Drzi se Miso...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Drzi se Miso...
ali smrdljivi četnik ne želi se odseliti i mila mu je i draga hrvatska.
mirovina.
i još se alkoholizira sa svojim četnicima.
na baušteli.
potkrada proračun ko i brat četnik koji mu daje posao.
mirovina.
na baušteli.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
..i jos veli da je milutin mrkonjic car i pravi komunist a do smrti nosio znacku sa slobinim likom i svake godine pohodi slobin grobveber wrote:ali smrdljivi četnik ne želi se odseliti i mila mu je i draga hrvatska.
mirovina.
na baušteli.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tipično horvatsko nepodnošenje bilo kakve kritike na račun bilo čega horvatsko-slavonsko-dalmatinskog.
Prenebregavate činjenicu da sam u svojim postovima nahvalio Olivera,Mišu i Gibu,pa se kao moje protu horvatsko-slavonsko-dalmatinsko uzima kritiziranje,ili ismjevanje likova poput Stavrosa,ili pijanog Gerdoviča.
Umjesto da se zapitate zašto propada horvatsko-slavonsko-dalmatinska lakoglazbena scena.
Prenebregavate činjenicu da sam u svojim postovima nahvalio Olivera,Mišu i Gibu,pa se kao moje protu horvatsko-slavonsko-dalmatinsko uzima kritiziranje,ili ismjevanje likova poput Stavrosa,ili pijanog Gerdoviča.
Umjesto da se zapitate zašto propada horvatsko-slavonsko-dalmatinska lakoglazbena scena.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa nismo mi rekli da je milutin okjastreb wrote:Tipično horvatsko nepodnošenje bilo kakve kritike na račun bilo čega horvatsko-slavonsko-dalmatinskog.
2015-09-08
Za tog čestnjejšeg Mrkonjiča jučer sam čuo prvi puta u žitiju.vuksadinare wrote:..i jos veli da je milutin mrkonjic car i pravi komunist a do smrti nosio znacku sa slobinim likom i svake godine pohodi slobin grobveber wrote:ali smrdljivi četnik ne želi se odseliti i mila mu je i draga hrvatska.
mirovina.
na baušteli.
I samo sam rekao da je Mrkonjič pravi komunista jer ce na grobu imati zvijezdu,od koje SDP-ovci horvatski bježe kao nečastivi od posvećene vodice predvođeni likovima poput Mirele Halidovne Ahmetovič.
2014-04-22
Ti si Mirelu onomad hvalio ako me sjecanje ne vara.jastreb wrote:Za tog čestnjejšeg Mrkonjiča jučer sam čuo prvi puta u žitiju.vuksadinare wrote:..i jos veli da je Milutin mrkonjic car i pravi komunist a do smrti nosio znacku sa slobinim likom i svake godine pohodi slobin grobveber wrote:ali smrdljivi četnik ne želi se odseliti i mila mu je i draga hrvatska.
mirovina.
na baušteli.
I samo sam rekao da je Mrkonjič pravi komunista jer će na grobu imati zvijezdu,od koje SDP-ovci horvatski bježe kao nečastivi od posvećene vodice predvođeni likovima poput Mirele Halidovne Ahmetovič.
.
2015-09-08
Jesam,ma sam i napisao kako sam kritizirao SDP u koji me pozivala,zbog revizionizma i antisocijalizma koji prevladava u stranci.vuksadinare wrote:Ti si Mirelu onomad hvalio ako me sjecanje ne vara.jastreb wrote:Za tog čestnjejšeg Mrkonjiča jučer sam čuo prvi puta u žitiju.vuksadinare wrote:..i jos veli da je Milutin mrkonjic car i pravi komunist a do smrti nosio znacku sa slobinim likom i svake godine pohodi slobin grobveber wrote:ali smrdljivi četnik ne želi se odseliti i mila mu je i draga hrvatska.
mirovina.
na baušteli.
I samo sam rekao da je Mrkonjič pravi komunista jer će na grobu imati zvijezdu,od koje SDP-ovci horvatski bježe kao nečastivi od posvećene vodice predvođeni likovima poput Mirele Halidovne Ahmetovič.
.
Također u njenom djelovanju osjeća se,mada naizgled prikriven,jedan stav o Bosni građanskoj,dakle podrška bakirovsko-komšičevskoj politici i prenaglašen interes za Bosnu i Hercegovinu,što ,s obzirom na njeno porijeklo,i ne čudi.
Izazvala je i mnogo negodovanja zbog svojeg pisanija o pjesnima na utakmici sa Rosijom. Zašto se u to miješa?
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Umro Mišo Cvijanović-Cvijo
» Mišo Kovač postao dida
» Mišo Kovač stvara atmosferu na Marsu
» MARKO-MIŠO MUJAN Pelješki "Most branitelja Hrvatske"
» Mišo će na Poljudu biti proglašen najpopularnijim pjevačem svih vremena
» Mišo Kovač postao dida
» Mišo Kovač stvara atmosferu na Marsu
» MARKO-MIŠO MUJAN Pelješki "Most branitelja Hrvatske"