Korona novosti i spoznaje
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
ili puno bliže, u sinj...aben wrote:Ajte u somaliju ako se ne želite cjepiti.
najmanje pelocvan kraj u državi...
sinjska krajina i zaleđe dalmacije...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Te zdravstvene oaze triba pod hitno spuštiti na razinu ostatka domovine. Potpuno je neprihvatljivo da izolirani krajevi budu zdraviji.T. wrote:ili puno bliže, u sinj...aben wrote:Ajte u somaliju ako se ne želite cjepiti.
najmanje pelocvan kraj u državi...
sinjska krajina i zaleđe dalmacije...
2014-04-16
Nepoštena konkurencija... Press
2014-04-16
Zaone koji koriste barem dvije ganglije u logičkom promišljanju.
Naravno, naravno...ljudima triba dat ivermectin umjesto cjepiva, ako je dobar za gliste valjda je i za njih.michaellcmacha wrote:Samo se ti šibaj sa pfizerom, pusti ljude da izaberu bolje opcije...Eroo wrote:Ako je ivermectin dobar, ne treba izmišljat toplu vodu. Dokazano je da gliste odstarnjuje 100%.Hektorović wrote:Dobra vijest je da će za 2-3 mjeseca doći i druga geneacija cijepiva, na proteinskoj bazi, i to bi trebalo riješiti probleme sa oslanjanjem samo na mRNA gensku terapiju.
Sanofi i Novavax dokazano imaju jaku efikasnost a znatno manje nuspojave
Noor wrote:pricekacemo mi, polako... nije presaHektorović wrote:Dobra vijest je da će za 2-3 mjeseca doći i druga geneacija cijepiva, na proteinskoj bazi, i to bi trebalo riješiti probleme sa oslanjanjem samo na mRNA gensku terapiju.
a ovi koji se polakomili i ustrcali otrov, kako im bog da
Upravo to :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Prve tri stavke nisu istina
2014-04-16
Noor likes this post
aben wrote:Noor wrote:pricekacemo mi, polako... nije presaHektorović wrote:Dobra vijest je da će za 2-3 mjeseca doći i druga geneacija cijepiva, na proteinskoj bazi, i to bi trebalo riješiti probleme sa oslanjanjem samo na mRNA gensku terapiju.
Potvrda za starinska cjepiva ne će vriditi.
Pa mRNA lobi je jak, milijarde su u igri. Opet neki common sense govori kako bi trebalo dopustiti i razumniju, provjerenu opciju. Evo i uposlenici NASA-e traže da im se dopusti da pričekaju dostupnost tradicionalnih cjepiva.
2018-04-10
Bit će dopušteno cijepiti se i sa ovin, samo ne će biti dovoljno za pojti u poštu.Hektorović wrote:aben wrote:Noor wrote:pricekacemo mi, polako... nije presaHektorović wrote:Dobra vijest je da će za 2-3 mjeseca doći i druga geneacija cijepiva, na proteinskoj bazi, i to bi trebalo riješiti probleme sa oslanjanjem samo na mRNA gensku terapiju.
Potvrda za starinska cjepiva ne će vriditi.
Pa mRNA lobi je jak, milijarde su u igri. Opet neki common sense govori kako bi trebalo dopustiti i razumniju, provjerenu opciju. Evo i uposlenici NASA-e traže da im se dopusti da pričekaju dostupnost tradicionalnih cjepiva.
2014-04-16
aben wrote:Bit će dopušteno cijepiti se i sa ovin, samo ne će biti dovoljno za pojti u poštu.
Novavax je ista klasična tehnologija cjepiva kao i Francuski Sanofi i Španjolska Hipra. Sve tri bi trebale biti odobrene u sljedećih 3-4 mjeseca, i to nakon znatno kvalitetnijih i sveopće obuhvatnijih ispitivanja nego onih Pfizerovih i Moderninih.
2018-04-10
Ajde u somaliju ako ne želiš napredna cjepiva, nego neka s tehnologijom dvadesetoga stoljećaHektorović wrote:aben wrote:Bit će dopušteno cijepiti se i sa ovin, samo ne će biti dovoljno za pojti u poštu.
Novavax je ista klasična tehnologija cjepiva kao i Francuski Sanofi i Španjolska Hipra. Sve tri bi trebale biti odobrene u sljedećih 3-4 mjeseca, i to nakon znatno kvalitetnijih i sveopće obuhvatnijih ispitivanja nego onih Pfizerovih i Moderninih.
2014-04-16
kic and Hektorović like this post
Ivermectin je zakon, šta ne?Hektorović wrote:aben wrote:Bit će dopušteno cijepiti se i sa ovin, samo ne će biti dovoljno za pojti u poštu.
michaellcmacha wrote:Samo se ti šibaj sa pfizerom, pusti ljude da izaberu bolje opcije...Eroo wrote:Ako je ivermectin dobar, ne treba izmišljat toplu vodu. Dokazano je da gliste odstarnjuje 100%.Hektorović wrote:Dobra vijest je da će za 2-3 mjeseca doći i druga geneacija cijepiva, na proteinskoj bazi, i to bi trebalo riješiti probleme sa oslanjanjem samo na mRNA gensku terapiju.
x
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:boli me kita koliko ljudi će ciknuti nema šprice za mene i adio.Glupkakurac wrote:Eroo wrote:
Primjećujete da među prvih 18 zemalja po smrtnosti na svijetu nema niti jedne
visoko procijepljene države Zapadne Europe.
Posljednji mohikanac...
Nećemo ti mi to žilet cjepivo i gotovo. Moš se ti na glavu nasadit'..
ti prebolio dva puta, uzmi još 6 bostera i mene ostavi na miru i ćao đaci,
Sve ćemo vas procjepit, a sami ćete tražiti nove doze... Nema više labavo....
darth_vader-
2014-04-17
toliko o antivakserizmuHektorović wrote:Noor wrote:pricekacemo mi, polako... nije presaHektorović wrote:Dobra vijest je da će za 2-3 mjeseca doći i druga geneacija cijepiva, na proteinskoj bazi, i to bi trebalo riješiti probleme sa oslanjanjem samo na mRNA gensku terapiju.
Upravo to :)
al badava objasnjavati ovima s jednom ganglijom
inače izgleda da je znanstvenik lošo bio u pravu a ludi ero, glupokokurac, novinari srednje stručne spreme sa indexa itd u krivu(po milijun put), ova cijepiva su rađena kao genetska terapija
metilda likes this post
prvi post da si se vratio i odmah idiotizam :/Eroo wrote:Žižek: Antivakseri sabotiraju anti-korona mjere jer su perverznjaci koji uživaju u ulozi žrtve, depresiji i odugovlačenju svojih besmislenih života
antivakseri žele odugovlačit sa svojim životom? kaj to znači da vi vakseri želite brzo umrijet zato se i cijepite? čak i žižek cijeni to cjepivo izgleda :P
i još ti kreten to staviš u potpis...pa majke ti božje retardirane
Guest- Guest
Glupkakurac wrote:AssadNaPodmornici wrote:boli me kita koliko ljudi će ciknuti nema šprice za mene i adio.Glupkakurac wrote:Eroo wrote:
Primjećujete da među prvih 18 zemalja po smrtnosti na svijetu nema niti jedne
visoko procijepljene države Zapadne Europe.
Posljednji mohikanac...
Nećemo ti mi to žilet cjepivo i gotovo. Moš se ti na glavu nasadit'..
ti prebolio dva puta, uzmi još 6 bostera i mene ostavi na miru i ćao đaci,
Sve ćemo vas procjepit, a sami ćete tražiti nove doze... Nema više labavo....
Samo jako :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje