Korona novosti i spoznaje
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Eroo wrote:Oni koji čitaju i ne razumiju su većina.violator wrote:Eroo wrote:Na svijetu postoje dvije vrste ljudi: Oni koji pišu i oni koji to čitaju.ebenica wrote:cijepivo ti mozak jede iznutra. forum, tržište? jesi ti ovdje radi nekog ugleda?Eroo wrote: i daj se "na tržište" forumu
na forumu se dokazuješ? tržište? bokteiebo, ne ide ti uopće dobro, totalni si promašaj na ovom "tržištu" :/
Odlicno zapazanje!
Oni koji pisu ne citaju!
Aha, znaci to je vec treca skupina. Evo sam si apdejtala spoznaje, hvala. :)
Guest- Guest
Bolje bi ti bilo da si mutav, nitko ne bi znao da si prirodno glup, a ovako...jebiga...ebenica wrote:mirogojski. jezik koji za 150 godina vjerojatno neće postojat osim kao glagoljica, samo stvari koje je ero zapisao. notorne gluposti.violator wrote:ebenica wrote:samo dvije? pa ja bih mrtav pijan u dva u noći mogao nabrojat jedno 30 vrsta ljudi.Eroo wrote:Na svijetu postoje dvije vrste ljudi: Oni koji pišu i oni koji to čitaju.ebenica wrote:cijepivo ti mozak jede iznutra. forum, tržište? jesi ti ovdje radi nekog ugleda?Eroo wrote: i daj se "na tržište" forumu
na forumu se dokazuješ? tržište? bokteiebo, ne ide ti uopće dobro, totalni si promašaj na ovom "tržištu" :/
u koju ti spadaš od te dvije? ovu koja piše? kome? hrvatski koji natucaš nije svjetski jezik a znamo da ti ne znaš glavni svjetski jezik. kome ti pišeš? ovom "tržištu"?
jesi ti napisao na plotu pička? sigurno su svi koji su pročitali bili zadivljeni.
Kako nije svjetski jezik? Da koji je..? Neptunovski? :P
pretpostavimo da će biti ljudstva ali će jezik vjerojatno nestat, što radi umiranja što radi iseljavanja a što radi evolucije jezika gdje će treća ili 4 generacija od sada govoriti vjerojatno engleski.violator wrote:
Za 150 godina mozda nece ni biti ljudstva. Hrvatski jezik spada u svjetske jezik, SADA, dakle .. kad pises, citaj, ne glancaj yaya, vec postove! E!
nadam se da će ostat zapisano sve što ero zapiše. šteta bi bilo da sve te notorne gluposti propadnu, red je da nas se pamti kao na neku izmurlu skupinu imbecilotalce.
Guest- Guest
mutavost=govor, pisanje= slova. ovo je mjesto na kojem se ne govori nego piše. jedno s drugim veze nema.Eroo wrote:Bolje bi ti bilo da si mutav, nitko ne bi znao da si prirodno glup, a ovako...jebiga...ebenica wrote:mirogojski. jezik koji za 150 godina vjerojatno neće postojat osim kao glagoljica, samo stvari koje je ero zapisao. notorne gluposti.violator wrote:ebenica wrote:samo dvije? pa ja bih mrtav pijan u dva u noći mogao nabrojat jedno 30 vrsta ljudi.Eroo wrote:Na svijetu postoje dvije vrste ljudi: Oni koji pišu i oni koji to čitaju.ebenica wrote:cijepivo ti mozak jede iznutra. forum, tržište? jesi ti ovdje radi nekog ugleda?Eroo wrote: i daj se "na tržište" forumu
u koju ti spadaš od te dvije? ovu koja piše? kome? hrvatski koji natucaš nije svjetski jezik a znamo da ti ne znaš glavni svjetski jezik. kome ti pišeš? ovom "tržištu"?
jesi ti napisao na plotu pička? sigurno su svi koji su pročitali bili zadivljeni.
kao što rekoh, hrvatski jedva da natucaš.
Guest- Guest
Eroo wrote:Eroo wrote:
Malo sam obradio ove talijanske brojke u gantogramu, koji ste već vidjeli.
Prikazaću značenje na prvoj skupini 12-39 god.starosti:skupina A:
Stupac 1: plavo, je udio necijepljenih u populaciji 12-39.
Stupac 5 : plavo, udio umrlih necijepljenih u populaciji 12-39.
Omjer 5/1 = 4.9x ...pokazuje koliko puta je veća smrtnost necijepljenih gledena njihov udio u populaciji 12-39
Omjer 4.9/[(100 - 87.5)/(100-14.9)] = 32.7x ...pokazuje koliko puta je veća smrtnost necijepljenih od cijepljenih u skupini 12-39.
Tako smo za ostale skupine B,C,D dobili redom: 16.7x ; 12.0x i 9.9x. ...tako je to po prof. Simpsonu!
Skupina E, prikaz svih skupina na jednom mjestu (Totale!): 4.2x
Ovo zna zbuniti, a samo se radi o zbrajanju krušaka i jabuka.
Naravno, oba načina izračuna su ispravna, samo što iz zadnjega ne vidite dosta toga korisnog za odluke
epidemiologa, odnosno Stožera.
PS:
U jednom od sljedećih komentara će biti prikazano koliko je bila veća
hospitalizacija i okuženost necijepljenih u odnosu na cijepljene.
Nuovi positivi - stupac 2 :
Ako usporedite 1 i 2 u stupcu, možete na'prste izračunati koliko puta više prenose zarazu necijepljenih od cijepljenih.
To je evidentno za sve skupine od A do D.
Pa čuj, nije nikakva tajna (više puta sam naglasio) da mi je danas prvi jezik slovenski,ebenica wrote:mutavost=govor, pisanje= slova. ovo je mjesto na kojem se ne govori nego piše. jedno s drugim veze nema.Eroo wrote:Bolje bi ti bilo da si mutav, nitko ne bi znao da si prirodno glup, a ovako...jebiga...ebenica wrote:mirogojski. jezik koji za 150 godina vjerojatno neće postojat osim kao glagoljica, samo stvari koje je ero zapisao. notorne gluposti.violator wrote:ebenica wrote:samo dvije? pa ja bih mrtav pijan u dva u noći mogao nabrojat jedno 30 vrsta ljudi.Eroo wrote:Na svijetu postoje dvije vrste ljudi: Oni koji pišu i oni koji to čitaju.ebenica wrote:cijepivo ti mozak jede iznutra. forum, tržište? jesi ti ovdje radi nekog ugleda?Eroo wrote: i daj se "na tržište" forumu
ili što bi ti i tvoji rekli - slovenaĆki.
Moje referance su zabilježene, lagano se ih dobije na internetu.ebenica wrote:pretpostavimo da će biti ljudstva ali će jezik vjerojatno nestat, što radi umiranja što radi iseljavanja a što radi evolucije jezika gdje će treća ili 4 generacija od sada govoriti vjerojatno engleski.violator wrote:
Za 150 godina mozda nece ni biti ljudstva. Hrvatski jezik spada u svjetske jezik, SADA, dakle .. kad pises, citaj, ne glancaj yaya, vec postove! E!
nadam se da će ostat zapisano sve što ero zapiše. šteta bi bilo da sve te notorne gluposti propadnu, red je da nas se pamti kao na neku izmurlu skupinu imbecilotalce.
A što je s tvojim, nepismena ljenčugo? Kakav trag će iza tebe ostati?
ja sam kajkavac, u kajkavskom ima samo 28 slova i ne postoji Ć tak da moji nikad ne bi rekli slovenaĆki.Eroo wrote:Pa čuj, nije nikakva tajna (više puta sam naglasio) da mi je danas prvi jezik slovenski,ebenica wrote:mutavost=govor, pisanje= slova. ovo je mjesto na kojem se ne govori nego piše. jedno s drugim veze nema.Eroo wrote:Bolje bi ti bilo da si mutav, nitko ne bi znao da si prirodno glup, a ovako...jebiga...ebenica wrote:mirogojski. jezik koji za 150 godina vjerojatno neće postojat osim kao glagoljica, samo stvari koje je ero zapisao. notorne gluposti.violator wrote:ebenica wrote:samo dvije? pa ja bih mrtav pijan u dva u noći mogao nabrojat jedno 30 vrsta ljudi.Eroo wrote:Na svijetu postoje dvije vrste ljudi: Oni koji pišu i oni koji to čitaju.ebenica wrote:cijepivo ti mozak jede iznutra. forum, tržište? jesi ti ovdje radi nekog ugleda?Eroo wrote: i daj se "na tržište" forumu
Guest- Guest
nikakav. po spomenicima seru golubovi i pišaju psi lutalice i mačke. ban jelačić je cijeli usran na trgu. tko bi to normalan sebi želio?Eroo wrote:Moje referance su zabilježene, lagano se ih dobije na internetu.ebenica wrote:pretpostavimo da će biti ljudstva ali će jezik vjerojatno nestat, što radi umiranja što radi iseljavanja a što radi evolucije jezika gdje će treća ili 4 generacija od sada govoriti vjerojatno engleski.violator wrote:
Guest- Guest
Odo kavu kuvat, a onda slijedi tuširanje...osvježenje će mi dobro doći za nove pobjede...
Eto ga nakon stoljeća+ spominješ, koliko si tek ti posran od golubova i golubica...ebenica wrote:nikakav. po spomenicima seru golubovi i pišaju psi lutalice i mačke. ban jelačić je cijeli usran na trgu. tko bi to normalan sebi želio?Eroo wrote:Moje referance su zabilježene, lagano se ih dobije na internetu.ebenica wrote:pretpostavimo da će biti ljudstva ali će jezik vjerojatno nestat, što radi umiranja što radi iseljavanja a što radi evolucije jezika gdje će treća ili 4 generacija od sada govoriti vjerojatno engleski.violator wrote:
Ti si kajkavac taman toliko koliko sam i ja fetivi Slovenac. Vonjam te kroz staklovizor.ebenica wrote:ja sam kajkavac, u kajkavskom ima samo 28 slova i ne postoji Ć tak da moji nikad ne bi rekli slovenaĆki.Eroo wrote:Pa čuj, nije nikakva tajna (više puta sam naglasio) da mi je danas prvi jezik slovenski,ebenica wrote:mutavost=govor, pisanje= slova. ovo je mjesto na kojem se ne govori nego piše. jedno s drugim veze nema.Eroo wrote:Bolje bi ti bilo da si mutav, nitko ne bi znao da si prirodno glup, a ovako...jebiga...ebenica wrote:mirogojski. jezik koji za 150 godina vjerojatno neće postojat osim kao glagoljica, samo stvari koje je ero zapisao. notorne gluposti.violator wrote:ebenica wrote:samo dvije? pa ja bih mrtav pijan u dva u noći mogao nabrojat jedno 30 vrsta ljudi.Eroo wrote:Na svijetu postoje dvije vrste ljudi: Oni koji pišu i oni koji to čitaju.ebenica wrote:cijepivo ti mozak jede iznutra. forum, tržište? jesi ti ovdje radi nekog ugleda?Eroo wrote: i daj se "na tržište" forumu
što točno pisac želi reć' nama koji čitamo? daj prevedi na neki jezik koji ima smisla.Eroo wrote:Eto ga nakon stoljeća+ spominješ, koliko si tek ti posran od golubova i golubica...ebenica wrote:nikakav. po spomenicima seru golubovi i pišaju psi lutalice i mačke. ban jelačić je cijeli usran na trgu. tko bi to normalan sebi želio?Eroo wrote:Moje referance su zabilježene, lagano se ih dobije na internetu.ebenica wrote:pretpostavimo da će biti ljudstva ali će jezik vjerojatno nestat, što radi umiranja što radi iseljavanja a što radi evolucije jezika gdje će treća ili 4 generacija od sada govoriti vjerojatno engleski.violator wrote:
u biti nemoi. adieu.
Guest- Guest
ne, ja sam srbin, dete jugooficira, iz mešanog braka, dete dva pedera, super vonja taj tvoj supersenzibilni nosEroo wrote:
Ti si kajkavac taman toliko koliko sam i ja fetivi Slovenac. Vonjam te kroz staklovizor.
Guest- Guest
ebenica wrote:pretpostavimo da će biti ljudstva ali će jezik vjerojatno nestat, što radi umiranja što radi iseljavanja a što radi evolucije jezika gdje će treća ili 4 generacija od sada govoriti vjerojatno engleski.violator wrote:
Mnogo je tu "pretpostavimo", "vjerojatno", "moglo bi biti", "subi-dubi", a onda se dogodi 2020., svijet se zakljuca, Beros postane novi voljeni vodj... Prestanimo si utvarati moguce buducnosti, svrnimo poglede na sadasnjost. Hrvatski je svjetski jezik, sindarin nije (na moju zalost). Projekcije ostavljam forumskim ekspertima.
Guest- Guest
I knew itebenica wrote:ne, ja sam srbin, dete jugooficira, iz mešanog braka, dete dva pedera, super vonja taj tvoj supersenzibilni nosEroo wrote:
Ti si kajkavac taman toliko koliko sam i ja fetivi Slovenac. Vonjam te kroz staklovizor.
2014-04-16
https://disinformationchronicle.substack.com/p/reporters-expose-pfizer-misinformation?justPublished=true
Last Friday, the UK’s Channel 4 Dispatches released “Vaccine Wars: Truth About Pfizer.” While only half an hour in length, the documentary covers a wide space of ground. Pfizer’s contract with the British government is a carefully guarded secret, but what is known is that the company is charging Brits more than anyone else on the planet for each jab. This contrasts with AstraZeneca, which partnered with Oxford University to sell the vaccine not for profit. Dispatches also interviews whistleblower Brook Jackson, whom I featured in a BMJ investigation that examined data integrity problems in Pfizer’s vaccine clinical trial.
The documentary also uncovers new accusation against Pfizer: the funding of speakers who spread disinformation about AstraZeneca’s vaccine. In several talks to Canadians, speakers with ties to Pfizer alleged that AstraZeneca’s vaccine could cause cancer.
Last Friday, the UK’s Channel 4 Dispatches released “Vaccine Wars: Truth About Pfizer.” While only half an hour in length, the documentary covers a wide space of ground. Pfizer’s contract with the British government is a carefully guarded secret, but what is known is that the company is charging Brits more than anyone else on the planet for each jab. This contrasts with AstraZeneca, which partnered with Oxford University to sell the vaccine not for profit. Dispatches also interviews whistleblower Brook Jackson, whom I featured in a BMJ investigation that examined data integrity problems in Pfizer’s vaccine clinical trial.
The documentary also uncovers new accusation against Pfizer: the funding of speakers who spread disinformation about AstraZeneca’s vaccine. In several talks to Canadians, speakers with ties to Pfizer alleged that AstraZeneca’s vaccine could cause cancer.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
PC za državno upravo je bil v neskladju z ustavo
Ustavno sodišče je presodilo, da je bil vladni odlok, ki je za zaposlene v državni upravi uvajal pogoj preboleli ali cepljeni (PC), v neskladju z ustavo, saj ni bil sprejet v skladu z zakonskimi zahtevami. Ustavno sodišče je izvajanje odloka sicer zadržalo že konec septembra.
https://www.24ur.com/novice/slovenija/ustavno-sodisce-pc-za-drzavno-upravo-je-bil-v-neskladju-z-ustavo.html
Ustavni sud je ocijenio da je Uredba Vlade kojom se uvodi uvjet bolovanja ili cijepljenja (PC) za zaposlenike u državnoj upravi nesuglasna s Ustavom, jer nije donesena u skladu sa zakonskim zahtjevima. Ustavni sud je krajem rujna obustavio provedbu uredbe.
Hektorović likes this post
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Hektorović likes this post
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje