Korona novosti i spoznaje
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Kekec Ero, jesi procitao..mas i na hrvaštiniNoor wrote:Eroo wrote:Pfizer cjepivo?Noor wrote:Pfizer i Moderna jesu, ali ne cjepiva, nego terapija.Speare Shaker wrote:Noor wrote:
dotakanje genskom terapijom svaka 3 mjeseca, do iberlaufa..samo izvolite
Nije svako cjepivo mRNK tipa. Ni aktualno, a još manje ona koje se sad pripremaju za plasman na tržište. Ako na to misliš pod genskom terapijom.
kad cjepiva, u punom značenju te riječi, dođu na tržište, tada možemo i o njima pričati
Israel: trenutna prosječna smrtnost 1/dan,a Hrvatska 61/dan.
http://www.biotechexpressmag.com/unvaccinated-people-are-not-dangerous-vaccinated-people-are-dangerous-for-others-immunization-expert/Necijepljeni ljudi nisu opasni; cijepljene osobe opasne su za druge: Stručnjak za imunizaciju
Europska savjetodavna skupina stručnjaka za cijepljenje Svjetske zdravstvene organizacije, bivši potpredsjednik profesor Christian Perronne, jučer je rekao da svi cijepljeni moraju biti u karanteni tijekom zimskih mjeseci ili riskiraju ozbiljne bolesti.
Perronne je specijaliziran za tropske patologije i zarazne bolesti u nastajanju. Bio je predsjednik Specijaliziranog povjerenstva za zarazne bolesti Visokog zdravstvenog vijeća.
Potvrđujući brzo pogoršanje situacije u Izraelu i Velikoj Britaniji, stručnjak za zarazne bolesti izjavio je: “Cijepljene ljude treba staviti u karantenu i izolirati ih od društva.”
Dalje je rekao: “Necijepljeni ljudi nisu opasni; cijepljene osobe su opasne za druge. To je sada dokazano u Izraelu – u kontaktu sam s mnogim liječnicima u Izraelu – oni imaju velike probleme, teški slučajevi u bolnicama su među cijepljenima, a u UK također imate širi program cijepljenja i također ima problema .”
Izvješćeno je da je trenutna radna skupina za pandemiju COVID-19 u Francuskoj bila "potpuno uspaničena" nakon primitka vijesti, bojeći se pandemonije ako slijedi smjernice stručnjaka.
Izraelski liječnik Kobi Haviv rekao je za Channel 13 News : “95% teško bolesnih pacijenata je cijepljeno. Potpuno cijepljene osobe čine 85-90% hospitalizacija. Otvaramo sve više COVID poslovnica. Učinkovitost cjepiva opada ili nestaje.”
ti se zajebavaš.AssadNaPodmornici wrote:ti pastiri koji su rubno retadirani, nahuškali te ovce na nas haha.Noor wrote:ne vode nas, nego svoje ovceAssadNaPodmornici wrote:AHAHAHAHHAHAHAHAmichaellcmacha wrote:Pazi idiota Beroša... Pitaju ga kad će se boosterisati, a on se izasrao kako se testirao na antitijela i da su mu visoka pa da zbog toga još ne treba... I onda ga njegova stručnjakinja poklopi, da se testiranja na antitijela ne rade niti na jednu dozu pa ni na booster
AHHAHAAHAHAHHAHAAH
AHHAAHAHAHAH
ČEKAJ TAKVI NAS DEBILI VODE HAHAAHAHAH
sluša beroša, slušaj faktograf, sluša nenada jarića sa indexa hahaha
gle kaj ti se desi kada se ne cijepiš
veber-
2014-12-30
Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:To su gluposti i znaš jako dobro da jesu... Moji roditelji su cijepljeni, roditelji još nekih ovdje su također cijepljeni... "Mi" i "Vi" se razlikujemo upravo po tomu što svoje stavove ne namećemo drugima niti vas koji ste se cijepili smatramo nepoćudnima ili prijetnjom... Obrnuto je i kako rekoh nisi ti mutav, jako dobro znaš tko je tko u ovoj priči...
Ja sam čak neke starije osobe nagovarao da se cijepe, posebno one sa viškom kila. Njima kalkulacija rizika ide u korist cijepiva.
AZ naravno preporučam, ne mRNA.
AZ je isto mRNA.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:To su gluposti i znaš jako dobro da jesu... Moji roditelji su cijepljeni, roditelji još nekih ovdje su također cijepljeni... "Mi" i "Vi" se razlikujemo upravo po tomu što svoje stavove ne namećemo drugima niti vas koji ste se cijepili smatramo nepoćudnima ili prijetnjom... Obrnuto je i kako rekoh nisi ti mutav, jako dobro znaš tko je tko u ovoj priči...
Ja sam čak neke starije osobe nagovarao da se cijepe, posebno one sa viškom kila. Njima kalkulacija rizika ide u korist cijepiva.
AZ je isto mRNA.
AZ je vektor-virus.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Nije.Gnječ wrote:Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:To su gluposti i znaš jako dobro da jesu... Moji roditelji su cijepljeni, roditelji još nekih ovdje su također cijepljeni... "Mi" i "Vi" se razlikujemo upravo po tomu što svoje stavove ne namećemo drugima niti vas koji ste se cijepili smatramo nepoćudnima ili prijetnjom... Obrnuto je i kako rekoh nisi ti mutav, jako dobro znaš tko je tko u ovoj priči...
AZ je isto mRNA.
veber wrote:
nema pjene u kutevima usana.
ako židovi mogu proganjati doživotno naciste ne vidim zašto ja ne bi ukazivao na jednog olinjalog i smrdljivog udbaša.
usporedba ti nije nekaj.
Joj, dosadno je iste stvari čitat, za gospu blaženu.
Guest- Guest
Eroo wrote:Venus wrote:Eroo wrote:Umire vam u prosjeku 61 osoba na dan, a u procjepljenom Israelu 1/dan.Venus wrote:newuser wrote:Zasto bi djecu cijepili ako nisi APSOLUTNO sigurni?newuser wrote:Ovo si dobro napisao, zasto se onda cijepljenje stavlja pod obvezno i pitanje zivota ili smrti ako nema apsolutnog znanja?Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:
Sprdačina malo žešća
U znanosti, suprotno mnogim mišljenjima neznanstvenika, ne postoji tako nešto kao što je apsolutno znanje.
I to definiciji.
Apsolutno povjerenje u sigurnost svojih uvjerenja prije spada u domenu religijskih dogmi.
Ako nema apsolutne sigurnosti u cjepivo?
Upravo su za vijesti Nove TV regrutirali pedijatra koji je rekao da je jako puno djece s astmom i debele djece i da preporuča cijepljenje.
Razumljivo, Israelci su već procijepili oko polovicu populacije s booster dozom.
A gdje ste vi po tom pitanju? Nije da nemate cjepiva, imate ga u izobilju...
A inače ne bi umirali ljudi nikako na dnevnoj bazi da nije korone?
Samo pitam.
Trenutno vam je smrtnost na dnevnoj bazi veća od očekivane za cca 42%.
Da, pa jasno, ljudi umiru.
Evo ti statistika za 2020.
a evo ti i link..
Guest- Guest
Hektorović wrote:Gnječ wrote:Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:To su gluposti i znaš jako dobro da jesu... Moji roditelji su cijepljeni, roditelji još nekih ovdje su također cijepljeni... "Mi" i "Vi" se razlikujemo upravo po tomu što svoje stavove ne namećemo drugima niti vas koji ste se cijepili smatramo nepoćudnima ili prijetnjom... Obrnuto je i kako rekoh nisi ti mutav, jako dobro znaš tko je tko u ovoj priči...
AZ je isto mRNA.
AZ je vektor-virus.
nemoj mi reći da si bosanac. jesi bosanac?
gle, potpuno je nebitno da li ćeš metar drva prevoziti kamionom, traktorskom prikolicom, ili nosit jednu po jednu cjepanicu na leđima. nosiš iste cjepanice drva.
tako je i sa tom takozvanom vakcinom potpuno je nebitno da li mRNA prevoziš u lipidnoj nano ovojnici ili u umrtvljenom adenovirusu. to su samo vektori. bitna je ista mRNA koju ti vektori nose.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Hektorović wrote:Gnječ wrote:Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:To su gluposti i znaš jako dobro da jesu... Moji roditelji su cijepljeni, roditelji još nekih ovdje su također cijepljeni... "Mi" i "Vi" se razlikujemo upravo po tomu što svoje stavove ne namećemo drugima niti vas koji ste se cijepili smatramo nepoćudnima ili prijetnjom... Obrnuto je i kako rekoh nisi ti mutav, jako dobro znaš tko je tko u ovoj priči...
AZ je isto mRNA.
AZ je vektor-virus.
nemoj mi reći da si bosanac. jesi bosanac?
gle, potpuno je nebitno da li ćeš metar drva prevoziti kamionom, traktorskom prikolicom, ili nosit jednu po jednu cjepanicu na leđima. nosiš iste cjepanice drva.
tako je i sa tom takozvanom vakcinom potpuno je nebitno da li mRNA prevoziš u lipidnoj nano ovojnici ili u umrtvljenom adenovirusu. to su samo vektori. bitna je ista mRNA koju ti vektori nose.
Umjesto skidanja kila, preporuka cjepivo, + nastavit žderat obilno/masno. Hektoroviću, neću te tražit savjet.
Guest- Guest
što se tiče skidanja kila i hranjenja
masno != debljanje
(!= znači različito ili nije isto što)
ugljikohidrati == debljanje
dakle jedite masno ali izbacite UH
masno != debljanje
AssadNaPodmornici wrote:što se tiče skidanja kila i hranjenja
masno != debljanje
Nemoj tako, crni Assade, nije svaki metabolizam isti. Izbacit bi se trebalo samo ono za što se utvrdi putem krvi da ne odgovara određenoj osobi.
Sve drugo, osim povremenog posta koji je poželjan, je eksperimentiranje i moguće dovođenje organizma u deficit.
Guest- Guest
pa kupil sam čipkasti, crveni.Venus wrote:veber wrote:
vidim ja sise, samo mi nisu nekaj napete.
sve se ziba, a forumska ekipa nemre doći sebi.
Imaš dobrih grudnjaka na tržištu, baci se u trošak, nemoj da ti sisevise.
objašnjavao prodavačici veličinu.
tako da uz crveni kupil sam i crni.
u kompletu s gaćama.
samo i to mi je debilana.
kupiš ženskoj donje rublje da ga nosi, a jedino ti je na pameti da ga skine.
veber-
2014-12-30
u ovom slučaju više manje svima je isto.Venus wrote:AssadNaPodmornici wrote:što se tiče skidanja kila i hranjenja
masno != debljanje
Nemoj tako, crni Assade, nije svaki metabolizam isti. Izbacit bi se trebalo samo ono za što se utvrdi putem krvi da ne odgovara određenoj osobi.
Sve drugo, osim povremenog posta koji je poželjan, je eksperimentiranje i moguće dovođenje organizma u deficit.
ljudi sjebu organizam ili inzulinsku osjetljivost brzim ugljikohidratima(netko se sjebe brže genetikom ali većina lošim životnim navikama tipa jedući junk food, ne trenirajući, itd)
onda kada sjebeš jednom hormon inzulin, onda čak i da zdravo se počneš hraniti , neće imati efekta, tipa organizam ti uopće neće uzimati zdrave stvari iz hrane, a sve će taložiti u masne naslage, a razgrađivati će tebe(mišićno tkivo) da bi preživio..
e tada je već 5 do 12, i do sada se nije znalo kako liječiti ta pre dijabetička i dijabetis stanja... nego si dobio hrpu tableta koje su te održavali na životu..
međutim otkrivena je topla voda - točnije ono što je ljudska vrsta radila kroz cijelu jebenu povjest , a to je da - da treba jesti sa što manjim frekvencijama, tipa 2-3 obroka dnevno(bolje 2), a ne 5-6, da treba često postiti - jer to je u ljudskoj prirodi , taj dan imate hrane , ubili ste žirafu, najedete se, i onda dan-dva se nejde ništa itd.. i naravno hrana ne smije biti bazirana na UH, nego na proteinima i mastima.. (jer većinu povjesti i jest bilo tako - u prošlosti nije bilo kolača itd, a čak i voće nije bilo kao danas i bilo je vrlo slabo dostupno).
e , postovi, te prelazak na proteine+masti, će vam otopiti kile, nećete osjećati glad, i najbitnije popravit inzulin.. a onda kada popravite inzulinsku osjetljivost kile lagano idu dole, a onda možete i prušititi nazad i koji kolač itd.. to je za ljude koji su se dosta sjebali..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
ako koga zanima mogu zalijepiti hrpu linkova, ali jednostavnih kratkih youtube videa gdje se objašnjavaju ovi procesi u tijelu.. naravno mainstream "struka i doktori" po pravilu opet nemaju veze, ali to što sam rekao doslovno nije "rub znanosti", nego realna znanost , samo "mainstream" ekipa gura druge interese(iako gube bitku ovdje), kao što guraju druge interese kontra znanosti u slučaju korone(pa imate da štakori sa faktografa ili indexa vrijeđaju lauca, primorca , lošu itd)
čovjek se prestao baviti lovom, a analogija u današnje vrijeme je sport.
to kaj je netko na dijeti. ne ždere UH a leži pred TVom je pogubnije nego da leži pred tvom i ždere uh.
čovjeku je u prirodi kretati se, a ne ležati.
sve ostalo je sranje-osim pišanja.
ako ne opterećuješ mišić on gubi funkciju, bez obzira na masu.
ekipa prvo pogubi vodu pa bulazni kako je smršavila.
to kaj je netko na dijeti. ne ždere UH a leži pred TVom je pogubnije nego da leži pred tvom i ždere uh.
2014-12-30
darth_vader likes this post
Triboš malo i dalje od berga i ekberga pojti,AssadNaPodmornici wrote:ako koga zanima mogu zalijepiti hrpu linkova, ali jednostavnih kratkih youtube videa gdje se objašnjavaju ovi procesi u tijelu.. naravno mainstream "struka i doktori" po pravilu opet nemaju veze, ali to što sam rekao doslovno nije "rub znanosti", nego realna znanost , samo "mainstream" ekipa gura druge interese(iako gube bitku ovdje), kao što guraju druge interese kontra znanosti u slučaju korone(pa imate da štakori sa faktografa ili indexa vrijeđaju lauca, primorca , lošu itd)
vidi ča neprijatelji u plant base govoru, neil barnard, npr.
2014-04-16
Problijem ni u žderanju uh i ležanju. Sve i da si vrhunski sportaš, uh su problijem jer su predostupni. A cukar nan blokiro osjećaj sitosti da bismo se mogli nažderati.veber wrote:čovjek se prestao baviti lovom, a analogija u današnje vrijeme je sport.
2014-04-16
abene, nije problem u cukru.aben wrote:Problijem ni u žderanju uh i ležanju. Sve i da si vrhunski sportaš, uh su problijem jer su predostupni. A cukar nan blokiro osjećaj sitosti da bismo se mogli nažderati.veber wrote:čovjek se prestao baviti lovom, a analogija u današnje vrijeme je sport.
problem je u tebi/nama
nitko nas ne tjera pojesti kilu mesine.
ili kilu bajdere.
dostupnost hrane je problem.
veber-
2014-12-30
Venus wrote:Eroo wrote:Venus wrote:Eroo wrote:Umire vam u prosjeku 61 osoba na dan, a u procjepljenom Israelu 1/dan.Venus wrote:newuser wrote:Zasto bi djecu cijepili ako nisi APSOLUTNO sigurni?newuser wrote:Ovo si dobro napisao, zasto se onda cijepljenje stavlja pod obvezno i pitanje zivota ili smrti ako nema apsolutnog znanja?Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:
Sprdačina malo žešća
U znanosti, suprotno mnogim mišljenjima neznanstvenika, ne postoji tako nešto kao što je apsolutno znanje.
I to definiciji.
Apsolutno povjerenje u sigurnost svojih uvjerenja prije spada u domenu religijskih dogmi.
Ako nema apsolutne sigurnosti u cjepivo?
Upravo su za vijesti Nove TV regrutirali pedijatra koji je rekao da je jako puno djece s astmom i debele djece i da preporuča cijepljenje.
Razumljivo, Israelci su već procijepili oko polovicu populacije s booster dozom.
A gdje ste vi po tom pitanju? Nije da nemate cjepiva, imate ga u izobilju...
A inače ne bi umirali ljudi nikako na dnevnoj bazi da nije korone?
Samo pitam.
Trenutno vam je smrtnost na dnevnoj bazi veća od očekivane za cca 42%.
Da, pa jasno, ljudi umiru.
Evo ti statistika za 2020.
a evo ti i link..
- U 2020.-oj do 31.12.vam je od covida umrlo 3,920 ljudi
- Od 1.1.2021. do jučer 7,699 osoba, dakle skoro pa 2x više, a 5. val još nije ni započeo kosidbu.
Problem je u tome što je 90% umrlo nepotrebno (imam i dokaze za to), a oni su nečija "uža i šira" rodbina.
Čuj, draga, jebe mi se što ti o ovome misliš, jer znam unaprijed s kim imam posla.
Ajd sad, iššš..
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje