješne.
Čini se po starijim kolegama i ne baš, ali tu i tamo poneki ipak odvoji i promijeni.
Tko zna :)
Čini se po starijim kolegama i ne baš, ali tu i tamo poneki ipak odvoji i promijeni.
Tko zna :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ebenica wrote:spomenuo sam hitlera pa mi na pamet pao taj film pa je tak ispaloviolator wrote:
Nakon Erinih princeva i princeza, radije bih ostala striga. :)
skužaj štrigo
Nema zbog cega, strigun. :) Salim se.
Svi smo u kinodvorani pokusavali suspregnuti suze...
Nedavno sam odslusala jedan podcast s jednim povjesnicarom koji je proucavao povijest genocida. Par sam klipova postavila i na ovu temu.
Istaknuti momenti govorili su o trajnoj deterioraciji stabilnosti psihe osoba koje su morale zivjeti, nositi se s takvom surovom sredinom. Gospodin Naimark je, u pomalo pesimistickom duhu, zakljucio da, iako su nedvojbeno zatocenici u logorima pomagali jedni drugima, sokolili se, udruzivali, ipak ih je patnja unistila i tesko da se moze reci kako je iz nje proizaslo nesto dobro. Nasa kultura, vjerojatno i zbog krscanskog svjetonazora, patnju nekako vidi kao nesto sto pobudjuje u nama plemenitost, dobrotu, no rijetko se govori o tome koliko, zapravo, unistava takva stanja duha/uma. Navodi primjer poljskih Zidova koji su u jednom od koncentracijskih logora bili na visem hijerarhijskom polozaju i kaznjavali ostale zatocenike. Ponasali su se poput svojih tamnicara. To nam radi strah. To nam radi patnja.
U drugom jednom momentu, Naimark je spomenuo da, zapravo, nikada i ne mozemo predvidjeti tko ce nam pomoci jer su zatocenicima pomagali oni od kojih se to katkad najmanje ocekivalo, a podbacivali su oni koji su samopouzdano tvrdili da nece pokleknuti.
Pisem ti ovo jer sam se prisjetila one nase rasprave na Denkiju o moralno ispravnim osobama i svemu onome sto moze utjecati na moralno ponasanje, tako i ono sto sam nazvala "moralnom srecom".
Guest- Guest
https://www.med.hku.hk/en/news/press/20211215-omicron-sars-cov-2-infection?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=press_release
[size=50][size=32]HKUMed finds Omicron SARS-CoV-2 can infect faster and better than Delta in human bronchus but with less severe infection in lung[/size][/size]
[size=50][size=32]HKUMed finds Omicron SARS-CoV-2 can infect faster and better than Delta in human bronchus but with less severe infection in lung[/size][/size]
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Kako misliš da ste mirniEroo wrote:Maloprije smo ja gospođa mi dobili booster doze.
Tako, sad smo mirni i možemo mirno dočekati Božić.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa nije epikur u rangu rimca... Jebote u kakvim ste vi pojedini umišljajima to nisu istineEroo wrote:Kako ono kažu, nesposobni jalnuški zgubidani će ti oprostiti sve osim uspjeh.ebenica wrote:
duboko potapanje u gnoj.
Šta je sve Rimac bio ovdje...sve pamtim.
2015-08-08
pa čak i da je nebi mu bilo na pohvalu...dok je stari rimac radio u njemačkoj bio je prosječan poduzetnik, povratkom u hrvatsku naglo su nestali milijuni eura pa se mali rimac mogao igrat sa svojim igračkama u "garaži".michaellcmacha wrote:Pa nije epikur u rangu rimca... Jebote u kakvim ste vi pojedini umišljajima to nisu istineEroo wrote:
Kako ono kažu, nesposobni jalnuški zgubidani će ti oprostiti sve osim uspjeh.
Šta je sve Rimac bio ovdje...sve pamtim.
nevjerojatno je kak se nekim ljudima ne pruži šansa u nekim sređenim državama poput njemačke dok u rh preko noći, jer su sposobni naravno-nikad u stranci, postanu milijarderi...hrvatski sud je naravno presudio i sve je po zakonu i legalno uz blagoslov države, tj.adezea, i državnih potpora u milijunima kuna. neodoljivo podjeća na vrijeme rata kad je hr. mladost ginula po ratištima a nečiji unuci i djeca otvarali kaptol banke i bavili se jurilicama sa nepunih 20-tak godina.
s obzirom da je ero stup obrane nortornih kriminalaca od mamića, bandića nadalje nije teško procijenit da je i rimac jedna usrana šugava lopovčina kojem su geni kameni omogučili početak i uspjeh koji bi u bilo kojoj drugoj državi mogao samo sanjat pa je stoga i logičan povratak njegovog oca iz jedne katastrofalne njemačke u jedan raj poput hrvatske gdje je samo nebo granica kad si sposoban i uspješan.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:Kako misliš da ste mirniEroo wrote:Maloprije smo ja gospođa mi dobili booster doze.
Kako, kako?
Mirnoća je nuspojava booster doze.
Nema uzbuđenja, kužiš..
Guest- Guest
Dobro to, ali ako se razbole, čak i ako sve vrijeme provode u podrumu, svejedno se mogu razboljeti... Velik broj starijih (Ero je starije životne dobi) se unatoč cijepljenju svejedno izbjegava nepotrebno družiti i biti u kontaktu s drugim ljudima... Upravo stoga mi je nejasna njegova formulacija da su mirni...Venus wrote:michaellcmacha wrote:
Kako misliš da ste mirni
Kako, kako?
Nema uzbuđenja, kužiš..
2015-08-08
Noor, Hektorović, AssadNaPodmornici and metilda like this post
Nigdje maske
Cvijanović, Dodik i Tegeltija na božićnom prijemu u Mostaru (FOTO)
16/12/2021 | 18:10 ⇒ 18:18 | Autor: RTRS
Cvijanović, Dodik i Tegeltija na božićnom prijemu u Mostaru (FOTO)
Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija prisustvuju u Mostaru tradicionalnom božićnom prijemu na poziv predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragana Čovića.
16/12/2021 | 18:10 ⇒ 18:18 | Autor: RTRS
2018-04-10
Lijepo su stvorili tržište, i sad ga gledaju "poklopiti".
Već 30tak godina se pokušavalo ugurati mRNA terapiju kao revoluciju za različite vrste bolesti, no nije prolazilo zbog problematičnih imunoloških reakcija i nuspojava. Covid je doslovno spasio silne milijarde koje su godinama ulagali, pošto se mRNA nije iskazala posebno dobrom ni protiv klasičnih cijepiva za gripu,...
2018-04-10
michaellcmacha wrote:Dobro to, ali ako se razbole, čak i ako sve vrijeme provode u podrumu, svejedno se mogu razboljeti... Velik broj starijih (Ero je starije životne dobi) se unatoč cijepljenju svejedno izbjegava nepotrebno družiti i biti u kontaktu s drugim ljudima... Upravo stoga mi je nejasna njegova formulacija da su mirni...Venus wrote:
Kako, kako?
Nema uzbuđenja, kužiš..
Fora je da do sad skoro svi pelcovani, posebno ovi stariji, znaju druge pelcovane koji su umrli unatoč pelcovanju. A nisu raspoloženi za Ruski rulet.
2018-04-10
Eroo and AssadNaPodmornici like this post
Valja samo cijepiti.
Nema tu, lijevo desno, ovo ono, cijepiti i tocka.
Sad su djeca na redu, rece jedna mala, zrtvuje se za bolje svih na planeti.
Zajebala je ludu Gretu.
Osobno sam za to da novorodjencad dobiju dvije doze cim se rode
Nema tu, lijevo desno, ovo ono, cijepiti i tocka.
Sad su djeca na redu, rece jedna mala, zrtvuje se za bolje svih na planeti.
Zajebala je ludu Gretu.
Osobno sam za to da novorodjencad dobiju dvije doze cim se rode
dijagram-
2015-08-09
Hektorović likes this post
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Hektorović likes this post
Mirna savjest, jer smo učinili sve što je u našoj moći, za naše dobro i iza dobro zajednice.michaellcmacha wrote:Kako misliš da ste mirniEroo wrote:Maloprije smo ja gospođa mi dobili booster doze.
Sve ostalo je u Božjim rukama kao i inače.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
michaellcmacha wrote:Dobro to, ali ako se razbole, čak i ako sve vrijeme provode u podrumu, svejedno se mogu razboljeti... Velik broj starijih (Ero je starije životne dobi) se unatoč cijepljenju svejedno izbjegava nepotrebno družiti i biti u kontaktu s drugim ljudima... Upravo stoga mi je nejasna njegova formulacija da su mirni...Venus wrote:
Kako, kako?
Nema uzbuđenja, kužiš..
Sve si slagao dok si trepno očima.
Mirni smo na isti način kao i prije epidemije....zabave i druženja nam ne manjka.
Istina s antivakserima se ne družimo iz dobro poznatih razloga.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
michaellcmacha likes this post
Eroo wrote:michaellcmacha wrote:
Dobro to, ali ako se razbole, čak i ako sve vrijeme provode u podrumu, svejedno se mogu razboljeti... Velik broj starijih (Ero je starije životne dobi) se unatoč cijepljenju svejedno izbjegava nepotrebno družiti i biti u kontaktu s drugim ljudima... Upravo stoga mi je nejasna njegova formulacija da su mirni...
Sve si slagao dok si trepno očima.
Mirni smo na isti način kao i prije epidemije....zabave i druženja nam ne manjka.
Istina s antivakserima se ne družimo iz dobro poznatih razloga.
ti si non stop na forumu ne znam s kim se ti družiš osim sa nama tuteka.
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje