Korona novosti i spoznaje
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
ebenica wrote:to je drugo, to je psovka iz mnilja zato kaj me lajkaš. nj.violator wrote:
Ja cu te psovat' samo iz zabave, tako mi mlijeka u prahu! :)
Da, ali nemoj o tome tako javno, jebemmu.
Guest- Guest
pa kad ih čitaš bili bi gori od hitlera, da. epikur da je slučajno na vlasti bio bi gori lopov od svih adazeovskih vlada do sada.T. wrote:Ovi su današnji gori od hitlera...
Barem prema nama danas živima, a hitler nam ništa nažao nije učinio dok ovi današnji tirani i njihovi trbuhozborci nam žele zagorčati živote...
I treba ih vrijeđati, ponižavati, raskrinkavati te na sve moguće načine ih pokušati uništiti, ne samo u virtualnom svijetu...
ali zato kaj je maratonac, pilot i najmodavac apartmana trebalo bi se prema njemu kulturno da se ne bi pokazala nemoć...mojne tisra.
Guest- Guest
skužaj prinčipesaviolator wrote:ebenica wrote:
to je drugo, to je psovka iz mnilja zato kaj me lajkaš. nj.
Da, ali nemoj o tome tako javno, jebemmu.
Guest- Guest
Epikura vodi sotona...ebenica wrote:pa kad ih čitaš bili bi gori od hitlera, da. epikur da je slučajno na vlasti bio bi gori lopov od svih adazeovskih vlada do sada.T. wrote:Ovi su današnji gori od hitlera...
Barem prema nama danas živima, a hitler nam ništa nažao nije učinio dok ovi današnji tirani i njihovi trbuhozborci nam žele zagorčati živote...
I treba ih vrijeđati, ponižavati, raskrinkavati te na sve moguće načine ih pokušati uništiti, ne samo u virtualnom svijetu...
ali zato kaj je maratonac, pilot i najmodavac apartmana trebalo bi se prema njemu kulturno da se ne bi pokazala nemoć...mojne tisra.
Živi u grijehu bluda, oholosti i pohlepe...
Njemu je potreban egzorcizam u prvome redu...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
ebenica wrote:skužajviolator wrote:
Da, ali nemoj o tome tako javno, jebemmu.prinčipesa
Nakon Erinih princeva i princeza, radije bih ostala striga. :)
Guest- Guest
spomenuo sam hitlera pa mi na pamet pao taj film pa je tak ispaloviolator wrote:ebenica wrote:
skužajprinčipesa
Nakon Erinih princeva i princeza, radije bih ostala striga. :)
skužaj štrigo
Guest- Guest
duboko potapanje u gnoj.T. wrote:Epikura vodi sotona...ebenica wrote:
pa kad ih čitaš bili bi gori od hitlera, da. epikur da je slučajno na vlasti bio bi gori lopov od svih adazeovskih vlada do sada.
Guest- Guest
Kako ono kažu, nesposobni jalnuški zgubidani će ti oprostiti sve osim uspjeh.ebenica wrote:duboko potapanje u gnoj.T. wrote:
Epikura vodi sotona...
Šta je sve Rimac bio ovdje...sve pamtim.
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
Više nije teorija zavjere da bi Hajduk mogao biti svjetski šampion...Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Ahahahahah
Zadnjih mjeseci liga prvaka polako postaje liga kardiologije.
Pa ne slažem se s tobom. Kod Itlera je bila selekcija genetski dostojni života, kategorija ispod su bili za sluge, a genetski najlošiji za promjenu agregatnog stanja.T. wrote:Ovi su današnji gori od hitlera...
Danas svatko može biti genetski dostojan života te civilizacijski iskoračiti primajući terapiju svako 3 miseca, a koja je sigurna i uspješna.
Živimo u vremena gdje svatko može ostvariti svoj genetski san.
metilda likes this post
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
ebenica wrote:pa kad ih čitaš bili bi gori od hitlera, da. epikur da je slučajno na vlasti bio bi gori lopov od svih adazeovskih vlada do sada.T. wrote:Ovi su današnji gori od hitlera...
Ugledni poduzetnik iz drustveno prihvatljive obitelji
Guest- Guest
ebenica wrote:kak vi na forumu supijete doć' do ovakvih divnih formulacija? to je netko jednom rekao, lijepo vam zvuči pa je uvijek lijepo i za ponovit?newuser wrote:
Kao sto je Aben napisao, ima pravo iznositi misljenje svatko bez obzira koliko se ne slagali s nekim. Posezanje za uvredama nije nista drugo nego ogledalo nemoci.
Ali kako tko vidi...
gledaj, da sjediš sa hitlerom za stolom a on tebi osobno nikad ništa nije napravio, jel je? naravno da nije. jel ćeš s njim pričat normalno i civilizirano ili ćeš mu reć': jebem ti mater glupu švapsku retardiranu?
jel psovka osobi koja je odvratna samim svojim postojanjem tebi ogledalo nemoći ili javna demonstracija odbojnosti? da je hitleru netko u onoj usranoj podrumnskoj krčmi to rekao, kad je bilo vrijeme, možda hitlera nikad ne bi ni bilo ali se tom dreku dalo da priča, civilizirano. jedina razlika je stupanj moći, to što je ovo jedan nebitan forum ne znači da se na retardacije i na odvratne ljude i osobnosti treba žmirit jer to postane navika kao i klečanje jer jednom kad zažmiriš ili klekneš uvijek ćeš to radit.
prestanite pisat gluposti, maliciozne gluposti, i nitko vas neće vrijeđat iz nemoći.
cuj pudlice
stigo do hitlera dok si reko cakija
jos se postavio za nekakvog arbitra koji dijeli dobre i zle
pudlica spasava svijet od zla dok je jos u povoju
ajmo sad..3..2..1..kev kev grrrrr
2014-04-19
violator wrote:ebenica wrote:
kak vi na forumu supijete doć' do ovakvih divnih formulacija? to je netko jednom rekao, lijepo vam zvuči pa je uvijek lijepo i za ponovit?
gledaj, da sjediš sa hitlerom za stolom a on tebi osobno nikad ništa nije napravio, jel je? naravno da nije. jel ćeš s njim pričat normalno i civilizirano ili ćeš mu reć': jebem ti mater glupu švapsku retardiranu?
jel psovka osobi koja je odvratna samim svojim postojanjem tebi ogledalo nemoći ili javna demonstracija odbojnosti? da je hitleru netko u onoj usranoj podrumnskoj krčmi to rekao, kad je bilo vrijeme, možda hitlera nikad ne bi ni bilo ali se tom dreku dalo da priča, civilizirano. jedina razlika je stupanj moći, to što je ovo jedan nebitan forum ne znači da se na retardacije i na odvratne ljude i osobnosti treba žmirit jer to postane navika kao i klečanje jer jednom kad zažmiriš ili klekneš uvijek ćeš to radit.
prestanite pisat gluposti, maliciozne gluposti, i nitko vas neće vrijeđat iz nemoći.
evo i gazdarice
dobra pudlica, dobra
taps taps..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Kupio sam balotice za bor i sad kad sam ih poslagao vidim da ih je pre malo. Grrr ...sanavabich shit i dupli shit. A i bor je svi gobast...
Last edited by Gnječ on Thu 16 Dec - 16:20; edited 1 time in total
Guest- Guest
ebenica wrote:to je drugo, to je psovka iz mnilja zato kaj me lajkaš. nj.violator wrote:
a evo sad i mahanje repom
idila
2014-04-19
prckov wrote:ebenica wrote:
to je drugo, to je psovka iz mnilja zato kaj me lajkaš. nj.
a evo sad i mahanje repom
idila
Kako kapitalisticki gulag Australia napreduje?
Guest- Guest
evo ti tvog posta..Eroo wrote:
Šahovski prvak je iz uže obitelji, ali nije moj izravni unuk.
Ne konstruiraj...Inače, obrati se veberu, on je sve već istražio o meni.Kladio bih se da je i o tebi, to mu je izgleda dodatna zarada.
Eroo wrote:
Evo, upravo mi javljaju da je naš najmlađi 7 godišnji princ postao
prvak Hrvatske u šahu, u svojoj kategoriji.
Uskoro ide i na na svjetsko prvenstvo...Takvi smo...geni kameni.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t47556p620-teorije-urote#1951876
pa onda nije vaš najmlađi princ, nego od mame i tate i njegovih djeda i bake
bože moj, ti se znači kitiš i tuđim perjem
michaellcmacha and Hektorović like this post
nikad mi neće bit jasno zakaj vi hercegbosanci pokušavate sa humorom kad je vama lopovluk u genima :/prckov wrote:ebenica wrote:
kak vi na forumu supijete doć' do ovakvih divnih formulacija? to je netko jednom rekao, lijepo vam zvuči pa je uvijek lijepo i za ponovit?
cuj pudlice
stigo do hitlera dok si reko cakija
jos se postavio za nekakvog arbitra koji dijeli dobre i zle
pudlica spasava svijet od zla dok je jos u povoju
ajmo sad..3..2..1..kev kev grrrrr
bosanci su ljudi sa dušom, za njih je humor, držite se svog područja, krađe i prijevare, genski.
hahahahihihiheheheeh....
Guest- Guest
Nitko nama nije kriv što posjećujemo opskuran forum s opskurnim likovima.
Navika je loša, a svaka navika ima petlju.
Drugi nisu krivi.
Navika je loša, a svaka navika ima petlju.
Drugi nisu krivi.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Srednje godine su dobre za propitivanje, pitanje je koliko i uspješne.
Čini se po starijim kolegama i ne baš, ali tu i tamo poneki ipak odvoji i promijeni.
Tko zna :)
Čini se po starijim kolegama i ne baš, ali tu i tamo poneki ipak odvoji i promijeni.
Tko zna :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje