Korona novosti i spoznaje
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Trener AEK-a o poslednjim satima Jelovca pre moždanog: "Vozio je bicikl, nisam ovo nikad doživeo"
https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/3428397-aek-stevan-jelovac-mozdani-udar-poslednji-sati
https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/3428397-aek-stevan-jelovac-mozdani-udar-poslednji-sati
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Nije moj, Žižekov je.metilda wrote:Eroo wrote:Nisi nikad čuo za moderatore? Vi bi trebali to znati kao turistička zemlja.newuser wrote:Imam nekakav cudan osjecaj da ce tema opet u potpunosti zazivjeti
Ero, potpis ti je semantički potpuno besmislen.
Eroo wrote:Nije moj, Žižekov je.metilda wrote:Eroo wrote:Nisi nikad čuo za moderatore? Vi bi trebali to znati kao turistička zemlja.newuser wrote:Imam nekakav cudan osjecaj da ce tema opet u potpunosti zazivjeti
Nema veze što je žižekov, svejedno je besmislen.
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5122
2021-02-20
Hektorović likes this post
A što točno?metilda wrote:Eroo wrote:Nije moj, Žižekov je.metilda wrote:Eroo wrote:Nisi nikad čuo za moderatore? Vi bi trebali to znati kao turistička zemlja.newuser wrote:Imam nekakav cudan osjecaj da ce tema opet u potpunosti zazivjeti
Eroo wrote:A što točno?metilda wrote:Eroo wrote:Nije moj, Žižekov je.metilda wrote:Eroo wrote:Nisi nikad čuo za moderatore? Vi bi trebali to znati kao turistička zemlja.newuser wrote:Imam nekakav cudan osjecaj da ce tema opet u potpunosti zazivjeti
Pa to da antivakseri necijepljenjem odugovlače svoje živote. Ispada po tome da ih vakseri cijepljenjem skraćuju.
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5122
2021-02-20
Ako ne želiš d se sazna istina samo filuj teorije zavjere.zganci_i_jetrica wrote:Ne znam i ne vjerujem, ali kada me mainstream pokušava svim silama našopati zabranjivanjem ikakve, pa i najmanje sumnjičice (we are the only ones who know the truth, the whole truth and nothing but the truth, so dr. Faucci help us), onda mi je to krajnje sumnjivomutava baštarda wrote:Jedna od teorija zavjere veli da grafen u cijepivu kao žilet uništava stijenke žila, a sportaši imaju bržu cirkulaciju.zganci_i_jetrica wrote:Jel' bio pelcovan? Koliko puta? Kada? Čime?
Po teorijama zavjere ranjivi su fizički aktivni mladi ljudi
Zaključak: teorije zavjere su zapravo najvećim dijelom posljedica idiotski kretenskih i nelogičnih mjera (maska štiti/maska ne štiti, potvrda o testiranju samo za necijepljene, a i cijepljeni mogu prenositi zarazu, lockdown ima smisla/lockdown nema smisla...) što nam ih poturaju idiotski političari. Kao što rekoh: ne znam i ne vjerujem, ali najlogičnijim mi se čini da sve te teorije zavjere zapravo ispod žita šibaju isti ti podmukli mračnjaci, e a da bi na jednu hrpu okupili sve one koji nepodobno ne vjeruju (a mili bože, među njima stvarno ima takvih australopiteka i kromanjonaca da ti se natapiraju dlake na nožnim palcima ) u naturavanje jednoumlja. Mislim ono - klasika, kaj ne?
Samo što u ovom slučaju se teorije zavjere potvrđuju leva leve...
Kažem ja, za vas je ivermectin zakon. To uzmeš iriješili smo se glista.mutava baštarda wrote:Jedna od teorija zavjere veli da grafen u cijepivu kao žilet uništava stijenke žila, a sportaši imaju bržu cirkulaciju.zganci_i_jetrica wrote:Jel' bio pelcovan? Koliko puta? Kada? Čime?
omgHektorović wrote:Noor wrote:zizek zreo za psihijatrijumetilda wrote:
Ni ja. Tek sada kužim. Koja budalaština!
dovoljno mu je vidjeti facu
Pa odgovara, forumski redikul uzima si za uzor pseudo-intelektualnog klauna
u sržHektorović wrote:Noor wrote:toliko o antivakserizmuHektorović wrote:Noor wrote:pricekacemo mi, polako... nije presaHektorović wrote:Dobra vijest je da će za 2-3 mjeseca doći i druga geneacija cijepiva, na proteinskoj bazi, i to bi trebalo riješiti probleme sa oslanjanjem samo na mRNA gensku terapiju.
Sanofi i Novavax dokazano imaju jaku efikasnost a znatno manje nuspojave
a ovi koji se polakomili i ustrcali otrov, kako im bog da
Upravo to :)
al badava objasnjavati ovima s jednom ganglijom
Pa ovdje je u biti debata uzmeđu nas pro-vaxera koji smo za standardni pažljivi znanstveni pristup i ovih ekstrema što silno žele biti pokusni kunići i odbijaju bilo kakvo kritičko razmišljanje i dogmatski odbijaju prihvatiti znanstvene činjenice koje se ne uklapaju u njihov narativ.
Vas su vec nasopali otrovom...sad samo pratimo ko od vas ce prije prdnut na rosuEroo wrote:Očigledno su za vas antivaksere predvidjeli da izumrete.AssadNaPodmornici wrote:inače izgleda da je znanstvenik lošo bio u pravu a ludi ero, glupokokurac, novinari srednje stručne spreme sa indexa itd u krivu(po milijun put), ova cijepiva su rađena kao genetska terapija
Šopat će vas i sa ivermectinom, jer je dokazano da ubija gliste. Nema vam spasa.
Nisam ja u turistickoj zemlji. Inace turizam Na tome samo degenerici mogu bazirati ekonomijuEroo wrote:Nisi nikad čuo za moderatore? Vi bi trebali to znati kao turistička zemlja.newuser wrote:Imam nekakav cudan osjecaj da ce tema opet u potpunosti zazivjeti
Inace vakseri su dobili pojacanje opet u vidu tebe.
Jesi se boostao vec?
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
I ne samo ivermectin... Može i HCQEroo wrote:Kažem ja, za vas je ivermectin zakon. To uzmeš iriješili smo se glista.mutava baštarda wrote:Jedna od teorija zavjere veli da grafen u cijepivu kao žilet uništava stijenke žila, a sportaši imaju bržu cirkulaciju.zganci_i_jetrica wrote:Jel' bio pelcovan? Koliko puta? Kada? Čime?
Samo ti udri po ivermecitinu, liječi od glista ko s rukon.mutava baštarda wrote:I ne samo ivermectin... Može i HCQEroo wrote:Kažem ja, za vas je ivermectin zakon. To uzmeš iriješili smo se glista.mutava baštarda wrote:Jedna od teorija zavjere veli da grafen u cijepivu kao žilet uništava stijenke žila, a sportaši imaju bržu cirkulaciju.zganci_i_jetrica wrote:Jel' bio pelcovan? Koliko puta? Kada? Čime?
samo to od simptoma?Eroo wrote:Gadi mi se na nivo rasprave.
njuh..okus? bol u leđima?
pričaj kako je bilo
jebomater ovi zločinački nikako da krepaju.
kilavio se i nije kihnul.
taj misli ko i uzor mu manolić
kilavio se i nije kihnul.
taj misli ko i uzor mu manolić
2014-12-30
ANIS
O tome više znate vi, nevakciOnanisani.Noor wrote:samo to od simptoma?Eroo wrote:Gadi mi se na nivo rasprave.
njuh..okus? bol u leđima?
pričaj kako je bilo
Navodno do neki dan sto četrdeset i nešto mrtvih sportaša, s današnjim danom i više i to u zadnjih 6 mjeseci.Serbinho-3 wrote:Malo malo, cujes da se nekom sportisti nesto desilo. Takvih stvari, ranije nije bilo. Svi cute, prave se mutavi. Nista o tome da li je vakcinisan i sa kojom vakcinom. Ovo izgleda kao AstraZeneca potpis, ali kako da znamo.
Puno takvih i sličnih informacija ima na fejs profilu Ivica Perković- Šibenska Stina.
2014-04-16
čak je i jedan fratar najavio u slijedeće dvije ili više godina mrtve sve one koji su se cijepiliEroo wrote:Samo ti udri po ivermecitinu, liječi od glista ko s rukon.mutava baštarda wrote:I ne samo ivermectin... Može i HCQEroo wrote:Kažem ja, za vas je ivermectin zakon. To uzmeš iriješili smo se glista.mutava baštarda wrote:Jedna od teorija zavjere veli da grafen u cijepivu kao žilet uništava stijenke žila, a sportaši imaju bržu cirkulaciju.zganci_i_jetrica wrote:Jel' bio pelcovan? Koliko puta? Kada? Čime?
da će ih biti toliko da se neće stići pokapati
svega ima
raznih tvrdnji
2014-04-16
nikaj tik, tak.T. wrote:Tik-tak tik-tak...
lik se preparirao.
uz tri injektiranja, preživio.
slijedi nam stožer i upute.
mogao je kihnut ko i sav pošten svijet, ali ne ti udbaši se ne daju dok ne pokopaju unuke.
veber-
2014-12-30
Tko nije pogledao, isplati se...
Ako ste uzeli genetsku terapiju pod 'plaštom' cjepiva, možda je bolje da preskočite...
Ako ste uzeli genetsku terapiju pod 'plaštom' cjepiva, možda je bolje da preskočite...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Noor and Hektorović like this post
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje