CRVENO-BELI U OSMINI FINALA LIGE EVROPE
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
CRVENO-BELI U OSMINI FINALA LIGE EVROPE
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3826393/zvezda-braga-liga-evrope-portugal
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: CRVENO-BELI U OSMINI FINALA LIGE EVROPE
Vidim i Dinamo prosao. Zvezda u triler drami, ostala na prvoj poziciji. To znaci laksi protivnik, ali lakih vise nema. Dinamo moze Barselonu da izvuce, realno i prodje, nisu kao ranije. Jastrebe, tvoj utisak?
2014-08-25
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zvezda-osvojila-prvo-mjesto-u-grupi-i-ostvarila-najveci-evropski-uspjeh-u-30-godina/211209179
-
https://www.klix.ba/sport/nogomet/dinamo-velikom-pobjedom-protiv-west-hama-u-londonu-osigurao-proljece-u-evropskoj-ligi/211209178
-
https://www.klix.ba/sport/nogomet/dinamo-velikom-pobjedom-protiv-west-hama-u-londonu-osigurao-proljece-u-evropskoj-ligi/211209178
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dinamo zveknuo Premierligasa u Londonu, lepo, nisam znao. Dogurale obe ekipe do 1/8 Finala, cestitke.
Zarada oko 10 miliona eura.
Zarada oko 10 miliona eura.
2014-08-25
Nakon 30 godina prošla itd itd a ovo možda ovi novi format u tri stupca ( liga prvaka, europa liga i konfederacijska liga ) je lakši pa zato su prošli a prije nisu mogli nikako.
Ja se još navikavan da skužin di tko igra.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/konferencijska-liga/mourinhova-roma-na-kraju-osvojila-skupinu-i-direktno-se-plasirala-u-osminu-finala-prosao-i-partizan-15131206
Ja se još navikavan da skužin di tko igra.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/konferencijska-liga/mourinhova-roma-na-kraju-osvojila-skupinu-i-direktno-se-plasirala-u-osminu-finala-prosao-i-partizan-15131206
2014-04-11
Dinamo je već igra proljeće u Europi a ovo za Zvezdu nisan zna da oni nisu. Taj podatak mi je malo čudan.
A šta su oni onda igrali ? Ligu prvaka ???
2014-04-11
Jaka je i ta Liga Konferencija, nema tu slabih timova. Dobro je i za koeficijent, plus da ne igras samo domacu Seljacku Livada Premiership.
2014-08-25
RayMabus wrote:Dinamo je već igra proljeće u Europi a ovo za Zvezdu nisan zna da oni nisu. Taj podatak mi je malo čudan.
Igrala je Zvezda Prolece u Evropi, Europa League. Malo im je falilo da odu dalje, Pesic promasio zicer u Moskvi, secam se ko juce da su igrali.
Igrali su i Champions 2 puta. Milojevic trener, odbrana na kontre. Ovo je nova prica sa Stankovicem.
2014-08-25
Gledam kako ovo da ovi nisu 30 godina igrali ovu eurpa ligu a jesu ligu prvaka al tamo bi grupna faza a onda bi ih tu napucavalo i zadnji na tablici a kad si zadnji onda ne ideš nigdi ( prva dva idu dalje, treći u europa ligu a zadnji ide kući ).
Zato nisu nikad iz lige prvaka upali u eurpa ligu a niti su ovo prolazili kad bi bili u europa ligi a ne ligi prvaka ( a to je kad si u domaćem prvenstvu drugi a ne prvi te godine ).
A eto malo čudan podatak al izgleda da stvarno 30 godina nisu igrali u Europi.
Zato nisu nikad iz lige prvaka upali u eurpa ligu a niti su ovo prolazili kad bi bili u europa ligi a ne ligi prvaka ( a to je kad si u domaćem prvenstvu drugi a ne prvi te godine ).
2014-04-11
RayMabus wrote:Gledam kako ovo da ovi nisu 30 godina igrali ovu eurpa ligu a jesu ligu prvaka al tamo bi grupna faza a onda bi ih tu napucavalo i zadnji na tablici a kad si zadnji onda ne ideš nigdi ( prva dva idu dalje, treći u europa ligu a zadnji ide kući ).
Igrali jesu 2 puta mislim Europa League i 2 puta Champions. Realno Milojeviceva koncepcija nije za Champions. Prosle godine nas Milan izbacio, bilo nereseno, ne secam se bas, ali je Zvezda bila bolja. Nije bio TITO na vlasti. Partizan uzimao sponzore i Titule. Kasnije nam Gazprom namestili, pa se ugrejali malo. Gde ima novca, ima i dima.
2014-08-25
DINAMO je pobjedom 1:0 protiv West Hama prekinuo veliki niz poraza na gostovanjima kod klubova iz najjačih liga Europe.
Hrvatski prvak izgubio je 18 uzastopnih utakmica na gostovanjima kod klubova iz Engleske, Španjolske, Njemačke i Italije. Posljednji bod prije utakmice s West Hamom osvojen je 1999. godine na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda (0:0).
Nakon toga je klub s Maksimira gubio od Milana, Parme, Fulhama, Stuttgarta, Arsenala dvaput, Werdera, Tottenhama dvaput, Udinesea, Villarreala dvaput, Reala, Bayerna, Seville, Juventusa, Manchester Cityja i Atalante.
Dosad jedinu gostujuću pobjedu protiv klubova iz četiri najjače lige Dinamo je ostvario 1963. godine protiv Bayerna u Munchenu (4:1) u Kupu velesajamskih gradova.
-
Hrvatski prvak izgubio je 18 uzastopnih utakmica na gostovanjima kod klubova iz Engleske, Španjolske, Njemačke i Italije. Posljednji bod prije utakmice s West Hamom osvojen je 1999. godine na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda (0:0).
Nakon toga je klub s Maksimira gubio od Milana, Parme, Fulhama, Stuttgarta, Arsenala dvaput, Werdera, Tottenhama dvaput, Udinesea, Villarreala dvaput, Reala, Bayerna, Seville, Juventusa, Manchester Cityja i Atalante.
Dosad jedinu gostujuću pobjedu protiv klubova iz četiri najjače lige Dinamo je ostvario 1963. godine protiv Bayerna u Munchenu (4:1) u Kupu velesajamskih gradova.
-
2014-04-11
Šampion Srbije odigrao je nerešeno u Portugaliji (1:1), a poklopio se i rezultat iz Razgrada gde su Ludogorec i Midtjiland odigrali bez golova.
Zvezda je grupnu fazu okončala sa 11 bodova, Braga je završila kao druga sa 10, treće mesto pripalo je danskoj ekipi koji je osovjio devet, dok je prvak Bugarske na poslednjem četvrtom mestu sa dva boda.
Crvena zvezda je na ovaj način preskočila šesnaestinu finala Lige Evrope, pa će igrati takmičenje nastaviti u osmini finala. Ti mečevi se igraju 10. i 17. marta.
.
https://www.novosti.rs/sport/fudbal/1064439/crvena-zvezda-braga-liga-evrope-potencijalni-rivali-zreb-najnovije-vesti
Zvezda je grupnu fazu okončala sa 11 bodova, Braga je završila kao druga sa 10, treće mesto pripalo je danskoj ekipi koji je osovjio devet, dok je prvak Bugarske na poslednjem četvrtom mestu sa dva boda.
Crvena zvezda je na ovaj način preskočila šesnaestinu finala Lige Evrope, pa će igrati takmičenje nastaviti u osmini finala. Ti mečevi se igraju 10. i 17. marta.
.
https://www.novosti.rs/sport/fudbal/1064439/crvena-zvezda-braga-liga-evrope-potencijalni-rivali-zreb-najnovije-vesti
2014-04-11
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2021&mm=12&dd=09&nav_id=2071092
2014-08-25
Jedan remi nas deli od direktnog ucesca u Champions i jedno mesto u kvalifikacijama i 3 u Europa League. Nikad bolje. Partizan i ako ne bude prvi, ide u Kvalifikacije za Champions.
2014-08-25
A super. Sve se poklopilo. Sad još taj jedan remi samo treba.Serbinho-3 wrote:https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2021&mm=12&dd=09&nav_id=2071092
A dobra je ova šema u tri stupca kako god okreneš. Više utakmica, više tv prenosa, više love, prirodnija jer ono super jaki, jaki i ovi ka slabiji u konfederacijsku ligu a nisi ni ti slabi i onda ako si prvak pa ispadneš u ligi prvaka ideš u euro ligu pa ako tu ispadneš ideš u konfederacijsku itd al uglavnom više i utakmica a to je i više i love.
Sve ok.
2014-04-11
RayMabus wrote:[size=39]DINAMO je pobjedom 1:0 protiv West Hama prekinuo veliki niz poraza na gostovanjima kod klubova iz najjačih liga Europe.[/size]
[size=39]Hrvatski prvak izgubio je 18 uzastopnih utakmica na gostovanjima kod klubova iz Engleske, Španjolske, Njemačke i Italije. Posljednji bod prije utakmice s West Hamom osvojen je 1999. godine na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda (0:0).[/size]
[size=39]Nakon toga je klub s Maksimira gubio od Milana, Parme, Fulhama, Stuttgarta, Arsenala dvaput, Werdera, Tottenhama dvaput, Udinesea, Villarreala dvaput, Reala, Bayerna, Seville, Juventusa, Manchester Cityja i Atalante.[/size]
[size=39]Dosad jedinu gostujuću pobjedu protiv klubova iz četiri najjače lige Dinamo je ostvario 1963. godine protiv Bayerna u Munchenu (4:1) u Kupu velesajamskih gradova.[/size]
[size=39]-[/size]
To je Champions, tesko ces nekoga kod kuce dobiti. Tesko je to i najvecima u Evropi. Jedan igrac kosta vise od celog kluba. Ne kazem da to tako funkcionise, ko vise vredi, dobija, ali trebas imati jak skauting i trenera da postavi igru.
2014-08-25
RayMabus wrote:A super. Sve se poklopilo. Sad još taj jedan remi samo treba.Serbinho-3 wrote:https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2021&mm=12&dd=09&nav_id=2071092
A dobra je ova šema u tri stupca kako god okreneš. Više utakmica, više tv prenosa, više love, prirodnija jer ono super jaki, jaki i ovi ka slabiji u konfederacijsku ligu a nisi ni ti slabi i onda ako si prvak pa ispadneš u ligi prvaka ideš u euro ligu pa ako tu ispadneš ideš u konfederacijsku itd al uglavnom više i utakmica a to je i više i love.
Sve ok.
Kada su svi kukali za 1 Kolo Kvalifikacija za Champions, ja sam govorio da je to dobro. Ranije se kretalo od 3 kola valjda, kasno sevuigras, ovako od 1 kola, skupljas koeficijent, slabiji protivnici. Skupi se polako poeni. Zatim dodjes da mozes direktno u Champions. To moze biti lose, jer u Champions ko god da udje, tesko da ce videti bod ili koeficijent. Zato mislim da je Europa League bolja za EX-YU timove. Nabijes koeficijent, uradis nesto. Champions, kanta za napucavanje. Nisam za tu opciju.
2014-08-25
Foto: Starsport
FUDBAL
09.12.2021. 21:57h 22:08h
Fudbaleri Partizana remijem protiv Anortozisa obezbedili su proleće u Ligi konferencija.
Međutim to nije zadovoljilo njegove navijače koji su kraju utakmice skandirali protiv uprave i to dok su igrači Aleksandra Stanojevića branili svoj gol i prolaz u nokaut fazu Lige konferencija
To je razočaralo i iznerviralo trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića koji je došao je na konferenciju ljut i razočaran!
"O žrebu ne razmišljamo, razmišljamo kako da se borimo za titulu, kako da uvek imamo podršku navijača i pozitivnu atmosferu. Ako imamo ovakvu atmosferu, ne zaslužujemo titulu i ne treba da se borimo za titulu. Ne znam ni da li treba da ostajemo i šta treba, da se ulagujemo navijačima? Četiri mlada igrača, nikakva podrška za njih. To je sramota. Razočaran sam i tužan".
[size=10]FOTO: @STARSPORT
Stanojević je imao kratku poruku za navijače; "Ako si pravi Grobar, navijaj za klub!"
"Mi smo strašno razočarani. Borimo se ovde za titulu, ne znamo ni da li je zaslužujemo. Urošević ćopav igra, neće da izađe".
Posle svega, Stanojević on je doveo svoj ostanak u klubu.
"Ne znam više ni da li ću da ostajem, ne zaslužujemo titulu s ovakvom negativom. Čemu sve ovo? Za koga navijate? Bavite se onda nečim drugim!", dodao je on.
Nije mu bilo potrebno postavljati pitanja
"Prvi smo na tabeli, imamo proleće i ne odgovara. Lupaju nam prozore na svlačioonici i neko je ljut. Neću da budem više ovde! Gledajte koliko dece Partizana ima ovde. Šta da pričam o utakmici... Za šta se borimo, baš me briga i za titulu kad ne osećaš podršku. Ništa nam ne odgovara, budite pozitivni i volite ovaj klub ako ga volite, a ako folirate... Koji smo mi Grobari? Ništa bre! Dođe 500 ljudi na prvenstvenu utakmicu. Neka zvižde svima nama, ovde momci ginu", zaključio je Stanojević.
[/size]
LIGA KONFERENCIJA
HUMSKA PODRHTAVA OD REČI STANOJEVIĆA: Evo šta je trener Partizana zamerio Grobarima i zbog njih NAJAVIO ODLAZAK iz kluba! VIDEOFUDBAL
09.12.2021. 21:57h 22:08h
Fudbaleri Partizana remijem protiv Anortozisa obezbedili su proleće u Ligi konferencija.
Međutim to nije zadovoljilo njegove navijače koji su kraju utakmice skandirali protiv uprave i to dok su igrači Aleksandra Stanojevića branili svoj gol i prolaz u nokaut fazu Lige konferencija
To je razočaralo i iznerviralo trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića koji je došao je na konferenciju ljut i razočaran!
"O žrebu ne razmišljamo, razmišljamo kako da se borimo za titulu, kako da uvek imamo podršku navijača i pozitivnu atmosferu. Ako imamo ovakvu atmosferu, ne zaslužujemo titulu i ne treba da se borimo za titulu. Ne znam ni da li treba da ostajemo i šta treba, da se ulagujemo navijačima? Četiri mlada igrača, nikakva podrška za njih. To je sramota. Razočaran sam i tužan".
[size=10]FOTO: @STARSPORT
Stanojević je imao kratku poruku za navijače; "Ako si pravi Grobar, navijaj za klub!"
"Mi smo strašno razočarani. Borimo se ovde za titulu, ne znamo ni da li je zaslužujemo. Urošević ćopav igra, neće da izađe".
Posle svega, Stanojević on je doveo svoj ostanak u klubu.
"Ne znam više ni da li ću da ostajem, ne zaslužujemo titulu s ovakvom negativom. Čemu sve ovo? Za koga navijate? Bavite se onda nečim drugim!", dodao je on.
Nije mu bilo potrebno postavljati pitanja
"Prvi smo na tabeli, imamo proleće i ne odgovara. Lupaju nam prozore na svlačioonici i neko je ljut. Neću da budem više ovde! Gledajte koliko dece Partizana ima ovde. Šta da pričam o utakmici... Za šta se borimo, baš me briga i za titulu kad ne osećaš podršku. Ništa nam ne odgovara, budite pozitivni i volite ovaj klub ako ga volite, a ako folirate... Koji smo mi Grobari? Ništa bre! Dođe 500 ljudi na prvenstvenu utakmicu. Neka zvižde svima nama, ovde momci ginu", zaključio je Stanojević.
[/size]
2014-08-25
ova zvezda je bas krumpiraš
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Crveno-beli ciganski lopovluk u Grckoj
» Zvezda: Crveno-beli tenk nema veze sa politikom
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope