Bosnića ne brine presuda za terorizam: 'Želim još 20 djece'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bosnića ne brine presuda za terorizam: 'Želim još 20 djece'
deda na aparatima wrote:Eto debil ima 5 žena i 20ero djece, ne radi, ne plaća porez, ništa. Netko tko se školovo za doktora ima dvoje i plaća kredit.Neoliberalni portugalac wrote:lik jednostavno plodi male muđahedine.. inače pitate se odakle mu para za financiranje 40malih muđahedina i 5-6 priležnica? saudijska arabija šalje
Ja sam za eutanaziju takvih sa IQ ispod 90.
da ali u bosanskoj vukojebini nema socijalne države, nego mu doslovno arapi šalju pare. arapi financiraju da nose brade, i radikalnijim muslimanima djecu itd..
da je lik u švedskoj ili njemčkoj onda bi mu socijalna država financirala i 3000 djece (odnosno kada kažem država, to su građani koji rade i plaćaju porez i imaju dvoje djece i kredit za stan)
Guest- Guest
Coek se snašao a nije da te pare nije zaradio koliko je boraca dosad poslao za borbu za interese saudijske arabije i wehabdijskih kraljevina.Neoliberalni portugalac wrote:lik jednostavno plodi male muđahedine.. inače pitate se odakle mu para za financiranje 40malih muđahedina i 5-6 priležnica? saudijska arabija šalje
Obavještajni podaci kojima raspolažu vlasti Bosne i Hercegovine pokazuju da su do sada na ratištima u Iraku i Siriji poginula 43 državljana te zemlje koja su se borila u redovima terorističkih organizacija poput Islamske države (IS), izjavio je u četvrtak u Sarajevu ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić.
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/na-ratistima-u-iraku-i-siriji-poginula-43-drzavljana-bih---397867.html
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Neoliberalni portugalac wrote:deda na aparatima wrote:Eto debil ima 5 žena i 20ero djece, ne radi, ne plaća porez, ništa. Netko tko se školovo za doktora ima dvoje i plaća kredit.Neoliberalni portugalac wrote:lik jednostavno plodi male muđahedine.. inače pitate se odakle mu para za financiranje 40malih muđahedina i 5-6 priležnica? saudijska arabija šalje
Ja sam za eutanaziju takvih sa IQ ispod 90.
da ali u bosanskoj vukojebini nema socijalne države, nego mu doslovno arapi šalju pare. arapi financiraju da nose brade, i radikalnijim muslimanima djecu itd..
da je lik u švedskoj ili njemčkoj onda bi mu socijalna država financirala i 3000 djece (odnosno kada kažem država, to su građani koji rade i plaćaju porez i imaju dvoje djece i kredit za stan)
svejedno, to su sutra sve budući ratnici, jihadist, kad prestane financiranje od strane arapa krenut će pljačka i otmice s iznudom itd. što je kod njih već uobičajena praksa
imaš rat i sukob civilizacija kako god okreneš, neizbježan je
ja nisam humanist, mislim da je humanizam human samo prema životinjama, prema ljudima nije
Guest- Guest
Neka djece.deda na aparatima wrote:
svejedno, to su sutra sve budući ratnici, jihadist, kad prestane financiranje od strane arapa krenut će pljačka i otmice s iznudom itd. što je kod njih već uobičajena praksa
2014-04-11
Neka djece. Na mladima svijet ostaje.
Major religious communities in Marseille include:
Major religious communities in Marseille include:
- Roman Catholic (405,000)
- Muslim (200,000)
- Armenian Apostolic (80,000)
- Jewish (80,000, making Marseille the third largest urban Jewish community in Europe)
- Protestant (20,000)
- Eastern Orthodox (10,000)
2014-04-11
A kaj drugo da radi čovjek kad je ružan i ima mali penis, nego da prezire žene jer ga ni jedna neće? Nema mu druge nego da racionalizira kako zapravo on neće njih jer žene njega njega i njegove dubokoumne mudrosti nisu vrijedne :PRayMabus wrote:Lako je njemu. I ja bi na njegovom mjestu imao puno djece al šta cu sa ovim emancipiranim materijalom ? Nešto će mi obrusit jer je glupa umišljena emanicpirana kenja pa cu joj zavrnit vratom pa ću ić u zatvor. To mi ne treba u životu.
Guest- Guest
Ma hoće. Ne prezirem žene. Prezirem emanicipaciju.Žene su ok al samo kad su tamo gdje im je mjesto a ne kad pokušavaju imitriati muškarce.
2014-04-11
Ako ženama želiš ukinuti ljudska prava, to prije svega znači da ih ne prezireš, ha-ha. Kako je ono išlo: - pas koji laje..., a podsvjesno maštari o brutalnom peggingu od jedne ovakve :PRayMabus wrote:Ma hoće. Ne prezirem žene. Prezirem emanicipaciju.Žene su ok al samo kad su tamo gdje im je mjesto a ne kad pokušavaju imitriati muškarce.
Last edited by ostap.phender on 3/1/2016, 18:14; edited 1 time in total
Guest- Guest
Sve su to lekcije ega. Da smo jednospolni onda ne bi morali ulazit u kompromise i preispitivati svoje ja a sami time i taj ego tj da ne možemo uvijek biti u pravu. I nismo.
No meni se ta igra ne igra jer je dosadna.
S druge strane nekome se igra.
A meni se ne igra.
I zato sam poslao valjak.
A kad sve pregazim sa njime onda cu vas pitati tko je u pravu.
No meni se ta igra ne igra jer je dosadna.
S druge strane nekome se igra.
A meni se ne igra.
I zato sam poslao valjak.
A kad sve pregazim sa njime onda cu vas pitati tko je u pravu.
2014-04-11
Ne mogu ja ukinit nicija prava. Poštujem slobodnu volju.
AL VAS MOGU POBITI.
AL VAS MOGU POBITI.
2014-04-11
Dušama je dana slobodna volja. Nitko ti je ne može uzeti ako ti neceš no materijalni svemir je vlasništvo Boga a samim time i tvoje tijelo.
TO TI MOGU ODUZETI.
TO TI MOGU ODUZETI.
2014-04-11
Kad vas pobijem i zamijenim sa drugim mentalnim sklopom onda nastavljam tamo gdje sam stao radi emanicpacije : kreiranje boljeg svijeta.
A SAD CU VAS PRVO DORUCKOVAT SVE U KOMPLETU.
2014-04-11
nadam se da ti ja nisam na crnoj listiRayMabus wrote:Kad vas pobijem i zamijenim sa drugim mentalnim sklopom onda nastavljam tamo gdje sam stao radi emanicpacije : kreiranje boljeg svijeta.
Guest- Guest
Ne postoji crna lista kad valjak pošaljem.
Zato se i zove valjak.
Povalja sve.
Zato se i zove valjak.
Povalja sve.
2014-04-11
Društvo koje ne želi napraviti ono šta naredim ....biva povaljano.
Jednostavno.
VOZI MIŠKO.
Jednostavno.
VOZI MIŠKO.
2014-04-11
Nije ništa na osobnoj razini.
Fašisti nisu onoliko ubijali jer im je to bilo drago nego jer su tako kreirali bolji svijet po svom viđenju.
Samo kreiram bolji svijet.
Fašisti nisu onoliko ubijali jer im je to bilo drago nego jer su tako kreirali bolji svijet po svom viđenju.
Samo kreiram bolji svijet.
2014-04-11
deda na aparatima wrote:
Eto debil ima 5 žena
Zbog njega 4-tvorica nemaju ni jednu i eto ti belaja...nastradaju ovce i koze.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Za stakore, misomor.
omni-
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Presuda Seselju presuda je i Vucicu
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» Brine ih mržnja prema Srbima a ne brine ih mržnja prema Hrvatima
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» Brine ih mržnja prema Srbima a ne brine ih mržnja prema Hrvatima
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
Page 2 of 2