Umro Mišo Cvijanović-Cvijo
Page 1 of 1
Umro Mišo Cvijanović-Cvijo
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/umro-rijecki-novinar-miso-cvijanovic-dugogodisnji-urednik-kolumnist-karikaturist-i-reporter-bio-je-jedan-od-najvecih-kronicara-grada-na-rjecini/8321681/
Jedan od mojih najdražih novinara N.lista. Neumorni kroničar Rijeke,Crikvenice,Vrbnika... Živa enciklopedija,karikaturist, odličan poznavartelj nogometa i sporta uopće. Volio je svoj NK Rijeku i NK Crikvenicu. Najdraža kolumna u NL bila mi je Đir po Korzu po kojoj je nastala i knjiga koju mi je poklonio prije 10-tak let.
Za prijatelje koji su umrli običavao je napisati da su "otišli u dobra spominjanja". Počivao u miru.
Jedan od mojih najdražih novinara N.lista. Neumorni kroničar Rijeke,Crikvenice,Vrbnika... Živa enciklopedija,karikaturist, odličan poznavartelj nogometa i sporta uopće. Volio je svoj NK Rijeku i NK Crikvenicu. Najdraža kolumna u NL bila mi je Đir po Korzu po kojoj je nastala i knjiga koju mi je poklonio prije 10-tak let.
Za prijatelje koji su umrli običavao je napisati da su "otišli u dobra spominjanja". Počivao u miru.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Umro Mišo Cvijanović-Cvijo
Lokalni birtijas i kroner ko vecina novinara narocito lokalnih..bolje poznavao lokalne krcme nego vlastitu zenu u krevetu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Čovjek nije bio nikakav kroner. Sportski tip. Nikad nije pušio. Sport mu je bio najveća ljubav,naročito nogomet i NK Rijeka.vuksadinare wrote:Lokalni birtijas i kroner ko vecina novinara narocito lokalnih..bolje poznavao lokalne krcme nego vlastitu zenu u krevetu
2014-04-22
moze biti..mada sa tobom se druziti a ostat suhog grla ne vjerujemjastreb wrote:Čovjek nije bio nikakav kroner. Sportski tip. Nikad nije pušio. Sport mu je bio najveća ljubav,naročito nogomet i NK Rijeka.vuksadinare wrote:Lokalni birtijas i kroner ko vecina novinara narocito lokalnih..bolje poznavao lokalne krcme nego vlastitu zenu u krevetu
2015-09-08
Ne pijem od Nove godine. Znači ni kapi.vuksadinare wrote:moze biti..mada sa tobom se druziti a ostat suhog grla ne vjerujemjastreb wrote:Čovjek nije bio nikakav kroner. Sportski tip. Nikad nije pušio. Sport mu je bio najveća ljubav,naročito nogomet i NK Rijeka.vuksadinare wrote:Lokalni birtijas i kroner ko vecina novinara narocito lokalnih..bolje poznavao lokalne krcme nego vlastitu zenu u krevetu
2014-04-22
znas li gdje se cuju najbolje i najsvjeije lokalne vijesti,price i legende?jastreb wrote:Ne pijem od Nove godine. Znači ni kapi.vuksadinare wrote:moze biti..mada sa tobom se druziti a ostat suhog grla ne vjerujemjastreb wrote:Čovjek nije bio nikakav kroner. Sportski tip. Nikad nije pušio. Sport mu je bio najveća ljubav,naročito nogomet i NK Rijeka.vuksadinare wrote:Lokalni birtijas i kroner ko vecina novinara narocito lokalnih..bolje poznavao lokalne krcme nego vlastitu zenu u krevetu
2015-09-08
U Kafani,i na zidiću iza butige ili zadruge.vuksadinare wrote:znas li gdje se cuju najbolje i najsvjeije lokalne vijesti,price i legende?jastreb wrote:Ne pijem od Nove godine. Znači ni kapi.vuksadinare wrote:moze biti..mada sa tobom se druziti a ostat suhog grla ne vjerujemjastreb wrote:Čovjek nije bio nikakav kroner. Sportski tip. Nikad nije pušio. Sport mu je bio najveća ljubav,naročito nogomet i NK Rijeka.vuksadinare wrote:Lokalni birtijas i kroner ko vecina novinara narocito lokalnih..bolje poznavao lokalne krcme nego vlastitu zenu u krevetu
2014-04-22
Pisao za talijanske i srpske novine...
Antihrvatske provenijencije...
Kakva je ovo vijest?
Kakva je ovo vijest?
i sto mislis viseci po krcmams nije nist cugnuo...pa tebi se moze prodat fora ko malom djetetujastreb wrote:U Kafani,i na zidiću iza butige ili zadruge.vuksadinare wrote:znas li gdje se cuju najbolje i najsvjeije lokalne vijesti,price i legende?jastreb wrote:Ne pijem od Nove godine. Znači ni kapi.vuksadinare wrote:moze biti..mada sa tobom se druziti a ostat suhog grla ne vjerujemjastreb wrote:
Čovjek nije bio nikakav kroner. Sportski tip. Nikad nije pušio. Sport mu je bio najveća ljubav,naročito nogomet i NK Rijeka.
2015-09-08
T. wrote:Pisao za talijanske i srpske novine...
Kakva je ovo vijest?
Guest- Guest
http://poduckun.net/komemoracija-za-misu-cvijanovica-cviju-bio-je-rijetko-dobar-covjek-koji-je-strastveno-volio-obitelj-i-nogomet/
2014-04-22
Zanimljivo, Srbin ti je najdraži.jastreb wrote:Jedan od mojih najdražih novinara N.lista.
Similar topics
» Drzi se Miso...
» Cvijanović u Washingtonu prca Escobara u glavu
» Mišo Kovač postao dida
» Ambasador Italije u BiH se smijao tvrdnjama Željke Cvijanović
» Mišo Kovač stvara atmosferu na Marsu
» Cvijanović u Washingtonu prca Escobara u glavu
» Mišo Kovač postao dida
» Ambasador Italije u BiH se smijao tvrdnjama Željke Cvijanović
» Mišo Kovač stvara atmosferu na Marsu
Page 1 of 1