ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona novosti i spoznaje

Page 8 of 50 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next

Go down

Korona novosti i spoznaje - Page 8 Empty Re: Korona novosti i spoznaje

Post by prckov 18/11/2021, 10:57

crvenkasti wrote:
kic wrote:
Noor wrote:ako netko zna na forum stavit video s FB, evo link

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1528381150864575&id=838683759834321

@Gnječ?

Deda je uvjerljiv i vrlo se vješto služi sofizmima.

Veliki dio onoga što je nabrojao je istina, međutim, puno toga što ne paše u njegovu teoriju je zaobišao.

To što se u politici ništa ne dešava slučajno ne znači da je sve pod nečijom kontrolom i da netko upravlja i određuje budućnost.
Svjetom ne vlada bulumenta genijalaca, nego glupani i pokvarenjaci koji odluke donose od slučaja do slučaja.

Npr. spominje samo financijsko-digitalni kompleks. Ne spominje naftno plinski koji je važniji, jači i moćniji od tog digitalnog.

Govori da planski izazivaju uništenje financijskog svjetskog sistema, da bi ga oni oni zamijenili svojom.
Nitko nije toliko obdaren da može predvidjeti posljedice uništenja i da je siguran da neće uništiti i samog sebe.
Uništenje ekonomije izaziva ratove. Uništenje svjetske ekonomije izazvat će svjetski rat.
Gdje će sakriti ti koji su ga isplanirali?

Više sam sklon vjerovati da ta svjetska elita moćnika pokušava spasiti svjetski sistem, a ne ga namjerno uništiti.
Samo što su glupi.

ne znam sta covjek prica poslusat cu poslije
ali sto se tice unistenja zaoadnih ekonomija to se namjerno radi kroz stvaranje covid i klimatske krize
ako je o tome rijec
a to je ocito u americi
biden doslovno rusi americku ekonomiju i uvlaci svijet u ekonomsku krizu
evo ovaj o tome prica

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2021, 11:03

crvenkasti wrote:
ebenica wrote:
crvenkasti wrote:
Nitko nije toliko obdaren da može predvidjeti posljedice uništenja i da je siguran da neće uništiti i samog sebe.
Uništenje ekonomije izaziva ratove. Uništenje svjetske ekonomije izazvat će svjetski rat.

bogati rijetko kad ginu u ratovima, uvijek postoje neutralne, sigurne, oaze u kojima se ne treba skrivati, život se tamo odvija normalno.

Ako sada počne svjetski rat, on vjerojatno neće biti poput prvog ili drugog svjetskog rata.

Mogu se sakriti u atomskim skloništima, ali sumnjam da će im biti lijepo i ako poslije rata uspiju izaći.
nitko neće koristit atomsko oružje, iza ratova stoje elite a elitama to ne bi bilo u interesu. nema više samostalnih neovisnih luđaka.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 18/11/2021, 11:03

kad kazem biden mislim na sve bitne politicke figure na zapadu
doslovno sve
cak je i nas prime minister pokleknuo pod pritiskom
bio je protiv naturanja silom vakcine i klimatskih ubleha
sad je promjenio pricu

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2021, 11:05

Emisija je snimljena 2012.

violator wrote:U povijest ljudskog roda najviše zlodjela nije počinjeno iz zavisti, pohlepe ili neke urođene karakterne ljudske mane već zbog osobine koju doživljavamo pozitivno – zbog posluha. Različite vrste posluha dovele su do različitih vrsta djelovanja koja bi sudionicima vjerojatno bila nezamisliva da su na trenutak zastali i razmislili izvan ugrađenih okvira normi određenog vremena ili trenutka. Isti obrazac preslikava se na manje zajednice kao što su radna okružja ili obitelji. Posluh je upravo taj koji omogućava da se ispred očiju zbivaju nepravde.

Tom se temom u svojoj knjizi pozabavila Natalija Princi kroz niz povijesnih događaja vezanih uz politiku, obitelj, školu, religiju, pa sve do znanstvenih istraživanja obrazaca ljudskog ponašanja, koja su pokazala koliko se lako posluh može stvoriti i koristiti

15. listopad 2021.

Potresi, ratovi, požari svakako spadaju na popis katastrofa koje su od pamtivijeka pogađale ljude, ali uvijek su se za vrh te ljestvice borile i epidemije.

Svaka velika epidemija u povijesti je iza sebe ostavljala promijenjeno društvo, jer je zahtijevala povećanje društvene kontrole, često označujući kraj jednog svijeta i početak drugog.

Emisija će dati povijesni pregled velikih povijesnih epidemija, od kuge, kolere, tuberkuloze analizirajući društvene promjene koje su slijedile. Gost emisije je dr. sc. Tomislav Pletenac.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 18/11/2021, 11:08

prckov wrote:kad kazem biden mislim na sve bitne politicke figure na zapadu
doslovno sve
sad je promjenio pricu
UN, svjetska banka, who, silicon valey elite i sateliti i mnogi mnogi drugi ukljuceni u politicki globalizam
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by kic 18/11/2021, 11:28

Korona novosti i spoznaje - Page 8 20211118
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by darth_vader 18/11/2021, 11:59

violator wrote:
Glupkakurac wrote:

Ne bježim, ali niti ne vidim smisao neke daljnje rasprave. Sama znaš što je najbolje... Odrasli ljudi biraju svoje bitke. Ne osjećam da je ovo moja. Igrajte se revolucionara kontra "prestrašnog režima" što se mene tiče slobodno... Iskreno, jebe mi se za sve to više.

There are times, sir, when men of good conscience cannot blindly follow orders...

Uvijek kontra struje većine. Zabavnije je tako... :)
Ne smatram ova vremena posebno sudbonosnima. Ljudi su općenito postali prerazmaženi i nisu vrijedni ikakve borbe niti nekog žrtvovanja. Obitelj i uski krug prijatelja. Eventualno. Distopijski scenarij živimo ionako odavno.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by crvenkasti 18/11/2021, 12:17

ebenica wrote:
crvenkasti wrote:
ebenica wrote:
crvenkasti wrote:

bogati rijetko kad ginu u ratovima, uvijek postoje neutralne, sigurne, oaze u kojima se ne treba skrivati, život se tamo odvija normalno.

Ako sada počne svjetski rat, on vjerojatno neće biti poput prvog ili drugog svjetskog rata.

Mogu se sakriti u atomskim skloništima, ali sumnjam da će im biti lijepo i ako poslije rata uspiju izaći.
nitko neće koristit atomsko oružje, iza ratova stoje elite a elitama to ne bi bilo u interesu. nema više samostalnih neovisnih luđaka.

To vrijedi za lokalne ratove koje je moguće kontrolirati i na kojima elite lijepo zarađuju.
Uništenje svjetske ekomije će izazvati globalni kaos. Kaos znači odsustvo kontrole.

Onima koji misle da je atomski rat nemoguć jer nikome nije u interesu preporučujem da prouče detalje Kubanske krize 1962. kad je samo zahvaljujući sretnoj slučajnosti izbjegnut svjetski atomski sukob.

Kad su vidjeli koliko malo dijeli svijet od totalnog uništenja, uveli su nekakve 'crvene telefone' koji trebaju spriječiti da se tako nešto ne ponovi.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by prckov 18/11/2021, 12:27

the big threat is the threat of destroying the entire of western economy on the basis of fake news

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2021, 12:33

Glupkakurac wrote:
violator wrote:
Glupkakurac wrote:

Ne bježim, ali niti ne vidim smisao neke daljnje rasprave. Sama znaš što je najbolje... Odrasli ljudi biraju svoje bitke. Ne osjećam da je ovo moja. Igrajte se revolucionara kontra "prestrašnog režima" što se mene tiče slobodno... Iskreno, jebe mi se za sve to više.

There are times, sir, when men of good conscience cannot blindly follow orders...

Ne smatram ova vremena posebno sudbonosnima. Ljudi su općenito postali prerazmaženi i nisu vrijedni ikakve borbe niti nekog žrtvovanja. Obitelj i uski krug prijatelja. Eventualno. Distopijski scenarij živimo ionako odavno.

Da, vidim. Bunu protiv segregacije svodis na "sujetu", "razmazenost" i "igru" .. gdje li sam to vec cula? Hmm.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2021, 12:41

crvenkasti wrote:

Onima koji misle da je atomski rat nemoguć jer nikome nije u interesu preporučujem da prouče detalje Kubanske krize 1962. kad je samo zahvaljujući sretnoj slučajnosti izbjegnut svjetski atomski sukob.

to je bilo doba još koliko toliko nevine politike, bogataši su bili centrirani na vlastita područja, danas rusi imaju nekretnine po americi, kinezi, francuzi, britanci i obrnuto...
da je todorić bio vlasnik pola srbije ili neki srbin imao firme po hrvatskoj i vlasnik dalmatinskih hotela, proizvodnje, firmi, rata nikad ne bi bilo jer niti jedan bogataš ne bi dopustio da mu se uništava vlasništvo, milošević bi letio na izvanrednim izborima ili bio smijenjen vanjskim utjecajem. današnji političari mogu lajat ali zna se tko ih je doveo tamo gdje jesu, izbori i stranke koštaju, svuda u svijetu. ratovi se vode, kada se vode, za novac...te romantične pizdarije o slobodi ili demokraciji su umrle tamo negdje početkom osamdesetih kad je kapital uhvatio svijet za vrat, tj, politiku sa obje ruke a ne samo jednim prstom kao prije toga. to je realno stanje svijeta, izbori, demokracija, sloboda, prava... sve su to jedne najobičnije pizdarije, religija za običan puk.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2021, 12:43

violator wrote:
Glupkakurac wrote:
violator wrote:
Glupkakurac wrote:

Da, vidim. Bunu protiv segregacije svodis na "sujetu", "razmazenost" i "igru" .. gdje li sam to vec cula? Hmm.

tko se rodi sa krilima puzanje mu nije prirodno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 18/11/2021, 13:02

violator wrote:
Glupkakurac wrote:
violator wrote:
Glupkakurac wrote:

Sretno u borbi što da ti kažem. Ne vidim to tako kao ti jer vidjeh i drugu stranu medalje. Onu u koju većina i dalje ne vjeruje. Upravo mi neki frendovi preko Facebooka pozivaju ljude da se svjesno zaraze recimo. Suludo. Nisam za ovakve apsurdne mjere, ali podržavam sve što je moguće da se ovo sranje zaustavi. Ovdje jednostavno nema pobjednika. Gubimo svi kako god da okreneš. Što predlažeš za rješenje? Ne dirati ništa pa tko preživi? Ne vjerujem da se sve baš radi iz malicioznih poriva, više da je u pitanju nesnalaženje u situaciji.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

pokerjocker and niels like this post

Back to top Go down

Post by prckov 18/11/2021, 13:24

Glupkakurac wrote:
violator wrote:
Glupkakurac wrote:
violator wrote:
Glupkakurac wrote:

Sretno u borbi što da ti kažem. Ne vidim to tako kao ti jer vidjeh i drugu stranu medalje. Onu u koju većina i dalje ne vjeruje. Upravo mi neki frendovi preko Facebooka pozivaju ljude da se svjesno zaraze recimo. Suludo. Nisam za ovakve apsurdne mjere, ali podržavam sve što je moguće da se ovo sranje zaustavi. Ovdje jednostavno nema pobjednika. Gubimo svi kako god da okreneš. Što predlažeš za rješenje? Ne dirati ništa pa tko preživi? Ne vjerujem da se sve baš radi iz malicioznih poriva, više da je u pitanju nesnalaženje u situaciji.

moj brat je prebolio koronu
kaze da je proso 20 dana horora
stvar koja meni smeta je da iza cijele pandemije stoje politicki interesi koji ne misle dobro ljudima
te interse provlace kroz narativ o pandemiji, klimatskim promjenama i brizi za marginalizirane soc. grupe
vas zg gradonacelnik je ekspozitura tih interesa, zato ga i prozivam
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2021, 13:52

prckov wrote:kad kazem biden mislim na sve bitne politicke figure na zapadu
doslovno sve
sad je promjenio pricu

Naravno.

Mlin melje ... a ako ''ne melje'' mlinaru se da lova ''da bi mogel mljeti''.

Nije to usamljen slučaj. Ima toga koliko hoćeš i NGO dela svoje.

Gle ... došel sam u godine kad mi je moje dvorišće glavna ''fronta''.

Počistiti korov, pokupiti lišće, popraviti kaslić ... uživati u suncu naročito u ove dane, pojesti finu juhu od gljiva s bučinim uljem i prepečenim kruhom ... i ne preveć trošiti energiju na nekaj na kaj se više ne mre utjecati.

Kad te traže CP, evo izvolite skenirajte - u redu? 

Je - fala - bok. Bok.

Vozi Miško.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2021, 13:59

Drugacije receno, nista ne cujem, nista ne vidim. Polizat cu svaku straznjicu koju moram polizat' da bih zadrzao ovo sto imam. Za svaku moralnu dvojbu, imam spremno opravdanje. :) Da, da, jasno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2021, 14:03

Glupkakurac wrote:
violator wrote:
Glupkakurac wrote:

Dođe to sa sjedima u bradi.
Tu i tamo proradi stari bunt, ali mu ne dam da se razmaše jer me par puta već usosil ... fino staneš, pogledaš lijevo-desno ... oportuno ostvariti svoj cilj sa najmanjim mogućim štetama i to je to.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2021, 14:13

violator wrote:Drugacije receno, nista ne cujem, nista ne vidim. Polizat cu svaku straznjicu koju moram polizat' da bih zadrzao ovo sto imam. Za svaku moralnu dvojbu, imam spremno opravdanje. :) Da, da, jasno.

Buhuhuhu .... prava .... buhuhuhu ... slobode .... buhuhu .... da imaš imalo mozga, koliko ga zapravo nemaš shvatila bi da te ''guzice'' zaobilazim na široko, a vama revolucionarkama i revolucionarima prepuštam zabijanje vaših vlastitih glava ''u njih''.

I dok takvi kao ti histerično pokušavaju osloboditi vlastite glave iz stiska šupka vam oko vrata, na široko vas zaobiđem i nastavim svojim putem. 

E sad ... dok bu tebi i sličnima to doista postalo jasno ... pogurat ćeš još ohoho puta tu svoju glavu u te guzicu.

Ali ne daj se smesti ... vrijeme radi za tebe (ma ne radi, lažem ti, ali nema veze).
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 18/11/2021, 14:14

violator wrote:Drugacije receno, nista ne cujem, nista ne vidim. Polizat cu svaku straznjicu koju moram polizat' da bih zadrzao ovo sto imam. Za svaku moralnu dvojbu, imam spremno opravdanje. :) Da, da, jasno.

nije se čuditi.
Ako je netko popušio priču:
Još samo dva tjedna,
Još samo maske
Još samo jedna doza
Još samo treća doza
Još samo kovid potvrda
...
Zašto me bi i dalje lizao guzicu, a sutra ako treba i jeo govna...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2021, 14:21

mutava baštarda wrote:

nije se čuditi.
Ako je netko popušio priču:
Još samo dva tjedna,
Još samo maske
Još samo jedna doza
Još samo treća doza
Još samo kovid potvrda

...
Zašto me bi i dalje lizao guzicu, a sutra ako treba i jeo govna...

Neće. 

Trajat će to ... to više nitko ne sumnja.

Moguće je i uvođenje obveznog cijepljenja barem dva puta na godinu.

Dovoljno je u tu svrhu samo donesti zakon.

Vjeruj mi da se i to razmatra.

Bilanca ... bilanca.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2021, 14:24

Sovak wrote:

Buhuhuhu .... prava .... buhuhuhu ... slobode .... buhuhu .... da imaš imalo mozga, koliko ga zapravo nemaš shvatila bi da te ''guzice'' zaobilazim na široko, a vama revolucionarkama i revolucionarima prepuštam zabijanje vaših vlastitih glava ''u njih''.

I dok takvi kao ti histerično pokušavaju osloboditi vlastite glave iz stiska šupka vam oko vrata, na široko vas zaobiđem i nastavim svojim putem. 

E sad ... dok bu tebi i sličnima to doista postalo jasno ... pogurat ćeš još ohoho puta tu svoju glavu u te guzicu.

Ali ne daj se smesti ... vrijeme radi za tebe (ma ne radi, lažem ti, ali nema veze).
ne zaobilaziš ti ništa, ti si uporno tu...pojavljuješ se i sereš. ti si moderna peta kolona, ako se netko buni ti si tu da mu napišeš da je glup, retardiran, da treba sagnut glavu..naravno to su "savjeti", "dobronamjerni"...
ti i takvi ste kočnice radi kojih se nikad ništa neće i ne može promijeniti jer zagađujete oko sebe, ne gledate vi mudro svoja posla niti vam je to došlo sa sijedima jer bi šutili i to stvarno radili; gledali svoja posla, skupljali lišće i popravljali kasliće. ti si otrovno smeće.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 50 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics