Ubilo ga cjepivo protiv korone, al' šta ćeš sad? Život ide dalje, cjepite se :)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ubilo ga cjepivo protiv korone, al' šta ćeš sad? Život ide dalje, cjepite se :)
točnoT. wrote:Mladi se cijepe da mogu putovati, ići u klubove, kafiće...dijagram wrote:newuser wrote:Koliko li je neduznih ljudi ubilo cjepivo... nikada necemo saznati tocan broj no ne sumnjam da ce istina pronaci put. Uvijek pronadje.
Hebeno je to ljudi se cijepe i umru malo nakon toga ili imaju neke opasne nuspojave i to se ne evidentira i ne zavodi kako je od cjepiva. Kako to nazvati nego zlocinom.
Ovi mladi su jednostavno idioti.
Koji kurac se cijepe.
Koronu vjerojatno e bi ni osjetio, a vrlo vjerojatno bi je prezivio i da je imao tezu sliku.
Sad su na redu djeca.
Znam roditelje koji ce cijepiti malodobnu djecu.
Strava.
To su drugačije generacije nego tvoja ili moja...
Naviklo na komoditet, da je sve na dohvat tipke pametnog telefona, po mogućnosti odmah...
Ali je to služilo vojsku, spavalo u rovu, radilo za 100 eura, jelo mesni 7 dana...
Porobiće ih neće ni primijetit...
i u vojsci ih prisiljavaju na cijepljenje
ako želi na HVU polaziti i polagati usavršavanje i specijaliziranje u cilju napredovanja...ništa bez cijepljenja
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Ubilo ga cjepivo protiv korone, al' šta ćeš sad? Život ide dalje, cjepite se :)
Kad se tek pojavila korona i sam sam govorio ajde da izmisle cjepivo ili nesto da ovo prodje. Onda su nesto izmislili i krenuli s ucjenama i ludim mjerama za koje ne trebas biti znanstvenik da vidis da bi i djeca bolje mjere donijela, kao rad objekata do 23h ili slicno, pa kao da virus ima tajming.dijagram wrote:newuser wrote:Koliko li je neduznih ljudi ubilo cjepivo... nikada necemo saznati tocan broj no ne sumnjam da ce istina pronaci put. Uvijek pronadje.
Hebeno je to ljudi se cijepe i umru malo nakon toga ili imaju neke opasne nuspojave i to se ne evidentira i ne zavodi kako je od cjepiva. Kako to nazvati nego zlocinom.
Ovi mladi su jednostavno idioti.
Koji kurac se cijepe.
Koronu vjerojatno e bi ni osjetio, a vrlo vjerojatno bi je prezivio i da je imao tezu sliku.
Sad su na redu djeca.
Znam roditelje koji ce cijepiti malodobnu djecu.
Strava.
Pa onda oduzimanje sloboda i segregacija necjepljenih osoba, itd. itd . E sad se necu cijepiti pa kako god bude.
A cijepljenje djece s eksperimentalnim cijepivom necu komentirati jer cu se ogrijesiti o zakon.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Čardak je prnija u čabar ako se cjepivo protiv korone ne nađe u roku manjem od 12 mjeseci
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Pfizerovo cjepivo ubilo ”oko 40 puta više starijih osoba nego što bi ih sama bolest ubila”
» Cjepivo ne pomaze?..cijepila se pa umrla od korone
» Kremalj: Amerika sprema medijski napad na Sputnik V kako bi dalje gurala Pfizerovo cjepivo
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Pfizerovo cjepivo ubilo ”oko 40 puta više starijih osoba nego što bi ih sama bolest ubila”
» Cjepivo ne pomaze?..cijepila se pa umrla od korone
» Kremalj: Amerika sprema medijski napad na Sputnik V kako bi dalje gurala Pfizerovo cjepivo
Page 2 of 2