CRVENO-BELI U OSMINI FINALA LIGE EVROPE
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: CRVENO-BELI U OSMINI FINALA LIGE EVROPE
ova zvezda je bas krumpiraš
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zvezdu nisam gledao.Serbinho-3 wrote:Vidim i Dinamo prosao. Zvezda u triler drami, ostala na prvoj poziciji. To znaci laksi protivnik, ali lakih vise nema. Dinamo moze Barselonu da izvuce, realno i prodje, nisu kao ranije. Jastrebe, tvoj utisak?
Gledao sam Partizana,koji jučer nije baš briljirao,ali rezultat ga vodi dalje.
Dinamo me jučer oduševio. U ekipi nije bilo slabe karike. Od Livakovića,Ivanušeca,Andrića,do Oršića svi su odigrali odlično i pobjedom protiv Engleza osigurali daljnji plasman.
Nešto se događa. Da. Slabih više nema. Treba učiniti nešto da se ukine ova vladavina pet-šest istih klubova,a tu u prvom redu mislim na španjolske despote.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...rekao sam jucer na fejsu ako orsic se vrati u formu i ademi oporavi to je skroz druga dinamova momcad...postaju uvjerljivi favoriti i za titulu i za dobar rezultat u europi...zasto?..za razliku od drugih klubova u hnl-u...dinamo na svakoj poziciji ima dobre igrace i to i rezervu...stvar je samo trenutacne forme...takvu momcad nema ni hajduk ni rijeka ni osijek..realno..ovise o jednom do dva pojedinca
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dinamo svaki respekt.vuksadinare wrote:...rekao sam jucer na fejsu ako orsic se vrati u formu i ademi oporavi to je skroz druga dinamova momcad...postaju uvjerljivi favoriti i za titulu i za dobar rezultat u europi...zasto?..za razliku od drugih klubova u hnl-u...dinamo na svakoj poziciji ima dobre igrace i to i rezervu...stvar je samo trenutacne forme...takvu momcad nema ni hajduk ni rijeka ni osijek..realno..ovise o jednom do dva pojedinca
Ja sam postao obožavatelj Plavih.
A i da nisam idu mi na živce sad ova prepucavanja i vrijeđanja koja dolaze iz Splita.
pogotovo ono izgrugivanje kojim tobože Dinamo nazivaju srpskim imenom.
I tko?
dva Srbina. Jedan pravoslavac i drugi pokatoličeni Srbin iz Lećevice.
2014-04-22
Pazi,srpsko ime Dinamo???
A zar ima koje srpskije ime nog.kluba (osim Obilića) na prostoru ex YU od imena Hajduk???
A zar ima koje srpskije ime nog.kluba (osim Obilića) na prostoru ex YU od imena Hajduk???
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Crveno-beli ciganski lopovluk u Grckoj
» Zvezda: Crveno-beli tenk nema veze sa politikom
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» Smetlište iliti beli Zagreb grad!
» Crveno i Plavo
» Zvezda: Crveno-beli tenk nema veze sa politikom
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» Smetlište iliti beli Zagreb grad!