Nadji opako bocnuo Senfa:'Bio sam na zagrebackom adventu.Bolje da nisam.'
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Nadji opako bocnuo Senfa:'Bio sam na zagrebackom adventu.Bolje da nisam.'
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2323201&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Nadji opako bocnuo Senfa:'Bio sam na zagrebackom adventu.Bolje da nisam.'
I Nadji je sigurno hdzovac i bandicevac' jer se drznuo kritizirat senfa..bar po zakljucku nekih ovdje koji tako tituliraju senfove kriticare
2015-09-08
Komunisticko zelena celija cini zve da gosti u sirokom luku zaobilaze zagreb i da slici sve vise nekakvoj balkansko istocnoj palanci
2015-09-08
Glupost.vuksadinare wrote:Komunisticko zelena celija cini zve da gosti u sirokom luku zaobilaze zagreb i da slici sve vise nekakvoj balkansko istocnoj palanci
Nitko nije toliko balkanizirao Zagreb kao pokojni Bandić.
Tomašević je sve samo ne Balkan.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kuhano vino se ceka "100 godina" drama na vrhuncu
odite hitno na vecernju misu jamit brunu esih ili mira lacu prije IBM oli googla
da spase vino od kvasine i preuzmu grad
odite hitno na vecernju misu jamit brunu esih ili mira lacu prije IBM oli googla
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Rekoh ja..tko pisne protiv crveno zelenih i senfa=klerofasist,desnjara,hdzovac,bandicevac...ne dirajte miran san ljevara i zelenjavedebotoijusto wrote:kuhano vino se ceka "100 godina" drama na vrhuncu
2015-09-08
jastreb wrote:Glupost.vuksadinare wrote:Komunisticko zelena celija cini zve da gosti u sirokom luku zaobilaze zagreb i da slici sve vise nekakvoj balkansko istocnoj palanci
ti nemaš pojma što balkanizacija znači
za bandića se grad civilizirao, do 2000 je bio teški socrealizam
da, to uključuje i gradnju jebenih fontana
odvoz smeća
završetak poslova u roku
uređenje močvare usred grada i slične stvari
Ovako...ja sam obozavao Bandica.marcellus wrote:jastreb wrote:Glupost.vuksadinare wrote:Komunisticko zelena celija cini zve da gosti u sirokom luku zaobilaze zagreb i da slici sve vise nekakvoj balkansko istocnoj palanci
ti nemaš pojma što balkanizacija znači
za bandića se grad civilizirao, do 2000 je bio teški socrealizam
da, to uključuje i gradnju jebenih fontana
odvoz smeća
završetak poslova u roku
uređenje močvare usred grada i slične stvari
A kad san napisao balkanizacija,mislio sam na kulturoloski proces.
2014-04-22
Uostalom pratio sam i citao tvoje kolumne u 7dnevno,đe si upravo ti mrmljao protiv Bandica i to ,recimo zbog doceka Lepe Brene,zbog organiziranja koncerata u Zagrebu,izvođača nar.muzike,ili pak sa bivse yu rock scene,druzenja sa politicarima ,piscima,glumcima s podrucja Regijuna...itd itd.
2014-04-22
Advent 2021.u Zg...pjevao je dosadni Tolja.
Da je Bandic ziv i da je na celu grada,Advent bi licio na nekakav vasar na Romaniji ,a protiv cega bi ti prvi pisao.
Tako da ja uopce vise ne znam tko bi vam udovoljio.
Da je Bandic ziv i da je na celu grada,Advent bi licio na nekakav vasar na Romaniji ,a protiv cega bi ti prvi pisao.
2014-04-22
ovi je platio gradu da konacno zapiva za vise od 100 ljudi , jos jedna usteda mozemoajastreb wrote:Advent 2021.u Zg...pjevao je dosadni Tolja.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
darth_vader likes this post
ma ništa, ugasit katolibanski glupi advent, fontane ugasit jer koji će nam to kurac, samo bezveze troše vodu i struju, žičara je prebučna pa je ostavit da trune bez da je ikad puštena u funkciju - ionak na sljemenu nema niš za videt, vratit trg maršala tite i ostavit smeće na ulicama jer jebo platit outsourcing... gradske prostore ne prodavat jer šta kapitalisti imaju gradit, turiste rastjerat jer treba živit od proizvodnje a ne turizma.
i raspašoj
i raspašoj
Last edited by marcellus on 5/12/2021, 21:02; edited 1 time in total
vuk je niže rangiran.
po inteligenciji.
marc je plaćen po upisu.
mada vidim da naginje subjektivizmu.
da se vratimo malo u prošlost dok je krepani bio nekrepani, rekli bi živ.
pa je bio advent.
onda sam bio s kćeri i zajednički zaključak nam je bio;
bolje subotom na sajmište u samobor, nego na advent u zagreb.
i onda me ekipa popljuvala i razapela i vjerovatno je vuk bulaznio kako sam ljevičar, zelenko i slično jer sam napisao
-sajam
-za cugu čekaš pol vure
-cijene nerealne
-nema se što za vidjeti
-kič
i gle čuda u zg se održava a u njemačkoj nema sajmišta pred božić.
(došlo je do smjene. izgleda da je ero zaklopio svoje udbaške oči i otišao allahu na proračun, pa eto nam drugog debila)
po inteligenciji.
marc je plaćen po upisu.
mada vidim da naginje subjektivizmu.
da se vratimo malo u prošlost dok je krepani bio nekrepani, rekli bi živ.
pa je bio advent.
onda sam bio s kćeri i zajednički zaključak nam je bio;
bolje subotom na sajmište u samobor, nego na advent u zagreb.
i onda me ekipa popljuvala i razapela i vjerovatno je vuk bulaznio kako sam ljevičar, zelenko i slično jer sam napisao
-sajam
-za cugu čekaš pol vure
-cijene nerealne
-nema se što za vidjeti
-kič
i gle čuda u zg se održava a u njemačkoj nema sajmišta pred božić.
(došlo je do smjene. izgleda da je ero zaklopio svoje udbaške oči i otišao allahu na proračun, pa eto nam drugog debila)
2014-12-30
gle ti si u švabiji pa se drž tema o gradskoj vlasti u minkenu
a zagreb nije bil tak zatrpan smećem još od osamdesetih
ono kaj još funkcionira funkcionira samo po inerciji, a i to budu zasrali vidim
prema tome podastri nam izvješće o adventu u hamburgu ili di već... a zagreb pusti komentirat onima koji su tu
ja ću kaj se mene tiče decu otpeljat u samobor idući vikend, malo da vide advent... ovaj vikend je bila baka kod nas pa nismo stigli
ja ću kaj se mene tiče decu otpeljat u samobor idući vikend, malo da vide advent... ovaj vikend je bila baka kod nas pa nismo stigli
eto i tebe.marcellus wrote:ma ništa, ugasit katolibanski glupi advent, fontane ugasit jer koji će nam to kurac, žičara je prebučna pa je ostavit da trune, vratit trg maršala tite i ostavit smeće na ulicama jer jebo platit outsourcing... gradske prostore ne prodavat jer šta kapitalisti imaju gradit, turiste rastjerat jer treba živit od proizvodnje a ne turizma.
i raspašoj
ti si inteligentniji od vuka.
zašto lažeš?
zašto ne spominješ 8 milijardi duga koje je bandić nakrao.
zašto lažeš o proizvodnji koja je baza svih razvijenih industrija?
pišeš o IR4 a ne znaš kaj je to.
i navijaš za nešto kaj sve razvijene zemlje izbjegavaju?
turizam.
veber-
2014-12-30
proizvodnja je bila baza razvijenih industrija u 19. stoljeću, danas je proizvodnja baza u bangladešu, niko nema veći udio proizvodnje u BDP-u od Bangladeša. Plaća je soma kuna, prosjek
8 milijardi duga je niti 50% godišnjeg proračuna grada, i to je konsolidirani dug
a država je dužna 93%
dug do 60% proračuna je kurac
8 milijardi duga je niti 50% godišnjeg proračuna grada, i to je konsolidirani dug
a država je dužna 93%
dug do 60% proračuna je kurac
Lažeš.marcellus wrote:gle ti si u švabiji pa se drž tema o gradskoj vlasti u minkenu
isto tako nisam u minhenu već u donauworth
prema tome podastri nam izvješće o adventu u hamburgu ili di već... a zagreb pusti komentirat onima koji su tu
nisam ni u hamburgu.
na teritoriju njemačke je tomašević zabranio sva javna okupljanja.
njegova ruka je dugačka i moćna.
a, ako vodiš djecu u samobor svakao je slikovitije, poželjnije i edukativnije posjetiti sajmište subotom.
djeca mogu uživati u malom isuseku u obliku kotlovine, samoborskih kobasa i krafni.
a ti možda nađeš koji dio za auto.
veber-
2014-12-30
uglavnom, do kraja stoljeća turizam će nositi više nego 10 puta više prometa i zarade od sve industrije svijeta
al mi ne bi to
al mi ne bi to
Problem je kaj senfa ni proizvodnja ne zanima..vec macje groblje...lik je sa 4 banke na ledjima valjao se po livadama i asfaltu..puhao u zvizdaljke...ulaz u proizvodne firme vidio kad su on i njegovi nakeljili transparent na ulaz..'zelimo cisti zrak i zelene povrsine da MOZEMO setat peseke i macke'
2015-09-08
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ma je'l moguče?Fanovi(bivši) Ne-možemo i Senfa napali Senfa:'Prevario si nas a bili smo vam odani'
» Grabar-Kitarović: Uložila sam svoj 'politički kapital' u bolje odnose sa Srbijom, ali nisam sretna zbog 'zapaljivih izjava' iz Beograda
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Grabar-Kitarović: Uložila sam svoj 'politički kapital' u bolje odnose sa Srbijom, ali nisam sretna zbog 'zapaljivih izjava' iz Beograda
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
Page 1 of 4