Nadji opako bocnuo Senfa:'Bio sam na zagrebackom adventu.Bolje da nisam.'
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nadji opako bocnuo Senfa:'Bio sam na zagrebackom adventu.Bolje da nisam.'
ja sam jedino rekao da je Nađi normalan a i onaj iz MOSTA je isto bio OK.
ali kada narod hoće ,bandića, kradeze, ili low iq škoru, a sa druge strane one redikule pokupio tomašević. fala kurcu što ne živim u ZGu, barem ne za sada
ali kada narod hoće ,bandića, kradeze, ili low iq škoru, a sa druge strane one redikule pokupio tomašević. fala kurcu što ne živim u ZGu, barem ne za sada
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Nadji opako bocnuo Senfa:'Bio sam na zagrebackom adventu.Bolje da nisam.'
AssadNaPodmornici wrote:ja sam jedino rekao da je Nađi normalan a i onaj iz MOSTA je isto bio OK.
ma zagreb je jednog radišnog i sposobnog lopova zamijenio hrpom nesposobnih grebatora i lezilebaroša. A kolko su pošteni to bumo tek vidli. Sposobni sigurno nisu, to se već može reć sa sigurnošću. Obnova stoji. Pa da sam ja gradonačelnik svako jutro bi čekao, ili ja ili neko iz mog ureda, ministra pred kabinetom i pitao đe zapelo, ako je ministar problem. Ako je problem što nisu podastrijeli projekte... onda jebiga.
Similar topics
» Ma je'l moguče?Fanovi(bivši) Ne-možemo i Senfa napali Senfa:'Prevario si nas a bili smo vam odani'
» Grabar-Kitarović: Uložila sam svoj 'politički kapital' u bolje odnose sa Srbijom, ali nisam sretna zbog 'zapaljivih izjava' iz Beograda
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Grabar-Kitarović: Uložila sam svoj 'politički kapital' u bolje odnose sa Srbijom, ali nisam sretna zbog 'zapaljivih izjava' iz Beograda
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
Page 4 of 4