Reiner već iskoristio nove povlastice
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Reiner već iskoristio nove povlastice
Baš zato, Neve...Predsjednik Sabora je državnik i tako bi se morao ponašati.
S problemima države se bave korisnici na forumu, a državnika kao da se to ne tiče.
Ja, obični smrtnik, malo spavam sve dok ne riješim problem, koji mi leži na radnom stolu...
S problemima države se bave korisnici na forumu, a državnika kao da se to ne tiče.
Ja, obični smrtnik, malo spavam sve dok ne riješim problem, koji mi leži na radnom stolu...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
r_nevjesta wrote:uostalom odluke ne donosi premijer, nego Vlada.
i ovo je piš, isto.
2014-04-16
teško izvedivo, jer se predsjednik Sabora bira iz redova zastupnika u sazivu, tj. iz redova parlamentarne većine i to uvijek pretegnededa na aparatima wrote:bilo bi bolje da je šef sabora nestranački čovjek
neva- Posts : 4367
2014-04-12
tvoji problemi nisu državni problemi, koji se ipak malo teže, duže i dogovorno rješavajuEro wrote:Baš zato, Neve...Predsjednik Sabora je državnik i tako bi se morao ponašati.
2014-04-12
i jednu i drugu funkciju štite stalno (kao i neke druge državne dužnosnike), kako država ne bi ostala bez obojice istovremenoaben wrote:zašto ga unda ne štitu ako predsjednik da ostavku, umre ili slično?
2014-04-12
sto ti je bit faca, njega zena vozi a mene obicnog smrtnika moja izvozala
2014-04-19
meni se svidjela kritika sabora od strane mostovaca, zastupnici ne čitaju prijedloge zakona jer nikad se ne prihvaća amandman neke druge strane koja nije "u vlasti", i onda se nikom ništa ne da.. :)
on je očito pametnijiprckov wrote:sto ti je bit faca, njega zena vozi a mene obicnog smrtnika moja izvozala
2014-04-12
aben wrote:r_nevjesta wrote:uostalom odluke ne donosi premijer, nego Vlada.
i ovo je piš, isto.
ti moumak ne zauvijaj kad gouvoris
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
r_nevjesta wrote:on je očito pametnijiprckov wrote:sto ti je bit faca, njega zena vozi a mene obicnog smrtnika moja izvozala
e a zato cu ja da se osvetim svojoj povalit tebe
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
hahahakaja_333 wrote:Pa ja hocu ali ne želim , uzece mi. A ti mu ga dobrovoljno plati, jebo te on.n_razbojnik wrote:a ti misliš da nećeš?kaja_333 wrote:Pa ti mu ga plati ..n_razbojnik wrote:nego, što ima veze ako je vozila supruga lol
Željko drugi puta avionom, kad se već pravi slučaj
U trenutku si prešaltala na adeze. Triba čuvat službu, jbga...r_nevjesta wrote:tvoji problemi nisu državni problemi, koji se ipak malo teže, duže i dogovorno rješavajuEro wrote:Baš zato, Neve...Predsjednik Sabora je državnik i tako bi se morao ponašati.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
PS:
Štićena osoba se u pravilu prevozi u automobilu s neprobojnim staklima (itd), a vozač mu je profesionalac i nikad žena. Čemu uopće pratnja štićene osobe ako je već u startu u prekršaju?
Ne može naš čovik iz svoje kože, pa ga ebi..Pa još akademik...
Štićena osoba se u pravilu prevozi u automobilu s neprobojnim staklima (itd), a vozač mu je profesionalac i nikad žena. Čemu uopće pratnja štićene osobe ako je već u startu u prekršaju?
Ne može naš čovik iz svoje kože, pa ga ebi..Pa još akademik...
A šta ste očekivali????nešto drugo,a vratila se stara partija.....sad kad počnu farbat i mazat...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Postavi ga na skije pa ga nek osiguranje naganja po stazi i čuva da ga ne pokupi neki poludjeli pekar naše gore list.prckov wrote:a zna li taj covo skijat.....da se ne skalamprdi jelenu u supak
vili40-
2015-08-02
abraham wrote:Rainer, goni se u tri pm. Mrcino matora. Sest dana ti(vam) je trebalo.
za odlazak na skijanje svojim autom? Reiner je štićena osoba prve kategorije i zaštitu ne može odbiti.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Meni onda nije jasno dal ga to osiguranje štiti tako i u inozemstvu?Dal preskače gužve pod rotirkama?marcellus wrote:abraham wrote:Rainer, goni se u tri pm. Mrcino matora. Sest dana ti(vam) je trebalo.
za odlazak na skijanje svojim autom? Reiner je štićena osoba prve kategorije i zaštitu ne može odbiti.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:Meni onda nije jasno dal ga to osiguranje štiti tako i u inozemstvu?Dal preskače gužve pod rotirkama?marcellus wrote:abraham wrote:Rainer, goni se u tri pm. Mrcino matora. Sest dana ti(vam) je trebalo.
koliko je meni poznato o stajanju u koloni ili ne ne odlučuje štićena osoba nego murija u pratnji, a koliko znam prate ga i u inozemstvu, govorimo o prvoj kategoriji (predsjednik, premijer, predsjednik sabora)
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
" vozila žena " - vjerovatno su i rotirke bile uključene od " ŽENE " koja je vozila drugi auto !!
Koji kuki uopće ide na skijanje ; jel on uopće razmišlja na kakvom je odgovornom mijestu i da na skijanju može itekako lako nastradati i onda se može pozdraviti s svojim radnim mijestom - predlažem mu još i planinarenje, skakanje padobranom, jumping i slične stvari - to će mu svakako odagnati stres !!
Nažalost mnoge se stvari mogu promijeniti - no hrvatski mentalitet je nenadjebiv - to ne može niti će moći promijeniti itko !!
Koji kuki uopće ide na skijanje ; jel on uopće razmišlja na kakvom je odgovornom mijestu i da na skijanju može itekako lako nastradati i onda se može pozdraviti s svojim radnim mijestom - predlažem mu još i planinarenje, skakanje padobranom, jumping i slične stvari - to će mu svakako odagnati stres !!
Nažalost mnoge se stvari mogu promijeniti - no hrvatski mentalitet je nenadjebiv - to ne može niti će moći promijeniti itko !!
Guest- Guest
a jako osiguranje a vozi ga baba,pogledaj kakvo je vrijeme vani...on bi lako povozio količek i prije nego dođe do skijalištamarcellus wrote:vili40 wrote:Meni onda nije jasno dal ga to osiguranje štiti tako i u inozemstvu?Dal preskače gužve pod rotirkama?marcellus wrote:abraham wrote:Rainer, goni se u tri pm. Mrcino matora. Sest dana ti(vam) je trebalo.
koliko je meni poznato o stajanju u koloni ili ne ne odlučuje štićena osoba nego murija u pratnji, a koliko znam prate ga i u inozemstvu, govorimo o prvoj kategoriji (predsjednik, premijer, predsjednik sabora)
vili40-
2015-08-02
Dizete buku oko standardne procedure.
A sto se skijanja tice, covjek je ulatio prije izbora. I ne vidim zasto politicar ne bi isao na skijanje, planinarenje, more...
A sto se skijanja tice, covjek je ulatio prije izbora. I ne vidim zasto politicar ne bi isao na skijanje, planinarenje, more...
2014-12-30
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
» I obitelji uhljeba uživaju povlastice
» MAKSIMALNO ISKORISTIO POLOŽAJ
» Roditeljstvo nikad isplativije: Povlastice, subvencije i naknade koje bi nas trebale spasiti od izumiranja
» samo je iskoristio visak cjepiva
» I obitelji uhljeba uživaju povlastice
» MAKSIMALNO ISKORISTIO POLOŽAJ
» Roditeljstvo nikad isplativije: Povlastice, subvencije i naknade koje bi nas trebale spasiti od izumiranja
» samo je iskoristio visak cjepiva
Page 5 of 10