Drzi se Miso...
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Drzi se Miso...
https://www.vecernji.hr/showbiz/miso-kovac-ponovno-zavrsio-u-bolnici-sinoc-je-po-njega-dosla-hitna-lijecnici-sumnjaju-na-upalu-pluca-1542309
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Drzi se Miso...
Sretno Mišo...
Mislio sam da će prvi otići od ekipe...a ono zadnji ostade.
Mislio sam da će prvi otići od ekipe...a ono zadnji ostade.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mislim da ce odlaskom Miše u dobra sjećanja otići i dalmatinska zabavnoglazbena scena.
Sve osim njega je otišlo,a što je ostalo?
Masa nabrzinusklepanih klapa,Stavros,Jole ,poludjeli Jelavić,vazda pjani Grdović i Rozga.
Respekt Gibi,ali on prevazilazi granice dalmatinske pisme.
Masa nabrzinusklepanih klapa,Stavros,Jole ,poludjeli Jelavić,vazda pjani Grdović i Rozga.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zasto poludjeli jelavicjastreb wrote:Mislim da ce odlaskom Miše u dobra sjećanja otići i dalmatinska zabavnoglazbena scena.
2015-09-08
jastreb wrote:Mislim da ce odlaskom Miše u dobra sjećanja otići i dalmatinska zabavnoglazbena scena.
Otići će ona stara, kao što je i vrijeme da stare stvari odlaze.
Nisam bio fan Miše Kovača, više sam volio druge dalmatinske glazbenike ali moje poštovanje i naklon.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Da, od svoje generacije on je posljednji ili jedan od posljednjih.
niels-
2021-04-26
..uz pjesme misu je obiljezila jrdna stvar..on je smatran ono pravim dalmatincem pogotovo u fizickom smislu iz sedamdesetih i osamdesetih..brk,poluduga kosa,lancic oko vrata otkopcana kosulja bijela jedan gumb viska i maljave grudi
2015-09-08
kaj je četnik, malo bi one svoje?jastreb wrote:Mislim da ce odlaskom Miše u dobra sjećanja otići i dalmatinska zabavnoglazbena scena.
mrš stoko abolirana, sve smo vas trebali u deželu kod vožda pa se jebite.
mrcino alkoholičarska u mirovini. i još pride u fušu oduzimaš kruh nekome.
ali garant radiš kod zeme.
sijede kose, kratko pošišan, smeđih očiju, ispod obrijane brade izviru čuperci dlačurina.
i ziher krekećete zajedno.
veber-
2014-12-30
a koji kompleksi pak tebe jebu?vuksadinare wrote:..uz pjesme misu je obiljezila jrdna stvar..on je smatran ono pravim dalmatincem pogotovo u fizickom smislu iz sedamdesetih i osamdesetih..brk,poluduga kosa,lancic oko vrata otkopcana kosulja bijela jedan gumb viska i maljave grudi
i zaboravio si u opisu neandretalca navesti da nosi križ, čak i dok tito dođe primiti štafetu.
pa koji je kurac vama ljudi?
veber-
2014-12-30
Vec sam pisao.vuksadinare wrote:Zasto poludjeli jelavicjastreb wrote:Mislim da ce odlaskom Miše u dobra sjećanja otići i dalmatinska zabavnoglazbena scena.
Lani je grmio da je dalm.glazbena scena osla k vragu,a upravo ju je on naceo pjesmom Rodija se sin,sa kojom je pocelo propadanje zabavne muzike.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Oliverov ispraćaj je bio veličanstven...
Ali mišin...
Ljudi će pamtiti doživotno gdje su bili kad su čuli vijest...
Mišo je nešto potpuno drugačije od svega ostaloga, za dalmatince...
Tu ću stati...
Ali mišin...
Ljudi će pamtiti doživotno gdje su bili kad su čuli vijest...
Mišo je nešto potpuno drugačije od svega ostaloga, za dalmatince...
Tu ću stati...
Obnevideo si od pića ili čega već...jastreb wrote:Vec sam pisao.vuksadinare wrote:Zasto poludjeli jelavicjastreb wrote:Mislim da ce odlaskom Miše u dobra sjećanja otići i dalmatinska zabavnoglazbena scena.
Lani je grmio da je dalm.glazbena scena osla k vragu,a upravo ju je on naceo pjesmom Rodija se sin,sa kojom je pocelo propadanje zabavne muzike.
Predstavljaš se nekakvim autoritetom iz područja glazbe, samoukim pjesnikom, dapače književnikom ili čak jezikoslovcem...
Dok je istovrjemeno razvidno da je u pozadini svega toga samo tvoj jal i ljubomora naspram poznatih i priznatih te u narodu sveprihvaćenih doajena zabavne glazbe u hrvata...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
veber wrote:a koji kompleksi pak tebe jebu?vuksadinare wrote:..uz pjesme misu je obiljezila jrdna stvar..on je smatran ono pravim dalmatincem pogotovo u fizickom smislu iz sedamdesetih i osamdesetih..brk,poluduga kosa,lancic oko vrata otkopcana kosulja bijela jedan gumb viska i maljave grudi
i zaboravio si u opisu neandretalca navesti da nosi križ, čak i dok tito dođe primiti štafetu.
pa koji je kurac vama ljudi?
Puni srce
2014-04-16
2014-04-16
2014-04-16
ovi četnici su antiprotivni svemu.T. wrote:Obnevideo si od pića ili čega već...jastreb wrote:Vec sam pisao.vuksadinare wrote:Zasto poludjeli jelavicjastreb wrote:Mislim da ce odlaskom Miše u dobra sjećanja otići i dalmatinska zabavnoglazbena scena.
Predstavljaš se nekakvim autoritetom iz područja glazbe, samoukim pjesnikom, dapače književnikom ili čak jezikoslovcem...
Dok je istovrjemeno razvidno da je u pozadini svega toga samo tvoj jal i ljubomora naspram poznatih i priznatih te u narodu sveprihvaćenih doajena zabavne glazbe u hrvata...
mrcina abolirana nije spomenuo cajke kao zadnji šund, nenene, njemu smetaju dalmatinske pjesme.
ali četničko roktanje to je autohtono.
jebemti tuđmana koji ga je abolirao i u mirovinu poslao.
veber-
2014-12-30
Pa tetrijeb je jednom rekao da vise voli kakvu romanijsku krcmetinu sa svim 'miomirisima' koje nosi nego kakvu konobicu ili kakav zrihtani becki restac
2015-09-08
ali smrdljivi četnik ne želi se odseliti i mila mu je i draga hrvatska.
mirovina.
i još se alkoholizira sa svojim četnicima.
na baušteli.
potkrada proračun ko i brat četnik koji mu daje posao.
mirovina.
i još se alkoholizira sa svojim četnicima.
na baušteli.
potkrada proračun ko i brat četnik koji mu daje posao.
2014-12-30
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Umro Mišo Cvijanović-Cvijo
» Mišo Kovač postao dida
» Mišo Kovač stvara atmosferu na Marsu
» MARKO-MIŠO MUJAN Pelješki "Most branitelja Hrvatske"
» Mišo će na Poljudu biti proglašen najpopularnijim pjevačem svih vremena
» Mišo Kovač postao dida
» Mišo Kovač stvara atmosferu na Marsu
» MARKO-MIŠO MUJAN Pelješki "Most branitelja Hrvatske"
» Mišo će na Poljudu biti proglašen najpopularnijim pjevačem svih vremena